A MELEGEK OKOZZÁK AZ ÁRVIZEKET, MIKÖZBEN LEHALLGAT A KORMÁNY! WTF?

2 700 Megtekintés 67 E

INSTA: osvvath_zsolt​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. Dominika Lendvay
  Dominika Lendvay
  5 napja

  Annyira jóban tudnánk lenni 🤗hihetetlen mennyire egy rugora jar az agyunk, de minden videodnal ezt erzem!!!

 2. Peti
  Peti
  8 napja

  Másik oldal hufrom.info/number/vide/aZ2H136aoo7MsLA

 3. Péter Kiss
  Péter Kiss
  9 napja

  az elhangzott, hogy a melegek nem arra büszkék, hogy melegek, de az nem, hogy akkor mire? Valaki tudna válaszolni?

 4. Vanda Széll
  Vanda Széll
  10 napja

  Az aszteroida is csak azért csapódott a Földbe, mert a dinoszauruszok melegek voltak...🤦🏽‍♀️😂

 5. Mr B
  Mr B
  11 napja

  Fontos leszögezni, hogy a Pegasus egy nemzetközi ügy, sok név szerepelt egy listán, ami vagy igaz, vagy nem, nem is feltétlenül hallgatták le azokat, erről már beszéltek korábban. Jelenleg több ország ellenzéke is politikai célokra használja fel ezt az ügyet. Viszont azt fontos látni, hogy ez egy nemzetbiztonsági ügy. 300 név szerepelt egy listán, ebből néhányan kormánykritikusok is voltak (azért kicsi ez az ország, hogy ne kapcsolódjon valaki az ellenzékhez néhány emberből). És még azt hozzátenném, hogy ha a Fidesz tényleg le szeretné hallgatni az ellenzéket és politikai tőkét kovácsolni ebből, akkor nem ilyen random mezei ellenzéki noname embereket hallgatna le. Amikor megkérdezik, hogy xy-t lehallgattak-e és hogy milyen szoftverrel, erre nem szabad válaszolni egy felelős kormánytagnak, mert a nemzetközi színtéren a magyar hírszerzés hátrányt szenvedne. És xy nem kell hogy terrorista/bűnöző legyen, elég az, ha kapcsolatba lépett akaratán kívül is egy ilyen személlyel, egyértelműen le kell hallgatni (egy oknyomozó újságíró sok mindenbe beletenyerelhet). Lehet, hogy nem hallgatták le, de ha igen, akkor sem árulhatják el. Azt, hogy milyen szoftverrel, pláne nem, hiszen a hírszerzés megint csak hátrányba kerülne. Nyilván van ilyen szoftver, ezt Varga Judit egyértelművé is tette. Elég baj, ha nem lenne. Amúgy hogy a gyurcsányozás se maradjon el, "Ovi és Bajusz" című akták alapján a Gyurcsány kormány alatt Orbán Viktor és Kövér László beszélgetéseit hallgatták le.

 6. Edda Stoltz
  Edda Stoltz
  12 napja

  Vigyazzatok a palyazokkal, most is sok lesz az amokfuto ugyanugy, mint a gastroban :) ... Es mellesleg minden iranyzatban :) Sok sikert!

 7. Ágnes Kalapács
  Ágnes Kalapács
  12 napja

  Ehhez az árvizes dologhoz csak annyit tudok mondani, hogy a történelem könyvemben mintha lenne egy olyan tananyag, amiben M.o.-n árvíz pusztított, és akkor egy politikus ( Wesselényi Miklós 1796-1850) a Pesti árvíz alatt mentette az embereket, és ekkor kapta az árvizi hajós nevet.... Tudtommal akkor még nem volt szivárványos zászló, ezért nem hiszem, hogy Isten árvízzel büntette az embereket. De ha! Tudományosan közelítjük meg a témát -> 1, az árvíz egy folyóvíz vagy vízfolyás középvizi medréből kilépő víz ( a Wikipédia szerint) vagyis semmi köze az emberekhez... csaxólok. 2, én azon az elven vagyok, (hogyha már valahogy idekeveredett a vallás téma, ehhez a nagyon idióta nyilatkozathoz) hogy Istennek mindenki a gyermeke... legyen az idős, fiatal, meleg, hetero, magyar vagy éppen spanyol... és úgy gondolom, hogy mindenkit egyenlően szeret. Márha az én szüleimből indulok ki, ők is egyenlően szeretnek engem meg a testvérem. ( nem szándékoztam ennyire kifejteni ezt, csak ez így annyira fájt az agyhullámaimnak, hogy azt hiszem nem én írtam meg a kommentet, hanem a komment írta meg saját magát...) hova lesz ez a világ :((

 8. L. Andrea
  L. Andrea
  12 napja

  Ahogy a beszélgetésedet hallgattam felmerült bennem, hogy a kiskorú gyermek testének kiárusítása a szülei által, az miért oké a társadalomnak? Meg az miért oké, hogy kiskorú fiúkat szexualizálnak azzal, hogy 14-15 évesen férfinak titulálják? Ugyanez a lányok kapcsán azonnal ellenérzést vált ki, pedig a fiúk is gyerekek, és rengeteg bántalmazott fiú gyerek van a világon, csak ők meg aztán még kevésbé jelzik mint a lányok. Eszem megáll komolyan.

 9. Tibor T.
  Tibor T.
  12 napja

  Két hónap szárazság után már jó volt ez a kis eső, úgyhogy hajrá b*zik!

 10. Zsolt Miközödhozzá
  Zsolt Miközödhozzá
  13 napja

  Jó epizód volt ez Zsolesz :)

 11. kutyifritin
  kutyifritin
  13 napja

  Tóth Andi nagyon megy lefelé a lejtőn,azért szülei is vannak nekik kellene megállítani első sorban. Pride-ról az a véleményem ez nem az ami volt amiért lett ez valami màs valami ami nem előre visz... Zsolti neked meg nagyon helytálló most is véleményed mint àltalàban hallgatnálak estig is🤗

 12. Én Vagyok
  Én Vagyok
  13 napja

  Nemsokára jön a szavazás, egyben gyűlölet keltés. Négy éve a Sorosozás ment de már unalmas. Ezért most a melegek ellen kampányolnak, hogy pedofilok meg hasonló. De persze, ha egy politikus pedofil akkor nem számít.

 13. sunblindX
  sunblindX
  13 napja

  Ez ugyanaz a Jurákkata, akiből a Gulásmarci négy másodperc alatt csinált segghülyét? Nemár, hogyaz nem bújdosott el azután egy életre. 😂

 14. Bence Tolnai
  Bence Tolnai
  13 napja

  Ez a sóbert lara egy igazi hulladék fostalicska…

 15. evelinisaqueen
  evelinisaqueen
  13 napja

  Én nem is értem, nyár van jó idő van, élvezem az életet aztán bekapcsolom a telefonom és a hányadékot látom. Emberek! Nem szégyellitek magatokat? A politikusok is, a celebek is meg a "pornép" is inkább foglalkozna a maga dolgával, ne a gyűlöletet terjesszék.

 16. Gyöngyi Németh
  Gyöngyi Németh
  13 napja

  Végig néztem a kommenteket és írta valaki,, egyre érettebb vagy. Nagyon szeretem nézni videódiat. Nem csak nálad főtt le a kávé hidd el. Az átlag ember is KO már. Elég !!!!!

 17. Enikő Tóth
  Enikő Tóth
  13 napja

  Bolond egy világ/ország ez...

 18. Network Nagy
  Network Nagy
  13 napja

  Ha nem lennének melegek, Freddie Mercury talán még mindig élne...

 19. hunthomasjr
  hunthomasjr
  13 napja

  Ameddig meg nem hívod Dopemant a "Kanapédra" addig üres szócséplés minden szavad... Hívd meg őt és beszélgessetek az LMBTQ lobbiról! Na ez lenne az a beszélgetés amire milliók lennének kiváncsiak...

 20. Bernadett Karvalicsne
  Bernadett Karvalicsne
  14 napja

  2 hete azon agyalok felvegyem e a nèmet àllampolgàrsàgot. Ezidàig vissza tartott az, hogy büszke voltam kos magyar hazàmra. Na ez szűnik meg szèp lassan. Elkeserítő

 21. Bacardi 94
  Bacardi 94
  14 napja

  Szarturkász

 22. Bacardi 94
  Bacardi 94
  14 napja

  Homokláda

 23. Bacardi 94
  Bacardi 94
  14 napja

  Pedofil kutyák

 24. Géza Gyurkovics
  Géza Gyurkovics
  14 napja

  Sörhasas férfi.

 25. Mária Koncz
  Mária Koncz
  14 napja

  Zsolti, miért van az, hogy esetenként le kell halkítsalak, mert olyan harsány vagy, most pedig bele kell bújnom a gépbe, hogy halljak valamit (utóbbi sem ritka!).

 26. Katalin Tripe
  Katalin Tripe
  14 napja

  Akkor megnyugodtam,hogy nem a környezetszennyezéstől van ez a sok természeti katasztrófa.Hogy tudnak ekkora hülyeséget kitalálni. Már mindenről a melegek tehetnek?Mi lesz a következő? Biztos a sok szegény,éhező emberről is a melegek tehetnek,sőt a földrengésekről is. Elgurult ezeknek a gyógyszerük. Én nem vagyok meleg,de már engem is zavar az emberi hülyeség ilyen megnyilvánulása.Miért nem lehet békén hagyni minden embert. Ha nekem nem tetszik valami egyszerűen nem foglalkozok vele.

 27. Elek Teszt
  Elek Teszt
  14 napja

  Asszem Pride-ra kinézek, viszont Zsolti, kissé szét vagy esve, ami nem csoda. Az elmúlt hónap eseményet látva én is, mint mindenki, szétestünk szerintem. De most kellene összekapnunk magunkat, irány a Pride, vagy ha bármilyen lehetséges módon tüntethetünk, legyünk ott.

  1. Kis Beáta Mermaid
   Kis Beáta Mermaid
   14 napja

   Ohhh milyen "bátor" vagy így megint.

 28. Pisteee
  Pisteee
  14 napja

  Ez az outro nagyon tetszik (Feri like this) :D "Hamarosan jelentkezem, Zsolti" Szóval Te is Gyurcsány kottájából játszol 🤣 P.s.: Jövő hét szombaton ott leszek/leszünk az étteremben este, remélem tali :)

 29. Dominik Andorkó
  Dominik Andorkó
  14 napja

  A Videó itt kezdődik: *3:31*

 30. András Orvos
  András Orvos
  14 napja

  Zsolti! Engem ez az egész azért nem lepett meg, mert ismerem a cyberpunk stílust. :D

 31. Csaba Herczegh
  Csaba Herczegh
  14 napja

  Úgy érzed, hogy ez volt az év legőrültebb hete..?? Várd ki a végét! Ez volt az év EDDIGI legőrültebb hete max..folyt köv.. :-) Lesznek még itt érdekes dolgok no para.

 32. László Gyopár
  László Gyopár
  14 napja

  És az eső utáni szivárvány kinek a műve? 🤔

 33. Károly Annamária
  Károly Annamária
  14 napja

  Alig várom a szombatot🤩 első prideom!!!!wáá🏳️‍🌈

 34. Róbert Németh
  Róbert Németh
  14 napja

  Zsolti for president!!!!! 👍👍👍👍👍

 35. Róbert Németh
  Róbert Németh
  14 napja

  Azt hiszem, hogy ilyen kijelentés után, mint amit ez a hölgy tett, megérett a világ a pusztulásra.

 36. tio _
  tio _
  14 napja

  Köszi a sok esőt zsolti mióta téged néz a család szülő 1 és szülő 2 is melegek lettek de ugy nez ki testvér 1 biszexualis mert a videodra tette a kezét . Csak te mentetted meg a zöldségeket a kertben köszi:)

 37. Zsolt Varga
  Zsolt Varga
  14 napja

  Kedves Zsolt! Amennyiben ön nem ért egyet a kisgyerek szexualizálásával amit a pride csinál, miért támogatja és miért bíztatja feliratkozóit rá? Ha magának sem tetszik az lmbtq propaganda (gyerekeknek való transzszexuális tanítás) Én értem a felháborodását ebben az időjárásos" esetben de nem is erről beszélek Arról hogy mivel maga is tudathatja az egyik a másikkal jár azaz ha támogatja a prideot és ide be is ér a gyerek szexuálizálása vele jön Hiába csak azért támogatja az lmbtq+ mert több teret kapnak a melegek de ez a gyerekek szexualizálásával is jár Miért támogatja ha tudja ön is? (ez nem provokáció meg akarom érteni és hallgatni az ön véleményét

  1. Tomi Szabó
   Tomi Szabó
   13 napja

   És te mért hazudsz? "kisgyerek szexualizálásával amit a pride csinál" már ugyan hol csinál ilyet te agyatlan vadbarom? A egy viccesebb valamelyik régebbi priden azaz ostoba ellentüntető volt aki kiérte magának, hogy ezt gyerekek is láthatják, akiket Ő vitt oda, hogy lássák!!!

  2. Fehér Nóra
   Fehér Nóra
   13 napja

   @Kis Beáta Mermaid Itt mi 2013-ban elintéztük! Ment anélkül is, hogy tudtuk volna kicsoda! Ha nem esik bele Cicába sosem derült volna ki! De azóta már mindenhol Game Over lett neki! :DDDDDD

  3. Fehér Nóra
   Fehér Nóra
   13 napja

   @Kis Beáta Mermaid Ezért nem értem minek ugrál! 2018 óta már totál értelmetlen neki!

  4. Kis Beáta Mermaid
   Kis Beáta Mermaid
   13 napja

   @Fehér Nóra MAGa már mindenhol csak Ammarpussy lehet. :D Pontosan ez már hivatalos is.

  5. Fehér Nóra
   Fehér Nóra
   13 napja

   @Zsolt Varga Most Zsolti után Dávid akarsz lenni te elmebeteg szenny? :DDDDDDDD Nem gond Zsolti is megmutatta, hogy mi a különbség a meleg és a szerepzavar, komcsibérenc között! De megbuktál liba mindenhol! A Yardon te intézted el! Ahahahah! :DDDDDDDDDD

 38. Mary Mills
  Mary Mills
  14 napja

  Sokat fogytál Zsolti, jól nézel ki 😘

 39. Rumli Báttya
  Rumli Báttya
  14 napja

  Az hagyján de láttam egy olyan képet ahol a kormány segítő kezet nyújt, és volt ott egy ronda karmos kéz amihez oda volt írva hogy LmBtq és nyúl a gyerekek felé. Gusztustalan és undorító lesz ez az egész.

 40. Dion Hullman
  Dion Hullman
  14 napja

  Zsolti az az idióta teória miszerint a melegek okozzák az árvizet , szerintem még a Pesti TV-nek is túl meredek.lenne .... Ezzel csak azt akarom mondani hogy ugyanúgy hülyeség , és túlzó erről beszélni mint arról a téves teóriáról hogy a Pride-on elfajzott emberek vannak csak :) ...ez így önmagában eléggé félrevezető lehet .... A lehallgatás pedig sajnos a legtöbb ember számára egyenlő azzal amit annó a KGB csinált :D nem kellene ezt a téves következtetést még neked is támogatni . Te ettől okosabb vagy szerintem/szerintünk

 41. Tamas Kovecsi
  Tamas Kovecsi
  15 napja

  Zsolti neked Fókicsopi Ádi az embered az állásra... Csak kár hogy Ádám homofób.

  1. Kis Beáta Mermaid
   Kis Beáta Mermaid
   14 napja

   @Tamas Kovecsi Scottie Wilbekin...khm....

  2. Tamas Kovecsi
   Tamas Kovecsi
   14 napja

   @belapatfalvibela irónia...khm...

  3. belapatfalvibela
   belapatfalvibela
   14 napja

   te miről beszélsz?

 42. Emma Schőnig
  Emma Schőnig
  15 napja

  Nagyon tetszett, jó a gondolatmeneted.✨❤️

 43. Zsani inasZ
  Zsani inasZ
  15 napja

  Akkor ti most össze buziztátok az időjárást? 🤦🤦🤦🤦😅😅😅😅 Szent gecc...🤦

 44. Róbert Török
  Róbert Török
  15 napja

  Jó kis Feris elköszönés :D

 45. MUCSI ESZTER
  MUCSI ESZTER
  15 napja

  Azért érdemes volt meghívni azt a Jakab Pétert, aki később a pártjával együtt szavazott a Fidesszel, a melegek elleni törvény elfogadásánál?! A leghitelesebb jelöltet, Dr. Márki-Zay Pétert kihagyva a meghívottak sorából, ezzel erősen diszkriminálva, a fiatalok szélesebb rétegeihez való eljuttatásában...

 46. L E H
  L E H
  15 napja

  Zsolti ne haragudj, de most nagyon hasonló dolgot csinálsz Tóth Andival, mint amit kritizáltál a bulvártól egy előző videóban. Most te is b*sztatod azt a lányt, miért? Nyilván azért vállalta el ezt a táncos valamit, mert jó pénz, meg ki akarta próbálni magát, és akkor mi van? Hogy jössz te - vagy bárki - ahhoz, hogy lebetegezze, megmondja, hogyan kéne élnie az életét, mit kell csinálnia és mit nem és menjen orvoshoz? Szerintem ez nagyon nagy túlzás, és ezzel a narratívával ahhoz járulsz hozzá te is, hogy annyit láss benne, hogy ő a botrányhős. Járt pszichológushoz, nyilván megvan a maga élete,meg a maga problémái, mint mindenkinek, csak ő nem rejti véka alá, mint sokan mások.

  1. L E H
   L E H
   14 napja

   12:44-12:48 - nem azt mondod szó szerint természetesen... azt mondod, ahelyett, hogy a lányt orvoshoz vinnék, mert szemmel láthatóan szüksége van rá. számomra ez azt jelenti, hogy beteg, hiszen a beteg embert viszik orvoshoz. lehet, hogy máshogy értetted, de nekem ez így hangzott.

  2. ZSHOW time
   ZSHOW time
   14 napja

   kérlek jelöld a videóban, hol betegeztem le az Andit. Köszönöm!

 47. Zsuzsanna Nagy Lajosné
  Zsuzsanna Nagy Lajosné
  15 napja

  Árvíz és az özönvíz két dolog, Isten az utóbbira mondta.

 48. Adrienn Vas
  Adrienn Vas
  15 napja

  Azért én azzal nem értek egyet, hogy azt mondod, hogy a Lara nem dolgozik vérrel, verejtékkel. Egyrészt azért se, mert a munka nem minden esetben ilyen nehéz, de munka. És attól, mert a szülei üzlete, attól még dolgozhat tisztességesen, nem úgy, hogy elkésik, hanyag, telefonozik közben, stb., stb.

 49. Hungarian Ostomy
  Hungarian Ostomy
  15 napja

  A híreket olvasva naponta mondom azt, hogy ennél már nincs lentebb, ezt az emberek már nem tűrik. Sajnos tűrik, bármit megtehetnek, ha Recskre vinnék az összes ellenzéki politikust azt is némán tűrnék....

  1. Hungarian Ostomy
   Hungarian Ostomy
   14 napja

   @belapatfalvibela Ez is igaz

  2. belapatfalvibela
   belapatfalvibela
   14 napja

   némán? a sok fidesztálib ott ujjongana

 50. E46tour'ing alain
  E46tour'ing alain
  15 napja

  kíváncsi leszek h ahhoz majd mit fogsz szólni ha ez egyre mélyebb és súlyosabb és mocskosabb lesz ahogy elindul a kampány időszak na az lesz igazán csak gyomorforgató ez csak egy kis előzetes volt abból ami ránk vár.... köszi hali

 51. Beáta Šváb
  Beáta Šváb
  15 napja

  Szomorú, hogy egy ilyen szép természeti jelenségnek, mint a szivárvány, már csak egy jelentése lett mára. Az pedig még szomorúbb, hogy ez sokak számára gyűlöletkeltő. :( Sokan nem tudják, hogy szivárvány babáknak (rainbow baby) nevezik a veszteség után született gyermekeket. Ők azok, akik olyanok, mint a szivárvány: vihar után születnek, reményt és örömöt adva. A szivárvány anyák pedig azok a nők, akiknek vetélés után gyermekük született.... Az ő szimbólumuk is a szivárvány, ne vegyük el tőlük! Ezt is hangoztatni kellene. Mert sajnos még mindig tabu a veszteség/vetélés téma a társadalomban és sokan elbagatelizálják.

 52. FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó
  FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó
  15 napja

  Zsolti, ismét nagyon jó gondolatok. Berki- felfüggesztett téma, hatalmas. Valóban egy normális ember folyamatosan úgy él, hogy nem bűnözik. Erre aki meg igen, az most 2 évig kicsit vissza kell, hogy fogja magát?!?! Botrány.

 53. Tamás M
  Tamás M
  15 napja

  Kellenek ezek a videók,picit megnyugtat,hogy nem ment el mindenkinek az esze.

 54. András Székely
  András Székely
  15 napja

  Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy te hogyan újítanád meg a pride-ot.

  1. Tomi Szabó
   Tomi Szabó
   13 napja

   @Raisonneur Marha! A 60-as évek amerikájában nem volt pride...

  2. Raisonneur
   Raisonneur
   14 napja

   A Pride nagyon gáz. Már nem a 60-as évek amerikájában vagyunk!

 55. Zsuzsanna Sztanity
  Zsuzsanna Sztanity
  15 napja

  Eljutott!! És nem most hirtelen. Azt veszem észre, hogy egyre érettebb vagy Zsolti.

 56. kette
  kette
  15 napja

  A fideszeseknek nem számít a Vatikán véleménye... a Pápát is leliberálisozták már és volt, akit egy hajszál választotta el attól, hogy a francba el ne küldje... A római katolikus egyház fejét. Jézus földi helytartóját... A magyar katolikus papok egy szót sem szóltak erre.

  1. Balázs Kunszabó
   Balázs Kunszabó
   14 napja

   @kette Hát szerintem néha olyan személy kerül a hierarchia tetejére, tévedésből, ármánykodással, puccsal vagy más módon, aki egyáltalán nem méltó Jézus földi helytartójának a szerepére. Ilyen voltak például a vatikánból bordélyházat csináló Borgia pápa, és ilyen most a globalista elit által irányított Ferenc pápa.

  2. kette
   kette
   14 napja

   @Balázs Kunszabó A római katolikus papoknak nagyon is. Ezt nevezik intézményi hierarchiának. :) A papok dolga azt tenni, amit a felettesük, a pápa mond. Vicces, hogy állítólag régen, amikor a legkeresztényietlenebb pápák voltak hatalmon, a papok sokkal engedelmesebbek voltak (nem tudom, nincs saját tapasztalatom). Igen, katolikus vagyok, és igen, tudom, hogy az egyház történelmének nagy része hatalmas szégyenfolt a vallásomon és a kereszténység meghurcolása, de azért légyszi, ne menjünk bele. Köszi.

  3. Balázs Kunszabó
   Balázs Kunszabó
   14 napja

   Tehát minden pápa kivétel nélkül Jézus földi helytartója?

 57. Katie Funny
  Katie Funny
  15 napja

  Hogy mi??? Ez a Kata miert utalja ennyire a melegeket? Lehet titokban o is az? Tovabba hidd el Zsolt nemcsak a bulvarral vagy a kormannyal van gond. A kisemberek ugyanazt csinaljak csak epp kicsiben. Amikor egy EV dolgozik es feljelentik a NAVnal hogy szamla nelkul dolgozott, holott meg be se fejezte a munkat.... Olyan 50es evek feelingje. Nem? Nagyon durva.

 58. Coffee the Dragon ζ
  Coffee the Dragon ζ
  15 napja

  Az Origó a Zoo-furry-therian utáló cikke után, ami egy hete ha volt, most Fizetett hírdetésben a FB ra a Traszokat támadta be. Tudom, hogy Neonáci szenny, de akkor is felbasz.

 59. Veres Zoli
  Veres Zoli
  15 napja

  Keresztény meleg 😂😂

  1. Martin Jakab
   Martin Jakab
   14 napja

   @Burgonya Hercegnő fidesz hahahahahah

  2. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   15 napja

   @Veres Zoli Rád meg azt a szót nem használnám h ember...

  3. Veres Zoli
   Veres Zoli
   15 napja

   @Burgonya Hercegnő Bár maga a meleg szó is önmagában vicces....

  4. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   15 napja

   igen...ennél már csak a keresztény fideszes a viccesebb

 60. Barabási Etele
  Barabási Etele
  15 napja

  1. Akinek nincs titkolnivaloja ne féljen a lrhalgatastol 2. Minden kormány hasznal elhallgato kemprogramokat 3. Semmi nem lesz ebből az ugybol 4. Meglepodtel?

  1. kette
   kette
   15 napja

   Egy kormánykritikus újságírónak vannak forrásai, akiket be kellene védenie (mert tudod, az igazi újságíró nem hasraütésszerűen írja a cikkeit, hanem tények alapján). Ha a tudta nélkül lehallgatják, a forrás akár le is bukhat. Minden kormány használ lehallgató programot... Igen, terroristák és komoly bűnözők flekutatására, nem azért, hogy kompromittáló információkat találjon olyan emberekről, akiknek a tevékenysége neki nem tetszik vagy úgy érzi, hogy neki árt. Érzed a különbséget? (Ez az érv, hogy más országok is megteszik, egyszerűen elképesztően felháborító. A másokra mutogatás mindig nagyon ment a Fidesznek.) Arról az alaptézisről ne is beszéljünk, hogy egy demokráciában nem hallgatnak le ártatlan embereket alapos ok nélkül. Elképzelhetetlen.

 61. tamas horvath
  tamas horvath
  15 napja

  PRIDE AZ A BÉKEMENET UGYE?

  1. Kristóf
   Kristóf
   6 napja

   Életemben először jutottam el… igen, az!

 62. Ilona Papp
  Ilona Papp
  15 napja

  Zsolt, nem jut el ez a hír azokhoz az idiótákhoz, akik szerint az árvizek .... Azok tényleg ilyen idióták, azokhoz semmi nem jut el a saját / egymás bornírtságán kívül. Azokhoz jut el, akik itt vagyunk és meghallgatunk egyébként is. Ez a (még) szomorúbb valóság. De azért csak készítsd a tartalmakat, én drukkolok neked. Úgy mindenért: házasság - gyerek - étterem. Ica néni

 63. Niki H
  Niki H
  15 napja

  Egy anyuka jelen! Engem elszomorít,hogy lassan nem adhom a lányomra a kedvenc szivárványos polóját,mert megrugdalnak a végén ,hogy melegszimpatizáns vagyok és biztos nagyon rossz a gyerekemnek. Hallottátok ti is ,hogy megrúgdosták az ajtaját annak a lakásnak ,ahol szivárványos zászló volt az erkélyén? Na ne már! A celebek,meg celebek.Lara kocsit még csak vehet spórolt pénzből.Persze újat nem nagyon vehetne,nem hiszem,hogy egy Update boltoskodás jól fizet. Az más tészta ,hogy neki mennyit...

 64. Era
  Era
  15 napja

  Németországban élek, a fiam Noé 🤣 amúgy az egész egy baromság, az a nő nem ezen a bolygón él 😡

 65. behemoth behemoth
  behemoth behemoth
  15 napja

  A meleg és az árvíz esettel pont "egyetértek", még liberálisként is. DE nem úgy ahogy itt van szó róla. Lehet az embereket az zavarja meg hogy meleg globális felmelegedés... A fidszben is ez okozhat zavart keverik a globális felmelegedés fogalommal. Bonyolult szeparálni azzal a szürkeállománnyal ami egyes törvényalkotóknak van.

 66. Áron Szabó
  Áron Szabó
  15 napja

  4:17 Dettó Zsolti🙂. Viszont én személy szerint szégyellem magam a meleg törvény/ek kapcsán

 67. citromos nápolyi
  citromos nápolyi
  15 napja

  A végén a konteósoknak van igaza, hogy lehallgat a kormány 😳

 68. Röff Röff
  Röff Röff
  15 napja

  Nagyon meghíztál. Egyre kövérebb vagy.

  1. Valentin-Sama
   Valentin-Sama
   15 napja

   Még szerencse hogy te tökéletes vagy!

 69. gyulailevi
  gyulailevi
  15 napja

  "A MELEGEK OKOZZÁK AZ ÁRVIZEKET" ZSHOW Te azt mondom, Istenhívő vagy. De akkor tudnod kell, hogy az aktív homoszexualitás (azaz a szodómia) égbekiáltó halálos bűn amit csak önmegtartóztatással lehet kivédeni. Azt mondani, hogy a szodómia nyugati propagálására Isten természeti csapásokkal válaszol/jelez/büntet nem bizonyítható, de nem is kizárható. Szodómia miatt több várost is elpusztított Isten, Szodomát és Gomorát is, sőt a hitehagyás és következményei miatt teljes birodalmakat is, ergo egyáltalán nem precedens nélküli az Élő Isten közbeavatkozásáról beszélni.Úgy beszéltek mintha nem ismernétek teljesen világosan a keresztény tanítást a kérdésben, arrogánsan kigúnyoljátok mintha nem egy országban nőttünk vna fel mindannyian....

  1. gyulailevi
   gyulailevi
   14 napja

   @ZSHOW time Ne érts félre, nem felülről lejönni és megmondani akarok. Jézus a bűnösökért halt meg nem a bűnért. A katekézis azaz a Krisztus által megbízott apostolok és vezetők egyértelműen fogalmaznak a homoszexuális aktusról. Aki hisz Jézusban egyszerűen el kell fogadnia az apostoli tanításokat. Ezek nem rosszat akarnak, meg akarnak menteni a bűntől, attól, hogy azt kihasználva Sátán fogást találjon az emberen és folyamatosan, spirálszerűen a lehető legszarabb állapotba hozza aminek a vége drogfüggőség, alkoholizmus, őrült arrogancia, öngyilkosság, megkeseredettség stb. Maga az állapot nem bűn, de az aktus (szodómia) igen, azt kerülni kell. Ne gondold, hogy ez valami arrogáns lenéző kioktatás, inkább csak szeretettel szólok, h vigyázni kell. Persze ezek nem vmi titkos információk szimplán csak a tanítás.

  2. ZSHOW time
   ZSHOW time
   14 napja

   remélem időnként az újszövetségbe is belelapozol. Jézus minden bűnért meghalt, ha szerinted a homoszexualiítás az, akkor azért is. persze idézhetsz a tórából, ha neked az kényelmesebb ettől még az írás nem változik.

  3. Lenard Vlogs
   Lenard Vlogs
   15 napja

   ki védeni ? ez nem a harry potter xd

  4. Free Alexei Navalny! - Свободу Навальному!
   Free Alexei Navalny! - Свободу Навальному!
   15 napja

   Ugyanmár, ez faszság. Rengeteg országban történnek halálos természeti katasztrófák, még olyanokban is, amik kivégzik a homoszexuálisokat.

 70. Zsófia Szabó
  Zsófia Szabó
  15 napja

  Én tegnap délelőtt eljutottam oda, hogy a testem összes izma feszült ültömben a szorongástól és alig tudtam felállni a székből pedig csak pár ilyen hír jött velem szembe.

 71. Eszter Deák
  Eszter Deák
  15 napja

  Átérzem ezt a telítődöttséget, amiről beszélsz. Pont ezt mondtam tegnap este páromnak,ahogy esténként a háttérben megy az RTL híradó,hogy eljutottam addig,hogy lassan szégyenlem, hogy magyar vagyok. Ha valaki külföldön megkérdezné,honnan jöttem...lehet letahadnám. Mert összemosnak azzal a sok szarral,ami itthon van. Pedig nem nekem kellene szégyenkeznem!!!! Itthon vagyok az 5 hónapos kislányommal és azon gindolkodom,hogy tényleg ebben az undorító, gyülölködő Orbán-rezsimben kell őt felnevelnem???

 72. TheSkyangel87
  TheSkyangel87
  15 napja

  Ezért tartunk ott ahol mert olyanok mint Berki mindent megtehet. Szègyen!

 73. Blaskovits Barbara
  Blaskovits Barbara
  15 napja

  Mi nem foglaltunk asztalt, de nagyon kedvesek voltak, volt egy szabad asztal másfél oráig. Nagyon kis szuper a hely, mindenki nagyon kedves, a szafis vegàn burger pedig isteni. ❤️🤗

 74. Ami Whand
  Ami Whand
  15 napja

  melyik törvény is ez?

 75. CritiCube
  CritiCube
  15 napja

  csak egy gondolat a transznemű súlyemelőről: nem biztos, hogy arra kéne koncentrálni, hogy a transzneműsége miatt milyen kategóriában lenne fair indulnia. hanem esetleg arra, hogy: fontosak-e egyáltalán a kategorizált sportversenyek? szinte mindenki axiómaként kezeli, hogy vannak férfi és női kategóriák meg súlycsoportok meg minden egyéb, és csak keveseknek jut eszébe, hogy a sport célja valójában mi is. mi a sport célja? a tévés sportközvetítés? az, hogy más embereket láss sportolni? a sportesemények megrendezése a cél? a minél szigorúbb szabályok meghatározása a cél? az a cél, hogy valamilyen jellemző szerint hasonló emberek versenyezzenek egymással? és miért épp az a jellemző a lényeges, ha amúgy a sportág legjobbját keressük? fontos tudni, ki a legjobb 60 kilós férfi gerelyhajító, ha egyébként az abszolút legjobb például egy 160 kilós nő? nem lehet, hogy a sport valódi célja a saját tested karbantartása, javítása, a teljesítményed optimalizálása, az egészséged megőrzése..? fontos az, hogy egy bármilyen szempontrendszer szerint kialakított kategóriában szerepelj? melyik kategóriában akarsz megfelelni önmagadnak? az életkor szerinti vagy a testsúly szerinti vagy a magasság szerinti vagy a nemek szerinti vagy a bőrszín szerinti vagy az edzéstípus szerinti vagy a diéta szerinti kategória legyen az, amiben össze akarod mérni magad valaki mással? nem lehet, hogy túl van gondolva a versengés? nem lehet, hogy számodra, aki soha nem emelt súlyt, tökmindegy, hogy a tévében súlyt emelő ember milyen kategóriában emeli a súlyt? kell egyáltalán közvetíteni, hogy emeli a súlyt? vagy hogy rúgja a labdát? attól te sportosabb leszel, ha nézed? a sportversenyek és sportközvetítések nem a sportokról szólnak elsősorban, hanem arról, hogy bevételt generáljanak. a sportról az szól, ha fogod magad, és sportolsz, akár ingyen, lenyomsz 50 fekvőtámaszt, és örülsz magadnak, hogy képes vagy erre. ha akarod, megnézhetsz másokat is sportolás közben, tanulhatsz tőlük, meríthetsz a teljesítményükből motivációt. de ehhez sincs szükség arra, hogy mondvacsinált kategóriák szerint rendezett versenyek legyenek például egy százmilliárdokból levezényelt olimpián. arra meg pláne nincs szükség, hogy a sportolók kategorizálása vitákat generáljon.

 76. varzsha2
  varzsha2
  15 napja

  NaNaNaNa! Akkor nem úgy van, hogy a sok meleg' miatt mostanság mindenhol kiborul a bili'?? Persze hogy minden úszik baßa meg! És akkor a szivárványos lobogó sem arra való, hogy előcsalogassa az igazi szivárványt??? Hogy lássuk má' a vihar végét?? Mer' akkor én teljesen tudatlan vagyok, de abban se vagyok biztos, hogy mit nem tudok jól! ui.: elnézést kívánok! Fenti soraim 10perc PöstiTV-s anyag véletlen hallgatása után-közben, idegrángás kíséretében, öntudatlan állapotomban keletkezett! :)

 77. Andie
  Andie
  15 napja

  Nem tudom, mennyit bír el a HUfrom algoritmusa, de inkább nem írom le a mostani gondolataimat. Lélekben veletek leszek a Pride-on! 🌈

 78. Lizzy55
  Lizzy55
  15 napja

  A terhes férfiről eszembe jutott Swarzenegger filmje a Junior. Aki nem ismeri nézze meg. 🙂

 79. Suzy Suzy
  Suzy Suzy
  15 napja

  💚

 80. Bubu
  Bubu
  15 napja

  Hát, ha megnézem Homonnay oldalát, még a maradék toleranciám is elfogy. 🤮

 81. Anikó Halász
  Anikó Halász
  15 napja

  Instán küldtem egy képet üzenetben Zsolti 🤗 Köszönöm ha megnézed,ha lesz 1 perc szabadidőd 😊

  1. Péter Muntyán
   Péter Muntyán
   3 órája

   @Anikó Halász igazad van. Le akarom cserélni egy jól beállított profil képre! Csak azért nem tettem mèg meg mert engem az szokott érdekelni hogy a kommunikáció és stílus alapján is fel tudom e ébreszteni egy adott illető figyelmét vagy csak tényleg az számít ki hogy néz ki..Ez olyan kis teszt a részemről 😉

  2. Anikó Halász
   Anikó Halász
   3 órája

   @Péter Muntyán Mondja ezt egy autó... 🤣

  3. Péter Muntyán
   Péter Muntyán
   4 órája

   @Anikó Halász Dehogynem 😂😂😂Csak a vagyon szétosztàsa necces mindig 😉😂

  4. Anikó Halász
   Anikó Halász
   4 órája

   @Péter Muntyán Nem engedi az ügyvédem 🤣

  5. Péter Muntyán
   Péter Muntyán
   4 órája

   @Anikó Halász attól még kérhetek plusz nem kell azonnal a legextremebb dologra gondolni 😉

 82. Kinga Bánki-Horváth
  Kinga Bánki-Horváth
  15 napja

  Hát én nem megyek😅😅😅( Lehet egyedül vagyok, de én már rosszúl vagyok az lmbtq zászlótól. Olyan színes és ronda😅😅😅És ott olyan sok van belőle,jajj ) De egyszer talán majd megnézem, mert tuti jobb mint ami a képeken látszik😅 De akik mennek azoknak jó szórakozást, meg mindent, érezze mindenki jól magát😊😊😊

 83. Renata Bakai
  Renata Bakai
  15 napja

  Sokkal többre vinné a világ, ha mindenki saját magával foglalkozna. Undorító az egész ami zajlik...🤮

  1. Balázs Kunszabó
   Balázs Kunszabó
   14 napja

   @Burgonya Hercegnő Így van, itt demokrácia van. És azt szavaztuk meg, hogy az olyanokat tiltsák mint te, ne pedig az olyanokat mint én. 🙂 Úgyhogy taka van a söpredéknek. 😂

  2. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   14 napja

   @Balázs Kunszabó Tiltani kéne az ilyeneket mint te...szerencsére itt még demokrácia van . na pá

  3. Balázs Kunszabó
   Balázs Kunszabó
   14 napja

   @Burgonya Hercegnő Hála Istennek elfogadták a beteg propagandátokat tiltó törvényt, úgyhogy nem ti döntitek el. 😂😂😂 Úgyhogy nektek "állampolgároknak" taka van 😂 Majd mi, magyarok eldöntjük!

  4. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   14 napja

   @Balázs Kunszabó na taka van innen, amíg szépen mondomd. Majd azt mi magyar állampolgárok eldöntjük h mit lehet és mit nem!

  5. Balázs Kunszabó
   Balázs Kunszabó
   14 napja

   @Burgonya Hercegnő A kormány még megmondhatja. Remélem minél előbb meg is mondja. Aztán nektek lesz taka. 😂

 84. Tyoproni fan
  Tyoproni fan
  15 napja

  Ha homofób államban élünk akkor, hogy lehet pride?

  1. Tomi Szabó
   Tomi Szabó
   13 napja

   Mert alapjog a gyülekezés szabadsága ( még ). Te is bemehetsz bejelenthetsz bármilyen rendezvényt akár biciklis, parókás, vagy szemüvegesek felvonulását is, meghirdeted azt megy aki megy. Kész... Mi köze ennek ahhoz, hogy a kormány és követőik utálják a szemüveges parókás biciklistákat?

  2. Kis Beáta Mermaid
   Kis Beáta Mermaid
   14 napja

   @ZSHOW time Csak internet nem! Akkor még Vica nem tudta szét Trollkodni, mások dolgait. Én tényleg nagyon becsülöm a türelmedet is!

  3. ZSHOW time
   ZSHOW time
   14 napja

   A szocializmusban is volt Hofi...

  4. Balázs Kunszabó
   Balázs Kunszabó
   14 napja

   @Orbán Viktor Koldustarisznyája Ezt nektek kellene értelmezni. Abnormális csőcselék. Nem baj, hála Istennek elfogadták a beteg propagandátokat tiltó törvényt. 🙂 Pihenhetsz, mára összeírkáltad a napi betevőre valót. Utaltak. Majd holnap folytatod.

  5. Orbán Viktor Koldustarisznyája
   Orbán Viktor Koldustarisznyája
   14 napja

   @Balázs Kunszabó Segítség, mindenki szembe jön velem az autópályán! Értelmezd és gondolkodj el! Xd

 85. Botmixer Botmixer
  Botmixer Botmixer
  15 napja

  Itt az ideje, hogy ki aludd magad de úgy Isten igazából.

 86. Dada 24
  Dada 24
  15 napja

  Mindenki szájába szarni és utána kétharmaddal választást nyerni. Ez az ország elképesztő.

  1. Ami Whand
   Ami Whand
   12 napja

   @Zoltan Janos Tar jogos Angliában ez. Kb 9/10 lenne

  2. Dada 24
   Dada 24
   15 napja

   @Zoltan Janos Tar igaz

  3. Zoltan Janos Tar
   Zoltan Janos Tar
   15 napja

   Semmiféle 2/3mad nem létezett valójában.

 87. Barbara B
  Barbara B
  15 napja

  Ne haragudj hogy nem a témához fűzök hozzá de úgy tűnik mintha fogytál volna, remélem rendben vagy és vigyázz nagyon az egészségedre❤

 88. Ágnes Moreno-Borsányi
  Ágnes Moreno-Borsányi
  15 napja

  Mi az hogy áldassék a gyümölcs?

  1. Eszter Koós
   Eszter Koós
   15 napja

   Van egy nagyon jó sorozat, aminek az a címe, hogy a szolgálólány meséje. Ebben a sorozatban ez egy köszönés. :)

 89. Learn Cser With Me! - Easy & Fast!
  Learn Cser With Me! - Easy & Fast!
  15 napja

  Lehallgat a kormány?? Nem újdonság 🤣🤣🤣

  1. Cannibal Pityu
   Cannibal Pityu
   13 napja

   @Tomi Szabó jó kérdés-jó kérdés.

  2. Tomi Szabó
   Tomi Szabó
   13 napja

   @Cannibal Pityu Igen ezeknek is pont annyi esze van, szinte semmi! Jah az említett ügybe bele is bukott az USA elnöke. Itt fog? Mért nem?

  3. Cannibal Pityu
   Cannibal Pityu
   13 napja

   @Tomi Szabó USA is le bukott nem is egyszer

  4. Tomi Szabó
   Tomi Szabó
   13 napja

   @Cannibal Pityu Csak nem olyan bénák, hogy belebukjanak...

  5. Cannibal Pityu
   Cannibal Pityu
   15 napja

   a világ összes kormánya csinálja.

 90. Eszter Varga
  Eszter Varga
  15 napja

  Zsólti,most melyik az a tóth amdi szám mert a kislányt sem tudom ki ő,de rákerestem valami néztek számra,az nem is rossz,tudod miér jo,mert pont elég hülye van az országban sötet kellő buta szinten hogy egy frankó kis dallt összedobjon belőle! Amugy ez a nagy helyzet! Szerintem mindenki aki ilyen számot csinál egy zseni,mert tudja hogy annyi hülye van hogy abból vigan meg lehet élni😂

 91. Dávid Antal
  Dávid Antal
  15 napja

  Jurák Kata Abasár-i jelenség. Régen MSZPs volt most már Fideszes. Újságírói végzettség nincs, ha van neki akkor megvette. Heves megye szégyene

  1. Zoltan Janos Tar
   Zoltan Janos Tar
   15 napja

   Inkább a mihazánkban, vagy az NSDAP-ben a helye. Ja, ott nem. Nem beszélni német.

 92. Altair Aquila
  Altair Aquila
  15 napja

  Pride 😅

  1. Fehér Nóra
   Fehér Nóra
   15 napja

   @Dawe Scal Ennyike! :) :)

  2. Kis Beáta Mermaid
   Kis Beáta Mermaid
   15 napja

   @Dawe Scal Ennyire az már Kedvesem!

  3. Dawe Scal
   Dawe Scal
   15 napja

   @Pèter Domján Rendben, te mindenhol ott teremsz, ahol Királynőmet meglátod, ezzel. Tehát. hozzászólásokat tudsz olvasni, blogot már, nem. "Érdekes". Mint, a 4 kedvenced, is. Amivel, még az Ördög Lányán, is játszottál. Zavaró?! Gondoltál, volna erre amikor, megcsináltad. De, leszokhattál már volna, róla. Azok, után.....! Idióta!

  4. Kis Beáta Mermaid
   Kis Beáta Mermaid
   15 napja

   @Pèter Domján Bennem is felmerül, hogy miért játszod ennyire feltűnően MAGadat?

  5. Pèter Domján
   Pèter Domján
   15 napja

   @Kis Beáta Mermaid Nos így felmerült most bennem egy kérdés ami már igazából azóta foglalkoztat mióta feljött ez az "Ammarpussy" név.Megtudhatnám kulturált keretek közt hogy ő ki és miért azonosítatok vele?Mert igazából eléggé zavaró.

 93. Tsongor
  Tsongor
  15 napja

  Zsolti, elég volt az ámokfutásotokból! Álljatok le, nem akarunk több árvizet! 😂

 94. Alexandra Dezső
  Alexandra Dezső
  15 napja

  Jó ég mi lessz legközelebb!?🤦‍♀️ Majd kitalálják,hogy a melegek tehetnek a Világháborúkról is!? Én nem leszek ott szombaton,de lélekben támogatlak titeket!🥰

 95. Mona Diósyné
  Mona Diósyné
  15 napja

  ❤️❤️❤️

 96. Annamaria Kovacs
  Annamaria Kovacs
  15 napja

  Milyen meleg vagy Te, hogy nem tudod, hogy minden IS a melegek hibája???? Ha elfogy a tej a sarki közértben, az is a ti hibátok 🤷‍♀️ (irónia volt❤❤❤❤❤❤ szeretem a Zsoltiékat❤❤❤❤)

 97. K. Zs
  K. Zs
  15 napja

  Kedves Zsolt! Én külföldön élek és nagyon sajnálom, hogy ilyen lett Magyarország. Az itteni sajtóban, legyen az "bal" vagy "jobb" rendkívül negatív színben tűnik fel az ország. 🥺 Ilyenkor mindig szégyellem magam. Olyan, mintha Magyarország egy másik dimenzióban lenne, nagyon szürreális. Mivel gyakran látogatom a csaladom, ezért amikor ott vagyok számomra ez az egész elfojtott frusztráció, gyűlölet kézzel fogható. Nagyon remélem, hogy hamarosan Magyarország sorsa is jobbra fordul és nem kell félnetek. 😥 Minden jót!

 98. Erika Herczegh Mihályné
  Erika Herczegh Mihályné
  15 napja

  👍❤

 99. Dániel Ócsai
  Dániel Ócsai
  15 napja

  Örömmel látom, hogy kezdesz rájönni arra, hogy az LMBT már messze nem a melegek elfogadásáért küzd, hanem nincs megállás, idővel besorolnak mellléd majd bárkit, akivel egy asztalhoz soha le nem ülnél. A baj az, hogy amikor Pride-ra mész, szivárványba öltözöl és ugyanerre szólítod fel a követőidet, akkor ezzel a lendülettel a szélsőséges tendenciákat is támogatod, hiába mondod el videóban, hogy amúgy nem tetszik neked a szülő férfi. Gondold ezt át.

 100. Krisztina Tóth
  Krisztina Tóth
  15 napja

  Egyre kellemetlenebbnek és egyre több hátrányát érzem annak, hogy Magyarországon élek.