G.FODOR GÁBOR VS. OSVÁTH ZSOLT | VITA A MELEGELLENES TÖRVÉNYRŐL - SpiritFM

2 400 Megtekintés 123 E


INSTA: osvvath_zsolt​​

A műsort a Spirit Fm-en hallhattátok.

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. ZSHOW time
  ZSHOW time
  29 napja

  Csak halkan kerdezem meg, hogy aki Gábor testalkatára tesz megjegyzést mennyivel tartja különbnek magat attol a kormánytól, akik az orientacio vagy identitas alapjan diszkriminalnak? Kerlek titeket mellozuk ezt a fajta magatartast! Koszonom!

  1. D. Árpi
   D. Árpi
   5 napja

   @Zsolti. Én egyszer csinálnák veled egy közös vitát. Persze csak úgy ha mindkét részről lehetne bevágni 1-2 perces videókat (ezt csak azért hogy ha letagadnád hogy az USAban egy tranesztita öltáncot járhat egy 6 éves kisgyereknek). Hiába vitáznál ha a saját közönséged is látná a szomorú valóságot.

  2. Kriszta Rostás
   Kriszta Rostás
   16 napja

   @Lukács Gábor Nekik is. Van is nekik.

  3. Lukács Gábor
   Lukács Gábor
   16 napja

   @Kriszta Rostás Dehogynem! Nekem jogom van családhoz, mert hetero vagyok! Nekik?

  4. Lukács Gábor
   Lukács Gábor
   17 napja

   @Kriszta Rostás 🤣🤣🤣🤣Kínaival csak úgy jöhetsz mehetsz! Mi? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤣🤣 Én oltás nélkűl is mentem mindenfelé! Ezután is😋😋

  5. Kriszta Rostás
   Kriszta Rostás
   17 napja

   @Lukács Gábor Ember! Az oltással senki nem diszkriminál senkit. A beoltatlanok fosztottak meg engem, beoltottat a jogaimtól egy éven át, egészen addig, amíg a beoltottak száma el nem érte az 5,5 milliót. Azóta nem tehetik ezt velem. Érthető, ember? Ha olyan balfasz a nyaralni induló társaság, hogy tájékozódni is képtelen, akkor csak fizesse meg a hülyesége árát, ember! Grat, Lukàcs, grat Gábor!

 2. Adoro Frey
  Adoro Frey
  Napja

  Ezzel a meleg pasival nem az a baj,hogy meleg,hanem az,hogy buta mint a tök! Közbeszól, a válasz nem is érdekli, csúsztat ,mielött választ kaphatna. Puffogtatja a saját paneljeit. Csak a saját igazát próalja meg egész müsorban elöadni. Ami a müsorvezetö nöt illeti az is legalább olyan ostoba mint Zsolt.

 3. Nagy Karoly
  Nagy Karoly
  4 napja

  Netflix kategoria: Vigyázat! Hagyományos családmodell! 🤣🤣🤣🤣 ez ***va jó 🤣🤣🤣

 4. Éva Harmath
  Éva Harmath
  5 napja

  Az alkohol, szerencsejáték, prostitúció eddig is tiltva volt 18 év alatt.

 5. D. Árpi
  D. Árpi
  5 napja

  Fodor elmondta a frankót ennyi

 6. lászló kelemen
  lászló kelemen
  5 napja

  komolyan idáig jutottunk

 7. John Cartmen
  John Cartmen
  6 napja

  UNDORÍTÓ AMIT CSINÁLSZ ZSOLTI! Miféle bunkóság, visszataszító vitastílus ez? Lenyomod az 5 perces monológokat, teletűzdelve ferdítésekkel, csúsztatással, hazugságokkal, majd amikor a meghívott vendég válaszolna, folyton közbevágsz, félig kifejtett véleménynél visszaveszed a szót, és tolod megállíthatatlanul az egyoldalúan ferdítő propagandát. Pont ez az a liberálfasiszta nyomulás, ami miatt a társadalom védekezni kényszerül.

 8. Tamás Vladár
  Tamás Vladár
  6 napja

  Teljesen fel vagyok háborodva szabályosan autót vezető sofőrkènt, hogy ugyanazok a törvènyek vonatkoznak rám, mint a gyorshajtókra

 9. Mária Nebl
  Mária Nebl
  6 napja

  Ez már diktatúra, és ez csak a jéghegy csúcsa!

  1. D. Árpi
   D. Árpi
   5 napja

   Reméljük visszatér a valódi diktatúra mert rádférne a tapasztalatszerzés

 10. Jason Knox95
  Jason Knox95
  7 napja

  GFG nekem szimpatikus

 11. Gergo Toth
  Gergo Toth
  8 napja

  Fideszes szülői autonómia = A szabad tankönyvválasztás eltörlése 201x-ben

 12. Andrea Kellner
  Andrea Kellner
  8 napja

  Zsolti, minden tiszteletem a higgadtságod és helyzet kezelésed előtt! Mennyivel előrébb lennénk a témában ha meghallaná ez a mélyen tisztelt úri ember a mondanivalódat ahelyett, hogy ellenállva érvelgetne bele a világba! Szégyen, hogy ilyen kontextusban kell vitázni erről a témáról. Heteróként szégyellem, hogy magyar vagyok..

 13. Rabóczky László
  Rabóczky László
  9 napja

  F. Gábor miért kerüot ebbe a műsorba? Értelmetlen, fogalmatlan, szakszerűtlen, sumákoló, buta ember. Kiegészítés: Nem vagyok érintett, de én is összemosom az alaptörvényt a kiegészítéssel, mert a törvényalkotónak is egyértelműen ez a szándéka.

 14. Czvetkovics Barna
  Czvetkovics Barna
  9 napja

  Megkérdezem: mi lett volna akkor, ha a két módosító törvényt nem egy saláta törvénybe terjesztik be, hanem - mondjuk - két hét különbséggel két külön törvénybe? Normális érv nem nagyon hangzott el ellene sem, viszont mellette sem nagyon. Továbbá, klubrádióban (Bolgár György) ezt az adót nem ellenzékinek minősítette, hanem inkább Fidesz-bérencnek, én ezt nem igazán érzékelem.

 15. ZSOLT TARI
  ZSOLT TARI
  9 napja

  De jó lenne, ha a heteró szexuális felvilágosításról ilyen lelkesen beszélne Zsolt és az LMBTQ! Mert ezek a problémák vannak, a különböző neműeknél is! Csak kérdezem! Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a kissebbség LMBTQ van többségben! Mintha a közösség mögött lévő erők háborút indítottak volna a heteró emberek ellen, a szexuális másságokat kihasználva! Csak kérdezem! Lesz az LMBTQ közösségben a hátrányos heteroszexuális melletti kiállás? Csak kérdezem! Mert a heterók között van aki kiáll az LMBTQ mellett! Ami rendben is van! Csak a kérdés, kik milyen érdekből gerjeszti az ellentéteket! Csak kérdezem!

 16. gabor kuszter
  gabor kuszter
  10 napja

  Fodor egy igazi profi politológus

 17. gabor kuszter
  gabor kuszter
  10 napja

  Meg kérdezd te a műsorvezető , hogy a szülő megbízható ? Gyerek bízhat e a szülőben. ?

 18. Izabella Nagy
  Izabella Nagy
  10 napja

  👌👌👌♥️ Zsolti

 19. Ráadásul Roma
  Ráadásul Roma
  11 napja

  Retkes a fal.

 20. Robi Redford
  Robi Redford
  12 napja

  Zsolti, azért mondja mindenki azt, hogy csúsztatsz, mert csúsztatsz. A népszerűsítést, propagandát konkrétan összemosod az otthoni beszélgetéssel és a szexuális felvilágosítással. Csak annyira buta vagy és úgy fosod a szót, hogy észre sem veszed. Továbbá azt sem veszed észre ( a Fidesszel ellentétben) hogy egy pár százalékos kisebbség elvárásaihoz, érzékenységéhez akarjátok agresszíven az elsöprő többség akaratát hajlítani és az érzékenységeteket rákényszeríteni. Nem értem, hogy van ehhez pofátok. Az alkoholizmus és a játékszenvedély szabályozásáról más törvények szólnak. Egyébként, bocs, ha sarkosan fogalmaztam.

 21. Barbara Bertalan
  Barbara Bertalan
  12 napja

  Mi ez a baromság a szülö autonomiájáról? Hagyjuk meg a szülő autonomiáját , ha 16 éves gyerekét megrugdossa , ha este 9 után elakar menni otthonról . . .

 22. Tamás Virasztó
  Tamás Virasztó
  12 napja

  Szerintem a "2/3-os többségre", az "emberek többségére", "felhatalmazásra" hivatkozni is csúsztatás, hiszen a szavazatok több mint fele nem a Fideszre/KDNP-re érkezett. Nemhogy 2/3-a...

 23. Péter Szabó
  Péter Szabó
  12 napja

  Megint nem vagyunk egy szinten... Zsoltról Fekete-Győr jut eszembe...butaságokat beszél nagy lendületben. Ezzel szemben vannak az érvek!!!

 24. Judit Simon
  Judit Simon
  13 napja

  Borzasztó Gábort hallgatni… egyszerűen szerintem meg se hallja amit mondasz Zsolt, terel, hárít, elmondja azt akiket mondtak neki h mondania kell! Zsolti téged nagyon jó volt hallgatni!!

 25. skojig oquist
  skojig oquist
  13 napja

  Mindenki vegye meg es olvassa el a kovetkezo konyveket: I am Jazz gayBC To be yourself Es hozzon dontest minfenki maga.

 26. Gábor Balogh
  Gábor Balogh
  14 napja

  "Melyik az az eset amikor az anya nem nő az apa nem férfi?" Új Uniós törvény... mostantól a férfiak is szülhetnek. Van még kérdés?

 27. Gábor Balogh
  Gábor Balogh
  14 napja

  Vannak e divatnelegek és azt mondja nincsenek? Ja tehát a 6 éves kisfiú aki nőnek öltözik az nyilván meleg mert már lefeküdt egy férfivel ez lenne a magyarázat? Vagy akkor ő kicsoda-micsoda? Mikortól meleg egy meleg, az első aktustól? Vagy aki sztárolja magát a tik tokon meg itt-ott közbe meg lehet soha még csak nem is csókolózott azonos neművel csak úgymond ő "annak érzi magát" aztán jönnek a likeok. Hogy ne lennének. Mert sztárolja a világ lassan őket. A semmiért.

 28. Cristina Csatlos
  Cristina Csatlos
  14 napja

  Vicc ez az egész... a 17percig bírtam, szerintem ezt részletekben lehet majd megnézem...de ez a Fodor akárki folyton mellé beszél, ez a nesze semmi fogd meg jól...ááá

 29. Barnabas K.
  Barnabas K.
  15 napja

  zsótika, tudod te, hogy mennyi ellentmondás van abban amit itt a kiben bízol résznél összehordasz? Bízol Istenben, mert benne nem csalódtál? Mert veled persze naponta diskurál az Isten(?). Az nem zavar, hogy a szexualitásod léte szembe megy vele? Te egy nagyon fárasztó alak vagy aki azt hiszi magáról, hogy érdemi véleménye van bármiről is. Maradtál ami voltál egy vv-s szerencsétlen exhibicionista.

 30. Barnabas K.
  Barnabas K.
  15 napja

  zsótika hagyjuk már ezt a rengeteg Eus pénzt és igen nem vagy püi elemző (az sem). Akkor hallgass rájuk, ha a hazaiak nem mérvadók, akkor javaslom Piketty-t és hamar rájöhetsz, hogy a töredékét kapjuk, mint amit kivisznek. Ez az egyik, a másik pedig az, hogy bármennyi pénz is jön az Euból az nem azt jelenti, hogy megvehetik az országot kilóra, hogy itt minden eladó, hogy kuss azoknak a közéletben, politikába, médiában, akik sok kérdésben mást gondolnak, szeretnének, mint a tekintetes Eu.

 31. Barnabas K.
  Barnabas K.
  15 napja

  zsóti, h::lyegyerek akarsz lenni? Vagy tényleg nem tudod, hogy 18 év alatt tilos a szerencsejáték? Be sem engednek egy kaszinóba, nem kéne már ennyire mellébeszélni.

 32. Barnabas K.
  Barnabas K.
  15 napja

  vv zsóti hozza a formáját, alig akad GFG mondat amibe nem pofázik bele. :-(

 33. Vida 25
  Vida 25
  15 napja

  Eljutotunk odaig hogy Szabad torvenynek nezezzuk azt hogy megvonjuk az informacioszerzest az emberektol...

 34. Bence Molnár
  Bence Molnár
  15 napja

  Én is ellenzem a törvény módosításait, de az a helyzet, hogy néhány megállapítás Gábor részéről abszolút valid volt: a bevándorlás problémája például kiváló érv volt; ha megnézzük a vallási-kulturális eltéréseket a muszlim országokból érkező emberek esetében, akkor az eléggé nyilvánvaló, hogy tőlünk (sajnos) jelentősen homofóbabb kisebbségek érkeznek, akik egy fokozódó veszélyt jelentenek az LMBTQI+ emberek életére, valamint a terrorizmus is összefüggésben áll/állhat az ellenőrizetlen beengedésükkel. Ezt az érvet te azzal kívántad érvényteleníteni, hogy "mi lesz a következő? Soros? Gyurcsány?", ami nem egy cáfolat, hanem egy érvénytelen deduktív érvelési hiba. Továbbá, érdemes lett volna tanulmányokat, kutatásokat is behozni a képletbe, ugyanis 3 másodperc alatt meg lehet dönteni azt az állítást, hogy a felvilágosítás kizárólagosan a szülőt kell, hogy megillesse. Egy amerikai kutatás egy 1000 fős mintán például a szülők tekintetében kevesebb, mint 50%-os arányt mért azzal kapcsolatban, hogy hány gyermekkel társalognak odahaza szexualitásról és a biztonságos aktusról. Ez a heteroszexuális felvilágosítást is magában foglalja, ami borzasztóan aggasztó. Mindezt egy olyan országban mérték, ahol egészen biztosan alacsonyabb a prüdéria mint idehaza. Egy magyar folyóirat ráadásul arra is kitért, hogy átlagosan 14 évesen már aktívak szexuálisan a fiatalok, így 18 éves korig várni ezzel egészen obszcén faszság.

  1. Czvetkovics Barna
   Czvetkovics Barna
   9 napja

   Lehet, hogy pont az amerikai példát nem szeretné Magyarország megvalósítani.

 35. Sörény Szürke
  Sörény Szürke
  15 napja

  Na de most tényleg mi a baj ezzel a -kútmérgező- izé, pedofil ellenes törvénnyel?

 36. Rod
  Rod
  16 napja

  Sajnos szülők nélkül nőttél föl, nem volt apa képed, ezért lettél homoszexuális. Sokat számít a nevelés és a látott, mutatott példa. Olyan pedig nincs, hogy keresztény homoszexuális. A Biblia kizárja a homoszexualitást.

 37. Szikla Szilárd
  Szikla Szilárd
  16 napja

  Miért gondolja azt Orbán és talpnyaló pártkatonái, hogy minden szülő ért a gyerekneveléshez? A legtöbb "szülő" alkalmatlan. Mégis jogokkal ruházzák föl őket.

 38. Tibor Kovács
  Tibor Kovács
  16 napja

  Kedves Zsolt! A normalitasra kell tanitani a gyermekeket! Az igazsagra, ami szabadda tesz! Alkalmatlanok a legjobb erdekeltsegi viszonnyal (szeretettel) rendelkezo szulok? A melegek segitsegere van szuksegunk, hogy egeszseges tant hirdessen a legdragabbnak, a szemunkfenyenek? Ti nagyon el vagytok tevedve! Elveteni a celt! Ez a bun definicioja. Nemcsak a szexualitasban, hanem az ervelesben, a gondolkodasban is. Ezert vagytok u.o. - ok mint a szenvedelybetegek. U.azok a szellemi alapok, u.azok a szellemi hatasok uralkodnak(!) rajtatok. Az egyeduli kimenekules ebbol Jezus! Hivd segitsegul a nevet es udvozulsz! Megmenekulsz! A homobol igy lehet ujra hetero.

 39. Tamás S
  Tamás S
  16 napja

  5 percenként olyan labdákat lehetett volna lecsapni ennek az ürgének…

 40. Jani Zave
  Jani Zave
  16 napja

  Ez nem meleg aktivista! Ez egy aktív meleg aki még büszke is erre és dumálja a semmit. Maradna mind csendbe a bajával.

 41. Gyuri Csáki
  Gyuri Csáki
  17 napja

  Beszéljünk az Erdélyi kisebbségről vagy a Kárpátaljai kisebbségről. Az EU mit mondót hogy az nemzeti hatás kör. Akkor a gyerekek védelme miért is nem nemzeti hatás kör?

 42. Viliam Sinka
  Viliam Sinka
  17 napja

  Gábor mindig végighallgatta a Zsolt argumentációját, Zsolt mért viselkedett neveletlenül? Nem akarta, hogy Gábor teljesen kifejtse az érveit. Azt is meg kellene nézni, hogyan alakul a nemváltoztatók utóélete. Igen nagy százalékuk öngyilkosságot követ el.

 43. László Takacs
  László Takacs
  17 napja

  Amúgy, szerintem teljesen korrekt vita volt.

 44. Eva Faludi
  Eva Faludi
  17 napja

  Annyira ocsmany ez a nyomulas. Kopjatok le a kolykokrol.

 45. Viktor Benedek
  Viktor Benedek
  17 napja

  Az alapprobléma az, hogy nincsen meg az egyértelmű kommunikáció. Gábornak igaza van, hogy folyamatos a “csúsztatás”. Meg kell tanulni tisztán kommunikálni.

 46. sagartzoli
  sagartzoli
  17 napja

  Addig jó amíg jajgattok meg papoztok. Rossz világ lesz az, amikor ti jól érezhetitek magatokat, nem kívánom senkinek.

 47. V
  V
  17 napja

  28:47-nél az az “egyelőre” elszólás ugye nem komoly???

 48. sagartzoli
  sagartzoli
  17 napja

  Gyomorforgató hogy a kiszolgáltatott kis gyermekek lettek Osváth Zsolték célpontjai. Ezek után arról panaszkodnak hogy "egybemossák a pedofilokkal a homoszexuálisokat". Kínos képmutatás. A négy fal közt ott dugják egymásba ahol akarják, de ne erőltessék rá az egész társadalomra. Tiszteletem GFG-nek hogy képes volt bő egy órán át egy asztalnál ülni egy ilyennel hányás nélkül.

 49. Tímea Huber
  Tímea Huber
  17 napja

  Attól hogy a felsô tagozatban felvilágosítják szakemberek a gyerekeket, hogy mi az hogy hetero és mi az, hogy homoszexuális, hova fordulj, ha ilyen érzéseid vannak, attól senki nem lesz homoszexuális, ugyanis a nemi identitásunkkal születünk, maximum elfogadóbbak leszünk a mássággal, mert megértjük, hogy ez pontosan micsoda. Tehát a másságot nem lehet népszerüsíteni… ez itt az egyik probléma ezzel a dologgal. A legtöbb szülô pedig errôl nem fog beszélni a gyerekével… Tegye fel a kezét, akit a szülei világosítottak fel pl. homoszexuális ügyben??? 😉 Ez a módosítás pont a gyerekeket nem védi! Zsolti pedig leiskolázta Fodort, öröm volt nézni. 😆

 50. Luxika
  Luxika
  18 napja

  Én nem ebbe az EU-ba léptem be!!!Gondolom nem vagyok egyedül! Szavazztassák meg ezeket a lényeges kérdéseket. Egyálttalán hány embert érintenek ezek a problémák?? Szerintem ez egy szük réteg problémája.Tehát most nem ez a legnagyobb probléma az EU-ban. Osváth problémája már tul sok,az embernek. Ez egyszerüen egy feltünési viszketekség.Ezen kivül még mit csinálsz???Mesélj !!!

 51. Szikla Szilárd
  Szikla Szilárd
  18 napja

  Tele van a tököm ezzel a kis G-vel 😤

 52. Eva Olah
  Eva Olah
  18 napja

  Az embereket össze kavarta az állam a szezont a fazonnal Papok között is sok meleg van es gyerekeket éveken keresztül a vallás es Isten nevében szexuálisan a tudatlan gyerekek áldozatnak lettek es szerintem most is megy 3-6 éves gyerek túl fiatal meg azt sem értik hogy a világon vannak Ebben a korban meg nem mindig van jel hogy a gyerek gay nek született Olyan 10, 12, éves korban inkább a gyerekek erzik hogy valami nincs rendben , a szülő nem ismeri fel főleg ha a szülő is gay es megnősült vagy férjhez ment A gyerekek meg öröklik a legtöbb esetben a segítség el marad mert senki nem akar gay lenni Aki gay nek született az gay es csak egy megoldás van hogy szakemberek segítsenek aki azt kéri es 10 , 12 ,14 éves gyerekek igen is kapjanak segítséget mert lelkileg egyedül vannak A gay emberek legtöbb nagyon tehetségesek es meg kell őket is tisztelni mint ahogy mindenki mást A kormányban is vannak gay emberek és azokkal mi van Azoknak is vannak gyerekeik és hány gay gyerek született mert azok is meg nősültem ?? Zsolt nagyon helyes és csak nyisd ki a szadat mert nagyon olyan emberekkel kell szembe szállni akik üres agyú és a kormányban vannak és csak csináltak hogy az embereket össze ugrásszak és el vonják a figyelmet a sok zűrös dolgokról A gay emberek mindig voltak és lesznek és az állam dolga az hogy minden állampolgárt egy kalap alá kell venni

 53. Balázs Papp
  Balázs Papp
  18 napja

  Hogyha megbízik a szülőkben, hogy nem fogja melegnek nevelni a gyerekét, akkor miért nem bízik meg abban, hogy melegnek fogja nevelni a gyerekét?

 54. Balázs Papp
  Balázs Papp
  18 napja

  Amíg nem lázadnak fel azok az emberek, akik nem értenek egyet ezzel a törvénnyel, addig nem lesz ló f@sz se. Beszéddel itt már nem érsz semmit Zsolti.

 55. Tamás Szakál
  Tamás Szakál
  18 napja

  Tisztelt uram!! Milyen körökben szállóige ez a " buzival, kiskutyával mindent el lehet adni"?? Nem vagyok már mai csirke, milyen érdekes, még nem hallottam. Az is igaz, nem a Kék Osztriga bárban szocializálódtam.. A kis kutyák nevében tiltakozom az állítás ellen ! Szerintem nem akarnak együtt szerepelni homoszexuálisokkal, ahogy azok sem a pedofilokkal. Pedig szerintem több közük van azokhoz, mint a kutyusokhoz....Már maga a kijelentés is pofátlan meg a nyomulás, nyomulás arcátlanul. Na nekem ennyi elég volt a mocsokból, csodálom a G.F. türelmét, bár ő ezért jó pénzt kap.

 56. Tamás Szakál
  Tamás Szakál
  18 napja

  Tessék elhinni, nem volna hülyeség, ha a 3 éves gyerekek nem mobiltelefonnal játszanának.

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   15 napja

   Ezt engedi a Fidesz érdekes módon

 57. lovasy levente
  lovasy levente
  18 napja

  Sportszerűen ismerjük el, hogy a brüsszeli vízfej aggodalmainak van titkos valóságalapja is. Nem véletlenül dobott egy hátast a hollandiai pedócska a magyar gyermekvédelmi törvényre. Az EU kritikák összeállításánál jól értelmezhető a valós gondolatviláguk: a gyermekek hasznosításának fontossága, különösen a gyermekkereskedelem óriási hasznának jelentősége. Ugye az EU parlamenti képviselők, bizottsági tagok, a logisztikai személyzet fizetéskiegészítő jövedelme miatt..... bizonyos(!) titokzatos lobbiktól nagyon erős a függés. A még meg nem született csecsemők már régóta alkatrészként lettek óriási profittal hasznosítva (ezért is volt fontos, hogy elérjék a kilencedik hónapot is, hiszen több és jobb minőségű az eladható „alkatrész“). Most sor kerülhet az emberi jogok legnagyobb dicssőségére, végre legálisan a megszületett kicsik nagyipari felhasználására a jól előképzett sexrabszolgák nemzetközi kereskedelmére is. A soros jogállami vita a la EU elsősorban erről szól!

 58. Juan Rodriguez
  Juan Rodriguez
  18 napja

  Kibaszott meleg van!

 59. ConRecords
  ConRecords
  18 napja

  Tudás vs érzések. Ez nem a te szinted csevegésben Zsolti.

 60. Edy
  Edy
  18 napja

  Kitől kell megvédeni a gyerekeket? Ezt az álnaív kérdést feltenni, bravo. Tényleg nem a melegektől kell megvédeni a gyerekeket, hanem a mögöttük felsorakozó és megbúvó TQ és egyéb + jelekről. Nézzünk szét a világban!

  1. Edy
   Edy
   14 napja

   Nagyon más mozit nézünk. Tele van a kormányoldal pedókkal??Küldj már át egy listát bizonyítékokkal légyszi. Én tudnék számtalan videolinkeket csatolni, ahol gyermekek szexuális felvilágosítását végzik, bohócoknak öltözött, a "másságot" propagáló (NB. más mint az elfogadás hírdetése) célzattal megjelenő abberráns csoportok. Egyedi eset nem hinném. De legalább az alábbi videó megtekintése erősen ajánlott, ahol homoszexuális, cerebralisan is jól megáldott német politikus fejti ki véleményét. Ajánlom figyelmedbe. Persze majd jön az hogy egyedi eset, lefizették megfenyegették, stb. Ballibsi mantra. Kém- ill lehallgatás botrányoktól hemzseg a világ, nem jobb oldali hungarikumról van szó. Ez a politika része még ha nem is tetszik. Ne húzzuk rá egyik vagy másik pártra. Amúgysem témába vágó! hirtv.hu/ahirtvhirei/vallaltan-homoszexualis-nemet-politikus-allt-ki-a-magyar-pedofiltorveny-mellett-2524411

  2. Sörény Szürke
   Sörény Szürke
   15 napja

   @Edy Bocs de nem értem ezt a logikát: szóval az, hogy láttál egy gyíkembert (akit a hazai agyhalott jobber sajtó tolt be, és aki totál szélsőséges eset, ráadásul elég nyilvánvalóan nem reprezentál semmit lmbt mozgalomból, magáért parádézik az ürge) az tendenciát mutat, amitől védeni kell a gyerekeket, de az, hogy a kormány tele van pedokkal, az csak elszigetelt eset? És a kémkedési botrányról mi a vélemény, utalhat arra, hogy a kormány hatalommániás korrupt faszfejekből áll?

  3. Edy
   Edy
   15 napja

   Ja aha, de leginkább attól a lassan több ezertől aki sárkánygyíkhímnősténynek meg még kitudja minek képzeli magát (a 63 genderből), akiket viszont a balfertálj habzó szájjal támogat. Na ne vicceljünk már, a Kalotát főbűnösnek kikiálltani. Ez olyan mint a jéghegy egy kis csökevény jégcsapját letörni.😁

  4. Sörény Szürke
   Sörény Szürke
   15 napja

   Hát tőlük kellene (vagyis inkább kellett volna): hu.wikipedia.org/wiki/Kaleta_G%C3%A1bor magyarnarancs.hu/riport/elforditott-tekintetek-102641 Dehát aki jó haverja a fidesznek vagy közvetlenül fideszes, az olyan pedofil, akit nem lehet elítélni a törvényeknek megfelelően.

 61. lovasy levente
  lovasy levente
  18 napja

  Orbán lop! Orbán lop! Ellopta a hű kutyáinktól a csontot! Zeng az EU vészriadó bel és külföldön! Az EU és valódi urai a céljuk közelébe jutottak s titkos programjuk főbb elemei is lassan beérnek: 1. Leprásokat az élelmiszeripar kulcspozícóiba. 2. AID-s fertőzötteket az ivóvízellátás irányításába. 3. Sexuális aberráltakat a gyermekipar(!) irányításába. 4. Kórházi szuperbaktériummal* fertőzötteket a mezőgazdasági haszonállat-ipar irányítására..... A többi 150 pont felsorolása helyett most az irányító „szakemberek“ elsődleges feadatát említhetjük: a teljes személyzetüket le-kicserélni és reszortjukat csak és kizárólagosan az azonos betegségben szenvedőkkel feltölteni. Akadnak „elvetemült“ hazafiak, akik e „nemes, magasztos“ célt akadályozzák! Ezek a veszélyes emberek korunk „égetni való boszorkányai“. A valóságipar minden alkalmazottjának, a legkisebb legjelentéktelenebb aktivistának is, munkahelyi kötelezettsége harcolni ellenük és előkészíteni, reklámozni a modern boszorkányégetések** elkerülhetetlen fontosságát. Iris Hax és Sven Reiß is rákerült az idén Berlinben az EU feketelistára tanulmányuk megjelenése után: „....rögtön a haladó média kereszttüzébe kerültek, mert kiderül tanulmányukból, hogy az európai pedofillobbi a felmelegített fővárosukban évtizedek óta szorosan együttműködik a melegjogi mozgalmakkal, baloldali körökkel, neves tudósokkal, állami és magánintézményekkel. Konkrétan egy széles pedoszexuális hálózatot működtetnek közösen. Ez a hálózat a pederasztia legalizálásáért harcol, és a hetvenes évek óta gyermekprostitúcióval foglalkozik. A tanulmány a pedoszexualitás és a homoszexuális érdekek közötti kapcsolatra koncentrál. A legális homoszexuális vállalkozások (kiadók, újságok, galériák, könyvesboltok, homokávézók) ugyanis a nagyobb profit érdekében teret és megjelenési lehetőséget adtak különféle pedofil termékek, például a gyerekpornók terjesztésének....“ Az alattomos invázió, a sunyi, teljeskörű hatalomátvétel már egyre leplezetlenebbül, pofátlanabbul dühöng! *Az MRSA több néven is ismert ( A kórházi szuperbaktériumnak is hívott kórokozó) - egyesek Mercerként említik -, mások a teljes elnevezést használják. ** Érdemes végignézni, alaposan mérlegelni, értelmezni pl. Márki-Zörej Petike videókazettáit, amivel polgármesteri feladatai helyett naponta szórakoztatja híveit. Gyakran el-elszólja magát a piti szélhámos aki Jákob Petike fegyverhordozójánál valamivel értelmesebb „képződményke“.

  1. Zoltan
   Zoltan
   18 napja

   🤡

 62. Christina G
  Christina G
  19 napja

  Divatbol?? Egy bizonyos több gyermekes ismerosom, aki eppen pillanatnyilag külön volt a férjétől, küldött nekem egy angol nyelvü dalt amiben az volt hogy próbáld ki!! Kérdeztem tőle ezt hogy értelmezed? Azt mondja Ő nem homofób. Be is bizonyult hogy egy nővel ment bulizni. Azóta már megbékéltek férjével, de szerintem, hogyha nincs ez a propaganda, sosem jutott volna eszébe nővel társulni, mégha ideglenesen is.

  1. Zoltan
   Zoltan
   18 napja

   🤡

 63. Iron Vh
  Iron Vh
  19 napja

  Pfffu, ez a Gábor nagyon ostoba. Zsolti, minden tiszteletem a tiéd, amiért ennyire türelmes vagy, az ilyen emberekkel szemben. 🙏

 64. Ágnes Biró
  Ágnes Biró
  19 napja

  Ha egy pedofilt megbüntetük ! Akár pénzbüntetésre...akár börtönre.H kifizeti a pénzbirságot...vagy letölti a börtön büntetést !Utànna már nem lesz pedofil ?????

 65. Szikla Szilárd
  Szikla Szilárd
  19 napja

  Pedofil az, aki 12 év alatti serdületlen gyerekekre izgul. Összemosni a gyerekkorút a fiatalkorúval, a Fidesz elévülhetetlen bűne.

 66. László Lengyel
  László Lengyel
  19 napja

  "Gay" Fodor Gábor

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   18 napja

   🍌💦👅

 67. Over Clock
  Over Clock
  19 napja

  Kormanykritikus lettemre , Gabor megnyerte ezt a vitat.

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   19 napja

   G. Gnóm

 68. Gorgi Toporczi
  Gorgi Toporczi
  20 napja

  a fidess ujnyilas satani szekta es fuhrere! itt reszletesen a gaztetteik!@t

 69. Ildiko Jakab
  Ildiko Jakab
  20 napja

  Gusztustalan, torz atka. A lelke kivetül a kinézetére. Ez nem geciség, hanem tény. Szervilis, gonosz gennyláda.

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   19 napja

   Pontos diagnózis ✔️

 70. zsolt csikja
  zsolt csikja
  20 napja

  Szervusztok. Egyikőtök sem akarta érteni a másikat. Nem tiszteletlensègböl, hanem mert teljesen túl van feszítve a húr. Ez lehetett volna egy nagyon jó vita, de szerintem nem lett az. Sajnos mindketten sarkítottátok az àlláspontjaitok érveit. Sok minden bele lett eröltetve, és sokszor nem is a kérdésre válaszoltatok. Én több videódat láttam, ami szinte hibátlan volt, úgyhogy ne engedj abbol a szinvonalból! Munkádhoz jó egészséget, kívánok!

 71. Carlos Feher
  Carlos Feher
  20 napja

  egy kissebseg nem eroszakolhatja ra az akaratat a tobbsegre. ha egy meleg aktivista bemegy az iskolaba .nepszerusiteni az ilyen ideologiat, akkor az igenis pedofil hatso szandekkal megy a gyerekek koze. a tobbseg utalattal nez a fajtalankodo propagandara. ez az igazsag

  1. Zoltan
   Zoltan
   18 napja

   🤡

 72. Szonja Szemrevalo
  Szonja Szemrevalo
  20 napja

  Mindig a Migràns téma 🙄🤔😬 A menekülteknek nem magyarorszag a célja ,azt ök is tudjak hogy hol élhetnek jobban ! Ezert annyira fölösleges ez a téma !

 73. Dóra Horváth
  Dóra Horváth
  20 napja

  Micsoda szabadság a szülőknek aztaa... nem dönthetem el hogy magántanuló legyen a gyermekem vagy nem, még azt sem mit ehet az oviban vagy mit nem ha csak nincs ételallergiáról papírja de szexuálisan majd felvilágosíthatom. Ahaaaaa. Köszi.

 74. Egyeb Celra
  Egyeb Celra
  20 napja

  Én azokat a szülőket sajnálom, akiknek egy törvényre van szükségük ahhoz, hogy neveljék a gyermekeiket.

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   19 napja

   Ez yooooooo!

 75. Emília Balogh
  Emília Balogh
  20 napja

  Zsolt! kulturáltan is lehet vitázni! lehengerlő alpári bunkó a stílusod!

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   19 napja

   A tiéd se különb 😎

 76. tom szir
  tom szir
  20 napja

  Bocs, a 11 utáni besorolás nem eltitkolása, főleg nem tiltás. A törvény sem tiltja el a gyereket bármitől, a 18-as karika sem tilt. „18 éven aluliaknak nem ajánlott” vagy „… szülők engedélyével” vagy hasonló. Ezen kívül azt írja elő, kik tarthatnak - bemutatott és esetleg ellenőrzött tartalmú - előadást.

 77. aniko gerold
  aniko gerold
  21 napja

  Zsolt annyira rámenős, állandóan félbeszakítja a vitapartnert, anélkül , hogy végig hallgatná, a másik oldal érvelését, válaszát. Így nem lehet érdemben vitázni, a műsorvezető személyében még erősítést is kap. Gábort pár mondat után már el is hallgatatják. Ez nem ” parlamentáris” , ilyet nem lehet idegcsillapító nélkül végignézni.

 78. Tamás Tóth
  Tamás Tóth
  21 napja

  Nem a témához tartozik, de jó lenne a szürke stúdió-asztal leszakadt sarkát (lásd 11:03) visszaragasztani....

 79. ready2
  ready2
  21 napja

  Az mondjuk nem lett volna baj, ha 2 mondatot elmondhat GFG anelkul hogy belevagtak volna a szavaba.

  1. Johanna L.
   Johanna L.
   7 napja

   Azért elég hosszan fejtegtte a gondolatait. Ő is épp úgy közbevágott többször is.

 80. Ákos Hoffmann
  Ákos Hoffmann
  21 napja

  Vajon a paráznaság miért része a hét főbűnnek,kedves Osváth úr?

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   19 napja

   Dugni jó!

 81. Ákos Hoffmann
  Ákos Hoffmann
  21 napja

  Ki ez az OSVÁTH ZSOLT?

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   18 napja

   Egy meleg ember. Bukik a kukidra!

 82. moen moen
  moen moen
  21 napja

  Hogy ,mennyit reklámoza magát ez az Ozsváth.

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   19 napja

   Apád fülét!

 83. Frank Papo
  Frank Papo
  21 napja

  Kedvelem a Zsoltot ,de aFodorhoz gyenge vitapartner. Nagyon gyenge.

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   19 napja

   G. Fodor egy tökkelütött félnótás 🎃

 84. HiTech
  HiTech
  21 napja

  Zsót mi hazánkos vagy tàn?

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   18 napja

   Ez alap! 🇭🇺

 85. Mihály Kucsera
  Mihály Kucsera
  21 napja

  Hogy marad mėg egy nemzet?Család,vallás,hazaszeretet!Miėrt erõsődik az iszlåm,mert mindhárom kritėriumban erősebb,mint nyugateuropa!Sajnos europåban a gyermeknemzės nagyon alacsony!A jólėt ėrdekėben nem vållalnak gyereket!Probåljåk integrålni a bevåndorlókat,de ez nem megy,teljesen más a kultúrájuk!Sajnos ezek a mis-más tėrdeplős civil szervezetek gyengítik az európai nemzeteket!Tulajdonkėppen ez is a cėljuk!Ės ebben ti is nagy szerepet vállaltok homoxexuålis embertårsaim!

 86. clydegriffith
  clydegriffith
  21 napja

  fel lett mosva a padlo veled zsóti

  1. clydegriffith
   clydegriffith
   15 napja

   @Szikla Szilárd szted :), sztem meg igen :) amugy birom a zsoltit, de sajnos ot is beszippantotta ez a fos ideologia, es sokszor esik at a lo tulso oldalara

  2. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   19 napja

   Dehogy! Tisztességgel helyt állt.

 87. Rock Star
  Rock Star
  21 napja

  "Népszerűsítés" - Ott látom a problémát hogy szinte már mindenhol ezt tolják az arcunkba. Eljön az idő hogy majd pride év lesz lassan. Elfogadásról beszélnek, miközben nem fogadják el hogy vannak olyan emberek akiket ez nem érdekel ilyen szinten. Vitatható a két csoport összemosása a törvényben, de azon elgondolkodott már valaki hogy milyen visítás lett volna ha külön a szivárványosokra is írnak egyet.?

  1. Zoltan
   Zoltan
   18 napja

   @Rock Star igen

  2. Tamás Tóth
   Tamás Tóth
   20 napja

   @Rock Star Ezen a vilagfalu-multikulti-fogyasztoi körhintan a legtöbb kormány és politikus rajta ül. A különbség, hogy valaki hazafias cukormazzal meg be is keni... Nézd meg, hogy pusztul le a magyar kistelepülésghálózat, a talajaink tönkremennek, a vizgazdalkodasunk katasztrófa, a mezőgazdaságban táj helyett már csak üzemi terület van. Az ipart, a kereskedelmet a multik, az emberek zömenek az agyat a mindenhato materia, a fogyasztás uralja... "Nagyjaink" is csak gazdagok, s nem a hazai bölcsei akarnak lenni. A tömeg a celebeket bámulja, irigykedik a ügyesen meggazdagodottakra: nem elitelik a korrupciót, hanem sajnálják hogy messze ülnek a zsíros bodontol... Szóval ez a szivárványos sztori csak pitykegomb a kalapon...

  3. Rock Star
   Rock Star
   20 napja

   @Tamás Tóth Kiváncsi vagyok a véleményedre. Gondolom O.V. erőlteti ezt a témát az emberekre szerinted.

  4. Tamás Tóth
   Tamás Tóth
   20 napja

   Vajon ki tolja ezt a témát ezerrel?

 88. Mihály Kucsera
  Mihály Kucsera
  21 napja

  Mėghogy a baloldal nem akarta a bevåndorlås,ezt honnan veszi!Európa nyugati politikusai,bevåndorlåspårti!A hazai bal meg szintėnzenėsz!Csak azt nem tudom,hogy az ėrintetteknek miėrt lenne jobb,ha ide is beengednėk az arabokat?Talån az arabok szeretik a måssågot? A műsorvezető szerint ez nem tėma,pedig lėnyeges!Pesten bårmikor mehet kėzenfoģva kėt azonos nemű,ezt probålnå pl Pårizsban arabok kõzõtt!Lassan nekūnk kell tėrdepelni a bűnözők,meg a måsåg előtt!

 89. Lajos Weller
  Lajos Weller
  21 napja

  Gabesz elcseszte, sokat hadovált feleslegesen. Ennyiből kellett volna állnia a beszédjének: Oké, a kormány ezt túltolta. De te, Zsotesz, hogyan állítanád le a folyamatot, hogy az LMBTQ mozgalom a metoo vagy a blm színvonaláig fajuljon?

 90. Lába Apád
  Lába Apád
  21 napja

  G Fodornak azért részben igaza van abban, hogy miért gondoljuk, hogy a CocaCola vagy a Volkswagen (vagy akármelyik másik multicég amelyik nyomja a meleg propagandát) majd helyesen fogja nevelni a gyereket?

  1. Tamás Tóth
   Tamás Tóth
   20 napja

   Miért gondoljuk, hogy a fogyasztói társadalom nem gyárt agyhalott tömeget?

 91. mrcsakaloki
  mrcsakaloki
  21 napja

  Nagyszerű vita, több ilyet, ennek van értelme. Komment szekció viszont gyalázat, sok tolerancia bajnok habzó szájjal fideszezik, ahogy van egy más vélemény. Ui.: SOHA TÖBBÉ BALOLDALI HATALMAT

 92. Klein úr
  Klein úr
  21 napja

  Én nagyon örülnék ha végre a 14 éves fiam megnézne már egy jó kis szaftos pornót a kib@szott fortnite helyett. Ennyi idős koromban fateromat többször invitálták az iskolába mert túlságosan érdeklődő volta a lányok kerekedő idomai iránt. Ha valamitől félteni kell a gyerekeket akkor azok a kib@szott videójátékok. És itt nincs szülői autonómia.

 93. zsolt kovács
  zsolt kovács
  21 napja

  G.Fodor "megtagadta" régi könyveit(benne a véleményeit) a Partizánban......

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   19 napja

   Nagyon jól tette 👏

 94. László Hentes
  László Hentes
  22 napja

  www.origo.hu/itthon/20210618-megjeloltek-g-fodor-gabor-hazat.html

 95. Béla Szili
  Béla Szili
  22 napja

  Elismerésem! Nem sokan ülnek le szimultán sakkozni két galambbal!

 96. Béla Szili
  Béla Szili
  22 napja

  Nem az eszéért fogják megkövezni az egyszer biztos! Buta provokátor!

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   18 napja

   Ki?

 97. Richard Dudás
  Richard Dudás
  22 napja

  Zsoltika itt a mártír alakítás valahogy nem jött össze….

  1. Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd
   18 napja

   3 nyafka macska

  2. szepliget
   szepliget
   20 napja

   Engem is ez zavar, nem érvel hanem nyafog

 98. József Barta
  József Barta
  22 napja

  Miért nem lehet végighallgatni a másik felet? Rohadt idegesítő, hogy Zsolt belefopázik minden mondatba...

  1. Kristaly Jade
   Kristaly Jade
   20 napja

   @Ákos Hoffmann Bárcsak G olyan "buta" lenne, mint Zsolt.

  2. Ákos Hoffmann
   Ákos Hoffmann
   21 napja

   10/10.a Riporter és Osváth úr igen kellemetlen,és még szerintem buta is,sajnos.

 99. Tibor Hornung
  Tibor Hornung
  22 napja

  Zsolti, csak a személyes tragédiád miatt vagy kiakadva... Melegek nem kaphatnak gyereket, kész! Nincs gyakorlati, csupán elméleti érzelmeid befolyásolása alatt kialakított véleményed van a törvénnyel kapcsolatban! Vicc, hogy erről vitaműsor készül! :D

 100. István Ujj-Mészáros
  István Ujj-Mészáros
  22 napja

  A legnagyobb baj a Fidesszel talán az, amivel épp Gábor érvel, mégpedig hogy szerinte le kell győznie a kisebb pártoknak a Fideszt ahhoz, hogy az akaratukat érvényesítsék. Miközben civilizáltabb országokban a kormány annak ellenére is meghallgatja a kisebb pártok véleményét és megpróbál konszenzusra jutni, hogy egyébként ugyanúgy boldog karácsonyozhatnának, mint ahogy azt Orbán Viktor teszi.