GÁSPÁR EVELIN: "TÍZÉVESEN NEM VOLT VÁLASZTÁSOM, HOGY FORGATNI AKAROK VAGY SEM" | 1KANAPÉN S04E05

87 000 Megtekintés 353 EINSTA: osvvath_zsolt
EVELIN IG: evelingaspar

Mai beszélgetőpartnerem nem más, mint Gáspás Evelin. Egy érzelmi hullámvasútba csöppenve tudhatjátok meg, hogyan is "élte túl" gyermekként a mindennapos Győzike Show-s forgatásokat, hogyan dolgozta fel a hírtelen jött hírnevet és hogy milyen a jelenlegi kapcsolata apjával, Gáspár Győzővel.
Tarts velünk!

Tesztjeinket köszönjük a tesztallomas.hu -nak!
Támogató partner a becsiautopark.hu
Technikai partner: digitalworld.hu
Bútorok: beliani.hu | ZSTIME10 kód 10%-os kedvezményre jogosít!
Kerma Design Falpanelek: kerma.hu

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...
​​
A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime
​​
HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. Ricardo Eduardo Gomez
  Ricardo Eduardo Gomez
  5 napja

  Itt játsza a hattyú halálát, utána elmegy valami luxus realitybe és a picsáját mutogatja instán… bazárimajom mint az apja…

 2. Ki Wi
  Ki Wi
  Hónapja

  Zsolti imádlak, de ha vki elmeséli hogy a párja lesifotokat csinalt róla a tudta nélkül, ne reagaljunk úgy h “nem igaz”. Káros nyelvezet az áldozat számára és másnak is, aki hasonló cipőben jár és nem meri elmondani a történetet.

 3. 2 Budapest2019
  2 Budapest2019
  Hónapja

  🥰❤️🥰

 4. Dzsenifer Rezmuves
  Dzsenifer Rezmuves
  Hónapja

  Mindig sajnaltatja magat azt azer van mindenne mert az apja ala rak mindent🤦‍♀️

 5. Jázmin Nagy
  Jázmin Nagy
  Hónapja

  Az irígység dől a homokbányáról... 🤢🤢

 6. Akszeram
  Akszeram
  Hónapja

  Zsolti, 76 évesen szeretem a beszélgetéseidet!

 7. Dorottya Sárközi
  Dorottya Sárközi
  Hónapja

  Evelin! Imádom azt hogy milyen jó ember vagy!

 8. Balázs Fejes
  Balázs Fejes
  Hónapja

  Tök szimpatikus ahogy védi az édesapját, érződik, hogy nem mindenben ért/értett egyet az apjával, de kiállna érte a végsőkig.

 9. VilagosJozsi
  VilagosJozsi
  Hónapja

  nem mondom, hogy nagyon szimpatikus a csaj és azt sem, hogy okosakat mond (a hanglejtésétől, tarCSÁK, suksüköléstől a fejemet fogtam, azért egy diplomáciai pályán pláne ez pl eleve kizáró ok, szóval nem feltétlenül írnám az "ismertsége" számlájára, hogy nem jött össze neki) , inkább valahol mélységesen sajnálom őt amiatt, hogy az apja miatt ilyen szintű személyiségtorzulása van. látszik, hogy próbál kikeveredni, hajrá, de a válaszait hallgatva néhol pont olyan kínosan éreztem magam, mint a Partizános Győzike interjút nézve, ahol az apja egyik mondatával ütötte a másikat, összevissza terelt,félreértette a "bensőségesség"et és visszakérdezett, hogy "belsőőséégek"? (mint a hurka meg pacal). remélem, többre viszi, mint az apja, és nem anyagi értelemben mondom.

 10. Sabina Takacs
  Sabina Takacs
  Hónapja

  Imádom az osszes videodat,de ennel a videonal mèg èn is ugy ereztem hogy kommentelnem kell,pedig nem szoktam. Evelin! Egy igazán intelligens,belevalo hihetetlen csajszi vagy! ❤️❤️❤️ Köszi Zsolti

 11. Xery
  Xery
  Hónapja

  Magyarként mondom minden tiszteletem a Gáspár családé,de Evelin különösen okos lány és őszinte!!!Bárcsak ismerhetném személyesen is. Büszke lehetsz magadra 'csaje':D :D

 12. Adams Douglas
  Adams Douglas
  Hónapja

  Jó lesz az a psichológus, én hetente járnék....viccen kívül, jóindulatból. Én is járok négy éve. ÉLETMENTŐ. Meglehet tanulni újra bízni, jól lenni, kóperálni a környezetünkkel. :) Eleinte az is elég, ha reméled, majd képes leszel rá. Hajrá Evelin! :)

 13. Róbertné Nagy
  Róbertné Nagy
  Hónapja

  Okos, értelmes lány lett Evelin,én meg vagyok rajta lepődve , kellemesen csalódtam benne.🙏 Neked Zsolt minden elismerésem a műsorèrt❤️😘😘😘

 14. ANGEL002 Andrea
  ANGEL002 Andrea
  Hónapja

  Igen,hülyeségből is meg lehet élni jól mondta Evelin,de milyen igaza van a Győzinek ha ez kell a népnek😊

 15. Basszus Kulcs
  Basszus Kulcs
  Hónapja

  Evelyn! Nagyon intelligens, érzékeny ember és nő vagy. A lelked nem nyugszik az igazságtalanságok miatt, és azért vagy ki pszichésen. Tégy akkor te igazságot, és írj egy könyvet a valóságról, a bármikor történtek valós hátteréről (show, magánélet, suli, fogyás, bulvársztorik, családi személyiségek stb.). Hidd el, még neked is jót tenne akár terápiásan is. Sokan vennék hidd el, és az által függetlenednél a köztudatban élő képtől - miközben a gyökér-identitásod megmaradna, sőt, egészségesen helyreállna, illetve mint autonóm egzisztencia onnantól értelmezhetőbbé válnál a köztudatban is - és magad számára is. Párkapcsolati szempontból pedig azért csalódsz, mert nem engedi meg az élet, hogy ilyen emberekkel párkapcsolatban maradj - ez bármilyen furcsa, talán még szerencsés is! Kívánom, hogy megtaláld a neked való igaz és hű társat. Abban biztos vagyok, hogy egészen más szinten más területeken, más helyeken fogod megtalálni, mint ahonnan az eddigiek megtaláltak...mert egészen egyszerűen jobbat érdemelsz!

 16. Lászlóné Katona
  Lászlóné Katona
  Hónapja

  Hálás szívvel gratulálok, nagyon szeretlek, és az egész családot. Büszke lehetsz magadra. További sok sikert kívánok, szeretettel.

 17. under88Me
  under88Me
  Hónapja

  Evelin példája azért is egyedi, mert kevés olyan ember van, aki egyszerre rendelkezik nagyon mély (tarjáni romacsalád, trash celeb szülők) és nagyon magas (pénz + hírnév + tanulás) háttérrel és ebből baromi nehéz jól kijönni, mert nyilván a suttyó emberek nyújtotta lehetőségek neki nem kellenek, a "normális" emberek meg őt nem veszik komolyan, mert "stigma" van a homlokán.

 18. Eszter Mikszovics
  Eszter Mikszovics
  Hónapja

  Nekem soha semmi bajom nem volt az Evelinnel es most sincs, sok mindenre buszke is lehet, ez igy igaz, DE ebben a videoban allando ellentmondasokba keveredett, ami viszont nem volt szimpatikus egyaltalan.

 19. #2 #1
  #2 #1
  Hónapja

  Tiszta anyja ez a lány. Minden egyes szava, mondata, gesztusai, de még a nevetése is. KB mintha Gáspár Beával készült volna interjú. Fura látni, mennyire nem találta meg önmagát. Az a rengeteg érzelem, ami benne munkál, az átjött, de az egyénisége nem.

 20. vbddfy euuyt
  vbddfy euuyt
  Hónapja

  Csak szerintem tök szép? :)

 21. Alexandra Oláh
  Alexandra Oláh
  Hónapja

  Eddig is kedveltem őt. Ez mèg inkàbb megerősített, hogy klassz làny Evelin. Emelem kalapom előtte...

 22. mirrrci
  mirrrci
  Hónapja

  "Magyarországon bántani a legkönnyebb." Kimondta az interjú legfontosabb mondatát.

 23. Tibor Laczkó
  Tibor Laczkó
  Hónapja

  Ezt a lányt a pénz se tudta szebbé tenni! Gyorsan felszednék helyében egy palit valahogy, mert az idő egy igazi csúfságot fog faragni ebből a Győző vérű lényből!

 24. Gabesz SZIGETVÁRI
  Gabesz SZIGETVÁRI
  Hónapja

  Imadom ezt a lanyt! Tenyleg nagyon oszinte !

 25. krisz Tina
  krisz Tina
  Hónapja

  Sajnálom hogy Evelin ugyanúgy nem néz az ember szemébe mint az anyukája.... egyébként szeretem nézni amikor beszélgetnek vele mert tényleg értelmes intelligens csak hogy nem néz az ember szemébe......

 26. Edina Balazova
  Edina Balazova
  Hónapja

  Evelin egy okos nőci már!

 27. Tamás Fodor
  Tamás Fodor
  Hónapja

  Azt szoktam mondani, ha irigy vagy ne csak a suhanó autót, hanem az egész csomagot irigyeld el! ;)

 28. aririn
  aririn
  Hónapja

  Ez a kezdés.....Szerintem az embert nem a munkája vagy végzettsége határozza meg. Sok sikeres és jó ember van puszta gimnáziumi végzettséggel; ahogy sok lediplomázott ugyan de boldogtalan ember,....Az életre valóságot nem feltétlen a diploma határozza meg. És szomorú mikor az embereket ebben mérik. Szerintem EZ egy alacsony szint, ha valakinek ez számít.

 29. WhyNot G
  WhyNot G
  2 hónapja

  Zsolt te miert csinalsz ijen hasonlitasokat?Te sem vagy Jimmy Fallon?Miert hasonlitani az almat az ananaszal??vagy a rozsat a fuvel,faval?mindenki es minden fontos es van jelentosege.Es az ojan showkedes kell nem lehet csak Puzsert hallgatni,Gyozo szorakoztato volt nem cringe.Te is sokszor cringe vagy attol fugg ki mijen szempontbol nezi.Ne hord az orrod fenn.

 30. nieooj gotoy
  nieooj gotoy
  2 hónapja

  Csak szerintem tök szép? :)

 31. kutyifritin
  kutyifritin
  2 hónapja

  A kutyás storynál volt durvább is a papájával amit sok mindenki tud és ezért utálják a családot🙄 Sok rossz emberismerő meg itt ájuldozik az őszinte nògrádmegyeri Gáspárròl🤦‍♀️

 32. soiung toiue
  soiung toiue
  2 hónapja

  érte! Hajrá !

 33. Tamás Vári
  Tamás Vári
  2 hónapja

  Evelin nagyon megdugnálak, jó csaj vagy :)

 34. reggike93
  reggike93
  2 hónapja

  Én az Ázsia Expresszes szereplése után is úgy éreztem, hogy tök normális a csaj. Itt meg aztán végképp bírom. 🙂 Evelin, minden jó lesz, meglasd🙏❤️

 35. TREND PALOS
  TREND PALOS
  2 hónapja

  Evelin korosztályának legőszintébb és legértelmesebb példaképe lett! Csodálatos teremtés! Ritka kincs!!!

 36. Szabó Norbert
  Szabó Norbert
  2 hónapja

  Nagyon kettős, amit érzek. 1. Biztos megprobalnek segíteni Evelinnek. 2. Biztosan nem tudom azt gondolni, hogy Evelin okos. Egyszerű is, nyers is látszólag és az is. :) Nekem ez szimpi egyébként.

 37. Dorina Balog
  Dorina Balog
  2 hónapja

  Nagyon őszinte csaj,nyers de nagyon intelligens.Nekem nagyon szimpi lett most.

 38. Ailsa Ni
  Ailsa Ni
  2 hónapja

  Evelin az az ember, akire sokan hasonlítani szeretnénk szerintem. Egy csoda értelmes nő. EQ, IQ a toppon van nála.

  1. Pal Van
   Pal Van
   Hónapja

   Ez azért túlzás.Alig lehet megérteni,hogy mit szeretne kifejezni

 39. Ferenc Orsós
  Ferenc Orsós
  2 hónapja

  Halihó! Köszi Gergő,hogy összehoztad ezt a beszélgetést! Engem eléggé megindítottak a hallottak , na meg Evelin ... milyen csodálatos egy lány! Mintha mára a lelke kinyílott volna a változás befogadására! A Ragyogást viszont még tudni kell kezelni

 40. G F
  G F
  2 hónapja

  Szerintem eléggé racionális az Evelin, az egyetlen gond, hogy valahol még is romantikusan gondolkodik. Furcsa ambivalens dolog, valahol szimpatikus is.

 41. Valéria Asztalos
  Valéria Asztalos
  2 hónapja

  Ahh. Elgondolkodtató lett. És Evelin minden tiszteletem a tiéd. Teljesüljön minden vágyad álmod. Ez eddig a kedvenc részem. Köszönöm neked Zsolti

 42. Kati Bálint Kati
  Kati Bálint Kati
  2 hónapja

  Imadlak Evelin.Te aztan megerdemelned a boldogsagot.

 43. Magdolna Lisznyai
  Magdolna Lisznyai
  2 hónapja

  De aranyos 🥺💖

 44. bouytt guyt
  bouytt guyt
  2 hónapja

  embereknek adja a legnehezebb csatákat 💛🙏

 45. Dávid Albert
  Dávid Albert
  2 hónapja

  Nem vagyok patreon támogató, de Magyarósi Csabát is el lehetne hívni. Szerintem izgalmas és informatív beszélgetés lehetne belőle. :)

 46. L. Andrea
  L. Andrea
  2 hónapja

  Azt gondolom, hogy ez a lányka rettentő hiteles lehetne gyermekjogi szervezetek arcaként. Nem gondolom, hogy a gyógyuláshoz ki kellene lépnie a rivaldafényből, de mindenképp érdemes újrakeretezéssel megnézni, hogy amit kezdőcsomagként kapott az élettől, azt hogyan tudja a javára fordítani. Ha valaki, ő kiállhat az emberek elé, hogy felhívja a a figyelmet a gyerekkor ilyenfajta elrablásának hosszútávú pszichés hatásaira. Remélem egyszer megfontol valami hasonlót, akár alapítva egy szervezetet, amelynek az lehetne a célja, hogy tisztába tegye a gyermekek online megjelenése körüli jogokat és kötelezettségeket egy folyton alakuló világban. Drukkolok neki.

 47. Tündi Crs83
  Tündi Crs83
  2 hónapja

  Nem Hozé Armandó!!! Hoszé Armandó. Spanyol nyelv !!!! Tanuljuk màr meg!!!

 48. Adrienn Barta
  Adrienn Barta
  2 hónapja

  Köszönöm szépen, hogy törölted a hozzá szólásom. Őszintén, annyit mondod, hogy kövessük téged, de nem tudtam hogy nem lehet meg nyilvánulni.

 49. Csilla Varga
  Csilla Varga
  2 hónapja

  Evelint szeretem interjúval semmi gond. Viszont nem lehetne kevesebb reklámmal megoldani a videót ? 2 meg okes de ez a 6-7db már egy kicsit túlzás

 50. Kell Emese
  Kell Emese
  2 hónapja

  evelin meik mesterszakra kerult be a corvinuson?mert tényleg szép eredmény hogy államira felvették,csak ugye annak az egyetemnek is van rengeteg kara,azon belül is erősebb gyengébb szak.pl corvinus tanárszakra könnyebb bekerülni pl mint BME-n egy vezetésszervezésre:)

 51. Eszter Kiss
  Eszter Kiss
  2 hónapja

  ❣️

 52. asioe kiou
  asioe kiou
  2 hónapja

  le a pénzről. Egy tök normális csaj, de szörnyű amin átmegy.

 53. Akowax
  Akowax
  2 hónapja

  17:33 -Zsolti hangja elcsuklik 🥺

 54. Erik Szrapkó
  Erik Szrapkó
  2 hónapja

  Kívánok Evelinnek egy Magyar nem cigány férjet.

 55. seeni gzty
  seeni gzty
  2 hónapja

  csalódtak benne.

 56. PlédRunner
  PlédRunner
  2 hónapja

  Ez az egész Gáspár család jelenség egy szekunder szégyen. Megteremtett apu neki egy egzisztenciát az ország bohócaként... igen ez komoly teljesítmény és elmondja ez neki milyen jó és büszke erre. Hát ehhez csak gratulálni tudok.

 57. Emoke Soos
  Emoke Soos
  2 hónapja

  Ha ilyenek a fiataljaink, akkor büszkék lehetünk Rájuk:)

 58. Laura Krempf
  Laura Krempf
  2 hónapja

  Ahogy sokaknak, az én szememben is hatalmasat nőtt most Evelin! Tényleg egy intelligens, őszinte nővé ért! Köszönöm Zsolti és Evelin, hogy sokak szemét felnyitottad/felnyitottátok! Virággal is szívesen látnék ilyen jellegű videót!

 59. Calling Tru
  Calling Tru
  2 hónapja

  hihetetlen mennyire okos érett és felkészült....ha egyszer Isten (végre) megadja hogy legyen gyermekem remélem olyan lesz mint Evelin ....

 60. Tititi Dóra úgorj be a tóba
  Tititi Dóra úgorj be a tóba
  2 hónapja

  Sziasztok Tititi Dóràk Iratkozatok fel ràm hogy beleugorhasson Tititi Dóra a tóba 👧

 61. Erdei Angéla
  Erdei Angéla
  2 hónapja

  Evelin egy olyan ritka kincs es szamomra egy igazi peldakep arra, hogy lehet tiszta szivvel es jozan esszel celokat elerni! Mielott barki vadolna, kritizalna nezzen sajat magaba! Sose valtozz meg Evelin! Igy szeretlek ahogy vagy!

 62. Babett Ormándi
  Babett Ormándi
  2 hónapja

  Én csak azért sajnálom h nem talált meg eddig magának olyan barátot akibe megbízhat, és hogy egy pszichológus kell h legyen a barátja :( elég rossz körökbe mozgott eddig akkor szegény :( olyan kedves lánynak tűnik és okos bírom a dumát is amit nyom 😊😊😁

 63. Babett Ormándi
  Babett Ormándi
  2 hónapja

  A jó azért Varga Irént meg Győzikét ne említsük már egy napon azért na!!! 😀😁 Győzike az egész gyerek korom 😅 és most is ha bármibe benne van szívesen nézem! :)

 64. Adrien Pallagi
  Adrien Pallagi
  2 hónapja

  Még a video alapján sajnálni is lehetne , de most éppen ugyanezt csinálják show műsort az életükből csak másik csatornán ( Van életünk Life tv) akkor most mégis fontosabb a pénz ??? Bocs de így elég álszentnek tűnik ez egész.

 65. Anita Schilinger
  Anita Schilinger
  2 hónapja

  Kellemes csalódás Evelin de Virág is..😍😍 Nem gondoltam volna hogy ilyen okos értelmes lány lesz belőlük ahhoz képest hogy a médiában zajlott az életük. Ritka hogy a celeb szülők gyerekei önállólábra álljanak... 😍 Gratulálok nekik.. És hogy nem a médiát választják 😉🙏

 66. Stuff Mayer
  Stuff Mayer
  2 hónapja

  Hányok ettől az egész családtól!!! Teszik-veszik magukat.Lehet, hogy sokan ismerik őket, de elég sokan utálják is, primítív banda.

 67. Perseus
  Perseus
  2 hónapja

  Nagyon jól megválaszolja a kérdéseket. Nem buta lány ez az Evelin.

 68. Klaudia Kladek
  Klaudia Kladek
  2 hónapja

  Szia! Megnéznéd a csatornamat? ❤️

 69. Dalma Ringeisen
  Dalma Ringeisen
  2 hónapja

  Megérintett és elszomorított ez a beszélgetés.

  1. oiuet souiu
   oiuet souiu
   2 hónapja

   Korrekt tiszta őszinte nyilatkozat ! Kellemes csalódás ... ! Találd meg az utadat Evelin !

 70. Klaudia Kováčová
  Klaudia Kováčová
  2 hónapja

  Evelin csak igy tovább, jó úton vagy! :)

 71. Andersen Hans
  Andersen Hans
  2 hónapja

  Ez a pali meg ez a tajparaszt beszédü nő ..... hát 6mp t néztem de olyan irritáló mint a 60as csiszoló papír

 72. BLASST88
  BLASST88
  2 hónapja

  ilyen egy igazi géntemető..

 73. Veronika Matesz
  Veronika Matesz
  2 hónapja

  Imadlak Evelin! Oszinte karakteres lany vagy

 74. Illuminate
  Illuminate
  2 hónapja

  2 másodpercet birtam hallgatni ezt a góspórt.De ezt is beletekerve.. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tovább sajnos nem birom :DDDDD

 75. Marci Sulyok
  Marci Sulyok
  2 hónapja

  A bzi meg a cgány, szép párosítás 🤓

  1. Enikö Tompos
   Enikö Tompos
   Hónapja

   Marci Sulyok te mekkora bunkó vagy

 76. Erisen
  Erisen
  2 hónapja

  Jól kibaszott ezzel lánnyal a családja. A nagyon meghatározó gyerekkort szinte átszkippelte. 26 éves és olyan mintha egy 18-19 évessel beszélgetnél. Értelmes lány,tök más út kellene neki,leginkább távol a "szeretett" rokonoktól. Az embereket meg nem értem akik piszkálnak másokat, mitől lesz úgy jobb nekik? Kívánom a legjobbakat neki.

 77. Mona Diósyné
  Mona Diósyné
  2 hónapja

  🙏🙏🙏 💕💕💕

 78. Vwen V
  Vwen V
  2 hónapja

  Imádom ezt a lányt! 🤍🌸🤍

 79. Péter Domahidi
  Péter Domahidi
  2 hónapja

  6:58

  1. bouytt guyt
   bouytt guyt
   2 hónapja

   akar lenni FÉRFI...semi nőiesség nincs benne mozdulatok,viselkedési zavarokkal küzd,itt ott ki jön belőle a pasis énje....és meg lehet ezért kővezni de ez a

 80. Tímea Horog
  Tímea Horog
  2 hónapja

  Első percnél majdnem át is léptem a videót: "Édes istenem, ennek milyen hangja van!"...de aztán mégis hallgattam tovább, mert rászóltam magamra: ne legyenek már sztereotípiáim. Hallgatom tovább, még el se jutottam a végéig, de egy gondolat folyamatosan visszacseng. Ők tényleg család! Akármi is legyen, összetartanak! Töretlen a családi kötelék. Szerintem ez a legnagyobb érték a világon és egyre kevesebb ember tudja ezt felmutatni. Már ez megérdemel egy respectet!

 81. Írisz Ildikó G.
  Írisz Ildikó G.
  2 hónapja

  7:16 " összetarcsák a családot" ? diplomás? hmmm...

  1. Tiara Kerezsi
   Tiara Kerezsi
   Hónapja

   Igen,elég beszédhibás,de ráfoghatjuk hogy tájszólás,meg szerintem azért volt sok nyelvbotlása,mert látszik rajta,hogy be volt feszülve

 82. Írisz Ildikó G.
  Írisz Ildikó G.
  2 hónapja

  én senkit nem ismerek aki imádja gyôzikét

 83. geri904
  geri904
  2 hónapja

  vártam a kommentekbe az IBS fikázását de meglepő módon itt nem volt😂

 84. PAPY realrapmusic
  PAPY realrapmusic
  2 hónapja

  Korrekt tiszta őszinte nyilatkozat ! Kellemes csalódás ... ! Találd meg az utadat Evelin !

 85. Barbi Zsiros
  Barbi Zsiros
  2 hónapja

  Azert az kicsit erdekes,hogy Ordog Norit par adassal elott istenitetted szinte,pedig O ugyan ezt csinalja a gyerekeivel sajnos..

 86. palmave m
  palmave m
  2 hónapja

  Vajon a gömbi házvásárlása utáni Bea tányér törése és kiabálása is kamu volt...?már csak azért mert elég durvának tűnt az akkori "balhé" főleg úgy hogy virág még kb óvodás korú volt és ott járkált épp körülöttük...😬 Két gyerek mellett hogy lehetett ennyit ordítozni egymással kamuból....😐úgy hogy volt olyan rész amiben a Virág ordítva sikítva dörömbölt a fürdőszoba ajtaján a szüleinek miközben ők épp bent veszekedtek..

 87. nemtomism
  nemtomism
  2 hónapja

  Nagyot nőtt a szememben Evelin. Sok ilyen érzékeny és intelligens emberre lenne szüksége a társadalomnak.

 88. Ágnes Szakál
  Ágnes Szakál
  2 hónapja

  Respect 🙏🏻

 89. muszaj
  muszaj
  2 hónapja

  durva, h neki az elmúlt majdnem 30 évben valszeg teljesen kimaradt az az élmény, hogy vki normálisan, nulláról megismerje és előítéletek nélkül alakuljon ki róla véleménye, nem csodálom, hogy kiégett ebben. remélem, talál olyan embereket, akik mellett majd néha félreteheti a gáspár evelinséget, mint egy átlag 27 éves. tökjó, hogy ezen tudatosan dolgozik, másnak egy egész élet sem elég ahhoz, hogy eljusson addig a felismerésig, h egy pszichológushoz beülni teljesen oké dolog (én bizonyos időközönként kötelezővé tenném mindenkinek), go girl!

 90. Adél M.Schwenk
  Adél M.Schwenk
  2 hónapja

  Evelin és Zsolti! Nagyon szerethető emberek vagytok!

 91. nayala emma
  nayala emma
  2 hónapja

  Hűh de kellemesen csalódtam🙂

 92. Józsefné Nagy
  Józsefné Nagy
  2 hónapja

  Nagyon JÓ EMBER vagy Evelin!

 93. TECHNO CRIS
  TECHNO CRIS
  2 hónapja

  Becsülendő az amit elért hisz nem hülye az Evelin. Viszont arra hogy lehet büszke valaki hogy az apja egy ostoba ember és lejáratta az egész családot a TV ben?? És ne mondják azt hogy csak a tv miatt volt olyan amilyen, mert azon kívül hogy a győzike apja pénzes a fia egy senki lenne vagy az apja nyomdokaiba lépve egy csaló vállalkozó.

 94. Viktória Erdélyi
  Viktória Erdélyi
  2 hónapja

  Én imádom Evit !🥰😘

 95. Magdolna Magdolna
  Magdolna Magdolna
  2 hónapja

  Nem is tudom...annyi mindem eszembe juttot erről a lanyról hirtelen...de legfőképp az,hogy akárki akármit mond Róla az egy saját vélemény☝️mindig más tőr pálcát mások felet az is igaz.De Én azt véletem észre venni lehet rosszul,hogy ez a lány akora törést kapot innen onnan,hogy a saját neméhez vonzodik és frankon még evvel is küzd...nézzd meg ki akar lenni FÉRFI...semi nőiesség nincs benne mozdulatok,viselkedési zavarokkal küzd,itt ott ki jön belőle a pasis énje....és meg lehet ezért kővezni de ez a sajátvéleményem...majd pár év mulva majd ha már oda el jutt agyilag,hogy le győze a kis domonokat amik most nem engedi,hogy úgy éljen ahogy Ő szeretné...Na majd akor tényleg talán IGAZAT adtok...☝️..Szép 🌞...Mindenkinek

  1. Magdolna Magdolna
   Magdolna Magdolna
   2 hónapja

   @Zoltan semi rossz indulat nincs bennem☝️ez csak egy vélemeny,észre véttel😏az,hogy régen volt férfi párja az is egy dolog hallotunk már olyanról.....aztán a másik nemet választóta.Másik Nekem semi bajom a ehhez hasonló EMBEREKKEL AKIK A SAJÁT NEMŰKHÖZ VONZODNAK😀.ITT A PÉLDA SZERETEM ZSOLTI műsorát itt☝️és annó a VV ben is csipptem,Engem nem zavar addig amég EMBERI viselkedésel teszik ennyi😀

  2. Zoltan
   Zoltan
   2 hónapja

   LOL az előző párja is férfi volt, semmi bizonyíték nincs rá, hogy leszbikus lenne, és ha az is lenne, semmi probléma nincs azzal. Ami kifejezést keresel a személyiségére az a nyers.. nem a férfi.

 96. Andrea
  Andrea
  2 hónapja

  Egyáltalán nem engedném meg, hogy egy családi realityben (?) vagy minek nevezzem, 18 éven aluli gyerek szerepeljen. Nem is értem, hogy egy tv-csatornánál nincs erre valamiféle jogi szabályzat??? A szülőt sem igazán értem, szerintem a Győző meg a felesége plusz egy-két rokon, elvitte volna a gyerekek nélkül is a show-t. Lehet rosszul látom, nem tudom...Mindenesetre ha ránézek erre a lányra, én teljesen el tudok vonatkoztatni a Győzike show-tól...

 97. Megadon
  Megadon
  2 hónapja

  Egy 14 kislàny szintjèn van. A Gyözike Show màr règ befejezödött de ö mèg igy 27 èvesen is elvàrja az apjàtòl hogy pènzelje.

 98. yasio bolo
  yasio bolo
  2 hónapja

  Meglepően értelmes és kedves lány lett Evelinből, ezek szerint Győzike se akkora kretén, mint amilyennek a tv-ből megismerhettük.

  1. M H.
   M H.
   2 hónapja

   Nem Győzike érdeme, hidd el. Saját tapasztalatból mondom: egy full kretén apának (de mellette teljesen normális anyának) is lehet normális lánya. Itt ugyanez a helyzet. Nem sokra emlékszem Beából így a Győzike shows korszakból, viszont a Konyhafőnökben a kedvencem volt az elejétől kezdve. Szerény, jóravaló, hűséges nő. Javíts ki ha tévedek, csak a Konyhafőnökös alakításáról tudok nyilatkozni.

 99. Kim Jong Un
  Kim Jong Un
  2 hónapja

  1:06 hehe romantikus xdddd érted ROMAntikus😂😂😂😂 nagyon vicés

 100. Andrea Andrea
  Andrea Andrea
  2 hónapja

  Anyádék pont azt csinálták, mint az említett "influencer Anyukák"! Vagyis pénzre váltották a családot, a gyerekeket, téged is ! ( Szülőként megbuktak, abszolút nullán vannak nézetemben.... ) Kulcsmondat : "a hülyeségből tökjól élünk..." -Sztem ezzel mindent elmondott Gáspár Evelin.