KULCSÁR EDINA: TEMETÉSRŐL AZ ÁJFONOSHOZ | A szponzorált gyász

56 000 Megtekintés 154 E

INSTA: osvvath_zsolt​​
SEGÍTS TE IS: www.paypal.com/paypalme/chari...

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. ZSHOW time
  ZSHOW time
  Hónapja

  Sziasztok! Valószínűleg tudjátok, hogy közeledik május 17. (hétfő), a Homofóbia, transzfóbia és bifóbia ellenes világnap. Azt gondolom,hogy az utóbbi években javult az lmbt+ személyek megítélése hazánkban, de sokan még mindig nem érzik magukat biztonságban, nem mernek előbújni, ezáltal teljes életet élni. Éppen ezért egy videóval készülünk erre a napra, melyben igyekszünk felhívni a figyelmet arra, hogy a közösségünk elleni verbális és fizikai abúzusok máig nem ritkák, legfeljebb többnyire hallgatunk róla. Éppen ezért, kérlek ha van olyan történeted, amely egy olyan esetet mesél el, ahol a szexuális orientációd vagy identitásod miatt ért bántás, megkülönböztetés, ha ezek miatt máshogy bánt veled a családod, a munkáltatód, vagy osztálytársaid, kérlek írd meg nekünk a segitseg@zshowtime.hu-ra. Ígérem, diszkréten kezeljük a leveleket és nem adjuk ki az írójuk nevét senkinek. Szeretnénk ha sok emberhez eljutna; ahhoz, hogy homofóbia áldozata legyél át sem kell lépned az országhatárt, sokszor ki sem kell lépned q családi házból. Szeretnénk ezzel a videóval felnyitni azoknak a szemét, akik lehet sokszor nem is tudják, hogy bizonyos szavakkal, vagy tettekkel mekkora kárt okoznak. Köszönöm a segítségeteket és a bizalmat!

  1. Sándor Kovács
   Sándor Kovács
   29 napja

   @Igazság Bajnoka Na már megint ez a nácizás! Nem unjátok még? Csak mert sok NORMÁLIS gondolkodású (HETERÓ) ember már nagyon unja a melegek magamutogatását és követelődzését! Én pedig azt remélem, hogy te nem fogsz gyereket nevelni soha!!! Ja és az összes többi LMBTQRFGZSPNHGYX sem!

  2. Andrea Baradács
   Andrea Baradács
   Hónapja

   💝

  3. Khorgal 35
   Khorgal 35
   Hónapja

   @ZSHOW time Ki mondta hogy nem hallottam hogy az a videó teljes bevételét felajánlod adományra? Ezt csinálod viszont az összes bevételeddel? A szimpátia videó feliratkozást generál, a feliratkozás további bevételt valamint szponzorokat. Mint ahogy említetted ezért is nincsen szükséged további feliratkozókra sem. Tény hogy nem vagyok jártas az ilyen donate-es témában de honnan tudod hogy nem 12 éves kisfiúk utalnak neked? Oda írják hogy "nem vagyok 12 éves" vagy "saját bankkártya nyugi"? Milyen érzelmi alapú kijelentés ez hogy nem kedvellek? Miért kéne kedvelnem téged? Találkoztam veled valaha? Tettél értem bármit? Miért kéne hogy érezzek feléd bármit is? Nem kedvellek viszont nem is utállak. Úgy látom te is az érzelmeiddel gondolkozol a fejed helyett. Túlságosan személyesnek érzed ezt az egészet. Pedig én csak feketén fehéren felvázoltam hogy mit csinálsz. Tudom tudom ismerem a mézes mázos szöveget legyünk mind barátok, szeressük egymást blablabla. Akkor tedd fel magadnak a kérdést mint oly sok mindent elért ember. Ha egy sötét elhagyatott sikátorban 3an püfölnek téged és arra téved valamelyik feliratkozód szerinted melyikük ugrik oda hogy segítsen neked? Legfeljebb tolni fogja a telefonba mint bármelyik majom "#verikazsoltit". Ha egy vesére lenne szükséged melyik feliratkozó tenné meg érted? Tudom tudom mindjárt jön pár turbó feliratkozói komment hogy márpedig ők segítenének. Viszont miután ezeket a nemlétező dolgokat (amit te elértél) lehántjuk rólad mi marad? Tükörben megtalálod. Ki mondta neked azt is hogy elégedetlen vagyok? 36-ot sem töltöttem be de 3 gyerekem van saját családi ház valamint fél milliós fizetés (amit mellesleg a munkámért fizetnek és nem a szexualitásom hirdetéséért) . Viszont ha már annyira az elégedettség a téma. Ki is az aki a videói java részében elégedetlenkedik? Viszont én jártam olyan országban is ahol a homoszexualitást lehet halállal is büntetni. Beismerem nem nézem rendszeresen a videóid így csak felteszem a kérdést. Mikor is készítettél utoljára egy teljes videót ezekről az országokról? Vagy készítettél egyáltalán valaha is róluk videót? Nem arra gondolok hogy egy fél pillanat erejéig megemlítetted. Hanem egy teljes tartalmat mikor kapott ez itt nálad? Szóval mesélj még egy kicsit az illemtanárokról, pesti tv-ről, okádásról miközben csupán meglovagolod pénzért az icinyke picinyke személyes problémáidat. Értem én hogy mára az lgbtq tagok lettek a médiában az új zsid0k viszont ugyanúgy ku*válkodsz a pénzért mint Kulcsár Edina. Ő teszi ezt cicababa szerepben te meg teszed ezt lgbtq köntösben.

  4. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   @Khorgal 35 ezert erdemes gondolkodni mielott butasagot írunk. Latszik, hogy nem nezted meg a videot. Az a video felhívás volt egy karitatív celra, a teljes bevétele természetesen a gyermekotthonomnak ment. Donét. Az. Nekem nem 12 éves kisfiúk utalnak az apjuk kartyajarol, a bejövő összegből pedig még egy normális illemtanárt sem tudnál megfizetni magadnak. Mi nem donétből élünk es megsúgom a feliratkozók számából sem. Nyilván a pesti tv esti musorai utan felszivtad magad es meg a leckeíras elott ideokádtál. Bator lepes hulyet csinalni magadbol, bar arcnelkul konnyebb ez teny. Az utcán persze lesutott szemmel kullognál tovább és szégyellnéd magad, amiért egy olyan dolgot próbáltál meg itt osszemosni csak azert mert nem kedvelsz, ami bizonyithatóan köszönő viszonyban sincs egymással. Eljutottam arra a szintre, hogy sem feliratkozót, sem szimpátiat, pénz meg plane nem kell kicsikarnom sehonnan. Kivanom, hogy te is egyszer eljuss ide, hogy ne kelljen hazugsagokkal hergelned magad ahhoz hogy elegedett legyel. 🙃

  5. Khorgal 35
   Khorgal 35
   Hónapja

   @Igazság Bajnoka Jogos. Nem is veszekedés volt vele a szándék. Csupán az hogy semmivel sem különb a két eset.

 2. Miami Vice Watches
  Miami Vice Watches
  10 napja

  Edina a kokain diéta elég jól látható jeleit produkálja. Soványság, agyi leépülés.....Kifelé mutatják az idilt, befelé meg nem tudja feldolgozni a pszicho-nárcisztikus férjének a dühkitöréseit, a falak mögötti erőszakos viselkedését. Ezek már a segélykiáltás jelei.

 3. Zsanett Pufek
  Zsanett Pufek
  17 napja

  Amugy csuti papája volt aki elhunyt.. Szoval ezzel sztem Csutival kell elszámolnia... Na meg sajat magaval

 4. Lotti Sas
  Lotti Sas
  19 napja

  Zsolti, te annyira jó ember vagy!

 5. Ramóna Bianka Fülöp
  Ramóna Bianka Fülöp
  23 napja

  Így van a média ebből csinál pénzt más halálával,sajnos szombat este nagyon közeli ismerősöm 14 éves fiú elhunyt autó balesetben,és nem telt el 2 nap de már ment a média hozzájuk és nem hagyták a családot csendben gyászolni...

 6. newsee 89
  newsee 89
  24 napja

  Nincs mèg egy ilyen youtubber aki ennyire vegyes èrzèseket vàlt ki belőlem,mint Te..

 7. Andrea Ozsváth
  Andrea Ozsváth
  24 napja

  …mit tudok segiteni? Èn valoszinu nem sokat mert a vér làtvânyátol is össze esem..😂🙃

 8. Klaudia Schaffer
  Klaudia Schaffer
  25 napja

  Ezek után hogy kedvelheted őt mégis?

 9. Brigxy és Peti
  Brigxy és Peti
  26 napja

  Egyet értek veled! Viszont úgy gondolom hogy amikor az embert ilyen nagy bánat èr , akkor sokszor nagyon sokan összezavarodunk!! Nem gondolom hogy ezt direkt tette volna!

 10. N
  N
  26 napja

  Teljesen igazad van. Nekem az volt teljesen kiábrándító és felháborító, mikor az egyik ismerősöm anyukája fiatalon meghalt pár hónapja, a lány azóta minden nap sír facebookon,hogy mennyire hiányzik neki, kitesz vele egy storyt,majd a következő storyban iszogatnak,bulizgatnak a haverokkal és jól érzik magukat....no komment.

 11. Balogh Mónika
  Balogh Mónika
  27 napja

  Nem tudom ki ez a nő most megnéztem az oldalát. Tucat.

 12. Gabica
  Gabica
  27 napja

  Csodálatos videókat készítesz, gratulálok!

 13. Timea Vaszi
  Timea Vaszi
  28 napja

  Te is a nézettségert csináltad ezt a videót mert ha nem erről lenne szó akkor elmondtad volna a véleményed Edinanak mivel bírod őt

 14. Zsófia Bindics
  Zsófia Bindics
  28 napja

  Az, hogy kedvelem Edinát, az túlzás de követem mert vannak olyan tartalmai amik érdekelnek. Ez nálam is kiverte a biztosítékot. Nagyon egyet értek veled.

 15. 효리Hyori
  효리Hyori
  28 napja

  Még általánosba jártam azt hiszem (jelenleg 10-es vagyok) apukámnál töltöttem a hétvégét így reggel vele mentünk hètfőn suliba egy erdős részen azt hiszem lábod közelében áll egy kamion apukám lassított és le villogott minket egy nő feküdt az úton a kamion előtt a kamion sofőr külföldi volt apu hívott segítséget (mentő , azt hiszem rendőrök is jöttek) a nő eléggé véres volt de valamennyit védte a motoros ruha a bukó sisak arrébb a motor az árokba és kicsivel arrébb egy őz ( a nő mikor jobban lett fel hívta apukám és meg köszönte neki a segítséget) nem tudom ez volt e a híradóba de szerintem is gusztustalan hogy a híradóba mindig ez halt meg az halt meg ilyen olyan baleset stb... mondhatni mi is “katasztrófa” turisták voltunk 😅

 16. Áron Békés
  Áron Békés
  28 napja

  Most neztem meg, Edina kikövette Zsoltit és Patrikot Instán! Véletlen lenne? 😀

 17. SANDOR FONAD
  SANDOR FONAD
  29 napja

  te okor a PAYPAL az paypelnek ejtendo tanulj meg angolul

 18. Cloudy
  Cloudy
  29 napja

  Annyira gáz, hogy ma is kiposztolta, hogy amiket kirak a storyba azok nem egymas utan törtennek, hanem egesz nap folyaman, csak ö este egyszerre rak ki mindent vagy mi. De hat ez nem magyaraz meg semmit, mert lehet, hogy egyszerre rakja ki a nap törteneseit de mivel az egesz naprol vannak kepek es videok az bizony azt jelenti, hogy egesz nap a kezeben volt a szaros telefon?!!!! Most ö tenyleg ilyen buta vagy tetteti?

  1. Tamara Kovács
   Tamara Kovács
   28 napja

   Pont ez a probléma, hogy nem is érti mi a gond...így kért bocsánatot is.🙄

 19. ItsJustARide
  ItsJustARide
  29 napja

  Az hogy lassítanak balesetnél teljesen természetes reakció, evolúciósan belénk van kódolva, hogy tudni akarunk arról a másik él-e hal-e. Ezzel pont nincs gond, az általad említett többivel már sokkal több baj van :(

 20. Zsófi Wolford
  Zsófi Wolford
  29 napja

  Egyszer egyik instastoryba kirakta hogy az egyik barátnője kisbabája elhunyt. És hogy mennyire sajnálja meg minden. Aztán ezt a storyt követte az, hogy reklámozni kezdte az ő baba ultrahangos készülékét amit azonnal beszerzett hogy ő vele ilyen ne történjen és mindig tudja figyelni a babája egészségét. Persze a #annyirasajnálom meg barátai is szerepeltek ebben a hirdetésben csak hogy lássuk mennyire jó barátnő.😄

 21. Franciska Bárány
  Franciska Bárány
  29 napja

  Az a baj, hogy én hasonlót tapasztaltam február 6.-án 1 nappal Siklósi Örs halála után. Konkrétan tele volt vele az internet, és rengeteg oldal írt róla, hírként hozták le. Aztán volt egy olyan cikk is, mikor valamelyik magyar híresség nyilatkozik a dologról, mondom megnézem... erre kiderült, hogy az illető nem ismerte személyesen az énekest, de még csak a munkásságát sem. Kérdem én, akkor miért kell ebből cikket csinálni? Miért nyilatkozott az illető celeb, ha fogalma sincs arról, hogy ki halt meg? Ugyanez volt ismerősök között is, volt egy ember aki megosztott egy cikket a haláláról, és úgy tett, hogy mennyire sajnálja, mert a kedvence volt. Aztán később rákérdeztem nála, hogy melyik a kedvenc száma, és milyen számokat ismer az AWS-től, erre azt kapom, hogy a Viszlát nyár, és ennyi. Mondom azt szinte mindenki ismeri, mert azzal a számmal nyerték meg a Dal-t és azzal jutottak ki az Eurovízióra. Ő meg csak ezt az egy dalukat ismerte... nice, az ilyen (ál)rajongókat nem szeretem.

 22. Béla
  Béla
  Hónapja

  A legjobb ezekkel egyáltalán nem foglalkozni, sajnos az ivós pap is elkövette ezt a hibát...

 23. Brigitta Török
  Brigitta Török
  Hónapja

  Én úgy szeretlek 🧡 (ne érts félre) Bárcsak több ilyen ember lenne a világon mint te! 🥰 Bárcsak én több ilyen emberrel vehetem körbe magam! Minden jót neked Zsolti és további sok sikereket 👋

 24. zsuzsi kerro
  zsuzsi kerro
  Hónapja

  Teljesen egyetértek!Viszont a gyerekek felhasználása és állandó mutogatása is ugyan olyan szörnyű!

 25. Dorka Maróti
  Dorka Maróti
  Hónapja

  Eszméletlen fontos ez a videó, köszönjük, hogy megosztottad! 🧡

 26. Vida Latina
  Vida Latina
  Hónapja

  Jogos

 27. Zsófia Speigl
  Zsófia Speigl
  Hónapja

  Engem letiltott Edina teljesen pedig semmi csúnyát nem mondtam, nem szidtam a gyerekeit vagy a családját. Egy normális kommentet irtam. Sajnálom hogy ennyire nem tudja elfogadni a kritikát. Viszont nem bánom mert aki ilyen ember mint ő azt nem érdemes követni.

 28. Szilvi Nagy
  Szilvi Nagy
  Hónapja

  Most komolyan,a múltkor még egy kanapén voltál Edinával,most meg fosod a szavakat ellene! 10 perc elég volt belőled! Komolyan ezzel akarsz nézettséget? Eddig bírtalak! Na szevasz🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  1. Thanku next
   Thanku next
   Hónapja

   😂🤣😅😅😆😁😄

 29. Alfred Szekely
  Alfred Szekely
  Hónapja

  Jó video, de tele van rakva reklámmal. Most az egyszer nem dühít mert a pénz jo helyre megy.

 30. Hester
  Hester
  Hónapja

  Az ilyen kulcsárféle duplanulla senkiket mi tesszük naggyá azzal, hogy követjük az üres rekláméletüket. Ők már egy teljesen értéktelen, szponzorvezérelt világban élnek, ahol egy temetésre nem lehet elmenni sztori meg szelfi nélkül. Kérdésem, ki követi ezeket a lényeket?

 31. Eszter Éva Molnár
  Eszter Éva Molnár
  Hónapja

  Kedves Zsolti! Ennek a videónak minden szava igaz, sajnos. Pár éve szerencsére letöröltem az instagramomat, a facebookot is csak ritkàn használom, így el se tudtam képzelni mi lesz ebben a videóban. Hihetetlen hová süllyedt a világ, hová süllyednek az emberek. Hogy mennyire megváltozott az értékrend és hogy ezellen semmit sem tudunk igazán tenni. Az én édesapám május első naojaiban hagyott itt bennünket. Hosszú és gyötrelmes kűzdelem volt az övé, 5 év tünetmentesség utan végül egy újabb, a 3.daganat vitte el. “Szerencsére” a covid miatt, a diagnózis utántól végig otthon tudtuk ápolni, és mindent akarata szerint megtenni érte. Eddig hozzàm nagyon kegyes volt az élet, mert 33 évesen elmondhatom hogy ő az első nagyon közeli ember akit elvesztettem. Hozzáteszem mindig is tiszteltem a halàlt, mindig összeszorult a szívem ha láttam hogy emberek feketébe öltözve temetésre mennek, vagy ha megtudtam hogy valaki a környezetünkben elhunyt. De azok után amit 3-4 hónap alatt láttam rajta és amit éreztem az utolsó pillanatban mikor fogtam a kezét mielőtt elment, elképesztőnek tartom ezt az egész történetet. Hogy valaki képes lefényképezni magàt temetésre menve, hogy aztàn kèpes lefényképezni magat “kisírt” szemekkel, de vigyorogva. Ez komoly? Úristen..hová lett a jóérzés az emberekben? Dehogy még ezt meg is osztja másokkal.. Régen az emberek akár 1 évig is feketébe jártak, télen nyáron ha gyászoltak. Nem csinos rucikban pózoltak ilyen esetkben (is), magukba szálltak, fájdalommal de szeretettel, méltósággal de szerényen őrizték az emlékét az elvesztett szerettüknek. Nem azért, hogy like-okat, részvéteket, vagy figyelmet gyűjtsenek, hanem mert így érezték helyesnek. Ezzel nem azt mondom hogy mindenkinek így kell gyászolnia. Biztos vagyok benne hogy minden ember maga módján kezeli az ilyen veszteséget, amihez azért rettentő sok erő kell. És mindig de most ezt végképp tiszteletben kellene tartani első sorban az elhunytak emlékére, és at itt maradt gyászolókéra is. Úgyhogy továbbra is csak értetlenül állok az dolog előtt és csak bízni tudok benne hogy legalább egy kicsit is felfogja hogy tulajdonképpen is mi volt ezzel az egésszel a probléma. Köszönöm a videót, remélem sokakhoz eljut ez a fajta gondolkodás, a mondatok hátsó tartalma is, amit igenis ki kell mondani valakinek, mert nagyon ràfér már erre a világra..

 32. Xery
  Xery
  Hónapja

  Zsolti,csak egyet tudok veled érteni.Egy ember halálával haknizni nagyon gusztustalan!Edinában nagyon bizom hogy elnézést kér,mivel szerintem ő ettől okosabb nő...

 33. Laura Leimszider
  Laura Leimszider
  Hónapja

  Az gáz, hogy fingom nincs, ki az a Kulcsár Edina?! Tulajdonképpen mindegy is, hisz nálam ezek a dolgok kiverik a biztosítékot. Többek közt ezért is ignorálom a közösségi média jó részét az életemből. És merem is javasolni másoknak. Köszi a videót!

 34. gabor urogi
  gabor urogi
  Hónapja

  5:15 Pop Smok ra gondoltál Zshowtime

 35. Andrea Baradács
  Andrea Baradács
  Hónapja

  4:23 ezért ilyet tenni! 😂 Chjaaj!.. :/

 36. Zsuzsa Bne
  Zsuzsa Bne
  Hónapja

  Azt hiszi aki ot koveti nem meri megirni neki...sosem birtam oket..elszaladt a lo veluk..kell a penz mindenaron..gusztustalan....😑

 37. 13 bmk
  13 bmk
  Hónapja

  Edina egy egyszobas panelban elt amig fel nem karolta a ferje. Odakoltoztette magahoz, aztan ugy adja elo mintha az o erdeme lenne minden. Jatsza az agyát ami nincs. En nagyon megutaltam. Mindent szponzirtol kapnak egy onallo gondolatuk nincs

 38. NoMad Records
  NoMad Records
  Hónapja

  Ki vagy ès milyen csatorna?!? Úgy hadarsz, hogy másodjára sem èrtettem.semmit, úgyhogy hagyom a dolgot.

 39. Balázs Simó
  Balázs Simó
  Hónapja

  #nemközszereplő #lenneinkábbközmunkás

 40. Harcsa Noèmi
  Harcsa Noèmi
  Hónapja

  Sajnos itt tart a mai generáció... Szomorú tényleg

 41. Noémi Csutár
  Noémi Csutár
  Hónapja

  Teljesen igazat adok a mondandód erkölcsi részével, viszont ezzel a "letérdeltetéssel" hogy sokan ki akarjátok kényszeríteni belőle a bocsánatkérést nagyon nem értek egyet. Vagy magától kérjen bocsánatot, vagy sehogy mert így nem ér semmit. Mindenki hibázik, már sokan felvilágosították erről, ez a téma mát ki is merült igazából úgyhogy nem értem miért kell tovább tiporni...

 42. Nikoletta Lenghel
  Nikoletta Lenghel
  Hónapja

  Azt hittem megemlíted Rubint Rékát is, mert ő is nagy felhajtást csinált az anyukája halálából..

 43. 2 Budapest2019
  2 Budapest2019
  Hónapja

  Aletta oceans 4 millio kovetessel minek szamit?😂👻❤️

 44. muszaj
  muszaj
  Hónapja

  én csak annyit kívánok edinának és a férjének is, hogy az összes ilyen módon megkeresett forintjukat költsék el olyan pitiáner perekre, amiket azok ellen indítanak, akik kimondták/leírták róluk, h mennyire sekélyes emberek. a szépség és a cukiskodó anyukás posztok sajnos nem adnak minden élethelyzetben felmentést, a "bocsánatkérő" posztján is érződik, hogy ha nincs mögötte az instás barbiházas díszlet, akkor sajnos a nap végén csak egy olyan ember, aki egy promóposztnál megpóbált rákötni egy temetésre :D

 45. tzoli06
  tzoli06
  Hónapja

  Az elnézés kéréséhez önkritika kellene... Az pedig... Kemény dió... (amúgy mit tud ez a Klucsáredina? De tényleg... Nem követem az ilyen-olyan celebeket, és tényleg tudni szeretném, hogy ez a liba mit tud, ami miatt híres lett?)

 46. 2 Budapest2019
  2 Budapest2019
  Hónapja

  A Kulcsàr csalàd màst sem tud, csak hirdetni! Undorito sajnos. Es egyaltalan nem szimpatikus...

 47. Kolos Balla
  Kolos Balla
  Hónapja

  a berki is eltunt a felesegevel egyutt a buntetofekezos ugy utan, majd az edina is elfog. ja nem…

 48. Martina Rácz
  Martina Rácz
  Hónapja

  Igazad van teljesen. Csak undoritoan sok reklam volt benne😔

 49. Adrián Domokos
  Adrián Domokos
  Hónapja

  Hiába a világ második legszebb nője valaki, ha belül, a lelke romlott. Egyszerűen nem találok szavakat. 😳

 50. trinity8512
  trinity8512
  Hónapja

  Zsolti en politikailag abszolut masik oldalon allok, nem mindenben ertunk egyet. De nagyon nagyon korrekt vagy sok temaban. Le a kalappal! Es amugy abszolut profin csinalod az oldalad.

 51. Csaba Károlyi
  Csaba Károlyi
  Hónapja

  Jo beszelsz more 🙏🤝

 52. Burgonya Hercegnő
  Burgonya Hercegnő
  Hónapja

  Gondolkodtam hogy írjak e, de úgy döntöttem többet segítek ha leírom amit gondolok... Zsolti mindig mindenben igazat adok neked, mert nagyon szimpatikus vagy mint ember, de most nem tudok melléd állni, mert magad ellen dolgozol, még akkor is ha egy társadalmi jelenségre akarod felhívni a figyelmet. Nekem teljesen ambivalens Edina, nem is követem , nem is érdekel mit csinál. . Egyet értek veled, szerintem is kicsit ízléstelen volt amit csinált, de sose felejtsd el hogy ha valaki szimpatikus és emberi számodra, akkor inkább tanítsd meg rá négyszemközt és személyesen hogy valamit elrontott, és segítsd őt hogy tanuljon belőle, mert akkor nem fog ellened fordulni és nem váltok ellenséggé. A média és a közösségi platformok nagyon erős befolyással bírnak, és ha ez a barátságaid és a jó kapcsolataid közé áll, akkor többet vesztesz vele mint nyersz Ne felejtsd el hogy emberek vagyunk, mind hibázhatunk, lehetünk érzéketlenek, furák, mert senki sem tökéletes(és ezzel nem Edinát védem, mert az ő személye nem érdekel) . De aki neked nem ártott, annak ne add ki a rossz hírét, mert többet tehetsz vele, segíthetsz neki felnyitni a szemét! Remélem nem veszed bántásnak, hanem megérted, hogy jobb a valódi ellenséget eláztatni, mint egy számodra szimpatikus embert kitenni valaminek, ahelyett hogy megbeszélnéd vele a dolgokat. Hidd el nem mindenki akar rosszat neked, aki kriitkát fogalmaz meg!

  1. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   @Tünde Szalontay Menj Bayer Videókat nézni , hidd el az a te színvonalad :) Ha még igaz is lenne, ezerszer inkább követném Edinát , mint egy olyan embert aki mások halálán nevet bye-bye!

  2. Tünde Szalontay
   Tünde Szalontay
   Hónapja

   @Burgonya Hercegnő értem én, túl jó érveket hoztam, túl összeszedett voltam és túl szabatosan írtam. no meg még az igazság is nálam. ez úgy felidegesített, h nyilván ne maradt más számodra mint a személyeskedés. aki össze-vissza halandzsázik, nyalakodik Edinának, hülyeségeket pofázik, annyit is ér. te annyira ostoba vagy h még azt sem fogtad fel h nem védtem, mellesleg annyira béna ez az idekeverés. és nekem ne hazudj h te nem vagy Edina fan. süt rólad. de, hogy Bayer Zsótisodjak kicsit, taknyán-nyálán hasal majd el a bíróságon, amivel úgy imád fojtogatni másokat és kérkedni. örökre egy gátlástalan pszichopátiás narcisztikus barom marad az idolod. veled tehát ilyen stílusban érdemes írni, úgyhogy egyben bye.

  3. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   @Tünde Szalontay 2 dologra fogok reagálni többre nem vagy érdemes. Nem vagyok Edina fan, még csak egy storyját sem láttam sehol mert nem közvetít értéket, és a személyisége sem érdekes számomra . 2. Aki Bayer Zsoltot védi, az annyit is ér. További szép estét

  4. Tünde Szalontay
   Tünde Szalontay
   Hónapja

   @Burgonya Hercegnő na akkor utoljára, mert itt te már mindent összemosol mindennel. kezdjük szép sorban: Zsolt NEM kebelbarátja Edinának, mindössze egy jó ismerőse. ahogy írtam is fentebb - egyszer dumálgattak, amiből Edina is profitált, hiszen a saját személyes brandjét építette, a Zsolttal való beszélgetés során ugyanis az emberi oldalát mutathatta meg. emellett ahogy már szintén írtam: talán háromhavonta dobtak egymásra egy sziát. ne akarjunk örök barátságokat felületes ismeretségekkel összemosni. teljes mértékben Edina fan vagy, ez az "érveidből" is látszik. képtelen vagy elismerni h Edinával gondok vannak. Gabit megint nem értem, miért keverjük ide és miért jön fel h ki meleg, ki nem. énnekem az ember - ember, fel nem merül egy közügy kapcsán h Zsolt vagy más emberek melegek-e, s ezért kivel kellene szolidarítaniuk. csak mert Edina kiállt egyszer a melegek mellett (mellesleg keményen támogatja a Fidesz családbarát politikáját is, tudod, azt a Fideszét, amely a melegek és egyedülállók örökbe fogadását!), még nem elvárás visszafelé, h Zsolt ne szólaljon meg fontos közügyekben. te teljesen el akarod terelni a figyelmet az Edináról, azzal h áttérsz minden más celebre, melegségre, Zsoltira. az h Zsolti kiben bízik meg, maradjon már az ő dolga, bocs. ebben a stílusban te se nagyon kezdj el osztogatni, nem ajánlatos, én ugyanis képes vagyok érvelni és fogok is. valamiért nem akarod felfogni h Zsoltnak - mivel nem kebelbarátja az Edina - nem volt kötelezettsége privátban telefonálgatnia. mellesleg: Edinád miért nem privátban élte meg ezt az egy temetéses napot, miért kellett árukapcsolással reklámoznia aznap is, hm? ilyenkor nem vagy érzékeny a privátra, hahaha. és még valami: Zsolt azért beszélt nyilvánosan minderről de ezt is már százszor leírtam :/ na mindegy, szóval mert közügy, mert ez a gátlástalan pszichopátiás embert 600.000 kiforratlan elme követi. a követői pedig - ismét hahaha - nem kapták meg a bocsánatkérést, pedig így is megtehette volna. és végül: nem értem h te hol leskelődsz utánam h így tudod h énnekem Bayer is kedveltem, de nem fogom letagadni. Bayer meggyőződéses Fideszes, az pedig nem bűn. jóképességű újságíró, akivel ha privát beszélgetést is megnéznél, látnád h sokkal komplexebb személyiség mint amilyennek leírod. nem ő hozza a törvényeket, na mindegy. ami viszont nem mindegy, h aljas módon engem akartál ezzel eláztatni itt, h én Bayert is bírom. nos, csak h ne örülj annyira: bírom emellett Gulyás Mártont is :) sőt, Karácsony Gergelyt vagy Vonát szintúgy. na most mi lesz.

  5. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   @Tünde Szalontay Csak hogy én nem arról beszélek hogy nincs felelőssége a közszereplőknek, mert nagyon is van. Viszont a jó kapcsolatok fontossága ugyanannyira fontos, mert láthatjuk hogy például a Zsolti által kedvelt Tóth Gabi hogyan állt ki amellett a külföldi fociedző mellett aki szerint teljesen rendben van a fidesz politikája a melegekkel szemben. Ő vizionál szabadságról amikor leül Zsoltival beszélgetni de egyszer nem láttam a melegekért felszólalni, ellentétben a nővérével. De Edina és Csuti volt hogy felszólalt a melegeket ért diszkriminációval szemben, úgyszintén a mesekönyvvel kapcsolatban.Ha valaki nem képes megérteni, hogy Zsoltit nagyon sokan kikezdik a politikában, a médiában mert egy erős és határozott véleménye van, és mondjuk azt sem gondolom hogy csak azért mert Zsolti a kedvenc youtuberem, nekem nem kellene rávilágítanom arra, hogy nagyon veszélyes mindenkiben megbíznia. Te , aki ha jól tudom Bayer Zsolt fanatikus vagy meg végképp ne ossz ki engem arról hogy miért kritizálom azt hogy Zsolti prioritásként élvezte azt hogy Edinába beleálljon, minthogy privátban megkövezte volna, és nyilvános bocsánatkérésre sarkalta volna. Mert ha jól tudom Bayer Zsolt volt az aki mások halálán vihogott rendszeresen a kis agymosó műsorában. Ez lenne a szimpátia és emberi kapcsolatok alappillére, hogy leülünk egy asztalhoz és elmondjuk a számunkra szimpatikus embernek hogy valamit nagyon elrontottál, és nézz mélyen magadba. Többet is ért volna el, mert lehet hogy a követői kaptak volna egy bocsánatkérést, és nem szerzett volna ebben a rendkívül képmutató országban+1 ellenséget Zsolti. És igazad van, én befejeztem ezt az egészet, mert ha minden támadásnak van véve, akkor egy idő után rá jön az ember, hogy nagyon naivan kezelte a helyzeteket.

 53. Bleeding Bride
  Bleeding Bride
  Hónapja

  Bevallom, nem tudnám elfogadni, ha azt mondja, hogy hupsz, véletlen volt... Ha annyira megvisel valali halála, hogy a temetése kapcsán posztolok a sírásomról, akkor egyszerűen nem vidít fel egy kijelző csere, eszembe se jut foglalkozni vele.

 54. Dòra Balog
  Dòra Balog
  Hónapja

  Jajjj alig bírtam végig nézni ezt a videót annyira dühbe jöttem!😡 Edinát ezer éve követem kb azóta,hogy elindult Magyarország szépe versenyen. Szerintem kicsit túltoltad és nagyon sok mindent bele magyarázol azokba a postokba! Igen elment egy temetésre ,gyászolt,sírt majd folytatta a napját! Ugyanúgy most te is a halál témán lovagolsz és gyűjtöd a nézettséget és álszent módon van kíbúvó mert te jótékony célra fordítod!😂 Miért nem arról csináltál videót mikor Edina is nem egy családnak segített saját zsebből?!! Edina is ember ,huh éljen végre találtál rajta is hibát amiből azonnal készülhet egy videó! Nem reklám céljából tette ki azt a postot de gondolom azt már nem olvastad! Mikor vele készítettél interjút és még a kis Ninát is elvitte akkor meg ment a jópofi!🤮 Te helyedben inkább ezt a témát offoltam volna!

  1. Tünde Szalontay
   Tünde Szalontay
   Hónapja

   hú most én is nagyon dühös lettem, ahogy elolvastalak téged. próbáld már érteni h 600.000 embert elér a nő és pszichopata módjára a gyász közben is üzletel. ez olyan értékrend torzulás ami legyűrűzik a társadalom minden rétegébe. gondolkozz!!!

 55. Krisztina Cseres
  Krisztina Cseres
  Hónapja

  Annyira röhögtem az “önkorrekció”szón. Egy újabb kifejezés,amit mondjuk ő oszt’tutti nem fog megérteni.

 56. Flora Anitity
  Flora Anitity
  Hónapja

  Azt nem àrulta el se ő se Csuti h ki halt meg de azt képes volt kiirni h temetésre megy és kísirt szeme lessz, a màsik meg nekem semmi bajom se Edinàval se Csutival követem is öket de minek a fasznak kell kitennie sztoriba h pl elvàgta az ujàt, vérzik... stb kinek nem? Minek kell ilyet kitenni? Néha azért túlzásba esik ez a nő.

 57. Evila
  Evila
  Hónapja

  Gondolkodtam picit, hogy leírjam-e, ami bevillant most, ahogy néztelek. Leírom, biztos nem értesz félre. Zsolti, szeretlek, azért amilyen vagy, és tisztellek. Köszönöm, szia :)

 58. Nikoletta Réti
  Nikoletta Réti
  Hónapja

  Őszintén szólva engem is meglepett az insta story amiket kirakott...az egyik pillanatban kisirt szemmel majd pár óra múlva boldogan mosolyog mert a telefonja jó lesz...nem tudom ki hogy van vele de én voltam a temetőre és 5 éve hogy nincs az édesapám meg az ő szülei... Mikor meglátogattam őket zokogtam majd szinte egész nap rossz kedvem volt mert még mindig megrázó nekem... Egesznap alig volt kedvem mosolyogni sőt beszélni is...és ö mosolyog.. gondolom mindenki másképp dolgozza fel de én közszereplőként sem tudnák mosolyogni...én követem őt és ez eléggé botrányos volt tőle... csalódott vagyok...

 59. Zsófia Pölös
  Zsófia Pölös
  Hónapja

  És Te ezt elmondtad neki a videó előtt négyszemközt? Szerintem, ha kedveled, úgy lett volna korrekt. Mondjuk engem amúgy hidegen hagy Edina, nem követem. Nem zavar ez a videó, de szerintem ezen is érdemes elgondolkodni.

  1. Zsófia Pölös
   Zsófia Pölös
   Hónapja

   @ZSHOW time Nem értettem félre, tudom, mi történt. :) Csak ha én kedvelek valakit, akkor először személyesen figyelmeztetem, hogy figyi, gáz amit csináltál! Valamit javíts rajta, mert ez több sebből vérzik. De egyébként egyetértek minden szavaddal,csak nekem barátságosabb volna, ha megpróbálnánk így intézni a dolgokat.(De azért gondolom, neked is kifizetődőbb egy magas nézettségű videó. Ez így nyilván bántásnak tűnik, pedig tényleg nimcs benne. Csak nekem picit elgondolkodtató az ilyesmi is.)

  2. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Biztos felreertettel valamit. Edina nem nekem kuldte ezt a sztorit, hanem 600k + embernek. Tehat ez nem egy maganugy.

 60. Ildiko Orcsik
  Ildiko Orcsik
  Hónapja

  Te sem vagy különb sajna

  1. Tünde Szalontay
   Tünde Szalontay
   Hónapja

   érvelnél h miért nem? Zsolt próbált egy olyan témáról párbeszédet folytatni, amely borzalmas értékrend azonnal legyűrűzik a társadalom mélyebb rétegeibe is. mindezt a ti Kulcsárotok hányta ki a netre, ideje lenne végre a fanoknak és a bálványotoknak is önreflexiót gyakorolni. vagy: vigyétek a pszichopátiás idolotokat egy lakatlan szigetre és rendezzetek be magatoknak ott egy külön beteg társadalmat.

  2. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Sőt....

 61. Amane Misa
  Amane Misa
  Hónapja

  Egyébként ezzel a módszerrel nemcsak lájkokat gyűjtenek, hanem a személyüket is fényesítik, hogy ők mennyire sajnálják és együtt éreznek a szeretteivel. Meg a legrosszabb, amikor szerencsétlen elhunyt híresség a saját sírjában forog a sok pletykától ami kiszivárog róla utólag... Egyébként most erről a videóról a Logan Paul-os eset jutott eszembe. Ő is gondolom hasonlóan nyerészkedni akart azzal a holttesttel.

 62. Gergely Bodri
  Gergely Bodri
  Hónapja

  Ezt nagyon jól összeszedted és megfogalmaztad. Az ilyen mentalitásból kellene sokkal több minden platformon.

 63. Erika Botházi
  Erika Botházi
  Hónapja

  Kedves Zsolt! Hallhatnánk sommás véleményedet a Covidban elhúnyt betegek halálából politikai tőkét kovácsoló ellenzéki politikusok ténykedéseiről is?

  1. Erika Botházi
   Erika Botházi
   Hónapja

   @ZSHOW time Csekély értelmemmel fel nem foghatom, hogy ez a jelenlegi sajnálatos helyzet hogyan is kedvezhetne a kormánynak, azt viszont láthattuk, hogy egyes ellenzéki körök sleppjének tagjai hogyan kérték számon politikusaikat. Kendőzetlenül adtak hangot véleményüknek, mely szerint szavazatmaximalizálás érkekében hatékonyabban kellene kommunikálniuk a gyászolók felé a a kormány felelősségét. Edina saját kútfőből követte el ezt a botorságot, míg a politikában nyíltan bíztatnak etikátlan hozzáállásra.Ez akkora égig érő ízléstelenség, hogy az ember hátán feláll a szőr.

  2. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Természetesen undorito. Ahogy a kormányé is. Meg minden ebbol.elonyt kovacsoló emberé. Szintol, nemtol, oldaltol, vallastol fuggetlen

  3. Tünde Szalontay
   Tünde Szalontay
   Hónapja

   off lesz, de: ettől még a Kulcsár tette nem lesz kevésbé problémás. mindegy.

 64. G78 Sz
  G78 Sz
  Hónapja

  Mi a reteknek van 600 ezer követője? Ki a túrót érdekel, hogy Kulcsár Edina mit evet meg milyen ruhát vet fel? Miért nem iratkozik le 600 ezer ember? Azért ilyenek az ingyén élők mert a fogyasztók is itt tartanak. Ez a ti hibátok!

  1. Tünde Szalontay
   Tünde Szalontay
   Hónapja

   látod ide is mennyi buta fanja idejött.

 65. Földi Zsany
  Földi Zsany
  Hónapja

  Kövezzetek meg, de nem is igazán tudom, ki az a Kulcsár Edina?! 😅 Viszont azt tudom, h ezeknek is a celebeknek, mekkora szerepük van abban, h a mai fiatalok mindent és bármit képesek megtenni a 👍-okért, mert azt hiszik, h az a fontos az életben. Lehet, h ezen kéne elgondolkozni az ilyen lájkvadász embereknek és felelősséget vállalni! Köszi Zsolti a videót! Tisuzeltem, h bármikor, bárkivel szembe mersz menni és még jótékonykodsz is! 😊

 66. krisztina balogh
  krisztina balogh
  Hónapja

  Az a legszomorúbb amikor az Edina még bocsánatot is kér az istagramm storyban , hogy az nap pl. Délután nem számolt be a napi teendőjéről .... nem értem hogy lehet 2 gyerek mellett egyfolytában a telefont nyomni minden percbem mindent storyzni és ami még ettől is szomorúbb hogy a gyerekek ezt látják.....

  1. Tünde Szalontay
   Tünde Szalontay
   Hónapja

   a gyerekét már TikTokon is bohócnak használja.

 67. istván trap
  istván trap
  Hónapja

  Ilyen képek nincsenek a közösségi médiában, csak a printszarokban amiért fizetsz! :)

 68. Gyula Horváth
  Gyula Horváth
  Hónapja

  Bocsi, de engem most nem igazán Edina b.szott fel, hanem a videódba benyomott ellenzéki összefogás ellenes reklám: Gyurcsány és KARÁCSONY idején milyen magas volt az infláció. Nem is volt Karácsonynak ideje, szóval nettó hazugság.

 69. Szodorai Tünde
  Szodorai Tünde
  Hónapja

  Milyen ....agyú az ilyen !!! Nagyon örülök , hogy nem ismerem 😂😂😂 és annak még jobban , hogy nem is fogom 😂😂😂 az ilyenektől hányok 🤯🤯🤯🤮🤮🤮🤮🤮 s

 70. Rejtélyesvilág.hu
  Rejtélyesvilág.hu
  Hónapja

  A fiatal nőknek manapság ez az erkölcsük. Nekik semmi sem szent semmi nem érdekli magukon kívűl és saját érdekeiken kívűl. Ha pedig valaki szembesíti őket, nekik áll feljebb. Kevés bennük az érdek nélküli kedvesség, érzelem és cselekedet.

 71. Anna Németh
  Anna Németh
  Hónapja

  Nem követem Edinát, néha ranéztem az insta oldalára és alapvetően szimpatikus volt...DE! Itt (is) látszik, hogy ráférne az emberiségre egy korrekt és folytonos edukáció a social mediaval kapcsolatban. Együtt kell élnünk vele, az életünk része mostmár és persze rengeteg pénzt lehet vele keresni de meg kéne tanulni helyén kezelni a dolgot, ami Edinának nyilvánvalóan nem megy (sok más emberrel egyetemben). Szerintem egy temetés (mindegy hogy kié) egy privát dolog. Nem kell, nem lenne szabad szerintem kirakni hogy temetésre megy. Őszintén ebből miért kell posztot/sztorit csinálni?? Utána meg leírni, hogy "jaj ő errőlnem akar beszélni". Akkor minek kell kirakni? Eleve, egy temetés könyörgöm!! Ízléstelenség, modortalanság és valahol szerintem az alap intelligencia hiányára utal. Röhejesnek tartom amikor influenszerek (v ki minek hívja) mindent kb kitesz az életéről, aztán jön egy negatív esemény, pl egy válás akkor meg fel van háborodva, ha valaki megkérdezi miért. Hogy az ő életében ne vájkáljanak. De könyörgöm, ő megy túl a határokon azzal hogy ilyeneket kitesz. És hiába takarózik azzal hogy ő mennyire őszinte, NEM ez nem erről szól. Ez a lájkvadászatról szól, arról hogy nem tudja helyén kezelni a social mediat és arról hogy magát jó színben tüntesse fel hogy mennyire érző lélek és mennyire pozitív ember. Vicc...

 72. viktoria horvath
  viktoria horvath
  Hónapja

  Kifelejtetted a videòbòl a halàlbòl legtöbbet profitàlò csalàdot, Zàmbòèkat. Amùgy nagyon igaz minden ami elhangzott a videòban.

 73. sterdamm
  sterdamm
  Hónapja

  Gyomorforgato...köszönöm Zsolti,hogy beszeltel erröl.Egyszerüen van egy hatar,amit nem lehetne atlepni.Edina megtette,undorito...

 74. 123 alessa
  123 alessa
  Hónapja

  Undorìtòez a nő!!!!!!

 75. vivien Bodrogi
  vivien Bodrogi
  Hónapja

  “Beezizzegő fa*zom az arcába”😂 imádom Zsolti a videoid👋🏼💕

 76. oror petrovics
  oror petrovics
  Hónapja

  Edinát eddig kedveltem. De tényleg evvel a posztal nagyon nem helyesen döntött.. Zsolti nagyon jól megfogalmaztad a véleményed💖

 77. Szilvia Lövei
  Szilvia Lövei
  Hónapja

  Én erről a sztorirol nem tudtam, viszont en hasonló miatt csalódtam a Fitness Rékában. Arról miert nem beszel senki?

 78. Márton Bruder
  Márton Bruder
  Hónapja

  Őszintén, alaposan és korrekten foglaltad össze a lényeget, ahogyan azt tőled megszoktuk. Azok után ami a médiában végigment, nagyon jólesett ezt meghallgatni. Köszönöm!

 79. Grill Juci
  Grill Juci
  Hónapja

  Köhhhh rubintrépa interjú(k)

 80. Kiafaszagyerek
  Kiafaszagyerek
  Hónapja

  Egyszer egy szép napon nyomtalanul eltűnik a fajtájuk és senki a világon nem fog emlékezni rájuk

  1. Tünde Szalontay
   Tünde Szalontay
   Hónapja

   Istenem. de jó lenne :)

 81. Arven Krispler
  Arven Krispler
  Hónapja

  Teljesen igazad van!

 82. Szalai György
  Szalai György
  Hónapja

  A rapper, DMX volt, drogtúladagolás.

 83. Krisztina Kormoczi
  Krisztina Kormoczi
  Hónapja

  Javasolnam Kedves Zsolti hogy mielott posztolsz egy ilyen videot jarj jobban utana a dolgoknak!... Ugyanis semmi fele reklam nem volt es nem volt akcios kod sem! Ugy hogy ne terjessz hazugsagokat mert az is undorito . En eddig tokre birtam a videoid de nekem meg ez lett gyomorforgato 😏..

  1. Krisztina Kormoczi
   Krisztina Kormoczi
   Hónapja

   @Tünde Szalontay ha Tibi atyara hivatkozol es elhiszed szavait akkor pont ugyan annyi esszel rendelkezel amiert szanlak. De a te dontesed idd csak szavait 🙏👌😏

  2. Krisztina Kormoczi
   Krisztina Kormoczi
   Hónapja

   @ZSHOW time semmi ilyen nem volt a sztoriban 😂👌

  3. Tünde Szalontay
   Tünde Szalontay
   Hónapja

   Jesszus, ne már. mindennek nyoma van, fölösleges ez a hazudozás amit írsz. Tibi Atya alatt is ugyanezt csináljátok :/

  4. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   10% kedvezmény járt minden Edina követőnek a telefonosnál, ha rá hivatkoznak. Pontosan ez állt a sztoriban. Azert mert szeretnéd, ha nem így lenne, még így van. Az internet nem felejt, a tények makacs dolgok, a kepernyofelvetelek meg egyertelmuek.

 84. János Lázár
  János Lázár
  Hónapja

  Foglalkozz magaddal... Ha annyira kedveled mit taszítod mások ellen? Idióta.

  1. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   Ki taszít kit ? Elmondta a véleményét egy létező médiában és online felületen történő jelenségről. amiből sokan tanulhatnak , főleg a főszereplője a történetnek

 85. Grozz Crown
  Grozz Crown
  Hónapja

  Magyarországon rengeteg cég biztosít támogatást ha egy közeli hozzátartozónk meghal. Legyen az 10 ezer, 50, de nálunk például nettó 100 ezer forintot adnak a temetésre, koszorúra, vagy bármi. Akkor végülis most énis profitálok a nagymamám halálán, mert igenis felvettem utána a 100 ezret? Nyilván felajánlottam apuméknak az összeget, azt mondták nem kell. Nem tudom hogy most gecinek érezzem magam, vagy ne.

  1. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Abban az esetben ha hirdettel mellé kuponkodot, akkor igen. Szerintem ne keverjuk a szezont a fazonnal. Egy temetes 1millió korul van. Ha valakit tamogat a munkahelye a koltsegek fedezesebe azzal nincs semmi gond. Nem is ertem hogy fugg ossze a ketto?

 86. Norbert Szabó
  Norbert Szabó
  Hónapja

  Én havonta kotelezove tennem x napig aki inlufencer vagy kozszereplo nem hasznalhatja a kozossegi mediat pont ezert hogy tudjak hol a hatar es hol a helyuk az igazi eletben

 87. K. Máté
  K. Máté
  Hónapja

  Amugy en nem ertem itt miert kellene bocsanatot kernie. oke kitette hogy temetesen volt es szomoru, ettol fuggetlen sztm hogy vallalt aznap szponzoralt storykat.

  1. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Pont ezert keszult a video. Hogy megértsd.

 88. Tünde Szalontay
  Tünde Szalontay
  Hónapja

  ez alapján a sztorija után ahol privát levéllel a Zsoltit támadja, még azt is kinézem h perel. őrület a nő. önreflexió nulla. nem baj, karma is a bitch :) instagram.com/stories/edinakulcsar_official/2573977346786189258/

 89. Zsófia Csikász-Kovács
  Zsófia Csikász-Kovács
  Hónapja

  2016-ban autóbalasetem volt. 2 cm-n múlott kb, hogy élek. Kiszálltam, s utána jó pár ember összegyűlt a helyszínen. Na nem azért, hogy segítsenek. Ez a videó most nálam nagyon betalált. Köszi, és sok sikert a bisztróhoz meg úgy mindenhez!!

 90. O. L.
  O. L.
  Hónapja

  A Csuti az rokona a csuti törpének?

 91. Boglárka Őrfi
  Boglárka Őrfi
  Hónapja

  bocsanatot kert , de ez meg nem azt jelenti, hogy a birosagi ugyet youtubon kell neked firtatni, azert ennyire ne foglalkoz a problemaival

  1. Boglárka Őrfi
   Boglárka Őrfi
   Hónapja

   @ZSHOW time ne haragudj Zsolti, de en nem ezt szoktam meg toled a videoid alapjan, foleg az Irenkes videod utan, nem szokasod bantani az embereket , de ezt most bantaskent szantad szerintem ezt a videodat, ertheto a felhaborodasod neked is, de szerintem egyszerubb es “baratibb” lett volna, hogy ha nem csinalsz errol videot, szerintem nem szandekosan csinalta Edina amit csinalt , gaz amit csinalt ebben igaza van mindenkinek meg neked is Zsolti, de akarhogy is bocsanatot kert, mit tudnak meg tenni szerinted ? tudtal neki valamit tanacsolni ezzel kapcsolatban?

  2. Zomding
   Zomding
   Hónapja

   De szeretlek Zsolti ♡

  3. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Mucika. Az a bocsánatkérés ami ugy folytatodik, hogy bár szerintem nem bántottam meg senkit az nem bocsánatkérés hanem egy adag fos amit lenyom az olyanok torkán mint te vagy, te pedig nyeled mint kacsa a nokedlit. A bírósági itelet kozugy, engem is es sok mas kozszereplot is erint.

 92. Lakatos Jablonszki Ági
  Lakatos Jablonszki Ági
  Hónapja

  Az ajfonozas nem volt szponzorált drága Zsolti. Inkább a te videód egy gyorsan kapjuk el és rugjunk bele a nőbe. Nemrég még egy kanapén ültetek, ha tényleg kedveled tudhatnad, hogy Edina nem csinálna sosem ilyesmit..

  1. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   10% kos kupont adott a ceg. Tehat szponzoralt volt. Meg utana az a 15 sztori is. Igen, csak a nézettségert csinalom.

 93. Gercshow
  Gercshow
  Hónapja

  Alapból azzal sem értek egyet személy szerint amikor feketére változtatja valaki a profilképét Facebookon vagy bárhol...akinek kell értesül a tragédiáról. Ezen felül már csak az ego kérdése hogy az adott személyt mindenki sajnálja mert elhunyt valakije. Nagyon szomorú hogy a halált és a gyászt nem tudják tiszteletben tartani és azt sem értem hogy jön össze a social mediaval.

 94. Csaba Herczegh
  Csaba Herczegh
  Hónapja

  Assetudom kiez a jány...jobb is. Megvan az a gyökér jutuber, aki elment Japánban abba az erdőbe ahol marha sokan lesznek öngyilkosok, és levideózott egy felakasztott embert..? Mindig van lejjebb..

 95. Korina & Ildiko Ivan
  Korina & Ildiko Ivan
  Hónapja

  Ez a nőszemély rendesen híján van az észnek. Végtelenül nárcisztikus is többek között, a mondanivalója nulla, a szépsége pedig múlandó.

 96. Mici Szarvas
  Mici Szarvas
  Hónapja

  Zsolti, bocsánat, OFF leszek. Ha jól látom a második Yucca pálma fog hamarosan kimúlni nálad. Nyugi, ez egy ilyen növény, baromi könnyű kinyírni. Vegyél dracénát a sárga-kék áruházban. Ugyan ez a törzses fazon, de örök élet, meg egy nap. Na jó, nem, de sokkal egyszerűbb a tartása, mint a yuccának, ami szerintem rühelli, hogy szeretik és gondozzák. A témával kapcsolatban nem tudok mit mondani, nem követem az ún influenszereket, de ez a sztori valóban eléggé elszomorító.

  1. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Műt veszek. A tokom kivan ezekkel. 😆

 97. Éva Csizmár
  Éva Csizmár
  Hónapja

  Ez magyarország ,hihetetlen. Hová süjedünk még a like ok gyüjtésében.?Ebből él ? Ugyan már .Van mit a tejbe aprítania. Én 3 gyereket nevelek egyedül.Olyan körülmények között hogy Edina egy napot nem bírna ki .10 éve csinálom. De!!!!!!Sosem lenne olyan fontos a pénz hogy ilyet csinàljak .Soha !!!Pedig van hogy a mindennapi betevőért küzdök.. Nincs az a pénz !!!!!!!!!! Rubint Réka ugyan ezt csinálta az Édesanyjával. Hihetetlen!!!!!

 98. Bajorne Inez
  Bajorne Inez
  Hónapja

  Na latod ... igen Kulcsar Edina anyira szegeny hogy mindent elad. Anyi ossze vissza dolgokat reklamoz hogy omg nem csak 1 uton jar hanem minden *arusít.

 99. Lajos Jakab
  Lajos Jakab
  Hónapja

  Sírt soha nem fotózunk le, az is gáz! :D

 100. Noémi the_dream_butterfly
  Noémi the_dream_butterfly
  Hónapja

  Felnéztem az instájára. Hát amit ott láttam az gusztustalan. Felháborodottan közli, hogy hát ő csak azért írta ki, hogy temetésre ment, mert őszinte a követőivel és ne csodálkozzanak, mert többi sztorijában kisírt szemmel fog szerepelni. Utána persze bocsánatot kért, de még ahhoz is hozzátette, hogy bár ő nem hiszi, hogy bárkit is megbántott. A követői meg simogatják a kis buskiját, hogy jajj Edina nem tartozol bocsánatkéréssel.