LILU: "A TV-NEK AZ A DOLGA, HOGY NÉZETTSÉGET CSINÁLJON, DE NEM MINDEN ÁRON!" | 1KANAPÉN S0408

2 000 Megtekintés 103 EINSTA: osvvath_zsolt​​
LILU: lilugram
Webshop: lilulandshop.hu/
YT csatorna: hufrom.info/limo/uSM...

Tesztjeinket köszönjük a tesztallomas.hu​ -nak!
Támogató partner a becsiautopark.hu​
Technikai partner: digitalworld.hu
Bútorok: beliani.hu​ | ZSTIME10 kód 10%-os kedvezményre jogosít!
Kerma Design Falpanelek: kerma.hu

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. ZSHOW time
  ZSHOW time
  Hónapja

  Azok kedveert akiknek az egyetlen erdemi eszreveteluk, hogy nem jó a hang: TUDJUK, HISZEN VAN FÜLÜNK! Ha leírod, akkor sem tudunk rajta változtatni, hiszen a felvetel utan derült ki, hogy többnyire nem rögzült, ami igen, az is hibásan. A hibát vizsgálják, jelenleg ez van. Kozelitsd meg ugy a dolgot, ha minden rendben van, tokeletes kepi es hangi elmenyt lattok itt, akkor azt is idekommentelitek? Vagy csak a nyilvanvalo hanghibat, amit ki is irtunk a videóban. Ugyehogyugye :)

  1. Technox Kft.
   Technox Kft.
   Hónapja

   Nem ! A nyilvánvaló selejtet nem teszem fel.

  2. Gyula Szűcs
   Gyula Szűcs
   Hónapja

   Egy kútból beszélve Zsoltival! :D Amúgy jó volt az interjú! ;)

  3. epo1980
   epo1980
   Hónapja

   @ZSHOW time egy profi képes az önreflexióra. az edukációs tartalom alatt melyik videót érted?

  4. Eszter Fodor
   Eszter Fodor
   Hónapja

   @ZSHOW time Szia Zsolti! Tudom nem meleg téma, de amit a Toroczkai legutolsó videójában látni a "férfi jogokról" az enyhén szólva nagyon nő és családellenes.. Pl. a meghívott vendég azt súgalja, hogy a nők az erőszaktevők és az erőszakos személyiségűek leginkább, és hogy a nők terrorizálják a férfiakat.. komment részlegen meg olyan nőgyűlölő, feministázó szövegeket olvasni, hogy érdemes lenne erről a jelenségről egy videót készíteni. Úgy látszik ezek Magyarországon mindenkit üldözni akarnak, ha nő, ha meleg, ha zsidó, ha bármi..

  5. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   @epo1980 szerintem ez a komment eleg egyértelmű lett, ennek ellenere megis van aki igy sem erti. En nem egy ceg, platform, robot, ügyfélszolgálat vagyok, hanem egy ember. Egy eleg őszinte ember, aki tobbek kozott edukációs cellal videozik. Így ha azt látom, hogy ha nem megy a kozles a hivatalos, szaraz formaban, akkor leirom ugy, hogy mindenki ertse. De meg igy sem tiszta mindenkinek. Lehet ezt hisztinek nevezni, szomorunak tartom hogy ezt le kell irni ennyiszer.

 2. Anna Marton
  Anna Marton
  Hónapja

  Puskás Petivel egy interju esetleg??

 3. zizoka100
  zizoka100
  Hónapja

  Nagyon sok és sűrű a reklám. :(

 4. Cristina Mizsnyak
  Cristina Mizsnyak
  Hónapja

  Tündér ez a Nő! ❤️

 5. Károly Kósa
  Károly Kósa
  Hónapja

  Én a rettegés fokát szerettem Liluval :)

 6. trinity8512
  trinity8512
  Hónapja

  Olyan fura h Lilu csak ezt az igenytelen stilust hozza csuri haj kapucnis pulcsi.. oke, hogy sportos de sztem ez inkabb tul laza. Amikor Anyukajarol beszel h O mindig milyen elegans.. hat sajnos Lilu ezt nem hozza otthonrol

 7. SpirEr Tan
  SpirEr Tan
  Hónapja

  Jó volt a hang ,mindent lehetett érteni ,az a lényeg!!!Imádom Lilut,de a valóvilágban összeválogatott emberek ,lehet ,hogy extrémek voltak ,de azért végtelenül bunkók és sötétek,aki meg normális volt az meg csak szenvedett !!!Egy bizonyos humánus és intelligens szinvonalat azért nem ártott volna tartani!!!Az utolsó normális valóságshow az első Big Brothers volt, utánna ott is csak javarészt az emberiség legalját sikerült beválogatni,tisztelet a kivételnek!!!Ez a beszélgetés is szuper volt!!!!

 8. Sabina Takacs
  Sabina Takacs
  Hónapja

  Eszembejutott,amikor terhesen az SP-vel beszelgetett egy reggeli musorban 12 eve ,es azt mondta mindig, hogy barcsak egy ennyire klassz okos belevalo fia lenne. Ugy tunik osszejott🙂🙂

 9. G B
  G B
  Hónapja

  Nagyon igaza van a gyerekes tèmába!

 10. Szilvia Sulyos
  Szilvia Sulyos
  Hónapja

  Jajjjj de edi a kutyus❤😊😊😊 nem is tudtam hogy Lilu jogon vegzett,wow!jo lett,nagyon🙏🏻

 11. Gábor Vass
  Gábor Vass
  Hónapja

  Szuper volt, még hallgattalak volna titeket 😍😍 Meg is van egy új jelölt: Máté Krisztát a kanapédra 😍😍😍

 12. Regina B
  Regina B
  Hónapja

  Kérlek ezt a videót mutassátok meg Kulcsár Edinkának is...

 13. Fredrick Kieran
  Fredrick Kieran
  Hónapja

  Márki-Zay? Esetleg? :D

 14. Borbála
  Borbála
  Hónapja

  💖🤗 Ez jooo volt!! 😘

 15. David Kaffka
  David Kaffka
  Hónapja

  A minimum lett volna ha már ilyen tróger hanggal lehet csak végignézni hogy felezed a reklámok számát.

 16. Zoltán Cséffai
  Zoltán Cséffai
  Hónapja

  Elég zavaró, hogy ezeket a jó kis reklámokat néha megszakítjátok holmi beszélgetéssel.

 17. Schnitzel Wiener
  Schnitzel Wiener
  Hónapja

  "Amikor olyanok szarozták, akikről biztosan tudtam, hogy nézik..." Hogy szarozzak valamit, ha nem nézem. Amúgy ez egy kicsit olyan, mint a nyuszika meg az ő sapkája. Ha nézem és szarozom, akkor azzal jönnek, "hogy minek nézed, ha szar?" De ha meg nem nézem és szarozom, akkor meg az a vád, hogy "honnan tudod, hogy szar, ha nem nézed?". Lilut kedvelem, de ez a VV fürdetés egy kicsit taszító volt. Nem baj, hogy vezette a műsort, csak könyörgöm, ne emeljük már piedesztálra azt a szart!

 18. Suzy Suzy
  Suzy Suzy
  Hónapja

  💚

 19. Vwen V
  Vwen V
  Hónapja

  Egyébként ha én sztár lennék, és engem is meghívnál, nálam alapfeltétel lenne, hogy csak úgy vállalom, ha Dezső az ölemben ülhet közben és simizhetem. ☝🏼😅😍😍

 20. Vwen V
  Vwen V
  Hónapja

  Tökéletes így is a hang! ☺️💖🌸✨ Mert szépen beszéltek mindketten! Lilu csodás, értelmes gondolatokat osztott meg - ő is azon emberek egyike, aki úgy igazán itt, a Te kanapédon lett szimpatikus nekem. 🙏🏼

 21. Julia Ronyai
  Julia Ronyai
  Hónapja

  Sose felejtem el, hogy "sz.pjatok le mind" 🤣😂🤣 de valójában kedvelheto ez a nő, értelmes hozzáállású, korrekt. Engem meggyőzött most. :)

 22. Mariann Komives
  Mariann Komives
  Hónapja

  Okos, intelligens,szimpatikus és még szép is!🥰

 23. attila kutas
  attila kutas
  Hónapja

  Ganxsta Zolin nem gondolkodttál még Zsolti?

 24. attila kutas
  attila kutas
  Hónapja

  Le a kalappal remek interjú volt! Lilu egy egyenes sztár allüröktől mentes nő. Aki reálisan látja a világot! Csak így tovább!

 25. bec6a
  bec6a
  Hónapja

  Szuper volt! Imádtam ezt a beszélgetést! Köszönöm!

 26. Kittu D
  Kittu D
  Hónapja

  Szerintem teljesen emberi dolog, hogy anno fiatalon esetleg kicsit túl értékelte magát és netán elszállt magától, de én mindig is szerettem. És igen, az ember fiatalon beszél úgy, és mond olyan dolgokat amiket nem feltétlen kellene, majd “felnő” aztán máshogy látja már a dolgokat. Az egyik legjobb riport, Lilu intelligens, jó érzésű no, kicsit sokat beszél viszont humoros. Én tudok vele azonosulni, most is csak jobban megkedveltem.

 27. Ibolya Sztonák
  Ibolya Sztonák
  Hónapja

  Azt javaslom, hogy kérj segítséget. Ennyi rosszindulat hosszú távon komoly gondokat okoz az egészségben. Az nem reális, hogy te mindenben kormányközeli emberben csak a rosszat látod, ha csak nem azért, hogy kihasználd az emberek kíváncsiságát. Vagyis kihasználd a veled szimpatizálókat. Ez sem szép dolog. De hát a média, az ilyen, ugye? Hazugság, ferdítés csak a nézettség miatt.

  1. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Kormanykozeli? Marmint ki?

 28. József Zsoltné Schwarczenberger
  József Zsoltné Schwarczenberger
  Hónapja

  Szimpi...és gyönyörű szép Lilu

 29. Pántos Melinda
  Pántos Melinda
  Hónapja

  Annyira megnéznék egy híradóssal egy beszélgetést. Ne feledjük mai napig a tv vezető műsora a híradó. Valahogy mégsem volt még ilyen személy a kanapén. Lehet még nem gondolt rá senki, lehet mind elutasította a felkérést...jó lenne valaki abból a vonalból is. 😀

 30. István Pataki
  István Pataki
  Hónapja

  Ugyan nem nézek már tévét, de szerintem messze ő volt az RTL legjobb női műsorvezetője. Azóta pedig nem gondolom, hogy az elmúlt években sokat változott volna a helyzet a csatornánál. Az X-Faktorban nagyon tetszett a műsorvezetése, azóta is reménykedem, hogy egyszer visszakapja azt a műsort. Viszont minél hosszabb ideje nézem a Zsolti műsorait, annál inkább tűnik nekem korlátoltnak a gondolkodása. Ez a szexuális kisebbség egyik tagjától még különösebben kiakasztó, mert szerintem nekik kellene különösen érzékenyen viszonyulni a toleranciához. Hogy lehet egyáltalánolyanra gondolni, hogy ideológiai különbségek miatti kapcsolatmegszakítás? Teljesen természetes, hogy egyes emberek eltérő ideológiával rendelkeznek. Máshol és máshogyan szocializálódnak, teljesen más ingerek érik, más tapasztalatokat szereznek, és pont ettől lesz ilyen csodálatosan sokszínű az emberiség. Nálam alap, hogy emberekben azokat a közös pontokat keresem, amik összekötnek velük, nem egyből azon gondolkodom, hogy na vajon mi miatt gyűlölködhetek. Másik zavaró dolog, hogy Zsolti nem tartja be azokat az íratlan szabályokat, melyeket egy műsorvezetőnek illik betartani. Bármilyen a közmédia helyzete, nem mondhatunk olyat, hogy királyi tévé. De a Tolvai Renis interjúban ment el legmesszebb, amikor Lábas Vikit női mivoltában szégyenítette meg. Nem hittem a fülemnek. Hogy tehet egy férfi 2021-ben következmények nékül ilyen megjegyzést? Ez is mutatja, hogy a feminizmus mennyire gyenge ma Magyarországon.

 31. LordOfYouToB
  LordOfYouToB
  Hónapja

  egyik első magyar plátói celeb-szerelmem volt egykoron...

 32. Hajnalka Hideg
  Hajnalka Hideg
  Hónapja

  Radics Petit szívesen látnám-hallanám a kanapédon. Téged is nagyon szeretlek meg őt is.

 33. László Aranyos
  László Aranyos
  Hónapja

  Világ sztárok.is meg muttatják

 34. Dr. Tódi
  Dr. Tódi
  Hónapja

  20 éve a televíziózás megkerülhetetlen alakja! Mit szed uram? Kűggyön nekem is!

 35. Erika Sárdi
  Erika Sárdi
  Hónapja

  En meg emlekszem amikor tele volt az ujsag amikor a ferje elhagyta egy masik no miatt lefogyott ez miatt es egy szo se esett rola.

  1. Erika Sárdi
   Erika Sárdi
   Hónapja

   @Tóth Petra google:Lilut elhagyta a férje 2015

  2. Tóth Petra
   Tóth Petra
   Hónapja

   En egy ilyen cikket sem talaltam

 36. Botmixer Botmixer
  Botmixer Botmixer
  Hónapja

  Nem kettős mérce az, hogy az RTL klubhoz való lojalitás miatt a proli alázásra épülő trash műsort nem kritizáljuk, de egy gyerek fotót a netten igen? Nagy vehemenciával ?

 37. Viktória Mészáros
  Viktória Mészáros
  Hónapja

  Az elején zavaró volt a hangminőség, aztán annyira élveztem a beszélgetést , hogy már nem is zavart..... Lilut követem minden platformon. Sokat lehet tanulni tőle....

 38. Máté Rudas
  Máté Rudas
  Hónapja

  nagyon rossz a hangminőség

 39. Eszter Darnai
  Eszter Darnai
  Hónapja

  Annyira provokatív kérdéseket tettél fel, és próbáltál negatív infókat kiszedni belőle h megtud pl kivel volt konfliktus .Szerintem Lilu egy érett és intelligens nő ő már túl van azon az időszakon h az legyen élete célja h másokról rosszakat mondjon , Vagy kibeszélje kivel rossz e kapcsolata.

  1. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Mikor kerdeztem olyat, hogy kivel volt konfliktusa?

 40. janka0907
  janka0907
  Hónapja

  Egyszeruen oszinte. Ez jutott errol a videorol eszembe. Annyira jo volt hallgatni, amikor a gyerekeirol beszelt.

 41. kutyifritin
  kutyifritin
  Hónapja

  Dobò Ági ugyanìgy kiárusìtja a családot mint Ö Nòra Van egy komoly szakmája de ő gyerekreklámozással segìt be a családi kasszába a társának. Meghìvhatnád ide hogy mit mondana ő a témáròl és itt legalább nem tudná letiltani a kommentelőket se.

 42. Mónika Misi
  Mónika Misi
  Hónapja

  Szerintem ez a videó is egy érdekes színfoltja ennek az évadnak! :) Nade azt észrevettétek, hogy a hang minősége mi.ljgjkkklhbnn????? :O Bocsiii :D nekem így is értelmezhető volt!

 43. kittenoffic
  kittenoffic
  Hónapja

  Az mindig nagyon tetszik az adasokban, hogy egyreszrol nagyon felkeszult vagy Zsolti, masreszt latszik, hogy teljesen odafigyelsz az illetore, es mindig erdemben reflektalsz a valaszokra, ha talalsz ellentmondast, egybol szembesited vele; ami nagyon jo. Pl itt is mikor a valovilagot Lilu lassan ugy emlegette, mint egy ertelmisegi musort, azert visszatetted a foldre, hogy azert na', mi volt abban a 2.szeriaban.😂 Meg multkor Tolvai Reninel mikor szembesitetted, hogy ha annyira eliteli a drogosokat; akkor miert balvanyozza Amy Whinehouset.👏👏

 44. Szilvia Dávid
  Szilvia Dávid
  Hónapja

  Szimpatikus Lilu, jó beszélgetés volt, de nem lehet elmenni a háttérben zajló cuki kutyihangok mellett. Imádom!

 45. ladygaga86
  ladygaga86
  Hónapja

  Lilu-t mindig is kedveltem, ezekután sem nézek rá másképp,sőt! Egyébként meg izgatottan várom ki lesz az a besza behú. vendég :)

 46. Judit Mákos
  Judit Mákos
  Hónapja

  Lilut nem szeretem, de élveztem a riportot, szimpatikusabb most nekem. Szabó Kitti, Attis, Tari Ádám, Szalay Isti, Unfield szintén jó riportalanyok lehetnének. ☺️

 47. Veronika Antal
  Veronika Antal
  Hónapja

  Szívesen megnéznék egy videót Metzker Vikivel :)

  1. Boglar David
   Boglar David
   Hónapja

   Nezd meg Lilunal :)))) tenyleg,van.

 48. Vaskuti Ádám
  Vaskuti Ádám
  Hónapja

  Zsolti kicsit túlpörgi ezt a kereskedelmi tv témát. “Nagyasszonyok” ez is egy munkahely, látom hogy Zsoltinak ez az áhított közege.

 49. Brigitta
  Brigitta
  Hónapja

  Attól hogy nézettséget kell csinálni, és nem azt várják a műsortól hogy felolvasóestéket tartsanak benne a szereplők, az még nem mentség hogy egy igénytelenséget vigyél a képernyőre. Azért csak van átmenet az unalmas nézhetetlen műsorok és aközött, hogy valaki műsoridőben az orrát túrja majd az összes létező káromkodást felsorolva összeveszik mindenkivel maga körül a semmin. Beválogatni meg nem kell azt, akin látszik hogy az agya helyén lyuk van, mert onnantól belövöd a műsor színvonalát. Ha pedig csak ezek az emberek csinálnak műsort, akkor ne legyen az a műsor.... Elég elkeserítő hogy védi Lilu ezt a műfajt, a szappanoperának ehhez semmi köze. A jelenlegi VV-ből semmit nem vesz ki az ember, maxiumum lealjasodik tőle maga is.

 50. Amarilla Molnár
  Amarilla Molnár
  Hónapja

  Tudom, hogy nem látok bele, de én sosem szerettem Lilut. Nincs benne semmi extra, egyszerűen nem hiszem, hogy a szemeket a televízióra tapasztja. Legalábbis az enyémet biztos nem. Csak áll ott mindig kifejezéstelen arccal, és nyomja az idióta semmitmondó dolgait. Lásd.: Cápák között. Nincs semmi szerepe benne, csak áll ott túlsminkelve teljesen idomtalan ruhákban, mint valami bohóc és azt sem tudja, mit mondjon kínjában. Az, hogy a magyar televíziózás egyik “Nagyasszonya” lenne... Hát kinek mi. Zsolti, imádtam a kis kutyakörmök kopogását és imádom a kérdéseid! Így tovább!❤️

 51. Monika Nemeth
  Monika Nemeth
  Hónapja

  Kovetem es nezem Lilut a kezdetek ota!!!! Nalam o a musorvezeto nö!!!! Profi!!! Imadom😘 okos,muvelt.,tudatos... ....keves ilyen no van!!!!Na o lehetne peldakep!!!

 52. Noémi Erdő
  Noémi Erdő
  Hónapja

  Végre valaki, aki nem a gyermekéből akar profitálni! :) Nekem mindig is szimpatikus, értelmes nő volt!

 53. Alexandra Gaál
  Alexandra Gaál
  Hónapja

  Csupa szív, inteligens, érdekes személyiség, nagyon jó volt nézni! ☺️

 54. tunde nagy
  tunde nagy
  Hónapja

  Imádom a sok reklámot!

 55. Sarkady Ákos
  Sarkady Ákos
  Hónapja

  Nekem annyi észrevételem van, hogy ő nem Nádai Anikó, pedig reménykedtem hogy őt is elhívod 🤣 van 1-2 dolog, ami szerintem érdekes lehet az ő világából

 56. Eszter Németh
  Eszter Németh
  Hónapja

  Mikor kutyus sétál a kis körme kopog á imadnivalo 🥺🤗

 57. M J
  M J
  Hónapja

  A hang az még nem megy profin, előző videókban is van hogy át vált erre a szörnyű szoba-hangra videó közben. Remélem sikerül ezen javítani majd nektek, élvezhetőbb lenne. Imádom Lilut ❤️

 58. liviatunder85
  liviatunder85
  Hónapja

  Ahhhh, 20 éve is kedveltem, most is. Ő a határa az intro- extrovertàlt embernek, aki értelmes, meg is akarja mutatni magát, de azt meggyőződésből, meg nem is. Mintha magamat látnám.😄

 59. Sarah B
  Sarah B
  Hónapja

  Soha nem szerettem Lilut, de most ez a beszélgetés kimondottan tetszett.

 60. Dora Demeter
  Dora Demeter
  Hónapja

  Sajnálom, hogy “lebutítja” a tudását a sminkes youtubes videoival.... mert értelmes, szepen beszel, es ahogy a pályája legelejen megkapta: megvan benne az, ami nem tanithato.... • amit a Jóisten neked szant, azt meg az ordog is utanad tolja talicskan.... nem hiaba robbant le az a bizonyos barat kocsija.... 🙏🏻☺️

  1. latz30
   latz30
   Hónapja

   A smikes videoival is, amennyiben értelmes az alany, mint pl Kovacs Patrícia, nagyon ertelmes es őszinte beszélgetéseket folytat, az már masik teszta, hogy a téma-és időkorlát némileg beszabályos. Persze amikor Zimány Lindákat és Tóth Andikat hiv meg, latható a végeredményen is 🙁

 61. Anikó Halász
  Anikó Halász
  Hónapja

  Zsolti fáradt vagy, sok a meló az étteremmel, látni a szemeidben! Gratulálok, szeretem az őszinte reakcióidat egy-egy kérdésre adott válaszra, annyira nem tudod eltitkolni 😁 Dr. Gődény interjút szívesen látnék😊kérlek ne fáradjatok bele, 1kanapén maradjon, és legalább 2-3 hetente reakció videó, szeretem ahogy kifejtesz dolgokat 😊

 62. Monika Hajnal
  Monika Hajnal
  Hónapja

  Rock and Roll Liluuuu!

 63. Erik Takacs
  Erik Takacs
  Hónapja

  Jo "hang" ulatu beszelgetes 🤣🤣🤣🤘

 64. tvmixhungary1
  tvmixhungary1
  Hónapja

  Szegény Lilu akin még a kiadós arcplasztika is csak öregített, ráadásul annyi esze sincs, hogy ne mindig farmernadrágot öltsön magára miután a vastag combjai még egy súlyemelőnek is a becsületére válna. Szakmailag a szimpla futottak még kategória maradt vénségére is ÉS nyiván ezért is fogadta el ezt a meghívást is ebbe a CSÓTÁNY show- ba!...

  1. Khorgal 35
   Khorgal 35
   Hónapja

   @Szandra Zold Értem amit mondasz a stílusa valóban nem helytálló. Viszont jó lenne valamint megjegyezni szintén. A komment szekció nem CSAK arra van hogy az aktuális témát/vendéget piedesztálra emeljük és ha negatív kritikát akarunk megfogalmazni akkor azt inkább tartsuk meg magunknak/menjünk máshova. Az internet nem safe space.

  2. tvmixhungary1
   tvmixhungary1
   Hónapja

   @zoli papp vidéki vagy, max. külvárosi...

  3. tvmixhungary1
   tvmixhungary1
   Hónapja

   @ZSHOW time belőled meg a tehetségtelenség te jackass

  4. tvmixhungary1
   tvmixhungary1
   Hónapja

   @Szandra Zold vidéki vagy, max. külvárosi...

  5. tvmixhungary1
   tvmixhungary1
   Hónapja

   @A. K. vidéki vagy, max. külvárosi...

 65. Monika Hajnal
  Monika Hajnal
  Hónapja

  Lilu és a gumicsont! A mi nézőpontunk szóvivője! Imádlak Lilu💝

 66. Gábor Kustra
  Gábor Kustra
  Hónapja

  Nem is baj, hogy a hang ilyenre sikerült, mert így közvetlenebb, mert olyan hangulata van a felvételnek, mint amikor két ember egy lakásban beszélget. És hát ez is történt.

 67. Dorina Temesvári
  Dorina Temesvári
  Hónapja

  Meg szoktam nézni a reklámokat azoknàl akiket szeretnék támogatni de egy 66perces , igen 66perces reklámot azért nem fogok 🤣🤣 ez azért durva 😬

  1. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Koszonom, hogy jelezted ez tényleg pofátlanság a youtube reszerol. Írok nekik errol.

  2. Dorina Temesvári
   Dorina Temesvári
   Hónapja

   @Roxána Nikolics igen 66:/ Írtam, hogy megszoktam nézni mert ezzel támogatom a munkájukat ezért nem fogok adblockert használni :)

  3. Roxána Nikolics
   Roxána Nikolics
   Hónapja

   66? Amúgy adblocker...

 68. banditayeah
  banditayeah
  Hónapja

  Sajnálom, de én Lilu munkásságaban semmilyen nívót nem tudtam felfedezni. Kicsit túl tudományosra sikerült az új profilja. Sem kereskedelmi, se más média tevékenységben nekem erőltetett az ő személye. 🙃

  1. Judías Verdes
   Judías Verdes
   Hónapja

   Ahogy gazdag szülők gyereke előadja, hogy olyan, mint bármely más ember, neki a munkája olyan, mint bárki másnak. Szerintem egy napot se dolgozott úgy , mint az átlagember, már tévézéssel kezdte. Ja de biztos inkább lett volna eladó a dohanyboltban, mint Argentínában forgatni milliókért.

  2. Brigitta Baborac
   Brigitta Baborac
   Hónapja

   Vegre valaki aki ugy latja ahogy en😊vmiert nekem is ez az erzesem vele kapcsolatban.mindig olyan mesterkéltnek tunik.

 69. Monika Hajnal
  Monika Hajnal
  Hónapja

  Pedig érdekel, mert a kisugárzása Lilunak nagyon pozitív😘

 70. Brigitta “bigimanoci” Horváth
  Brigitta “bigimanoci” Horváth
  Hónapja

  Imádom Lilut, mint anya, mint ember... Köszönöm ezt az interjút 🥰🥰🥰

 71. Annamária Tischler
  Annamária Tischler
  Hónapja

  Ez jó volt, köszi.

 72. Anna Mezei
  Anna Mezei
  Hónapja

  Nagyon jó volt Zsolti..🙂🙂 Nagyon szeretem Lilut🥰🥰

 73. Erika Herczegh Mihályné
  Erika Herczegh Mihályné
  Hónapja

  👍

 74. boone effie
  boone effie
  Hónapja

  A helyedben megkérdeztem volna, hogy Ördög Nóráék gyerek "szerepeltetéseihez" mit szól, vagy említette-e neki hogy mit gondol erről. Még azt hiszem belefér mert nem a gyerekeken van a hangsúly, mindig valamihez köthetők a videóik nem reklámhoz ez azért fontos. Munka, utazás, hétköznapok.

  1. olaa22
   olaa22
   Hónapja

   boone effie Ezzel teljesen egyetértek, nekik nincs is erre szükségük. Pont emiatt is tartom feleslegesnek, és nem is értem, miért vállalják ezeket.

  2. boone effie
   boone effie
   Hónapja

   @olaa22 De azt gondolom nem belőlük élnek mint hadd mondjam kik... A gyerekek viselkedésén sem látszik az, hogy kamera veszi őket, nincsenek szerepeltetve, produkáltatva.

  3. olaa22
   olaa22
   Hónapja

   Azért nem feltétlen, pl. Lego reklám, vitaminos ital, túró rudi. Volt egy pár poszt gyerekekkel.

 75. Vivien Toldi
  Vivien Toldi
  Hónapja

  Nagyon jò volt, nagyon birom Lilut 🤩🤩

 76. Ágnes Szélig
  Ágnes Szélig
  Hónapja

  Nagyon érdekelne egy Magos Judit vagy Homonnay Zsolt rész! 😉😊

 77. Enikő Botos
  Enikő Botos
  Hónapja

  Szia Zsolti! Istenes Bencével, Flour Tomival, Majkával érdekes lenne egy interjú a későbbiekben :)

 78. Zoltán Kiss-Jakab
  Zoltán Kiss-Jakab
  Hónapja

  Lilut nehéz nem szeretni úgy is, hogy a többségünk csak a képernyőről ismeri.

 79. Zsófia Papp
  Zsófia Papp
  Hónapja

  Órákon át tudalak volna hallgatni még benneteket.💕

 80. Devilrose1000
  Devilrose1000
  Hónapja

  Kedvelem Lilut, pikírt néha, cinikus. Nem árulja a családját, mint oly sokan a médiában. Soha (többet) nem mutatom meg a gyereket...mondta egy aztán most mégis. :D A másik meg konkrétan mindent a gyerekkel ad el...és azt mondja a gyerek ezt élvezi. Szerintem csak beleszületett a bohózatba...Az a helyzet, hogy a gyerek is egy termék, méghozzá könnyen előkapható...

  1. Borbála
   Borbála
   Hónapja

   @Devilrose1000 Értem az indokot, öröm és a büszkeség érzését. De felmerül bennem az a kérdés, hogy nem elég az, hogy pl.nekem született gyermekem és én és a családom(!) , a barátaim(!) tudják? És hogy ebben a körben mi megéljük ennek az örömét? Mit ad hozzá ehhez ha mégtöbb és mégtöbb ember tudja látja? Kinek jó és miben? Szóval lehet boncolgatni ezt a végtelenségig...face csekklista: barátnő barát megvan fotó pipa. Eljegyzésmegvan fotó pipa. Autó fotó pipa. Golden fotó pipa. Baba megszületett fotó pipa. Ebédelek fotó pipa. Kaksizott fotó pipa. Olyan furcsa, nem? Mert aki ezeket éppmegéli annak fontos! De mindenkinek is nem az!! Akkor csak azért jó mert nem rohadtul egyedül vagyok ha ettől v@rok visszaigazolást hogy huu huu de jo de ugyes vagy de szupi aaaa. Közben igazi tarsas interakcio nincs ami kapcsan azt a hianyt potolnam ami miatt a facen elem a virtualis fotoalbumeletet.... Ok. Ne altalanositsunk, az is gáz, de tuti van sokaknal egy pszichologiai vonulata is, ami ott van!csak ra van pakolva a sok fotó. És Amit nem old meg a virtualis élettér. (nem gondolom h mumus a net, de pl. ez is egy nem tul jo szelete az emberi lélekre nézve.)

  2. Devilrose1000
   Devilrose1000
   Hónapja

   @Borbála Bizony, az a másik oldal. Mikor a gyerek ultrahangképével hakniznak egyesek....életük szerepe. Van napi 50kép, pl ahogy a születése után csatakosan le van fotózva( ami oké,egy intim pillanat, ha nem kerül fel a netre)vagy leviszi a játszóra és a gyerek elfordítani se tudja még a testét, de már szerelmes szívekkel van megjelölve a játszótársa....

  3. Borbála
   Borbála
   Hónapja

   Igen, egyetértek. Ez folyamatosan aktuális és visszatérő téma. Nekem az is borzasztóan furcsa az elejétől fogva, hogy a hétköznapok embere is ugyanezt csinálja, csak nem a bulvár sajtóban stb, hanem a facen. Nagyon kínos és egy szint után ultragáz. "Mindenki" a gyerekéről" mindent " is megoszt. Belegondolok, hogy pl.most anyum fogná és a családi albumot felkrná a netre. Minden szinten rossz érzés lenne nekem. Na ugyan ez fordítva mindennap megtörténik. Persze, mind mások vagyunk. Mindenről másképp gondolkodunk. Az intimitásról, és a pillanatok megéléséről. Nekem olyan érzés amiről írok, hogy "ma" egy koncerten ha ott van 1000 ember abból 900 a teloképernyőn keresztül nézi azt... Pedig ott van bmeg és mégsem..... Aztán valamilyen külső visszaigazolásra várva a kulvilagtol megosztja a virtualis vilaggal ahol pont leszrja mindenki. Tehat ott sem volt es még le is szrjak... De ez az én érzésem ezzel kapcs.

 81. Szandra Zold
  Szandra Zold
  Hónapja

  Lilu cuki és 'jófej' mint mindig, nincs is ezen mit ragozni 🌞❣️

 82. Vellai B. Ildikó Nail art
  Vellai B. Ildikó Nail art
  Hónapja

  Nagyon intelligens Lilu, viszont igazából egy kerdesre sem adott korrekt valaszt, vagy kikerulte, vagy terelte, vagy pedig azt mondta, amit hallani akarnak mint valasz.....

 83. Rumli Báttya
  Rumli Báttya
  Hónapja

  Sziasztok! Sose êrdekelt a Lilu komolyabban nem kísértem nyomon a munkásságát , a vivan láttam elvoltam vele viszont jó volt hallgatni hogy ő látja a körülötte levő világot

 84. Szandra Zold
  Szandra Zold
  Hónapja

  Kb az 1. vagy a 2. VV idején járt egy étterembe ahol akkor dolgoztam, így nekem sokáig az első, ami eszembe jutott róla, hogy hogy szokta kérni a szendvicsét, meg az, hogy ott mindenkinek megvoltak a 'kedvencei' a vendégek közül, de őt kivétel nélkül mind szerettük😁🌞❣️

 85. Sárközi Balázs
  Sárközi Balázs
  Hónapja

  Lilut szereti mindenki! Nagyon inteligens ember...🌈🤘❤🤙

 86. dorottya petrovszki
  dorottya petrovszki
  Hónapja

  Jó volt szívesen hallgattam volna még :) Esetleg mesélhetett volna izgalmas storykat adás forgatásokról ,biztos sok minden történt vele az elmúlt évek alatt.

 87. Burgonya Hercegnő
  Burgonya Hercegnő
  Hónapja

  Lilut én sem kedveltem túlságosan régen, eléggé rideg, kicsit beképzelt nőnek tűnt, főleg abból amit a médiában láttam belőle, de jó látni hogy kibontakozott, és ön azonossá vált, mert belülről egy hihetetlenül empatikus, okos és kedves nő. Egy jó példa arra, hogy Sose a borító alapján ítélj!

  1. Magdolna Madeleine Magdi David
   Magdolna Madeleine Magdi David
   Hónapja

   Nagyon közel áll egymáshoz a beképzeltseg és a karakánság. Szerintem ő egy határozott nő.

 88. Tímea P
  Tímea P
  Hónapja

  Lilu annyira intelligens, nagyon szeretem ahogy beszél. És ahogy a gyerekvállalásról is beszélt az nagyon megható volt 😌 A Való Világ új szériáiról viszont úgy érzem lett még volna mondanivaló, amit inkább magában tartott.

 89. Andie
  Andie
  Hónapja

  Nem csalódtam. Jó hangulatú, értelmes, kellemes beszélgetés volt. 🙂

 90. János Antal
  János Antal
  Hónapja

  Nem jó a kép.

 91. Sandra Sampon
  Sandra Sampon
  Hónapja

  Egyszerűen imádom ezt a nőt!!! :)

 92. Mónika Schmidt
  Mónika Schmidt
  Hónapja

  👍🥰

 93. Bloody Cica (Vilchieque)
  Bloody Cica (Vilchieque)
  Hónapja

  szerintem én azon kevesek egyike vagyok, aki tényleg nem nézte a való világot :D bőőőőven sok volt belőle az, amit a reklámokban láttam... Lilut intelligens nőnek tartom. egyébként régen nagyon nem szerettem. egyszerűen nem volt szimpatikus, most sem az DE közben annyit változott, hogy egy kicsit mégis :)

 94. Viktoria Toth
  Viktoria Toth
  Hónapja

  Super...videó...Bár ezt vártam...nagyon tetszik Zsolt minden videod...üdv Nürnbergből!

  1. Erika Szedlák
   Erika Szedlák
   Hónapja

   De jó 🥰 én is innen követem a csatornát 😊👍

 95. Beáta Amirov
  Beáta Amirov
  Hónapja

  Jó volt hallgatni/nézni titeket. Köszönöm, hogy meghívtad Zsolti 🤘😊

 96. magic moments
  magic moments
  Hónapja

  ahogy utaltam a lilut korabban most annyira csipem,egy ertelmes normalis nöci lett belöle..viszont minden rosszindulat nelkül: ez a hogy kerültem be a Z+ csatornahoz sztori nekem nagyon ugy hangzott hogy a fönök fel akarta szedni öt..(kinn leszolitja egy idegen hapsi,akiröl kiderül ö a fönök..utana meg felhivja h sz@r vagy,de te kellesz)

 97. Zsuzsanna Gazdag
  Zsuzsanna Gazdag
  Hónapja

  kemény beszólás Ördög Nóra "gyerekhasználatához" - nagyon igaza is van Lilunak! sokan elítélik ahogy Nóra (is) a gyerekeit használja és erősen elítélendő - sztem

  1. kutyifritin
   kutyifritin
   Hónapja

   Nòra saját magának is hazudik a gyerekei reklámtermékek témáròl sajnos...

 98. Oláhné Erika Lovas
  Oláhné Erika Lovas
  Hónapja

  Nagyon nagyon tetszett ez a videó! Liluval egy idős vagyok es úgy beleéltem magam a helyébe! Vagány nő!♥️😍🥰

 99. Imre Papp
  Imre Papp
  Hónapja

  Emlékszem régen még be is reklámozták őt. Nem tudom mennyi ideig mentek a Z+-on a "Milyen Lilu?" reklámok. :D "Lilu szőke!" :D lol

  1. trinity8512
   trinity8512
   Hónapja

   Erre en is emlekszem.. 😂

 100. Szilvi
  Szilvi
  Hónapja

  Mindig is bírtam Lilut, már gyerekkoromban is a Viva tv-n, de jó volt most ebben a beszélgetésben látni. :)