"MAJKA A FIDESZ-BÉRENC! MEG LESZ A KOSSUTH-DÍJ!" - Jólvanezígy?

14 000 Megtekintés 82 E


INSTA: osvvath_zsolt​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. Péter Kis
  Péter Kis
  10 napja

  Környékezd meg majkát

 2. Máté Dauenhauer
  Máté Dauenhauer
  Hónapja

  Én pl azért írtam kommentet a majkának, mert 1x köpködi a fideszt, meg azokat a zenészeket, énekeseket akik segítséget kértek, utána meg megy kuncsorogni, mert elfogyott a della. Ezt hívják gerinctelen faszmajomnak! Na ez a majka és ezért van szétsavazva!

 3. Toma Mihaly
  Toma Mihaly
  Hónapja

  Mi van???🤣🤣🤣🤣🤣 brainwashing 🤣🤣🤣

 4. Mariann Komives
  Mariann Komives
  Hónapja

  Csak azt magyarázd meg hogy a külügynek mi köze van a könnyűzene iparához??? Kérlek!

 5. Dave Világa
  Dave Világa
  Hónapja

  Nem az a baj, hogy fideszes vagy nem fideszes, hanem hogy nyomul és törtet, mint az állat. Ha kormányváltás jönne, a másik oldalnak nyalna. Egyértelmű. Abszolút nincsenek elvei.

 6. LPAUL63
  LPAUL63
  Hónapja

  Puzsér is értékelt: hirklikk.hu/kozelet/majka-papa-hazudozasa/380788/?fbclid=IwAR3EMBlhcYVr8RcC6okD5M9tcicYMeD5kD0zcUNUgo8pkXTojlNAi2XBQXQ

 7. Péter Schmidt
  Péter Schmidt
  Hónapja

  Barátom az illető. Csak annyit mondok: semmi nem igaz abból, amit pl. Puzsér köp rá. Semmi, de semmi. Elképesztőek ezek a fals prekoncepciók, amik szinte tényként vannak előadva. Csak ez innentől nagyon sok mindent megkérdőjelez bennem hitelességileg Puzsérral kapcsolatban is. Pedig szeretem a nézőpontjait sok esetben.

 8. Nikolett Mayer
  Nikolett Mayer
  Hónapja

  Nagyon köszönöm, Zsolti!! Hiteles, független gondolatok. Nekem is rengeteg fideszes ismerősöm, barátom van. Néha én is ,,kést ragadnék" a posztjaik kapcsán, mégis az az emberi, hogy visszafogom magam. Fontos, hogy megmaradjon a párbeszéd jobb és baloldaliak között. Mindkét félnek ez lehet csak építő.

 9. Palne Szaszak
  Palne Szaszak
  Hónapja

  hu.wikipedia.org/wiki/Vizitd%C3%ADj

 10. Palne Szaszak
  Palne Szaszak
  Hónapja

  Mondj mar valamit arrol hogy miert lenne jobb a baloldal? En ugy emlekszem mikor hatalmon valtak nem sok jo volt.! En csak a vizit dijra emlekszem !

 11. Palne Szaszak
  Palne Szaszak
  Hónapja

  Minimal bert fizetsz?

 12. Réka Szabó
  Réka Szabó
  Hónapja

  "Majka szakmai dolgokról egyeztetett a külügyminiszterrel" Én itt ledobtam a láncot, igen magasröptű lehetett az eszmecsere. Ha jól tudom Majkának még egy sz.ros érettségije sincs, ami manapság alap. Azonkívül nem tudom, hogy miért a Szijjártóval egyeztetett? Mi köze van a zeneiparnak a külügyhöz??

 13. R Kristoff
  R Kristoff
  Hónapja

  De szar

 14. Péter T.
  Péter T.
  Hónapja

  Nem láttam a képet, nem követem a bulvárt. Mesélje már el nekem valaki, ugyan mi a szőnyegbe tekert fokhagymaszagú papírhajót keresett Majka Szíjártónál? Mi dolga volt vele? Miért nem Gusztáv bácsi találkozott a külügyminiszterrel? Mit tud Majka mondani, ami érdekli Magyarország vezető politikusait?

 15. Ferencz Nagy
  Ferencz Nagy
  Hónapja

  Melegséget ne kösd össze a polotikával.. nem okos.. kommunistákra szavazni akiknek egy ideológiájuk van semmi más.. nem logikus

 16. Donát Szabó
  Donát Szabó
  Hónapja

  Majka 🤣 A karanténhisztis 🤣 még annyit sírni mint ez mikor beteg volt. Kiscsajszi MR. Homlok meg…na mindegy is. Ezek úgy repülnek minden egyes forintra mint gyöngytyúk a takonyra. Az anyukáját eladná mind ha tehetnék

 17. Eszter Kovács
  Eszter Kovács
  Hónapja

  Gondolom akárkit nem fogad a külügyminiszter, pláne egy olyan témában, ami tökre nem az ő asztala, csak azt, akivel eleve jóban van. Biztos megpróbálta megbeszélni, hogy ha már focimeccs meg teraszozás lehet, had legyen koncert is, ami még logikus is lenne, mert vírus szempontból semmivel sem biztonságosabb egyik a másiknál. Speciel pont nem a külügy dolga, de ide lehetett kapcsolata bejutni és elmondani mit szeretne. Majkát nem tartom sokra, hogy őszinte legyek, de tőlem azt támogat akit akar, meg azzal szimpatizál, meg azzal szelfizik. Azzal egyetértek, hogy nem lehet a fél országot utálni, meg nem kell feltétlenül a keresztvizet leszedni róla, mert megpróbált a kapcsolatai által valamit kérni a szektornak amiben ő tevékenykedik, elég nagy kakiban van az ágazat, mert egy éve nem lehet koncerteket tartani, és mióta a zenéket az emberek letöltik, nem megveszik a boltban (nyilván van kivétel), a fő bevételük a zenészeknek a koncertezés. Hát majd vagy bejön vagy nem, de ha meg se próbálja, akkor biztosan nem kapnak semmit. Egy próbát biztos megért neki. Ha az ő hangját meghallják, akkor neki kell megszólalni ezért. Amúgy az is lehet, megkérték rá más zenészek, az is lehet, hogy magánakció volt. Pont mindegy szerintem. Nekem az egész hír nem ütötte meg az ingerküszöbömet, mivel nem érdekel Majka, meg az se, hogy hova ixel vagy kivel barátkozik, de amekkora felhördülés lett rajta, az már érdekes jelenség, szerintem ez azért jól megmutatja, hogy mennyire idegállapotban vannak már az emberek a kormánytól.

 18. Rántott_húsos_szendvics
  Rántott_húsos_szendvics
  Hónapja

  A hozzászólásokat olvasva nem nagyon jött át a mondani valód szerintem! Mi nem nagyon szoktunk egyetérteni, de most ez a kivételek egyike volt! Véleményem szerint az ilyen hozzászólók többet ártanak mint hoznak az ügyetek érdekében, pláne ha nem csak itt de a mindennapokban is ilyen stílusban nyomják a többi ember felé a véleményüket! De majd ez jövőre úgyis kiderül!

 19. Zsuzsa Juranyi
  Zsuzsa Juranyi
  Hónapja

  A meg lesz igét miért írta 2 szóban?

 20. Malter Károly
  Malter Károly
  Hónapja

  Érdemes megnézni, hogy régen milyen teljesítményért járt a Kossuth-díj és manapság milyen kis celebek kapják, miközben vannak ma is olyan emberek akik komoly értéket teremtenek, csak ugye azok nem haverkodnak a NER-rel. Amikor Ákos 40 évesen Kossuth-díjat kapott, akkor nekem egyértelművé vált, hogy ez is pofára megy. Nem arról van szó, hogy valaki milyen szavazó, hanem arról, hogy kiknek a farát nyalja ki keményen. Nem kell naivnak lenni.

 21. Malter Károly
  Malter Károly
  Hónapja

  Első két percet érdemes skippelni, de inkább az első hármat.

 22. Ila Csintalan
  Ila Csintalan
  Hónapja

  Te egy büszke ballib vagy és a támogatásukat vállalod😂😂😂

 23. Play Game
  Play Game
  Hónapja

  Nem hiszek a fülemnek most csalódtam..

 24. kutyifritin
  kutyifritin
  Hónapja

  Amikor Vajnával pòkereztek Las Vegasba az nem tűnt fel nekik?Vagy a tv2-s állása.Nyilván hogy Fideszes aki eddig nem tudta mégis mit hitt?🙄 Ja és az ellenzék ugyanilyen rossz egykutya. Tv székház pl de sorolhatnám...

 25. Maria Olah-Biro
  Maria Olah-Biro
  Hónapja

  Jaj, majd mindjárt megsajnálom azt az önelégült, beképzelt majmot! 🤮

 26. Györgyné Molnár
  Györgyné Molnár
  Hónapja

  Megvan az ujjyabb "" Nemzet csótánya "szívós egy faj csótány az csótány!

 27. Zoltán Fehérvári
  Zoltán Fehérvári
  Hónapja

  De a mi kis országunkban pont úgy működik hogy meglátogatod a vízfejű minisztert és két hét múlva te is miniszter leszel... vagy véletlenül pont kapsz pár tízmilliós támogatást.

 28. 3perec
  3perec
  Hónapja

  Bocs, de ezt a videót már én sem bírtam végignézni. Nekem nincs gondom azzal, hogy Majka fideszes híresség, van belőlük dögivel, beállt a sorba... De miért kell masszívan tagadni? Az a folytonos védekezése és az átlátszó szövegei... Ha ő nem pattogna rajta, akkor már rég elül a dolog.

 29. Adrienn okros
  Adrienn okros
  Hónapja

  Hivd meg Dùró Dòrát

 30. Viktoria Szakaly
  Viktoria Szakaly
  Hónapja

  Iszom szavaidat!Annyira jó érzés a mai világban egy ilyen normális gondolkodású embert hallgatni, nézni! ❤️

 31. Janos Weller
  Janos Weller
  Hónapja

  Azt kell mondjam, hogy a Majka üggyel kapcsolatban tévedsz. Igazad lenne, egy normális országban, de Magyarország nem az. Itt már nem arról van szó, hogy fideszes vagy ellenzéki az adott illető, ezen a kérdésen már rég túlvagyunk. Szerintem már sajnos nem világnézetekben kell gondolkodnunk, hanem tisztességes és tisztességtelenben. Nem legitimálok bűnöket. Ki kell végre mondani és megkell érteni Szijjártó momentán egy szabadlábon lévő bűnöző, akkor is ha ő külügyminiszter. Mert itt erről van szó. Mi fog mondani Szijjártó? Mit sipákoltok libernyákok? Lássátok a Majka is hozzám jár pacsizni, nincs velem semmi gond. Érted? Ez a gond. A legitimáció. Én nem akarnék egy közös képet egyikkel sem, mert amikor az unokám megtalálná azt a képet és megkérdezné a fiamat, hogy ki az ott a Nagypapi mellett? Mint mondjon majd erre a fiam? Az ott fiam azaz ember aki szószerint ellopta a jövődet.......

 32. Lothbrok Ragnar
  Lothbrok Ragnar
  Hónapja

  És a komuveseket,pincéreket,egy szimpla kubikos embert ki képvisel?? Hmm?? Ja aha szakszervezet ??? Ugyan már kérem !!!! Külön akkor minden szakmába egy egy kiválasztott emberével tárgyaljon Szijjártó úr !!! Ha ennyire fontosak az énekesek akik évekig több millióval meg szedték magukat és ugyan így gondolom a nagy rendezvény szervezőről is sajnálni kene okett hagyjuk már több milllard landolt zsebükben !!! Minket kene segíteni már egysszer az életben !!

 33. György Horváth
  György Horváth
  Hónapja

  Majka helyett inkább Krúbit kellett volna hívnia Petyának. Dehát tudod...ÓZD!!!!

 34. Mandula
  Mandula
  Hónapja

  Kevered a szezon a fazonnal. Nem azzal van baj ha valakinek Fideszes barátai vannak, hanem azzal, ha olyan Fideszes barátai vannak, akik kilopják kifosztják az országunkat. Szijjártó aki horror áron fürkészett most már porosodó lélelgeztetőgépeket, aki úgy posztol az "irodájából" , hogy közben a mi pénzükön yachtozik az Adrián, míg itthon mindenki karanténban rohad. Aki ilyen emberrel van jóban az vagy vak , vagy megéri neki. Szállj le a földre!

 35. Richárd Huszár
  Richárd Huszár
  Hónapja

  Zsolti, mikor lesz videó a jelenlegi legnagyobb előttünk álló problémáról, a védettségi igazolványról és arról, hogy mennyire megosztja az embereket?

 36. Gusztáv Horvát
  Gusztáv Horvát
  Hónapja

  Zsóóóti, még nem is ismerted ezt a szót, h kontraproduktív, ezt is egy kommentelő írta neked az instán :D omg, használd nyugodtan. ;-) bírom, h intellektuelt nyomsz 8osztállyal, tényleg soknak ez bejön...van az a réteg nah :D de ahogy te mondanád pina irígy vagy simán-csak meleg vagy/jó pajzs de ciki felhasználni ezt a kártyát állandóan, emiatt nem látják az emberek , h nőgyűlőlő vagy :D ehhez még Freud se kell. jah igen szekunder szégyenérzetem van, h plagizálsz :D plusz még egy éved van a követőidet érzékenyíteni, csak ügyesen. btw: szerinted miért nem kaptál gyereket? mit érezne az a gyerek, amikor az általános iskolában kiderül, hogy dragkvínkedtél-de persze csak nopippantás volt pppersze :D szerintem bishbarbi téged is kifest ha kéred :) noryna te ő zsebibaba :D imádááás van

 37. Egy Csak
  Egy Csak
  Hónapja

  már nem azért a két fillérért de mi köze van majkának a külügyminiszterhez (és vica versa)? mióta képviseli majka a zeneipart? kilóg a lóláb de nagyon.

 38. Ádám Darida
  Ádám Darida
  Hónapja

  A "meglesz a Kossuth díj" mondatban a "meglesz" szó egybe írandó, hisz az igekötőket egybe írjuk az igével. Akkor írjuk külön, ha nem a "lesz"-re vonatkozik az igekötő, hanem az utána következő igére. Például: meg lesz vétózva a Kossuth díj.

 39. Dóra Petra
  Dóra Petra
  Hónapja

  Vagy vállalj be egy egyéjszakást egy csajjal, és lesz gyereked...kicsit túltolod ezt a meleg vagyok dumát...én bírtalak eddig, de egyre unalmasabb a dolog...képzeld, nagyon sok ember van most a jogaitól megfosztva, nem az a legnagyobb bajunk, hogy a melegek nem fogadhatnak örökbe

 40. Dóra Petra
  Dóra Petra
  Hónapja

  Mindig ez a szélsőjobb fikázás....a kormány sem jobb nyugi Zsolti..ilyen alapon meg akkor az én érdekem az, hogy ne legyen cigánybűnözés, sem más...akkor én meg emellett teszem le a voksom.és ha te, mint meleg férfi, csak azért, hogy örökbe fogadhass egy gyereket, beállsz egy olyan oldalra, ami nem fejleszti az országot, akkor én meg azt mondom, hogy a melegek meg így jártak...ennyit beáldozhattok...

 41. kishuje
  kishuje
  Hónapja

  zsóti... nyugodj meg... nektek nem fog sikerülni a kormány váltás... még 2x fidesz 2/3-ra rendezkedj be.... most legalább láttad milyen a te oldalad... semmilyen... pont olyan, mint a másik... a majkának meg kinyalhatja mindenki... :) karollak...

 42. Emese Ili
  Emese Ili
  Hónapja

  Múltkor ejtettem egy szarkasztikus kommentet a DK posztja alá. Habár csípem a pártot, nem értettem egyet velük abban a pillanatban. Egy srác felelt a hozzászólásomra, miszerint akkor takarodjak el fidesz szavazónak. Erre csak annyit tudtam reagálni: "Gyerek, te normális vagy?". Teljes mértékben igazad van Zsolti!

 43. Ervin Nagy
  Ervin Nagy
  Hónapja

  Kedves Zsolt! Úgy érzem nem helytálló az érvelésed. Ennek a jelenségnek van egy olyan hamis látszata, hogyha valaki ismert ember szeretene találkozni a miniszter úrral annak van lehetősége . De vajon a tisztelt miniszter úr találkozna Puzsérral , Gulyás marcival? Ha a válasz az, hogy nem akkor abból következik, hogy majka papa a rendszer barátja . Nem is értem hogy téged ez hogy nem.basz föl. Vagy tudod mit, hívd meg a műsorodba a szijjártót, az tényleg meg mutatná ,hogy a majka fidesz bérence.

 44. Gabriella Pelsőci
  Gabriella Pelsőci
  Hónapja

  Zsolti! Annyira szeretlek! Elképesztő, hogy mennyire toleráns, empatikus vagy MINDEKIVEL. Ez nagyon jó! ❤️ Csak kérlek, azért azt lásd meg ami egyértelmű! Ez egy propaganda tali volt a Majkának is meg a Szijjártónak is! Majka azzal magyarázta, hogy a zenészek, művészek érdekében szólt a Petivel... Aha... Ennyire hülyének nézni mindenkit, azért szerintem elég ok arra, hogy rendesen ki legyen osztva.

  1. Gabriella Pelsőci
   Gabriella Pelsőci
   Hónapja

   @Péter Schmidt Akkor meséld már el kérlek, mert én képtelen vagyok elhinni! 😄

  2. Péter Schmidt
   Péter Schmidt
   Hónapja

   Sajnos fogalmad sincs róla, mit beszélsz. barátom az illető. Pontosan ismerem a sztori hátterét. Ez a borzasztó bennünk emberekben: kinyilatkoztatunk olyan dolgokkal kapcsolatban, amire zéró rálátásunk.

 45. Johnny Bock
  Johnny Bock
  Hónapja

  2:38 pont ma engedtük ki a marhákat XD te valamit nagyon tudsz Zsolti :D

 46. Acsejtei 99
  Acsejtei 99
  Hónapja

  Birlak nagyon de teso semmien vírus ez csak politika!!

  1. Kiss Dora
   Kiss Dora
   Hónapja

   na és ezért tartunk ott, ahol tartunk!

 47. VERONIKA Gödér
  VERONIKA Gödér
  Hónapja

  Kicsit csalódás volt számomra ez a videó.. Egyrészt ami a terasz nyitást illeti...emberek ébresztő!!! még tényleg Valaki elhiszi hogy amit a kormány felénk kommunikál!! Olyan számadatokkal dobaloznak ami irreális!!! Úgy játszadoznak velünk ahogy csak tudnak!! Nyitás?? Milyen nyitás?? Diszkrimináció oltass.. Mint ha valami állatok lennénk...Ha nem?? OK semmi baj csak kB teljes szabadságodban korlátoznak!!!! Mikor kell majd karszalagot is hordanom ha???Halálos COVID meg mindig?? Akkor az hogy van a teraszon persze vedd le a maszkod de ha csak ott setalsz ne próbáld meg.. Kint lehetsz 23h-ig na de utána meg ne próbáld!!! Jól lette mindneki aki végre kiült és élvezte azt a szabadságot amihez JOGA VAN!!!Olyan halálos vírus nincs ami cska bizonyos körülmény között és időben okoz fertőzést!!!Aki még mindig azt mondja ez nem a politikai hatalomról szól és arról hogy a Népet teljesen padlóra küldjék és azt akarják hódoljuk be arra már nem tudok mint mondani!! Nekem személy szerint eddig tartott a türelmem.. Ami Majkat illeti.. Ebbe is bátran bele lehet állni ha már véleményt formálunk róla.. Egy álszent ember, aki ahhoz nagyon jól ért hogy mikor és hova helyezkedjen!!Ugye senki nem gondolta hogy majd vállalni fogja a nyilvanossag előtt az igazságot! 😅 Szép napot mindenkinek

 48. Patricia Mester
  Patricia Mester
  Hónapja

  A politikàval csak ott nem foglalkozik a nèp,ahol minden rendben van...nàlam Majka,akit nem is nagyon követek,ott lett nevetsèges,amikor a koronàjàval haknizott napokon àt a kòrhàzbòl...az mindent vitt😂

  1. bbbbb
   bbbbb
   Hónapja

   @Boo Boo Bocs, hogy nem vagyok hajlandó olyanokra szavazni, akikről már van negatív tapasztalatom. Örökké ez az Orbán-Gyurcsány körforgás fog menni. Én nem vagyok hajlandó olyan ellenzéki pártra szavazni, akik a DK val összeállnak.

  2. bbbbb
   bbbbb
   Hónapja

   Politikaval ott foglalkozik a nep ahol minden rendben van. Magyarországon a nép többségének vagy fogalma nincs a politikáról vagy Fideszt választja vagy a jelenlegi ellenzéket. Ha az emberek foglalkoznának komolyabban a politikával egyiket sem választanák.

 49. Tünde Tóth
  Tünde Tóth
  Hónapja

  Nem gondolom hogy a jobb oldal rosszabb lenne a bal oldalnál.Azt sem hogy jobb.Unalmas már ez a gyűlölködés.Az meg tényleg a legalja ha valakit azért szidnak mert nyíltan vállalja hogy ő fideszes,mszp-s,lmp-s vagy jobbikos stb.Mindenkinek joga van eldönteni melyik párt szimpatikus számára,jó-e neki az ami most van vagy mást szeretne.Miért van az hogy még barátok,családtagok sem hozzák fel a politikát egymás előtt? Mert a legtöbb ember habzó szájjal védi a ‘’saját,, pártját.Miért nem tudunk nyugodtan beszélgetni a politikáról? Miért kell azért bántani valakit mert nyíltan állást foglal valamelyik párt mellett?

 50. Ramon Sebestyén
  Ramon Sebestyén
  Hónapja

  # clickbait mint a bors ripost stb

 51. G78 Sz
  G78 Sz
  Hónapja

  Nagyon fontos lenne egyszer megemlíteni, hogy miért szakadnak szét családok, miért romlanak meg barátságok a politikai miatt. Szörnyű jelenség ráadásul úgy, hogy a politika csak kihasznál minket az X-ért. Az a gond, hogy az emberek annyira nem rendelkeznek önálló gondolatokkal, annyira nincs saját álláspontjuk, annyira nincs egzisztenciájuk, annyira erős a frusztráltságuk, hogy fizethetik 30 évig a lakáshitelt csak nehogy tartósan beteg legyen mert ba...hatja, hogy kénytelen abban a városban, faluban, utcában, házban élni amit valamiért gyűlöl, hogy a gyerekeinek az apja vagy anyja egy idióta de nem tud elválni mert..., hogy gyűlöli a munkáját, hogy minden hónap 20-án már számolni kell a pénztárca tartalmát nem sorolom. Úgy érzik szükségük van egy kapaszkodóra. Egy világra ami megmondja nekik mit gondoljanak gazdaságról, társadalom, közéletről, mindenről és ki ki a magának szimpatikus vagy számára hatékony politikát teszi magájévá. Azt hiszi, hogy a politika majd megoldja a gondját, hogy majd az a kormánytól több lesz a fizetése és nem lesz gond a hitellel, vagy 20-án nem kell kotorászni a tárcában még egy 1000-ért, hogy majd az a kormány megoldja, hogy az utcában az Ilonka néni nem hordja ki az ő placcába a szemetet és nem mindenki őt buzerálja, hogy miért van nála akkor disznóól stb. Annyira görcsösen ragaszkodunk ehhez, annyira nincs az az érzésünk, hogy bizony minden cselekedetünkért mi vagyunk a felelősek nem a politika. Nem a politikusok miatt házasodtunk rosszul, szar a munkánk, kevés a pénzünk stb. Hanem mert néha rossz helyzet teremtődik amit nem tudunk megoldani, vagy hülyeséget csinálunk aminek következménye lesz. Persze sok mindenért a politika a felelős világos, de nem mindenért, és ha mindenki önvizsgálatott tartana, hogy az ő életében mi az amitől hülyét kap (és őszintén magatokat csapjátok be) akkor soroljátok fel magatokban, hogy mit tettetek meg azért, hogy ne így legyen, mit tettetek azért, hogy ez a helyzet ne legyen. 20-án kotorásztok még egy 1000-ért, közben Iphone-al szaladgáltok? Lakás hitel miatt izgultok de szerveztiket a két hetes Olaszországi nyaralást? Ilonka nénivel veszekettek a szemét miatt, miközben ti meg bosszúból a hátcsó udvarára folyatjátok az ereszvizet? Mindenki gondolkozzon el a problémáján, és gondolja végig, hogy miben változtatna a politika ha kormányváltás lenne vagy maradna. Szerintem baromi nagy igazságok derülnének ki, de a legtöbben ezt tagadnátok és mindig hárítanátok a felelősséget. Nekem is vannak problémáim, de tudom, hogy az, hogy ki a miniszterelnök azt nem fogja nekem megoldani.

 52. thomyakadjlife
  thomyakadjlife
  Hónapja

  "Én büszkén vállalom, hogy sehová sem tartozom. Sosem kérték tőlem egyik munkahelyemen sem, hogy gyártsak ideológiát, és álljak be valamelyik politikai mozgalom mögé. Ha kérték volna, akkor az lett volna az utolsó napom ott. Évek óta hallgatom, hogy a TV2-nél dolgozom, és hogy ez is egyfajta szerepvállalás. Hát bassza meg!! Lassan 15 éve melózom a TV2- nek...!!! Olyan emberekkel, mint Till Attila vagy Hajós András, akiken még nagyító alatt sem veszünk észre részrehajlást az éppen aktuális kormány felé." Majoros Péter

 53. G78 Sz
  G78 Sz
  Hónapja

  Na Zsolti, értem amit mondasz. Az nyilvánvaló, hogy azért mert valaki a Fidesszel tárgyal még nem lesz tömeg gyilkos. Az a gond, hogy ezt a Majka sztorit ültessük át a te példádra. Te mint egy adott kisebbség tagja mondjuk ismered Varga Mihály pénzügy minisztert (ne menjünk bele csak gondolatkísérlet), és te a melegek jogairól egyeztetnél vele. Kérdések: 1, hol a tökben voltál mikor kordonozták a prideot? (most mondtam egy példát amikor a meleg közösség tagjainak ki kell állni magukért lényegtelen a logikát kövesd :D ), 2, mióta vagy te az LMBT közösség vezetője? vannak szervezetek és ha ők felhatalmaznak téged mert ismert vagy oké, ha Majkánál is volt ilyen hajrá, 3, mi köze Varga Mihály pénzügyminiszternek a melegek helyzetéhez? Mi köze Szijjártónak mint külügy és külgazdasági miniszternek a zenészekhez? Vargának több köze van úgy hallottam imádja a death metalt :D Itt a baj. A politika nagyon mocskos álságos, dolog és megnyugtatlak semmi, de tényleg SEMMI nem történik érdekek nélkül. Valakinek biztos, hogy jó! Olyan nincs hogy senkinek se érdeke. Megnyugtatlak Dézsi Balázs azért udvarolt neked akkor tájt, mert már az elején arra készült, hogy behúz a csőbe ezért hozott a Jeszenszky Zsolt után Novák Előd aztán a Budaházy Eddával tette a pontot az i-re. Azért nem sikerült a terve mert visszanyalt a fagyi és te nyertél (szép volt amúgy!). De végig erre ment ki a játék, van itt egy képrenyőképes naív meleg, na most ügyesek leszünk. Se őt se a Jeszit nem is hívták többet a HírTV-be. Micsoda véletlenek. Okos gyerek vagy nem arról van szó, de az agyad nem állt rá a szarkavarásra. A politika meg másról sem szól. Hidd el Majka ahogy máskor is a saját érdekeit nézi, talált kapcsolatot a Fidesz hatalmasságai közé (megnyugtatlak nem a Szijjártó az) és alkut ajánlot, amit lehet el is fogadott a Fidesz. Ennyi. Majd kiderül, lehet Majkának lesz jó néhány új üzleti tevékenysége, giga koncert a tök tudja, és gyanúsan sok jót fog mondani a jobboldali gondolatokról, a járványvédekezés sikeréről stb. Minden érdekek mentén zajlik. Abban meg egyetérthetünk a Fideszes felső vezetésre sok mindent lehet mondani, de nem hülyék. Ennek oka és funkciója van. Ennyi. Sokan ezt szagolták ki. Fogalmam sincs mit susmorogtak de, hogy nem a hétvégi foci eredményeket az biztos.

 54. bixi84
  bixi84
  Hónapja

  Azért ne csinálj úgy mintha bárki találkozhatna a Szíjjártóval. Nem az a lényeg Majka mit akart hanem az , hogy ez hogy jön le. És a Fidesznek mindíg ez a fontos. Ez úgy látszik, hogy Majka letérdelt, ezzel az egész zene ipar és jönnek majd a hős megmentők.

 55. József András Schubert
  József András Schubert
  Hónapja

  Amikor nem akarod a parasztot eljátszatni és mész a rendezőhöz ,hogy te királynak érzed magad.

  1. Istvan Galambos
   Istvan Galambos
   Hónapja

   Ugye? Ez a Zsolti, ez a Zsolti.....

 56. Cannibal Pityu
  Cannibal Pityu
  Hónapja

  szerinted a bal oldal nem gyűlölködik ?

  1. symphony bsweet
   symphony bsweet
   Hónapja

   De.. ebben az országban mindenki gyűlölködik pedig összetartanunk kellene, még ha mást is gondolunk dolgokról..

 57. Ádám Tóth
  Ádám Tóth
  Hónapja

  Igazad van, sajnos ez nem párt preferencián múlik, hogy ki mekkora gyökér. Bár Majkát sem értem minek húzta fel magát néhány száz debil kommentje miatt. Ameddig ott tartunk, hogy bármilyen random cikk kommentszekcióját megnyitva a facebookon azt látom, hogy tiszta torokból megy a gyűlölet bárki felé aki abba szerepel (tök mindegy milyen téma, lehet az akár az is, hogy vett egy új széket), szerintem tök felesleges vele foglalkoznia.

 58. Megaretro74
  Megaretro74
  Hónapja

  Csak 1 kerdes: ha te jo apja leszel a gyerekednek..akkor ki lesz az anyja?

 59. Adrienn Jánosi
  Adrienn Jánosi
  Hónapja

  Kiràly puli. 😂 korrekt vèlemèny! 😊

 60. A. K.
  A. K.
  Hónapja

  "Nem tudjuk, hogy a Majka Fideszes-e?" De tudjuk, full Fideszes. Csak időnként megmondóember lesz, na mostmár majd csendben marad...figyeld meg...

 61. L4S2L0 •
  L4S2L0 •
  Hónapja

  Köszönöm!

 62. Kell Emese
  Kell Emese
  Hónapja

  Meglesz egy szo❤️

 63. Johanna L.
  Johanna L.
  Hónapja

  Zsolti a Majkával kapcsolatban többször felmerült már, hogy olyan kedvezményeket kapott amit mások nem. Azért kell a fidesznek mert az Ákos nem tudja megszólítani a fiatalabb generációt, Majkával már nagyobb a valószínűsége. Majka meg ebben fürdik. Ettől függetlenül amit megfogalmaztál az áll.

 64. Thanku next
  Thanku next
  Hónapja

  majka nem fideszes? akkor mit keres a tv2nél? ennyire ne legyél naiv

 65. Slaki
  Slaki
  Hónapja

  A mocskolódó kommentekkel kapcsolatban abszolút egyetértek. Az viszont tagadhatatlan, hogy Majka együtt mutatkozott egy olyan rendkívül megosztó figurával, akit az ország jelentős része ostoba, becstelen gyökérnek tart, míg a másik oldal istenít. Ez önmagában is állásfoglalás és a rajongókra is hatással lehet. Emiatt nem tartom szerencsésnek ezt a "tárgyalást", bár nem tudjuk mi hangzott el köztük. Egyáltalán mi köze egy külügyminiszternek a zeneiparhoz???

 66. Suzy Suzy
  Suzy Suzy
  Hónapja

  💚

 67. Ferenc Kovacs
  Ferenc Kovacs
  Hónapja

  megélhetési mélyrepülő!

 68. János Pető
  János Pető
  Hónapja

  Őszintén nem értem ezt a habverést! Árulja már el valaki, hogy ki a tököm az aaa.., na mondjad már, na... az a majka vagy mi a 💩! És ki a faszt érdekel? Ez valami reklám? Netán propaganda? 🤔 🥴 😖

 69. Szandra Zold
  Szandra Zold
  Hónapja

  Külön köszi, hogy a "teraszos témára" reagáltál, Zsolti, és hogy azt, amit! ❣️

 70. Brigitta Kovacs
  Brigitta Kovacs
  Hónapja

  A ķönnyűzenei iparnak mi köze a külügyminiszteriumhoz ? vagy forditva? nem ertem #zshowtime?

 71. Tamás Hunyadi
  Tamás Hunyadi
  Hónapja

  Kb így kéne gondolkodni mind2 oldalnak és már kicsit jobb lenne a világ.....

 72. Sarah B
  Sarah B
  Hónapja

  Zsolti, azt elfogadhatónak tartod, hogy a kórházi szereplésért állítólag 60 milliót kapott? Előtte tavasszal sírt, hogy nincs fellépés és pénz, érdekes idén már nem sír és már Dubajban is nyaralt a családjával. Most meg már Szijjártóval haverkodik.

  1. Sarah B
   Sarah B
   Hónapja

   @ZSHOW time Aki nyilvánosságra hozta, annak valószínű megvan a bizonyítéka. Elég ha megnézed a szereplését és rögtön rájössz, hogy egy súlyos beteg nem megy haza szülinapozni és vissza a kórházba. Vagy nem küldi ki az ápolót a szobából, mert éppen live-ol. Sőt egy súlyos beteg nem live-ozik. De akkor ezzel az érveléssel Lölő és barátai is mind becsületesek, mert nem tudunk számlát felmutatni.

  2. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Szeretnem latni a szamlakat errol, szerzodest stb. Addig ezek csak vadak nem tettek.

 73. princessamerigo
  princessamerigo
  Hónapja

  Mi köze a külügyminiszternek a zeneiparhoz? Annyi, mint az oltáshoz. SEMMI!

 74. Nina Find Out
  Nina Find Out
  Hónapja

  szar

 75. Lel
  Lel
  Hónapja

  Majd 2022 után egy senki lesz

 76. S M
  S M
  Hónapja

  Mélytorkos natur francia ezen meghaltam😅😅😂😂😂

 77. Kitti Fábián
  Kitti Fábián
  Hónapja

  Örültem a témának, jó volt hallani, hogy más is így gondolja. Remélem ez a videód is sok emberhez eljut.

 78. Annamária Tischler
  Annamária Tischler
  Hónapja

  A szíjjártó az zenész vagy valami kultúrminiszter? Vagy hogyan beszéltek a szakmáról?

  1. Kertész Kristóf
   Kertész Kristóf
   Hónapja

   Szijjártó koncertre akar menni, Majka koncertre... 😉😁

 79. Szimonetta Gyabronka
  Szimonetta Gyabronka
  Hónapja

  De szép színe van a pulcsidnak😉🤫

 80. Winter Anne
  Winter Anne
  Hónapja

  Van, amikor nem kell védeni a védhetetlent. Majka kiállt, magyarázkodott, a magyarázatában megemlítette Tillát, Hajóst (miért, ha más sz@ros, akkor ő kevésbé az?) és barátomnak emlegette a NER egyik fő arcát. Ja! Ha barát, akkor nem készül sajtófotó. Ha nem barát, csak jól hangzik: akkor bele kell állni, hogy ő, Majka propagandista lett. Egyszerre a sarkon állni és szűznek maradni nem lehet. Zsolti! Ugye ezt is értelmezted, mert ezt írta Majka: "Álláspontok ütköznek, javaslatok merülnek fel, mindenki érvel pro, és kontra." Úgy ismered Szijjártót és a Fidesz-KDNP-t, mint akik ezt megteszik????? Nem tudom, hogy miért nem merted elítélni Majkát. Nem ilyennek ismertelek meg a videóidból. Te karakán vagy, Majka tette pedig védhetetlen. (Ha nem akarod elítélni nyilvánosan Majkát, akkor ne tedd. Azt is megteheted, hogy nem szólalsz meg a témában.)

  1. Winter Anne
   Winter Anne
   Hónapja

   @ZSHOW time Álljon szóba. De ne engedje használni magát promóciós célokra, ha nem kormánypárti. Te, ha találkoznál Szijjártóval, akkor engednél oda sajtófotóst és engednéd, hogy kitegyen téged önmagát promotálni? Ugyanebben a kormányban, ahol megvonták tőled az örökbefogadás lehetőségét. Én nem. Tudod miért nem? Az én arcommal, személyemmel (ha ismert ember lennék) ez a mai, mostani kormány egyik prominens arca ne legyen népszerűbb! Ha tényleg barátok: találkozzanak. Én is találkozom a Fideszes, Orbánpárti testvéremmel. Ne álljon barátok, családtagok közé a politika! Viszont még a kérésükre sem fogok Fideszes logóval rohangálni. (Majka megtette.)

  2. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   De en megakarok szolalni a temaban. Azert nem itelem el Majkat, mert nem tartom főbenjaro bunnek, hogy szobaall a külügyminiszterrel. Ennyi.

 81. Nikolett Lukucz
  Nikolett Lukucz
  Hónapja

  Nagyon nem vagyok fideszes mielőtt valaki betámadna. De! Azon túl, hogy nem az alapján ítélem meg egyik ismerősömet sem, hogy melyik párttal szimpatizál, rohadtul nem értem azokat a hangokat, akik azt szajkózzák, hogy "Egy ismert ember ne politizáljon!". Miért ne? Miért ne fejthetné ki a véleményét, miért ne állhatna oda amellé, aki neki tetszik? Legyen az a Majka, Osváth Zsolt, Nagy Feró, Ákos, legyen akár fideszes vagy ellenzéki szimpatizáns. Ugyanúgy rá is hatással vannak ezek a dolgok, joga van közhírré tenni a véleményét, ugyanúgy, mint neked vagy nekem.

  1. G78 Sz
   G78 Sz
   Hónapja

   Az lehet! De szerintem sokan azt nehezményezik, hogy Majkának nem volt ekkora a pofája mikor lenyúlták a magán nyugdíjat, mikor bevezették az egy kulcsos adót, mikor Áderből lett köztársasági elnök stb. stb. ne akkor legyen hangos mikor kell valami, akkor is mikor ő tehet valamit a nyilvánosságával. Azt hittem többet tanultál a közéletből :D hát hiába dumcsiztunk anno annyit :D :D :D

 82. Kiss László
  Kiss László
  Hónapja

  Abban igazad van Zsolti, hogy Majka nem a Fidesznek adta el magát. Majka már mindenkinek eladta magát. RTL - en át a TV2 - ig, aki épp a legtöbbet fizet. A produktum lényegtelen.

 83. Sándorné Kovács
  Sándorné Kovács
  Hónapja

  Engem nem érdekel senki a gyerekemen kívűl. Tök faszán elvagyok a saját életemmel meg a nyűgjeimmel együtt és csak röhögni tudok a sok nyivákoló barmon hogy milyen nehéz a helyzet meg covid így covid úgy. Ugyan már. Elvagyok mint a befőtt eltartja a párom a seggemet és boldog vagyok mert nincs semmi más dolgom mint gyereket nevelni és háztartást vezetni. Pont leszarom hányan putkerálnak el a covidtól. Ez van. Egyszer élünk egyszer van lehetőségünk én ezt 42 éves fejemre tanultam meg és tudjátok mit? Azóta nyugodtabb vagyok mióta ezt elfogadtam.

 84. ViBENo1
  ViBENo1
  Hónapja

  de értsük már meg, hogy nem kimondottan az a baj, hogy beszélt vele. hanem mert a sajtó, a társadalom nem kérhet rajta semmit sem számon. őt meg csak úgy fogadta és még ha csak nem is az ő feladata lett volna mindenki baját megvitatni szijjártóval, de ő vállalta, hogy belefut a f@szerdőbe. ez nem jó. ez nem menő. ez gáz. a látottak alapján az elmúlt évtized neki nem a nyomorról szólt. nem tudom megsajnálni. persze az alázás már túlzás volt, de akárki tette volna ezt meg várható volt, hogy ráborul sokak dühe.

 85. Tamas Kovecsi
  Tamas Kovecsi
  Hónapja

  Jön Gal Gadot??? 🤩🤩

  1. G78 Sz
   G78 Sz
   Hónapja

   Na azt én is adnám!

 86. Reka Szabo
  Reka Szabo
  Hónapja

  Nagyon tetszett minden szavaddal egyet értek különösen azzal ahogy ezt a melegek baba vállalását látod ❤🙌 nagyon remélem lesz lehetőségetek megmutatni milyen szuperül csináljátok

 87. E. G.
  E. G.
  Hónapja

  Tények: -Majka, mint az "előadó művészet képviselője" elment hivatalosan tárgyalni >> milyen közösség legalizálta számára ezt a pozíciót? Adtak ki az előadók előtte egy közös nyilatkozatot? -Bár Szijjártó nem a kompetens személy, de a kapcsolatai alapján tovább tudja az üzenetet juttatni... >> ha nem a Szíjjártó a kompetens személy, miért nem a kompetens személyhez ment Majka? -Majka azt nyilatkozta, egy művész mindig ellenzéki... >> miért nem ellenzéki politikust keresett meg, hogy továbbítsa a problémát? -lőttek egy selfiet a minisztérium teraszán >> akkor most hivatalos tárgyalás történt vagy a fotózkodás a protokoll része? -Mennyire vet jó fényt egy előadóra (hiszen Majka nem művész), hogy egy kormány miniszteri pozíciójában lévő személlyel van közeli viszonyban? Szijjártó nem egy sima fideszes... -Mennyire tesz jót egy előadó hitelességének, ha nyíltan bratyizik egy magasrangú kormánytaggal? Szijjártó nem egy hivatalos fotót posztolt, a selfie egy közvetlen "műfaj". Nagy Feró is csak egy egyszerű szimpátia kinyilatkoztatással kezdte. Kossuth díjat kapott, mint Törőcsik Mari, Darvas Iván vagy Vári Éva... -a kommentek olyanok, amilyenek, biztos sok a paraszt, viszont 80%-ban biztos szalonképesen fogalmazták meg azt. Attól, hogy Majkának nem tetszett az emberek véleménye, viselheti annak következményét. Őszintén? Kurvára unjuk az élősködő Ákosokat meg Rákay Philipeket... Letettem a voksom a videód mellett, de azért gondolkodok....

  1. Edit Preiner
   Edit Preiner
   Hónapja

   Nyíltan vállalta Gyurcsányhoz fűződő baráti kapcsolatát is.

  2. Csaba Hársfa
   Csaba Hársfa
   Hónapja

   Ez mind volt a Tények ben?

 88. Tamas Kovecsi
  Tamas Kovecsi
  Hónapja

  Nálunk Erdélyben a teraszok nem is voltak zárva abszolút.

  1. Judit Kiss
   Judit Kiss
   Hónapja

   Tudod, "Magyarország, jobban teljesít" és hasonló hazugságok jutnak eszembe erről is! A magyar miniszterek nem végeznek fél munkát, főleg ha a népet kell fenyíteni, lehúzni stb.. stb..

 89. Edina Kovacs
  Edina Kovacs
  Hónapja

  Majka Egy csaló! Nem Is volt korhàzba ! Es a kanő se volt be közve !! Ha a video vissza nézhető akor láthato!!

 90. Bence Uszkai
  Bence Uszkai
  Hónapja

  Szerintem a 'terasznyitás' történetben, a timing,.. az időzités volt rossz. Jó idő, tavasz, napsütés hétvége ez mind hozott egy alap hangulatot, de emellé jött még bonusznak a terasznyitás. Szóval ha beidőzitették volna akár a múlthét csütörtökre vagy erre a hétre hétfő/kedd-re akkor bőven nem lett volna ekkora tömeg. Illetve az a kettősség ami társul ehhez a nyitáshoz, hogy mindenki jól elment 'bulizni', majd hétfőn jól kiposztol 1-2 képet, hogy 'mennyire felelőtlenek mindenki', ez érhetetlen számomra...

 91. Roland Virág
  Roland Virág
  Hónapja

  Persze elsőre tényleg úgy tűnik hogy Majkát megvette kilóra a fidesz,és tudjátok mit?Lehet hogy tényleg így is van.De szerintem vonatkoztassunk el Majka meg Szijjártó személyétől ,és magával a jelenséggel foglalkozzunk amiről Zsolti beszél.Magamon is észrevettem hogy néha neheztelek olyan emberekre,akiknek egyetlen bűne hogy kormánypárti,miközben ettől eltekintve teljesen normális emberek.Szerintem Zsolti mondanivalója nem az hogy Majka rendben van,hanem az hogy kezd eluralkodni az egész magyar társadalmon ez a lövészárok gondolkodás.Bizony még akár családon belül is.Jó ez így?Szerintem erre fókuszáljunk ne a Majkára.

 92. Ferenc Horváth
  Ferenc Horváth
  Hónapja

  Valaki nagyon elakarja hívni Majkát a kanapéjára 😁😁

  1. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Háaat. Szomorú lenne, ha ez kéne ehhez.

 93. Róbert Németh
  Róbert Németh
  Hónapja

  Egy normális országban abból nem volna probléma, hogyha egy közszereplő találkozik egy vezető politikussal. Majka egyike azon kevés közszereplőnek akinek a véleményére adok. Ellenzéki beállítottságú vagyok, de Szijjártó Péter számomra talán a leghitelesebb kormánypárti politikus és most kövezzetek meg érte.

  1. latz30
   latz30
   Hónapja

   Hát, néha az ember elgondolkodik, hogy tovabbra is ad e bizonyos emberek véleményére...

 94. Noémi Éles
  Noémi Éles
  Hónapja

  Most mellé nyúltál Zsolti.

  1. oliver cromwell
   oliver cromwell
   Hónapja

   Ezzel a megszòlalàssal adòs maradhatott volna. Majd barátkozhat a Szamuely haverjaival aztán örömtáncot letjthet a bolsevik söpredékkel. Gondolom ök majd segitenek az örökbefogadàsnál. Képmutatò. Persze igaza van...a suttyò olyan àrtatlan mint a maszületett bàràny.

  2. Sándor Könyves
   Sándor Könyves
   Hónapja

   Ennél tömörebben nem lehet megfogalmazni ezt a lényeglátást mellőző,kínos magyarázkodást.

 95. Adrien Molnár
  Adrien Molnár
  Hónapja

  Borzasztóan naìv vagy ès bàr jó az,hogy senkiben nem a rosszat làtod szerintem mostanàban nem vagy objektìv!Nyisd ki jobban a szemed,mert nem làtod a fàtól az erdőt!

  1. Adrien Molnár
   Adrien Molnár
   Hónapja

   @ZSHOW time "Objektìv jelentèse:3.. Filozófia: A gondolkodástól függetlennek tekintett világ, történes, jelenség, helyzet, állapot, dolog). A világ objektív felfogása a materializmus véleménye a dolgokról. Az objektív világ elfogadása azzal egyenértékű, hogy nem lehet rá valódi személyes hatást gyakorolni a gondolatainkon keresztül." Szerintem elkène gondolkodni a jelensègen,amit màsok làtnak benne csak te nem

  2. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Ha ezzel a videommal az a vad er, hogy nem vagyok objektiv akkor baj van.

 96. Kiss Bianka
  Kiss Bianka
  Hónapja

  Mindenesetre, merészen vállaltad :)

 97. Bianka B
  Bianka B
  Hónapja

  Nem teljesen értek veled egyet! Egy sztárnak befolyása van, méghozzá az emberek felett... Ha egy sztár egy kormánypárti taggal fotózkodik, ott haknizik, akkor azt hirdeti és képviseli, amit az a kormány képvisel. Tolvai Reni sem nézi meg milyen csatornán köt ki mert mindegy csak legyen a tévében... Szerintem ez borzalmas, ahogy nem akarnak ezek a sztárok szerepet vállalni, Majka sem, aki tisztán leírta hogy a politikai kapcsolatai révén próbál meg a szórakoztatóiparnak jót tenni ugye, talán egy "kis" támogatást kérni? Majkából mondjuk kinézem hogy "pártatlan", vagyis inkább mondjuk úgy, oda húz akinél a gyeplő van. Már évek óta a hányinger kerülget tőle, ez most sem változott, ilyenkor szereti eljátszani a hőst, aki csak segíteni akart... Láttuk már ezt az előadást... 🙄 Emellett nem kell meglepődni a felháborodáson, a kormány embereiből lehetetlen kicsikarni egy normális interjút, de Majka eldumcsizik velük, természetesen olyan fontos dolgokról, hogy mikor lehet már bulit tartani... 👌

  1. Winter Anne
   Winter Anne
   Hónapja

   Tolvaj Renin nagyon kiakadtam...

 98. Erika Krausz
  Erika Krausz
  Hónapja

  nekem ezzel az egész Majkás üggyel csak annyi a gondom, hogy ő közszereplő, nagy követő táborral, aki ez alapján úgy tűnhet hogy a Fideszt pártolja ezáltal befolyásolva sok embert, ugyanebből kiindulva az összes többi olyan közszereplővel gondom van akik ugyanígy nyíltan vállalják hogy hova voksolnak. Nem lenne szabad közszereplőknek ilyen nyíltan helyet foglalni.

 99. Ádám Szalai
  Ádám Szalai
  Hónapja

  Te mondod hogy fidesz bérenc de ott fityeg rajtad is a narancs pulcsi!!4!( aki komolyan veszi az meg is erdemli)

 100. Zoltán Nánási
  Zoltán Nánási
  Hónapja

  A feró megérdemli a kossuth díjat az a helyzet. Csak a 30 évvel ezelőtti munkája miatt.