MEGVAN AZ ÚJ BUDAHÁZY EDDA! HA NEM LÁTOM, NEM HISZEM EL!

77 000 Megtekintés 193 E

ZSHOWtime
INSTA: osvvath_zsolt​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...
​​
A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime
​​
HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. ZSHOW time
  ZSHOW time
  2 hónapja

  Kozel 1000 hozzászólás. Ez már a kezelhetetlen mennyiség, mert a népmesével ellentétben, Gyuri bacsi nem fizet moderátort. Szóval segíts nekem! Továbbra is az a kérésem, hogy a velemenyedet úgy fogalmazd meg, ami nem szorul korrekciora. Legyél különb az eredeti videó alkotóitól, mert csak akkor van ertelme, ha a sajat fegyvereinkkel lépünk fel az ilyesfajta abuzus ellen. Legyen velemenyed, nem baj ha különbözik az enyémtől, de ne a düh vagy a gyulolet fogalmazza azt! Ne taplald a trollokat. Csodás hetfot!

  1. Imre László
   Imre László
   Napja

   Mért nem tudjátok elfogadni hogy valaki nem elfogadó?

  2. Nagy Bernadett
   Nagy Bernadett
   24 napja

   Vérzik a szívem tényleg. Netto tudatlanság. Ez a lány az újságíró szakma szégyene. Az objektív tájékoztatáshoz köze nincs, ami az igazi feladata lenne az újságírásnak. Ezt úgy mondom, hogy tanultam a szakmát. De sajnos nem benne vagyok. Fel fejjel mindenkinek akit ezzel megbántott, és sajnálom. Helyettük szégyenlem magam.

  3. Khorgal 35
   Khorgal 35
   Hónapja

   Mondjuk abból a régebbi videóból egyvalami nagyon megmaradt nekem. Persze volt sok pro és kontra viszont a csatorna tartalmát nézve eléggé vicces kijelentés. "Balázs sz@rok a Momentumra és a politikára...... Nyílván FIDESZ-es kisfiúként olyan kérdéseket fogsz feltenni....."

  4. Anikó Keserűné Molnár
   Anikó Keserűné Molnár
   Hónapja

   Szia Zsolti! Mióta mérvadó amit a tiktokon látni?én nm nézm ezek az arcok nm tudom kik.a vélményük is kb annyit ér.100% butaság.nm ők a legélesebb kések a fiókban.helynként jót derültm,csak kár h a műsor címe nm kabaré,mrt akkor tudjuk azt h mi vár6ó.mindn mondatukhoz tudnék vmit hozzáfűzni.de nm teszm mrt akkor sose lnne vége ennek a kommentnek. Mindn szavaddal 1et értek. Üdv: Ancsi🤗👊

  5. 26malna
   26malna
   Hónapja

   Zsolti! Általában jól vág a nyelved,de ez gyenge volt.Tanácsolom legyél toleránsabb,más vélemény is létezik nemcsak a tiéd és azt is észre vettem,hogy fáj neked a világ.

 2. Roland Teremi
  Roland Teremi
  56 perccel

  Megnézem a videóid mielőtt betiltja a kormány...

 3. titanis__
  titanis__
  Órája

  "vannak barátaim, akik leszbikusok, és homokosok, őket semmilyen megkülönböztetés nem éri" mivel a fidesz tudott Szájerről is, és nem volt vele bajuk, talán kijelenthetjük, hogy a propaganda és a személyes érdekek, kapcsolatok között mindig van különbség. De vajon Eddácska mondja a "homokos" barátainak ezt a sok szart? Hogy "ti nem vagytok normálisak?" jó barátok lehetnek

 4. Boglárka Adm
  Boglárka Adm
  19 órája

  Még egy ok amiért itt hagyom ezt az országot👏🏼

 5. Imre László
  Imre László
  Napja

  Mondhat bárki bármit, mi konzervatív hetero emberek képviseljük a normalitást. Ez van.

 6. László Domonkos
  László Domonkos
  Napja

  "Jaj, miket fogunk mi ezért kapni!" ... hát fizetést. A mi adónkból.

 7. 13 bmk
  13 bmk
  Napja

  Zelenka azért van ott mert összefeküdt a 30 éves bézbózsapkás kisfiúval :-D

 8. Lili Jakus
  Lili Jakus
  2 napja

  21:55 dorikaval az elen....

 9. Elizabet Czikora
  Elizabet Czikora
  3 napja

  Amúgy a zárt osztályt még élnem is ott sétálgatnák mindenki meleg lenne nem kéne félnem hogy a lány aki tetszik hetero dolgozni se kéne egy szép kis meleg park jó a kaja szar lenne meg a szálas de na ha. Nem basztatana senki egy lmbtq amis közönség xd

 10. zol
  zol
  4 napja

  miközben egyre több a konzervatív a TV-ben, egyre kevesebbet tudunk meg a konzervativizmusról. Kellemetlen ez az egész Pesti tv.

 11. Alex Molnár
  Alex Molnár
  5 napja

  Buta emberek

 12. Number Jack
  Number Jack
  6 napja

  te nem vagy heteró, honnan tudod, hogy érzünk, miért akarod megmondani, hogy kellene éreznünk?

 13. Penge Super
  Penge Super
  7 napja

  Az élet nem fekete fehér ja és Freddy Mercury is meleg volt még is világ hírű énekes és igaz hogy kicsapongó életet élt de akkor sem ítéli el senki.

 14. jálics bencze
  jálics bencze
  8 napja

  Sajnos te sem vagy okosabb, mint akiket fikázol. Ezek értékrendi különbségek, és nem két félcédulás fogja megváltoztatni az emberek véleményét, max lájkokat vadászhatsz.

 15. jálics bencze
  jálics bencze
  8 napja

  Egyébként maga kicsoda? Bár elhadarta a nevét a videjó elején, de nem égett be......

 16. Lukács Richárd
  Lukács Richárd
  11 napja

  Isteneem....

 17. Noémi Banyár
  Noémi Banyár
  14 napja

  11:48 Nem gondolják azt. Az tény, hogy vannak ilyen emberek, de nem mindenki ilyen, valamint nem rasszfüggő.

 18. Kristály Szabolcs
  Kristály Szabolcs
  16 napja

  Fogom és jelentem a ...be a pestiTvt jöjjön velem aki gondolja.

 19. Nagy Bernadett
  Nagy Bernadett
  17 napja

  Addig amíg "ezek" a pesti tv-ben beszélnek nem kell aggódni. Káros, igen csak káros a demagógia és a tudatlanság valamint az újságírás ilyen fajta elbutítása, de reméljük, hogy ennél a platformnál tovább nem jut. Ez a lány nagyon buta, iszonyatosan buta, főleg a 2 vendége. Ők azok akik a következő életükben csótánynak születnek. :) Amúgy ki tette őt oda? Ki ez a lány amúgy? Nettó ostobaság, és qhogy tovább hallgatom, egyre felháborítóbb.

 20. Szovjet munkástraktor
  Szovjet munkástraktor
  17 napja

  Szerintem vannak dolgok amiben nincs igazad te a legviccesebb hogy úgy kritizálsz egy akármilyen tv műsort hogy a való világban szerepeltél 😂😂😂

 21. fritztravel
  fritztravel
  20 napja

  Botond bácsit nem érdekli a homoszexualitás, tehát bejön és beszél róla. :) El nem tudom képzelni, hogy nézne ki Botond bácsi naptárja, ha egy videós feldobná témának egy következő alkalommal a női pankrációt vagy a baseballt, vagy még azt a rengeteg témát, ami mind nem érdekli Botond bácsit. :)

 22. Gábor Szabó
  Gábor Szabó
  20 napja

  27:50 a) a tiktok korhatára 13 év XD b) a minap pont ugyanazt éltem át Hollik István / Gulyás Gergely / Bármelyik random fideszes, facebook által fizetett hirdetésként az arcomba tolt szarságával kapcsolatban. Rákattintottam, rákerestem? Nem. Egyszerűen csak görgetem a feedem és feljött. És mit csináltam? Hát továbbgörgettem - jó, mert hát kettőnél több agysejtem van. :D De bármilyen mocsok módon belecsempésznek egy mocskos hazaárulót, meg akármilyen kormánypárti nyomorultat is a feedembe...

 23. huba mamai
  huba mamai
  21 napja

  Zsolti te nagyon jó mondod ezek dolgokat, igenis kell egyenlőség minden embernek (bőrszín/ szexuális beállítóság/ vallás függetlenül). El fogadni annak amik vagyunk, én mondanám XY Viki vagyok biszexuális logisztikus ( tényleg biszex vagyok), viszont társadalom számára undorító, rossz vagyok, boszorkány, stb. Viszont végre van egy személy aki fel vállalja ki valójába, és tényleg többet mondtál mint bármelyik Pesti idióta. Annyit szeretnék mondani gratulálok eljegyzéshez sokáig fiúk, másik kitartás a csatornához mégjobb tartalomba teli legyen. Valamint sok sikert a befogadáshoz is. Üdv: Erzsi

 24. MrNery25
  MrNery25
  22 napja

  Régen, a rockzeneszek is sminkeltek magukat!!!! '60-"70- és években is!?

 25. Nora Mattyasovszky
  Nora Mattyasovszky
  22 napja

  ezt nem lehet végignézni. nagyon súlyos. :(

 26. Butterfly Purple
  Butterfly Purple
  24 napja

  Sajnálatos módon a hatalom propagandaszervezetének az ilyen Zelenka Nóra és társai a tökéletes végrehajtó személyzete, mivel teljesen üresek, és alig várják, hogy az életüket valami hatalmas eszme szolgálatába állíthassák, mivel sajnálatos módon nem találnak értelmet a létüknek, és lényegében túlélési ösztöneik sincsenek. Orwelli logika szerint az egyik ember a másikon úgy uralkodik, hogy szenvedést okoz neki, ami nem feltétlenül jelent fizikai fájdalmat, vagy nyomorba, szegénységbe taszítást. Ez a kormány bemutatja, hogy lehet ezt máshogyan is csinálni, mégpedig úgy, hogy uralkodni akarnak az életükön, a személyiségükön, a szexuális beállítottságukon, a vallásukon, és az ennek a nyomásnak való engedelmességet a hazafiság egyfajta feltételeként tálalják, a követőik pedig úgy fogják fel, hogy ez valóban a kormány privilégiuma. Ez lényegében egy mentális epidémia, ami az elmúlt 6 évben iszonyatos méreteket öltött az országban. Azonban az ember nem élhet egy olyan életet, amelyben nem önmaga, mivel ez rettenetesen merev egóhatárokkal jár, amelynek következtében azok az elhárító mechanizmusok veszik át a szerepet, amelyet az elnyomó, senex erő - jelen esetben a kormány - megtestesít. Azonban ennek az elnyomott státusznak a fenntartása rettenetesen nagy feszültséget kelt, amelyet egy tehetetlen düh követ (lényegében az ember önvalója tenni akar az elnyomás ellen, de a tanult tehetetlenség következtében képtelen erre). Ez megmagyarázza az elvakult kormánypárti szavazók dühöngését. Tévedés ugyanis, hogy a tanult tehetetlenségben szenvedő ember nem képes a dühét kifejteni, ugyanis csak a senexre nem képes ezt kifejteni, mivel a senex jelenlétében mindig igyekszik "jól viselkedni". Ez az alapja az orwelli képzeletvilágban Nagy Testvér jelenlétének. (Aki szeretne jobban utánanézni a tanult tehetetlenségnek, az olvassa el Dr. Martin Seligman kutyakísérleteinek. Itt megjegyzem, hogy mivel Magyarországon élünk, fontosnak tartom kifejteni, hogy nem támogatom az állatkísérleteket, akkor sem, ha esetleg az ezt olvasó Pesti TV-s munkatársak úgy gondolják, hogy ilyet csak az mond, aki igenis támogatja, elvégre jó fideszes logika szerint csak az tagadja, hogy nem gyanús, aki gyanús, az ártatlanok mindig rábólintanak az őket érő vádakra, tehát szeretnék fenntartani a jogot arra, hogy bárkit bármikor elítélhessenek, akiket épp akarnak. ) Tehát ez nem a homofóbiáról, vagy a migránsokról szól, hanem csak és kizárólag arról, hogyan mossuk ki az emberek agyát és hogyan adjunk nekik célpontot akire rá tudják árasztani azt a dühöt, amit mi okoztunk. Nem tudom, hogy milyen megkülönböztetések érik a melegeket, de úgy gondolom, hogy a XXI. században egy szabad demokráciában az lenne a normális, hogy mindenkinek egyenlő jogai legyenek nemtől, kortól, szexuális érdeklődéstől, vallástól, származástól függetlenül. U.I. : Ha valamelyik Pesti TV-snek eszébe jut beilleszteni ezt a szösszenetemet a kis repertoárjába, miután itt olvasgat, csak hogy bemutassa a titkos ellenség mintaképét, azaz engem, már most leszögezem: nem járulok hozzá, hogy egy olyan nevetséges, infantilis szervezet, mint a Pesti TV bármit is idézzen tőlem. Ne aggódjon a kormánypárt, kimaradok a politikából, mivel nagyon jól tudom a leckét. Elvégre pontosan tudom, hogy aki bármelyikőtöket is bántja, az az egész NER családot bántja és úgy is kell vele elbánni. Eger óta ezt tudja mindenki. Ne féljetek, velem nem kell elbánnotok. Gondolom, miután szerintetek a melegek betegek , akiket meg kell gyógyítani, nyilván azokról is azt gondoljátok, akik ellentmondanak a rendszereteknek, vagyis gondolom, hogy szeretnétek rajtam is minimum ördögűzést végrehajtani, vagy elégetni egy-két boszorkányt a lelki üdvösségemért, de higgyétek el, nem lesz rá szükség és nem is kell fáradnotok.)

 27. János Rónai
  János Rónai
  25 napja

  Te tényleg beteg vagy! Először is ti erőltetitek az aljas beteg életeteket az egeszséges emberekre. Ezt miért csináljátok? Azért mert olyan betegek vagytok akik fel sem tudják fogni a betegségüket. Amit ti csináltok az egy Sátáni támadás az emberiség ellen!

  1. János Rónai
   János Rónai
   15 napja

   @Daniel Edward Northwest rendes ember vagy! Minden jót!

  2. Daniel Edward Northwest
   Daniel Edward Northwest
   15 napja

   @János Rónai Ez a vita nem arról szól, hogy maga élvezi-e az anál szexet vagy nem. Sok mindenben nem értek egyet a Zsoltival, de ez a videó nem valami promóció vagy reklám, hogy mindenki legyen homoszexuális. Az egész arról szól, hogy pár radikális egy szobában össze van zárva és egymást dícsérgetve szidják melegeket, a Zsolti meg ezt kritizálja. Az elfogadásért harcolnak ezek az emberek. Gondolom ön sem örülne, ha Sátáni támadásnak neveznék a a fiát csak azért mert különbözik vagy mert azt akarja, hogy elfogadják. Az örökbefogadást én se feltétlenül támogatom, de nem ilyen toxikus hangnemben közlom a gondolataimat és nem mondok olyan alaptalan tényeket, amik nem igazak.

  3. János Rónai
   János Rónai
   15 napja

   @Daniel Edward Northwest 😄 jó válasz. Den nem ugyanaz a helyzet, ha egy nőt seggbe dug egy férfi, az egy pervez gusztustalan játék kettejük között. Amelyben szintén nőbe dugja bele a férfi, és nem a férfibe a férfi. (A nőnek van olyan érzése hogy befogadja magába élvezteti a férfit, a férfinek meg volyan érzése van hogy bele szeretne élvezni az álltala kívánt nőbe.) Egyébként szerintem a hetero pároknál a anál szexet csak csak a nő élvezheti, és az talán érthető is, mert neki lehetnek olyan ingerei, érzései. Egy igazi férfi nem szereti seggbe kúrni a nőket! Nem érzi mi abban a jó, azolkűvül hogy azt látja hogy nő élvezi. De én egy nő kedvéért sem csinálnám, keressen magának egy szexuális beteget majd az seggbekúrja, ő meg ezek után karó takarítás képpen sz.phat is még egyet! Egészségetekre! 😄 Fujj gusztustalanok vagytok!

  4. Daniel Edward Northwest
   Daniel Edward Northwest
   15 napja

   @János Rónai Hát én nem értem itt a problémát. Mi heteroszexuálisok is szoktunk anál szexelni vagy ahogyan te fejezted ki " a végbelükbe dugjuk egymást". Mi nővek csináljuk, ők meg egy másik férfival. Szóval ez egy nagyon olcsó érv volt. Nem mintha sok meleget fogsz látni szexelni életed során szerintem. És nem tudom, hogy számodra miért zavar, hiszen nem káros és ez egyáltalán nem egy hivatalos betegség, hanem csupán csak egy genetikai elváltozás, ami szintén bebizonyítja, hogy csak a te fikcióidat tényként kezeled.

  5. János Rónai
   János Rónai
   21 napja

   @Fanni Kemes nem útálom őket, viszont az nagyon nem szeretem ha reklámozzák magukat. Botrányt okozva felvonúlnak, miért teszik ezt? Tolakszanak hírdetik a melegségüket! Betegek, mert nem képesek felfogni azt hogy nem normális ahogyan élnek szexelnek! Nincs nekik vaginájuk és végbelükbe dugják egymást. Gyereket szeretnének, azért hogy Ők is teljes értékü embert tudjanak eljátszani. De sajátot nem akarnak, hanem idegen árva kisgyermeket, akit könnyen félre tudnának nevelni! Miért ahhoz nincs kedvük hogy egy nőt teherbe ejtsenek... Pedig akkor lehetne saját gyerekük. És ha a bíróság és az anya megvizsgálná az apa melegségéből adódó veszélyt, és ha megbízhatónak ítélné a meleg apát, akkor megkaphatná a saját gyermekét hétvégére. Lehetne hétvégi apuka, mindaddig amíg a saját gyermeke elmenne hozzá hétvégére. De ha elvinné gyermekét a meleg felvonulásra ahol randibugyiba táncolna az apu, akkor ha egészséges a gyerek gondolkodása, valószinű nem érne rá többet hétvégén arra, hogy az elmebeteg ratyi apjával sétálgasson a városközpontban. Ébredjetek már fel, van sok féle betegség, és ezek között a melegség is egy betegség. (A fiam pl. autista, de azért hogy ő autista nem fogunk az autista életét kicsúfólva felvonúlni, és közben hirdetni az hogy Ő ugyan olyan mint egy nem autista ember! Továbbá nem akar a fiam örökbe fogadni gyermekeket, mert az autizmusa miatt nem tudná biztonsággal felnevelni a gyermeket. A melegek meg a melegségük miatt nem tudják a gyermekeket biztonságban a teljes fejlődési igényüket figyelembe véve nevelni. ) Tehát ebből azt látom hogy a homoszexualitás egy olyan betegség amely saját magát nem akarja látni, és ragályos is, erre bizonyíték az is hogy nyílvánossan terjeszkedni akar! Ezt a normális embereknek meg kell állítani, mert azt látom, hogy a beteg homokosok biztos nem fognak maguktól leállni. Mivel ők egy terjeszkedni akaró betegségben szenvednek, amely a homoszexualitás, és ez veszélyes az egészséges emberi társadalom létrehozására. Azt hogy mit csinálnak egymással az engem sem érdekel, (az ő bajuk) viszont kussoljanak már el, maradjanak csendben! Ne dicsekedjenek, mert nincs mire dicsekedni, az egy gusztustalan szégyen ahogy szexelnek, és élnek!

 28. Viki Szalai
  Viki Szalai
  26 napja

  - Nagyon jól nevelem a gyerekem *Beállítja kémkedni az lmbtq+ meg a feministák után a gyereket a TikTokra Gumicukorral vallatja vajon? Amúgy annyiban egyetértek, hogy a gyerek nem hülye. Valaki valamit jól csinált mert már most több esze van mint a kedves anyukának. Azt nézi, azzal foglalkozik ami érdekli. Minden mást elfogad hogy ez van, nem azon kattog hanem görget🤷‍♀️

 29. Éva Moldvai
  Éva Moldvai
  26 napja

  Ez a musorvezeto erosen probalkozik okosnak tunni,de sajnos nem az.

 30. Nirana
  Nirana
  27 napja

  Inkább lennék meleg, mint ilyen ostoba hetero, mint a jelen lévő hölgyek és úr.

 31. the wiseman
  the wiseman
  27 napja

  Drága Zsolti,hol lehet egy ilyen diktátor Orbán szobrot venni?, Tök fun party kellék lenne

 32. L. Dori
  L. Dori
  28 napja

  Ez a nő szégyent hoz a keresztnevemre :(

 33. Brigitta Burai
  Brigitta Burai
  28 napja

  Botond bácsi nem kicsit...ööööö.....

 34. Ilona Dávid
  Ilona Dávid
  28 napja

  Úristen mi ez,és milyen emberek ezek?Hogy kaphatnak műsort,és műsoridőt,ennyi korlátolt ,gonosz gondolat.Hol élnek ezek?Kim Dzsongun diktatúrájában kellene élniük.50 éves vagyok már nagymama,de soha nem tagadnám meg egyik gyerekemet sem csak azért mert más.Milyen példát mutat ez a nő a gyerekének ezzel a “jó neveléssel?) Érzelmi inteligencia zéró.És már “kinevelte”az utódját is sajnos.A műsorvezető csaj meg Jesszus🤔Ki ez??

 35. Tamás Vári
  Tamás Vári
  29 napja

  Nem vagy szimpatikus gyerek, a videóid többségét nem bírtam végig nézni, de ez most nagyon rendben volt, gratulálok.

 36. Eszter Varga
  Eszter Varga
  Hónapja

  A nők azért vannak kérlek! Egyesek h csak szűljenek mert olyan hülyék mint ez a kettő és másra nem használhatók mert olyan idioták,de a nevelést már inkább ne ők folytassák!

 37. Eszter Varga
  Eszter Varga
  Hónapja

  Ezeket a videokat nézve én valamit nagyon rosszul csinálok! Nem vagyok műsorban pedig értelmesebben beszélek....szerintem ...vagy? Vagy most azzal van a nézetség h minnél hülyébbeket raknak műsorba?

 38. Enikő Liszka
  Enikő Liszka
  Hónapja

  @zshowtime.hu megnéztem az ominózus videót a pestisrácok oldalán.... Súlyos 45 perc volt. De mindenképp látni akartam. Tényleg nyitottszájas *aszerdő volt. Többszörös öngyilkolás volt elejétől a végéig. Tudatlanság magasfoka. Döbbenetes, hogy ilyen van. Oda is kommenteltem. Meg lehet tekinteni. Kitartást és csak így tovább!! 💐❤️😎

 39. Isabe El
  Isabe El
  Hónapja

  Kérlek áruld el Zsolti,hogy ez a műsor még miért nincs fent Angolul egy külföldi HUfrom csatornán? 🤔 (Eddáéval egyetemben) az egyedüli erre vonatkozó nemleges válasznak talán csak azt fogadnám el,hogy azért mert Szellemi képességeikben korlátolt emberek kijelentéseivel nem szeretnénk vissza élni...hiszen ez nem lenne Kultúremberhez méltó. De mivel ők magukat normálisnak vallják ,így aztán...

 40. M K
  M K
  Hónapja

  Eszerint Az Ókori Római Birodalomban, Görögországban, nagyon sok zakkant élt annó. xDD Megy itt a nagy keresztény normalizálás, de azt felejtik el legtöbben, hogy a középkorban náluk fordult elő a gyerekek megrontása, isten nevében bárkivel bármit csinálhatunk szisztéma. Szerintem ehhez képest, ha két ember szereti egymást, legyen az férfi-nő, nő-nő, férfi-férfi, sokkalta jobb. Btw. miért mindig a jó csajok ilyen buták? Ezt nem értem. Szegénykém butaságokat beszél, meg sokat. Be kéne tömni azt a szájat valamivel. Hogy a szőke viccek 10-9 alkalommal hogy betalálnak.. Hihetetlen.

 41. GaMeR Blake89
  GaMeR Blake89
  Hónapja

  vasarnap.hu/2021/04/20/az-osvath-zsolt-nevu-homovlogger-jobboldali-nok-megalazasaval-probalja-elfedni-hogy-meg-a-444-szerint-is-hulyeseget-beszel/

 42. Ferenc Kovács
  Ferenc Kovács
  Hónapja

  Ők: - A homoszexuális kapcsolat nem jó, mert abból nem lehet gyerek! Szintén Ők: - Miért gondolják, hogy szerintünk a nő csak szülésre való?

 43. József Zsoltné Schwarczenberger
  József Zsoltné Schwarczenberger
  Hónapja

  Ez felháborító ez lemegy téveben ezek kikcsodák?

 44. Greti Pap
  Greti Pap
  Hónapja

  Kérlek ne hozz létre még egy magyart , Dóri :(

 45. Amy's life
  Amy's life
  Hónapja

  Elő példa, saját példa (sajnos): "egészséges" férfi női kapcsolatból sem lesz mindig gyerek, ott vannak a meddő párok ugyebár. Ja nyilván ők is, mi is rosszul lettünk nevelve, ezért nem tudok egy gyereket sem kihordani, megszülni... Lezsibbadt az agyam ettől a 3db embertől. A butaság, a rosszindulat és a sötétség találkozója volt ez.

 46. MARA MAYA
  MARA MAYA
  Hónapja

  EMLÉKEZTEK ? PATYI ANDRÁS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG ÚJ ELNÖKE 300 E.F.T-RA BÜNTETTE ORBÁNT MERT EGY ÓVODÁBAN MUTATTA BE MAGÁT A JÖVŐ VÁLASZTÓINAK. LEHET HOGY PATYI ANDRÁSBAN IS FELÉBREDT A GYANÚ,HOGY EZ TALÁN NEM TELJESEN EGÉSZSÉGES.

 47. akos j
  akos j
  Hónapja

  1:04 Legitimáljátok, nem legitimalizáljátok...

 48. Barbi Nevelős
  Barbi Nevelős
  Hónapja

  Vaaao. Nem tudtam, hogy Gyurcsány és Soros bérenc vagy.

 49. Zsófia Nagy
  Zsófia Nagy
  Hónapja

  Összefújta a szemetet a szél ebben a tévében, úgy látom :D

 50. Robert Varga
  Robert Varga
  Hónapja

  De ezen nem is lehet csodálkozni Zsolti. Pesti Srácok kiadás (propaganda, nácik modernizált, békebeli formátuma) "TV"-je. Ennél jobb szint sosem lesz.

 51. Kata Gy
  Kata Gy
  Hónapja

  Az én gyerekem is továbbgörget, ha valami nem érdekli. Ezt a nénit pl simán átugraná. Szegénykémet nagyon irritálják a hülyék.

 52. Brigitta Horváth
  Brigitta Horváth
  Hónapja

  Három ostoba egymást szórakoztatja... 😀

 53. Békési Bettina
  Békési Bettina
  Hónapja

  Miért olyanok kerülnek be a médiába akiknek nincsen agyuk? Ha megismersz egy embert és nagyon szimpatikus majd közli hogy meleg akkor te már úgy veszed hogy felette vagy, hogy ő nem normális? Mi van itt? Bőrszín, vallás, és szexuális identitás által határozunk egy emberről. Nem az számít hogy milyen ember? Na ez az ami nem normális. Ha pedig valóban nem érdekelné őket ez a fajta szexualitás akkor nem vezették volna be hogy nem lehet örökbe fogadni satöbbi.

 54. Flylo
  Flylo
  Hónapja

  32:09 Ha kérdezel valamit, kezdj el személyeskedni semmi alap nélkül. Egy nőnek hogy lehet ilyen mocskos szája???

 55. Flylo
  Flylo
  Hónapja

  20:15 Undorító, az az igazság, hogy sötétek mint az árnyék.

 56. Mark Mark
  Mark Mark
  Hónapja

  Zsolt te ettől a 3 embertől 10000-szer èrtèkesebb ember vagy. Kàr volt az időt ràjuk pazarolni. Ilyen agyi szintū emberekre 1 perc is kàr .....

 57. Letícia Wirt
  Letícia Wirt
  Hónapja

  "MIért ilyen szép lányokkal propagálják ..." "Mert ha ők csúnyák lennének, ... " mondhatnak bármilyen homofób megjegyzést, nekem ez a megszólalás égett be. Szép. Csúnya. Mintha ezek a fogalmak nem lennének teljesen szubjektívek.

 58. Ricsi Kovács
  Ricsi Kovács
  Hónapja

  Kedves Zsolti Nem is tudom hol kezdjem... Rengeteg gondolat és rengeteg minden megfogalmazódott bennem. Talán ott lenne érdemes kezdenem, hogy 16 éves meleg fiú vagyok. És miközben néztem a bevágásokat, sírni tudtam volna szinte... Az egész Pesti tv -ről egy szót tudok mondani, ami szerintem mindent össze foglal: Elkeserítő. Igazából csak annyit szerettem volna. UI.: Te vagy a kedvenc videósom, és mióta rád találtam sokkal több ember előtt felmerem vállalni magamat, szóval köszönöm azt a tömérdek mennyiségű önbizalmat amit a videóid adnak.

 59. Balázs Fejes
  Balázs Fejes
  Hónapja

  Szívmelengető volt ahogy Dóri az elején nagy kegyesen kijelentette, hogy nem akar embereket “kiirtani”. Kibaszott szürreális, hogy ez lement tv-ben és ez a lány műsort vezet.

 60. BigChris
  BigChris
  Hónapja

  Valaki tudna dobni egy linket a teljes videóhoz amiről szóvan?

 61. Caution Integration
  Caution Integration
  Hónapja

  Mondanék kritikát mind 2 oldalra ha szabad:Nem értek egyet vele mert az hogy nem normális, nem egészséges ez így sértő. Nem megszokott max. Direkt nem használom a "más" jelzőt mert nagyon elcsépelt ma már.Viszont olyan van hogy valaki 35 éves korában rájött hogy azért élte addigi életét melegként mert az első szexuális élményét egy azonos neművel élte meg (mondjuk nagybácsi úgy nyúlt hozzá) és később vagy magától vagy terápiával ezt helyre rakták, és heteroként élte tovább az életét, ahogy született. De olyan is volt hogy kiskorában az anyja nagyon sokat verte és ordibált vele, nagyon maszkulin volt, és nem alakult ki az anyja miatt a nők felé a gyengébb, érzelmes kép, így később a szexuális energiák elkezdtek más irányba vonulni. Később terápiával, rendbe tették. Ilyen van, ezek megtörtént esetek, ezeket lehet nem normálisnak nevezni, nem egészségesnek. VISZONT ez kb 3-5%-a lehet a melegek között, elenyésző, nem lehet az ilyen esetek miatt általánosítani a melegekre. Szerintem ő meg ezt csinálja. Ami gáz. Viszont ez meg nektek lehet ismerős hogy milyen az amikor egy 3-5% kivételből akarnak fő szabályt csinálni. Mint az lmbtq lobbiban legtöbbször. Hogy Kanadában pl megtámadtak egy nemi erőszak áldozat segítő központot transzok és döglött patkányt ragasztottak az ajtóra, betörték az ablakokat mert miért csak nőkkel foglalkoznak. Ezekről senki nem akar beszélni.De mondhatod hogy de az messze van, de mivel a tamagocsitól elkezdve a covidon át a facebookig minden kicsivél később ért el ide, megfog érkezni ez is. Egyébként az sem igaz hogy nem "vagytok" rászállva a gyerekekre. Mármint oké lehet hogy te konkrétan nem, meg átlagban akik idejárnak videókat nézni, de világszerte, nyugaton már 5 éves gyerekeknek rázzák szexuálisan a segget a transzok az óvodákban, New-York demokrata szenátora meg a gender elmélet címszó alatt 5 éveseknek szexről, 10 éveseknek anális szexről tartanának oktatást. Ezeket szerintem ti sem neveznétek lmbtq tagoknak hanem elmebetegeknek. Próbáltam kulturáltan mind 2 oldalt kritizálni remélem sikerült.

 62. Barnabas Vago
  Barnabas Vago
  Hónapja

  Én amikor a nagymamámhoz megyek, mindig meg nézem, hogy van-e már pesti tv, mert akkor azt azonal kitörlöm. Az m1 helyén is sportcsatorna van :D

 63. Backstreet Borz
  Backstreet Borz
  Hónapja

  A nô gyereke nem a Forma 1-ben látta a sminkelô fiút hanem a ForYou-ban... Csak a nôci annyira neveli a gyerekét, hogy fingja sincs róla, hogy mi az. Aztán meg mondja, hogy a melegek belecsempészik a Forma1-be a propagandát. 😃 Mellesleg amúgy 12 évesen nem is használhatna a gyerek TikTokot.

 64. Awe Iop
  Awe Iop
  Hónapja

  Szerintem meg ti, médiåsok fujjátok fel azt, ami nincs is!!! Ėlni, ès èlni hagyni!!! Ennyi!! Màr nagyon unalmas!! A családba is van meleg rokonom, na ès akkor mi van bazdmeg!! Szeretjük ès pont!!!!!!!/csalâdban/ jav.

 65. Fanta Fanni
  Fanta Fanni
  Hónapja

  Edda: “Szülj még egy magyart!” Dóri: “Miért alakult ki a konzervatívakról, hogy a nők csak arra valók, hogy szüljenek?” 🤔🤔🤔 Navajon?

 66. Viktória Préda
  Viktória Préda
  Hónapja

  Sosem szoktam külső alapján ítélni, de ahogy néztem, végig az volt a fejemben, hogy nem csodálkoznék ha Botond bá'-nak hasonló gyűjteménye lenne mint mélyen vallásos, keresztény konzervatív Kaleta Úrnak. Az a nevetés és tekintet...brrr 🥴

 67. Beszéljük Ki!
  Beszéljük Ki!
  Hónapja

  uramisten… teljes kieges és megbotrankozas ez a “musor” csak annyit tudok mondani, hogy koszonom hogy vagy nekünk Zsolti és megosztod azt, hogy mit meg nem engednek leadni a tv-ben, mert egyebknt olyan kevesen nézik az adást, hogy mashogy nem jutna el hozzank. Koszonjuk, hogy kiallsz mellettünk és elmondod a velemenyed amely sok más ember véleményét tükrözi❤️❤️

 68. Tisza [SIHA]
  Tisza [SIHA]
  Hónapja

  NER színvonal, valahol a béka ráncos valaga alatt.....

 69. Diána
  Diána
  Hónapja

  30:32 végem van... Egy nő hogy mondhat olyat, hogy az nem számít elnyomásnak, ha egy férfit többre tartják mint a másik nemet🥲

 70. Diána
  Diána
  Hónapja

  Miért néztem ezt végig?😭😭😭😭 (amit Zsolti tett hozzá az mentette meg a maradék agysejtjeimet, a többi pótlásához pedig remeteként élve napi 5 könyvet kéne olvasnom pár évig🥲🤌)Fizikailag fájdalmas volt végig nézni. De komolyan kéztetést éreztem hogy belevágjak fejszével 3-at a telómba✋🙃

 71. Ilona Tóth
  Ilona Tóth
  Hónapja

  Jajjj de nagy baj van itt a fejekben? Az ilyen emberek miatt szégyellem, hogy itt élek.. Mert ilyen kevés agyi kapacitással még levegőt is vesznek .. És persze ők a megmondó emberek 😂 😕

 72. Smith999
  Smith999
  Hónapja

  Szia Zsolti szeretném ha válaszolnál erre a kommentre és erre a kérdésemre, mert érdekel, tehát hogy gondolon azt (nem bántás vagy támadás , fiatal vagyok nincs tapasztalatom és érdekel) hogy ha egy gyerek két Fétfival vagy két nővel vagy ecetera , nő fel akkor az nem fog semmilyen nyomot hagyni az értékrendjében vagy a szexualitásában , érdekel a véleményed! köszönöm a válaszod !

 73. Jázmin Borók
  Jázmin Borók
  Hónapja

  Ennyi ésszel szabadlábon....🤦‍♂️

 74. Cintia Elekes
  Cintia Elekes
  Hónapja

  Válasz a gyokereknek: Eddig is el voltunk nyomva!!!! Megverik a nőket a “férfiak” semmit sem tudtok nem a melegek bántanak embereket sokkal kedvesebbek emberségesebbek és boldogabbak! Ez amit képviseltek ez egy gusztustalan dolog ma se szülj holnap se ! Imádlak Zsolti❤️❤️

  1. Imre László
   Imre László
   Napja

   Elfelejted hogy a melegek is férfi+nő kapcsolatából születhettek meg. Az a gusztustalan hogy másokat gusztustalannak tartasz anélkül hogy ismernéd.

 75. Cintia Elekes
  Cintia Elekes
  Hónapja

  Ha példát nem tudsz mutatni ne szolalj meg baba❤️💁🏽‍♀️🕉✌🏾🧿(pestik*rva) Minden elismerésem Zsolti❤️❤️

 76. 𝙼𝚒𝚛𝚊
  𝙼𝚒𝚛𝚊
  Hónapja

  Ez a Dóri a tele van a balatonos csaj?:0

  1. Orbán Viktor Koldustarisznyája
   Orbán Viktor Koldustarisznyája
   Hónapja

   Igen az. 😄

 77. Szansajn Dzsoni
  Szansajn Dzsoni
  Hónapja

  azér' ha a két hölgyemény egymásnak esett volna nyelvvel, Botibá csak rárántott volna.

 78. Orange Bulldog
  Orange Bulldog
  Hónapja

  Lassan mondom, az hibrid az egészségest kritizálja, ez az agyhalál! Zsótika érted? Te vagy a hibrid!

 79. Sch. Réka
  Sch. Réka
  Hónapja

  13 percnél már fogtam a fejem. Egyébként amikor megláttam a címet is, rosszul voltam (nem a te videód címe, ami a videóra volt írva, értitekxd), mert az, hogy utálják a melegeket, az egy dolog. Legalábbis nem, nem egy dolog, mert órákig tudnék róla beszélni, ha akarnék, de felesleges, Zsolti már a szívemből szólt, amikor az Eddával való vitája volt, ezért sem éreztem annak szükségét, hogy kommenteljek. Férfigyűlölet? Tényleg? De az a legszomorúbb, hogy erről nők beszéltek (plusz egy férfi), mert ha férfiak lennének, azt mondanám, meg sem lepődök ezen.. Az egy dolog, hogy ő jól neveli a gyermekét, de ennyire egy burokban él? Nem látja a felmérések eredményét, hogy kit hogy erőszakoltak meg, ebbe nem gondol bele? Telibeszarom, hogy például ő nem tapasztalt ilyet, és nem is találkozott ezzel, de ne állítsa már be úgy, mintha nem lenne jelen.. én pont, hogy örülök, hogy ezt a TikTok felkapta, mert millió kislány van fent, és ha a szülőtől nem is, itt látja és hallja, miért kell vigyázni, mire kell figyelni, és nem a ruházattól függ, ki mit fog veled megtenni.. úgy tűnik, ez a nő nagyon álomvilágban élhet, és a szülei erről nem beszéltek. Velem a napokban történt pár dolog. 15 éves vagyok, 149 cm, 42kg, magyarul egy kis alacsony, viszonylag vékonyabb lány. Fényes nappal mentem el a boltba egy fehér kabátban, fehér fila cipőben, illetve egy melegítőben (persze nem csak ennyi volt rajtam, de ez látszott). Mentem a bolt felé, és leszólított engem egy férfibanda, 20-30 körüliek lehettek, öten voltak, köztük egy nő. Azt mondták, menjek velük, sok jó dolgot mutatnának nekem, én pedig gyorsan sprinteltem a boltba, mert oda nem jöttek be, és láttam, hogy visszamentek oda, ahol voltak, nem messze a kisbolttól. Kénytelen voltam a hosszabik úton jönni, hogy ne vegyenek észre, mert jó, ez nem volt nagy dolog, de bármi történhetett volna. Mi lett volna egy naiv kislánnyal a helyemben? Ő menni fog velük. Hiába a jólneveltség, akár magaddal is vihetnek. A másik szemszögből pedig nem érdekel, hogy Ő hogyan neveli a SAJÁT, EGYETLEN kisfiát. Ettől függetlenül nem mindenki kap jólneveltséget. Bár, ahogy elnézem a nőt, tőle sem sok jót fog tanulni a gyerek..

 80. Attila Nagy
  Attila Nagy
  Hónapja

  30. percre véleményezve,Cicukáknak meg kellene nézni a Számolás joga című filmet,és akkor egy kicsit elgondolkoznának az egyenjogúságról!!!!

 81. Dàniel Molnàr
  Dàniel Molnàr
  Hónapja

  Sokáig homofób voltam majd közömbösen áltam a dologhoz. Aztan találkoztam egy emberrel aki a legjobb barátom lett és azóta is az aki meleg volt már akkor is. Egy nagyon értékes ember nagyon inteligens és egy értelmes személyiség. Teljesen elfogadtam a dolgot sőtt sokat beszéltem vele a homoszexualitásárol és rájöttem hogy ahogy én heteróként nem tudnék férfihoz vonzódni ugy ő sem tud nőkhöz. Mindenkinek aki heteró és homofób üzeném ha azt hiszik hogy ez választás kérdése akkor tegyék fel maguknak a kérdést ők tudnának melegként élni, férfiakhoz vonzódni?? Mert ha nem akkor ez nem választás kérdése. Az én barátom egyetlen heteróért sem cserélném el 🙂

 82. Zoltán Vári
  Zoltán Vári
  Hónapja

  Valaki mondja mar meg mik azok a toblet jogok mert mindig csak annyit hallok hogy "toblet jogokat akarnak" de senki sem akar beszelni roluk

 83. vivjej
  vivjej
  Hónapja

  Fu bakker nem bírtam végig nézni...🤦

 84. darkflame
  darkflame
  Hónapja

  Ha az intelligencia hiánya fájna akkor ezek ordítanának....

 85. Viktória Szemerédi
  Viktória Szemerédi
  Hónapja

  Most kezdtem el nézni de már most érzem hogy fel lesz baszva valamelyik hülye által(zelenka) hogy fel dobozt elszívok

 86. Evelyn Komesz
  Evelyn Komesz
  Hónapja

  Jó látni hogy még vannak olyan értelmes emberek, mint Zsolti, akik értelmet adnak azoknak akik értelmetlenek. I mean, mit gondolt a Pesti TV az ötlet-megbeszéléseknél? Hogy ma akkor "Homofób propaganda" cím alatt szidjuk le a drogosokat, a macskásokat, a lányokat akik félnek az utcán, és azokat az embereket akik TikTok-ra ki mertek posztolni egy frappáns videót, hogy ez a cím alatt, térjünk el teljesen a targytól, és nevessünk az emberek nyomorán. Hahaha de vicces. Röhög a májam. Az még hagyján hogy szerintük a homokosok "identitás-zavarosok" és igazából egyik meleget sem néztek rossz szemmel az utcán. Komolyan, nem hiszem el, hogy a Pesti TV rábolintott erre, hogy egy ilyen agykárosodás minden Tv-t nézőt (és nem nézőt) érjen

 87. Balogh Róbert
  Balogh Róbert
  Hónapja

  Az észbontók talk showja

 88. Kitti Fábián
  Kitti Fábián
  Hónapja

  Heteró vagyok. Ha heterónak lenni ebben az országban azt jelenti, amit ez a három biomassza képvisel, akkor mától lamantinnak vallom magam. Vannak meleg barátaim, bármily hihetetlen nem a szexuális beállítottságuk a legfőbb jellemzőjük, ha beszélek velük vagy róluk. Tessék szépen kihúzni a fejeteket a főnök tomporából és igyekezzetek megbarátkozni azzal a ténnyel, hogy az elfogadás a notmalitás. Semmi közötök nincs ahhoz, ki kit szeret. Olyan pártot éltettek Dórika, akik egy Kaleta ügyet elsikáltak 19000 gyalázatos képpel, videóval a laptopján.... Ugye, vót ilyen? Aki bármilyen kisebbséghez tartozik, az csak nektek probléma, némi iq szint felett, ez nem okozhat gondot, hogy ki milyen. Tudjuk, a 10parancsolat betartása megakadályoz minden betegséget. Gondolkozzatok már egy kicsit végre. 3szorra hallgatom végig ezt a videót és hihetetlen számomra, hogy ilyen emberek megszólalási joggal rendelkeznek egyáltalán. Tapsoljátok meg egymást, bár teszem hozzá nincs miért. Általam ti nem vagytok normálisak, ilyenkor mi van?

 89. KukkerGam3r
  KukkerGam3r
  Hónapja

  Itt rohadjak el ha bunkóságból mondom amit mondok😂-> a melegek fogadjanak örökbe,házasodjanak stb.... az csinál mindenki amit akar DE miért lenne normális ha valaki meleg? Lehet ő jó ember tisztességes okos stb... de attól még nem lesz normális dolog De changemymind

 90. Katie Funny
  Katie Funny
  Hónapja

  Mikor fogja ez a kislany megerteni hogy az a sok festek az arcan nem egeszseges? Es mikor fogja felfogni hogy az nem elfogadas amikor azt mondom hogy nem olom meg? Ha kozombosek a homoszexualisokkal akkor miet is szuletett ez a beszelgetes es miert beszelnek egyaltalan roluk? Nem lehet hogy a Botond bacsi is homoszexualis csak epp elnyomja az erzest magaban? Ezek azok az anyak, akik semmilyen nem megszokott dolgot nem fogad el a gyereketol. Ha nem arra a foiskolara megy ha nem azt a lanyt veszi el mar megvan a balhe. Ismerek ilyen anya-fiat, a fiu mar 40 eves, feleseg nelkul, mert senki nem volt eleg jo.

 91. Nataly Draven
  Nataly Draven
  Hónapja

  És arra nem gondol a kedves "anyuka", mert ez nem nevezhető annak. Az anyaság egy olyan dolog hogy elfogadom és úgy szeretem a gyerekem ahogy van. De arra nem gondol hogy egy pár év múlva a 12 éves kisfia lesz 15-16 és észreveszi magán hogy akár a saját vagy akár mindkét nemhez vonzódik? Akkor mi lesz? Ki fogja tagadni mert ez "nem normális"? Meg hogy rendesen meg van nevelve? Áhh.. az ilyen még magát sem neveli nemhogy a gyerekét. Ezt én úgy mondom hogy átéltem. Biszexuális vagyok, apám mélységesen homofób és még egyenlőre nem mondhatom el neki. Anyám pedig tudja pedig ő szerinte sem ez a legtermészetesebb dolog. De elfogad és ugyan úgy szeret. Ez meg mit tenne? Megfogná menne megint interjúra és :"ohh bocs a fiam meleg, visszavonom amiket mondtam három évvel ezelőtt" Meg a nagy f***t. Nonsense. És ez az öregember? Ennek is csak annyi esze van hogy felvegye a szemüvegét hogy az orra elejét meglássa. A szabad akaratról beszél, akkor miért nem döntheti el az ember hogy kihez vonzódjon anélkül hogy mások ezért elítéljék és beleszóljanak? Borzalom. A kis barna csajról meg semmit. Beszélni alig tud, fogalmazni alig tud. Hányinger.

 92. Emese Janics
  Emese Janics
  Hónapja

  Uramisten 😃😃😃 ez katasztrófa. Nézem a videót megbotránkozva, de mikor feljött a sminkelő férfi témája, egyszerűen ott vált igazán komikussá számomra ez a beszélgetés. Sajnos ezt már komolyan sem lehet venni. Hogy lehet, hogy 2021-ben leadnak a televízióban egy ilyen beszélgetést? Nem tudom felfogni. Bizonyára én vagyok a hülye, hogy nem értem. Többek közt ezért is szeretem ezt a csatornát. Sajnos én magamtól nem találkozom ilyen műsorral meg videóval, de örülök, hogy itt meg tudom nézni, mert legalább tudom, hogy vannak ennyire komolyan sérült emberek is..... és ők tényleg elhiszik, hogy amit itt összehordanak, az teljesen rendben van. Szégyen....

 93. Eszmeralda Jázmin Kovács
  Eszmeralda Jázmin Kovács
  Hónapja

  Amúgy nagyon köszönjük hogy megcsináltad ezt a videót, talán így van egy kis hangunk nekünk is, mert ők minden tartalmuk alatt letiltották a kommenteket (vajon miért...) Tudom hogy szörnyű a magyar média, sőt az egész ország, de melengeti a szívem hogy vannak ilyen okos és bátor emberek akik nyíltan kiállnak az LGBT-ért. Engem már a családom is megkövezne ha látnák ezt a kommentet, szóval tssss.

 94. Eszmeralda Jázmin Kovács
  Eszmeralda Jázmin Kovács
  Hónapja

  11:30 Talán azért gondoljuk hogy a fehér hetero cis férfiak tárgyként kezelnek minket, és félnünk kell tőlük, mert azt tapasztaltuk hogy ez igaz? A nők 97% él át szexuális erőszakot, de az emberek még mindig az áldozatra mutogatnak és védik az erőszakolókat.

 95. Eszmeralda Jázmin Kovács
  Eszmeralda Jázmin Kovács
  Hónapja

  7:06 "Kényelmes benne lenni nekik ebbe az áldozat szerepben" - Igen, a homofóboknak kényelmes eljátszani azt hogy ők mennyire bántva és elnyomva vannak, miközben az LGBTQ+ tagok csak azonos jogokat szeretnének, és azt hogy ne legyenek megkéselve a szexuális identitásuk miatt.

 96. Manó Sipos
  Manó Sipos
  Hónapja

  Szégyen, hogy ez még egyáltalán beszédtéma... Ha ezek testesítik meg Istent, akkor büszkén állok a sátán oldalán. ***** Zsolti, ha ezt látod, akkor a legjobbakat kívánom neked, ha nem, akkor is. Most pedig megyek, megdugom az asztalt. Pusza.

 97. Petra Karcagi
  Petra Karcagi
  Hónapja

  Ilyenkor kicsit elszomorodom és arra gondolok jobb lenne nekem ha heteró lennék... De ez ugyebár nem kívánságműsor

 98. Virág Szabó
  Virág Szabó
  Hónapja

  Csak a drága Dorika meg sok hozzá hasonló aberrált igen ők gondolkoznak úgy és ez ami első körben kiverte a biztosítékot. És csak smink nélkül szép a nő, ugyebár ez is elhangzott. És akkor kérdem én Dorikán jelen pillanatban van-e annyi smink hogy megváltozna az arca ha lemosnám neki? Akkora düh és utálat van bennem ilyenkor mikor hallgatom ezeket a hatalmas képességekkel rendelkező embereket.

 99. frigyes hathazi
  frigyes hathazi
  Hónapja

  Kezdetben voltak a kibeszélők..majd a realitik..aztán mindenki elmondhadta a veleményét mint influenser..majd a tik tok úúú...micsoda kultúrális fejlődés. És idézünk nagyokat...ők nem idéznének bennünket!!

 100. Lili Thieme
  Lili Thieme
  Hónapja

  Mondjuk nekem még soha nem jött fel Forma 1-es videó tiktokon.🤷‍♀️