ORBÁN MENTS MEG! JÖNNEK A B*ZIK ÉS A GYEREKEINKET AKARJÁK!🍊

6 800 Megtekintés 109 E

Tüntetés: e/4lQjT8b4a
Petíció: szabad.ahang.hu/petitions/nem...


INSTA: osvvath_zsolt​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. károly gjorgjevic
  károly gjorgjevic
  20 napja

  Én pont fordítva látom.Nekünk kell már menekülnünk ettől a mindent felfaló propagandától!Ömlik a sportból,a filmekből,mindenhonnan!Elég volt!!!!Éljen mindenki ahogy akar,és ne erőltesse rá a másikra!Hagyjatok már minket békén transzgender tudjabánat micsodák!

 2. kadosa kelemen
  kadosa kelemen
  20 napja

  Én vagyok a dislike

 3. Shepard0925
  Shepard0925
  21 napja

  Ti néztek híreket a világból? Tudjátok mi történik a világba? :D szerinted jobb külföldön bárhol? :D :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mekkora vicc :D

 4. Rivera Harper
  Rivera Harper
  27 napja

  Ki szökött haza meg ki csúszott le az ereszen?

 5. Gábor varga
  Gábor varga
  28 napja

  Pedig nekem semmi bajom veletek isten lássa lelkemet tényleg elfogadó vagyok csak nem kéne reklámozni kérlek titeket beszéljetek erről is melegek kíváncsi vagyok a véleményekre

 6. Gábor varga
  Gábor varga
  28 napja

  Tudom mert németországba ez megy erről valami vélemény

 7. Farkasné Puskás Éva
  Farkasné Puskás Éva
  Hónapja

  Nagyon remélem a következő választáson megbukik ez a kormány. Ez az intézkedés kiverte nálam is a biztosítékot. Undorító amit ez a kormány művel, ez az intézkedés volt az i-re a pont, vagy utolsó csepp a pohárba.

 8. gabriella arato
  gabriella arato
  Hónapja

  Hetero vagyok de ez a törvény undorító

 9. Csilla Marthi
  Csilla Marthi
  Hónapja

  Nem nagyon talalom a szavakat, ez már az alja mindenek . Orbán Viktort elviném egy lakatlan szigetre es othagynám a g…..be. Romániabol vagyok kint elek hollandiaba de jo érzés látni h orbán kis megmozdulása mekora haragot keltet világ szerte, munkaba menet egy reggelen látam az autópálya menten nagy kivilágito reklám táblákat szivárvány szinbe, elöször azt hitem valami jel hiba 😂, aztán rájötem hogy mégsem. A világ szegyene let mostmár ez az ember és kár hogy ez képviseli Magyarorszagot

 10. Selejtes Kéktúrás
  Selejtes Kéktúrás
  Hónapja

  Kár hogy nem ment át a szűrőn a kommentem, lehet hogy túl nyers, viszont pont hogy nem LMBTQ ellenes

 11. Enikő Peszleg-Tóth
  Enikő Peszleg-Tóth
  Hónapja

  Most tudtam megnèzni a videót! Annyira felháborít ès teljesen sokkoló,hogy elfogadták! Annyira sajnálom,hogy ide jutottunk! Tisztában vagyok azzal,hogy ezzel hatalmas gondot fognak okozni a gyerekeinkben! Èn nevelhetem őket elfogadónak ès mindenki felè nyílnak,ha most ezzel elèrik,hogy a homofóbok kiforgassák az egèszet ès akár honnan is nèzem,csak egy kèt szülő kell ès azok gyerekei(ahol NEM a gyermek a hibás ezt kiemelnèm) elfogják vinni egy nagyon rossz irányba,a hozzám hasonló szülők gyermekeit! Hiszen aki nem a többsèggel tart az maga is ellensègè válik! Az elfogadó új generáció nevelèse társadalmi kèrdès ès közös ügy! Senki sem lehet kevesebb csak mert homoszexuális,vagy nincs lába,vagy esetleg nem hord szoknyát(tudom bugyuta pèlda de kb ide jutunk!) Igen is nekünk szülőknek kell kiállni azèrt,ha pl bármelyikünk gyermeke más akkor ne èrjèk atrocitások ès fel merjèk vállalni ön magukat!

 12. M. I.
  M. I.
  Hónapja

  Jakab Péter megszavazta???

 13. Our Turn
  Our Turn
  Hónapja

  Ez is csak azt bizonyítja, azzal hogy megszavazták ezt az egészet, hogy a Turán-i átok létezik... Mert nem vagyunk képesek akár csak 5 percre is másik helyzetét átérezni. Továbbá azt, hogy lehet hogy minket még ez nem érint, és sajnos igazad van...előbb, vagy utóbb kifogják mondani, hogy a magyar norma az a "Hungárja", és akkor nem csak az LMBTQ közösség tagjait fogják elvinni, hanem azokat is, akik nem nem értik a matekot. Aztán újra megnyílnak a Recski tábor kapui...

 14. Balasz Gabor
  Balasz Gabor
  Hónapja

  Lázadjál hülye gyerek

 15. Zita Demeter-Vidák
  Zita Demeter-Vidák
  Hónapja

  Soha ne add fel Zsolt, fantasztikus amit csinálsz! TV - t nem is nézek, mert hazugságokat nem akarok hallani! Erdélyben születtem és soha nem fogom elfelejteni, mikor szüleim mesélték (nagyon sok évvel ezelött), hogy milyen csodálatos ország Magyarország és 50 éves távlatban van Romániához viszonyitva, én pedig tinédzser fejjel mindig elcsodálkoztam ezen ..... Ma már Magyarországon élek és vérzik a szívem, mert annyira a mélybe sülyed, most már rohamosan és ezt megmagyarázni már szavakkal sem lehet. Minden ami történik egyszerűen logikátlan, értelmetlen .... vagyis egyetlen értelme van: pénz és hatalom egyesek számára, a többieknek pedig kuss !! Áldom azt a napot mikor úgy döntöttem, hogy Angliába megyek dolgozni ..... OTT megtanultam egy nagy leckét: a földön EMBEREK élnek - attól függetlenül, hogy milyen a börük színe, az anyanyelvük, a egészségi állapotuk, a szexuális orintációjuk, az öltözködésük ..... stb. - mindenkinek van méltósága és ezt tiszteletben kell tartani, mindekinek van egy magánélete és Ő dönti el, hogy kivel és hogyan éli az életét, megtanultam, hogy az emberi jogok mindekire vonatkoznak ...... Megtanultam igazi ember lenni és mindekinek megadni a kellő tiszteletet ! Apropó, a fodrászom férfi és meleg .... de egy úriember, egy fantasztikus szakember, isteni a humor érzéke, kifogástalan a viselkedése, csodaszépen élnek a párjával ..... szóval le a kalappal ..... és minden tiszteletem az EMBEREK iránt !! A "patkányoktól" kell félni, nem az EMBEREKTŐL ! Isten álldjon és óvjon meg mindenkit!

 16. Máté Szakolczai
  Máté Szakolczai
  Hónapja

  Tiltsák be a főtt ételt mert megmikrózva meleg

 17. hollin p
  hollin p
  Hónapja

  En kulfoldon elek 15 eve es nagyon elszomorit ami magyarorszagon tortenik. Nincs eszembe hogy valaha is vissza koltozzek. Most nagyon jol elek es megbecsulnek engem es tisztelnek. Kitartast es sok erot kivanok!🌈

 18. Sándor Jánosi
  Sándor Jánosi
  Hónapja

  Zsolti. Én homoszexualitás ellenes vagyok, de felnézek rád. Németországban élek, s remélem megmarad az éttermed. Szívesen ellátogatnék oda és ha úgy adódna egy rövidebb eszme cserérét váltani veled. Nagyon értelmes és kultur ember vagy. Kitartást kívánok.

 19. Peter Mohai
  Peter Mohai
  Hónapja

  Irány a középkor 3 millió sötét homofób támogatásával!

 20. Tai-yang
  Tai-yang
  Hónapja

  Én bl fan vagyok. Imádom a bl filmeket/sorozatokat. Fiatalkorú vagyok hetero és lány. De illegális lesz ilyen sorozatot nézni? Még a törvény elött vettem egy bl könyvet. Ha késöbb megyek be a boltba, akkor nem adták volna el nekem? Az osztálytársamnak meg simán kiadják a 18+ os könyvet? Nem értem az embereket.

 21. Fáni Schneider
  Fáni Schneider
  Hónapja

  " Ha valamiről nem beszélünk akkor nem fog létezni ? Ugyan mááááá " Mondja Zsolti. IGAZ ! Akkor viszont beszéljünk a gyerekeknek pedokról, hullabaszókról,szado mazókról, pisi kaki imádókról , zoofilekről is !!!!!!! Mert ezek is léteznek. Tehát beszélni kell róla !

 22. RH Vlog
  RH Vlog
  Hónapja

  attol hogy valaki más nemi identitásal él az nem egyenlö a pedofiliával. most sajnos a melegekel csinálják azt amit a romákal is sosem fog magyarország megvátozni mindig lesz valamien kisebbsegi kiközösités elértük azt hogy a FIDESZ az uj JOBBIK!!!! Raszista párt mindenféle kisebbségi csoportokat utálnak s kiközösitenek.... nem is értem mit gondolnak az eféle homofob raszista emerek egyik naprol a másikra elnyeli a kisebbségi csoportokat a bermuda háromszög? ez nevetséges hogy mi folyik magyarországon. éngem személy szerint nagyon iritál ez a hozáálás mert én is egy ROMA kisebbség tagja vagyok és átérzem hogy mien az mikor kiközösitenek. most sajnos a melegek vannak a teritéken. ÉN HETERO FÉRFIKÉNT KIÁLOK A MELEGEK MELET ÖK IS EMBEREK ÖK IS MAGYAROK AHOGY MINDEN MÁS KISEBBSÉGHEZ TARTOZO EMBER KÉREK MINDENKIT AKIBEN VAN EGY KIS ÉRZÉS NE HADJUK EBERTÁRSAIN KIKÖZÖSITÉSÉT MERT MOST A MELEGEK JÖNNEK AZTÁN A KÉK SZEMÜEK BARNA HAJUAK STB. ÉS HA EZT MI HADJUK AKOR ENNEK SOSEM LESZ VÉGE!! Attol szép a világ ha szines az én meglátásom szerint.

  1. ANGEL002 Andrea
   ANGEL002 Andrea
   Hónapja

   Miért a romákkal mit csjnálnak?

 23. clydegriffith
  clydegriffith
  Hónapja

  mar pizsiben miutan lerantottad azt a nyakos haverod

 24. Éva Tóth
  Éva Tóth
  Hónapja

  5.52-ig jó. De aztán elkezdeni belekeverni mást, mecset, zsinagóga, ez így zagyvaság. Fehér keresztényi norma. Újabban rasszista (magukat forradalminak tartó) oldalakon megy a duma a fehérekről és a keresztényekről. Ez is rasszizmus, ez is kirekesztő. Az ember ilyenkor kettőt hátralép és arra gondol, ezek sem mások. :(

 25. Emese Katona
  Emese Katona
  Hónapja

  Egyszerűen nem találom a szavakat. Megdöbbentő és teljesen érthetetlen számomra, hogy ez a Fidesz legnagyobb problémája 2021-ben. Inkább arra lenne eszük, hogy ezt a felesleges energiát arra fordítsák, hogy a kórházakat, iskolákat felújítsák vagy esetleg ne adj isten a rászoruló családokat segítsék, hogy ne haljanak éhen. Nem, ehelyett rúgjunk bele olyan emberekbe akik semmit nem ártottak senkinek👌🏼 Hála az égnek az nem zavarja őket, hogy egy TÉNYLEGESEN pedofil legalja szarházi gyerekpornót néz. Teljesen rendben van értem én. Tényleg nem tudjuk őket sehogyse leváltani?

 26. Erika Felsovary
  Erika Felsovary
  Hónapja

  Nagyon sajnálom azt, hogy ilyen dolgok folynak ebben az országban. Remélem ez a jövőben változik és mindenki egyenlőként élhet majd. Nekem csak egy problémám volt mindig is ezzel az lmbtq-s mozgalommal, nem az emberekkel. Hogy mindenhol megjelenik, ott ahol nem kéne és nem illendő módon. Pl.: A magyar himnusz közben most pár napja németben konkrétan, vagy sorolhatnám. Bennem ez váltott mindig is taszítást ettől, mert az a baj, hogy mikor szóba kerül, hogy valaki transznemű vagy meleg, akkor nem jó példákat lát. 1x elmentem egy pridera barátnőmmel a tömeggel mentünk, de annyira rossz volt látni, hogy egyesek magassarkúban egy szál tangában és sorolhatnám hogyan kellették magukat. Nekem ez nem tetszik, nem mindegy milyen módon küzd az ember. Ezek miatt az emberek gondolnak mindenféle rosszat a tagokról. Remélem több ilyen normális ember lesz, mint te. Ne adjátok fel! Én támogatlak titeket, de a s$gg rázást és hasonló megnyílvánulást nem:)

 27. Jázmin Répássy
  Jázmin Répássy
  Hónapja

  Kedvenc plakátom a tüntetésről: ,,a gengszter filmek se tettek fideszessé"

 28. Ricsii Hováth
  Ricsii Hováth
  Hónapja

  Ha engem kérdeztek, a szexualitás nem a gyerekek dolga. Tinédzser korban kéne elkezdeni ezzel foglalkozni leghamarabb. A másik dolog, hogy a szexualitást tartsuk inkább a hálószobáb ne vonulgassunk fel meg egyebek. Ha valakit taszít valami, és azt az arcába nyomják csak méginkább utálja majd. Ugyan ugy igaz ez a heterókra is.

 29. Éva Gállen
  Éva Gállen
  Hónapja

  Utolsó porcikámig hetero vagyok, és mégis utolsó porcikámig egyetértek veled Zsolti. Nem számít ma már, hogy kit csak gyűlöljünk valakit. Nagyon káros ez a politika.. Persze képtelenség lesz betartani, mert interneten még mindig minden elérhető. Itt lép be egy újabb félelmem, hogy már nem is Kína vagy Oroszország a másolandó példa, hanem egyenesen Észak-Korea.

 30. Monika Hajnal
  Monika Hajnal
  Hónapja

  Nagyon bosszantó és szomorú történés, hogy nyilvánvaló a tehetetlenség! Remélhetőleg lessz megoldás! Szeretet az szeretet!🌈

 31. Karolina Samu-Jóna
  Karolina Samu-Jóna
  Hónapja

  Street of piladelphia...

 32. Ninja Pista
  Ninja Pista
  Hónapja

  🤣🤣🤣🤣az a baj,hogy van akinek a nem normális a normális...Érdekes engem még nem találtak meg....

 33. Rock Star
  Rock Star
  Hónapja

  Csak a hiszti folyamatosan.

 34. Gameplay Dorina
  Gameplay Dorina
  Hónapja

  Én kiraktam egy tiktok videóban, hogy bi vagyok. Kikerült for you-ba és néhány osztálytársam látta. A suliban megkérdezték, hogy igaz-e. Nagyon meglepődtem rajtuk. Azt mondták nekem, hogy elfogadnak. Pont a ballagásunk előtt 20 perccel történt meg. Majdnem lesírtam a sminkem. Pozitívat csalódtam bennük. Örülök, hogy vannak még ilyen emberek. A törvényről pedig csak az a véleményem, hogy szánalmas az, amit ebben az országban művelnek. Ahogy tehetem kiköltözök külföldre. 14 éves vagyok, szóval még el kell viselnem itt néhány évig. Jó kis ország lenne Magyarország, ha nem hülyék irányítanák.

 35. Diana Wittmann
  Diana Wittmann
  Hónapja

  Szörnyű, hogy a 21. században ez meg történhetett... Es ha a kiskorú gyerekem, közli velem, hogy úgy erzi meleg, nem valaszolhatok rá semmit, nehogy jöjjön a fekete függönyös autó és elvigyen? Szégyen😔

  1. TheKoba80
   TheKoba80
   Hónapja

   Látom nem sikerült értelmezni a tövényt. Sebaj, még nincs késő megtanulni olvasni. :)

 36. Witch2000
  Witch2000
  Hónapja

  Én is Romániában élek (tiniként). Mindíg az volt az álmom, hogy majd kiköltözöm Magyarországba amikor felnövök. Most pedig elcseszték a jövőmet. Valójában mindíg úgy gondoltam, hogy az, hogy nem fogadhatunk majd örökbe gyereket a jövendőbeli párommal, még hagyján, de hogy ott mostmár szó szerint be is vagyok tiltva.. borzasztó

  1. TheKoba80
   TheKoba80
   Hónapja

   Hát ha az iskolákban akarjátok terjeszteni, hogy mik vagytok, akkor igen, be vagytok tiltva. A négy fal között meg a kutyát sem érdekli, hogy mit csináltok... MI lenne, ha először tájékozódnál és csak utána kommentelnél?

 37. Gergő Tóth
  Gergő Tóth
  Hónapja

  Vagonok nem (nevetséges) de pl "gyermektelenségi adó" az jönni fog. Nem így fogják hívni, meg névleg kedvezmény lesz annak akinek van gyereke stb de a lényege ez lesz. Sok a nyugdíjas, kell a pénz és kell a gyerek, a munkaerő, az adózó és valahonnan be kell szedni, le kell faragni.... A 3 gyerekes középosztálynak újból kedveznek majd, a szegényebbeknek, akik kettőt sem tudnak már vállalni, meg majd még megadóztatják...remek lesz.

 38. TheKoba80
  TheKoba80
  Hónapja

  Légyszi akkor menj külföldre és maradj is ott. Tényleg senkinek nem fogsz/fogtok hiányozni...

  1. N. V.
   N. V.
   Hónapja

   ​@TheKoba80 Mekkora egy modoros pofa vagy, ijesztő

  2. TheKoba80
   TheKoba80
   Hónapja

   @Love Forever Igen, bocsánat, rosszul fogalmaztam. A normális embereknek nem fog hiányozni. :) Ti mehettek vele nyugodtan :)

  3. Love Forever
   Love Forever
   Hónapja

   Nekem és rengeteg más embernek hiányozna. Igen tudom, akkor menjünk velük bla bla bla. 🏳‍🌈🏳‍🌈

  4. morsi
   morsi
   Hónapja

   Miért vagy itt? Soha nem fogom megérteni ezt a mentalitást. Ha nem érdekel, akkor miért teszel abba energiát, hogy megnézd a videót és írj egy ilyen kommentet? Abszolút kedvesen próbálom kérdezni, mert nem értem.

 39. grungedirty
  grungedirty
  Hónapja

  Szia, szerintem a gyilkolászós filmeket kéne idősávba helyezni, az, hogy éjjel-nappal legtöbb filmben lövöldöznek érdekes, hogy szinte senkit nem zavar.

 40. Bálint Szilágyi
  Bálint Szilágyi
  Hónapja

  Búza rudi egyél egy pöttyöst

 41. Nánási Vera
  Nánási Vera
  Hónapja

  Zsolti, tegyük fel átvesziktek a hatalmat a világ felett a ti saját nézetettekkel, mindenkit a magatok oldalára állítatok, mindenki azonos párt választ! Gondold csak végig... hamar kihalnátok, mert biológiailag képtelenség számotokra a szaporodás... Mi a jövőképetek? Átveszitek az uralmat és kihaltok? Ennek mi értelme? A fejlődésért és a túlélésért vagyunk a földön! Zsolti értem én másképp éreztek de zsákutcába mentek! Egyébként tudod mióra van baj? Azóta amióta ezt ilyen nyilvánosan kezelitek... Pl a Maris is... Ameddig elvoltatok magatokba és nem reklámoztátok nem volt baj... Zsolti, sok ember szemét az szurja, hogy ez ti bele nyomjátok gyerekek arcába és befolyással vagytok mindenkire.... és lehet te ilyen vagy és ELFOGADLAK! Viszont a gyermekem egyszer lehet megnézi ezt a videót és olyan mély befolyással leszel rá, hogy megváltoztatod..(nem szeretném) és elveszed tőle a szaporodás lehetőségét... elveszed az a lehetőséget tőle, hogy a tudás tovább örökítse az utódai álltal, és minden mást is amit megszerzett az idő alatt míg a földön tartózkodig.

  1. Lona Lizi
   Lona Lizi
   Hónapja

   Arról meg már ne is beszékjünk, mekkora baromság ezen mondatod: ..... átvesziktek a hatalmat a világ felett a ti saját nézetettekkel, mindenkit a magatok oldalára állítatok, mindenki azonos párt választ! A melegek NEM AKARJÁK, h mindenki meleg legyen. Erről soha nem volt szó. A heterok jó része akarja, h mindenki hetero legyen. Tipikusz példa vagy a kivetítésre.

  2. N. V.
   N. V.
   Hónapja

   Attól ha megnéz a gyereked egy horrorfilmet tizenévesen, még nem lesz belőle darabolós gyilkos. Legalább is nagyon remélem. :-)

  3. Lona Lizi
   Lona Lizi
   Hónapja

   @Nánási Vera Ja. És ha Covidos vagy ne is telefonálj, mert lehet h egyszer a telefonon keresztül is át jön a vírus. Hogy lehetsz ennyire korlátolt? Meleggé nem válik vki, ahogy heterová sem, hanem annak születik!!! Te érzel már magadon változást a video hatására??? Melegek így is úgy is vannak. Az általad vázolt "probléma" csak a kiirtásukkal szűnne meg. Bár mondjuk akkor még annyival is kevesebben lennénk. Ergo közelebb a kihaláshoz. Egyébként meg nem értem, h egy túlnépesedett bolygón mi a sz.rért kellene mindenkinek szaporodni. Meg pont azért mert 2 pasinak nem lehet gyereke, az eleve is magára hagyott gyerekeket magukhoz vehetnék és nem kéne állami gondozásban élniük. Logikád erősen kikezdhető. Egyelőre az élelmiszer és vízhiány fog minket kinyírni hamarosan, de te még mindig agyba főbe szaporodnál. Nem értem. A melegek pont megoldásai lehetnének ennek a problémának, mert önkéntes alapon nem hoznak létre új életet (nem úgy mint Kínában: kényszer abortuszok). Így (hülye szóval élve) a gyermekek optimális „újra elosztása” emberi jogok megsértése nélkül jöhetne létre. Vagy egyszerűen csak lennének totális gyermektelen emberek, akik nem is akarnak gyereket. Megjegyzem heterok közt is van ilyen szép számmal. Ezek szerint a szemedben ők is zsákutcák..

 42. B B
  B B
  Hónapja

  Két szó!!!! Innen el!!! Én is eljutottam oda hogy hónapok vannak már csak hátra itthon!! Majd egy másik ország lesz az otthon!!! Eljön az a pont hogy majd azt sem mondom, hogy voltam otthon megyek haza!!! By by Hungary!! 😩

  1. TheKoba80
   TheKoba80
   Hónapja

   Nem fogsz hiányozni, szia :)

 43. Gergely Baranyai
  Gergely Baranyai
  Hónapja

  Kedves Zsolt! Szerintem nem kell ezt a törvényt ilyen tragikusan felfogni. Te már rég elmúltál 18 és nem lesz gyereked, így téged ez az egész nem is érint. Szerintem eddig sem fordult elő túl gyakran hogy a gyerekek óvodában vagy iskolában a melegtémával találkoztak. Te is tudod hogy a törvény azért született hogy szembemenjen az LMBTQ mozgalom népszerűsítésével. A melegeknek ettől nem lesz kevesebb joguk, például ugyanúgy felvonulhatnak mint eddig. Szóval ez a duma hogy "alig van kedvem élni" és "mindjárt beterelnek egy vagonba" szerintem erős túlzás...

 44. Brigitta Kosa
  Brigitta Kosa
  Hónapja

  Az embernek fundamentális joga van a saját életéhez születésétől kezdve, és itt most nem csak a szexuális orientáltságról beszélek. Az ember folyamatosan bírálva van az élet minden területén, ha csak nem él úgy, ahogy azt a tömeg, illetve a társadalmi normák elvárják. A legkisebb dolgoktól kezdve, mint hogy csúfolnak valakit az iskolában, mert esetleg teljesen máshogy fejezi ki magát az öltözetével, mint mások, vagy a szülőknek "ellentmondó" fiatal, aki nem szeretné azt munkát vagy tanulmányt folytatni, amit a szülei neki megálmodtak, egészen a mostani állapotokig világszerte. Mindenki úgy él, ahogy szeret, azt szeret, akit akar, olyan munkát végez, amit szeretne (remélhetőleg). Ezek alapvető dolgok és nagyon elszomorító, hogy nagyon sok ember ezt nem látja, meg sem kérdőjelezi mások véleményét, illetve a legfontosabb, nem kérdezi meg magától, mi is teszi boldoggá. Az az egyetlen mérce. A saját boldogságunk. Ha az ember nem autentikus önmagához, nem tudja, mi is teszi boldoggá, hogy adja a legjobb "formáját" másoknak? Nagyon sokszor az ember a bíráskodásoktól tartva, félelemből, akár az egész életét képes boldogtalanul leélni. Megint szeretném kiemelni, hogy nem csak a szexuális orientáltságról, hanem az ember szabad mozgásteréről, élethez való jogáról van szó.

 45. Regina Lipcsey
  Regina Lipcsey
  Hónapja

  Igaz, sajnos elfogadták a törvényt, és nem vagyok lmbtq ember, de a szívem szakad meg, hogy sajnos ilyen témáról látok videót. Ha jövőre nem lesz kormányváltás, akkor nem szeretném ebben az országban felnevelni a gyermekem. Nem fogom előle eltitkolni, hogy szerethet mást is nem csak azt amit a kormány enged.

 46. Yokozuna
  Yokozuna
  Hónapja

  Kicsit nekem is tele van már a tököm azzal hogy mindenhol ez megy, nem lehet ma már megnézni egy filmet, vagy egy sorozatot, vagy mesét a gyerekeknek. Mert tele van meleg sexel.

 47. Ferko Tofalvi
  Ferko Tofalvi
  Hónapja

  CSAKIS A FIDESZ!!!!! ORBAN VIKTORT AZ EG KULDTE NEKUNK!!!!!!

 48. I wannabe moonwalker
  I wannabe moonwalker
  Hónapja

  "Nekem vannak gyerek ismerőseim, de a politikától jobban féltem őket, mint a melegektől Sőt én is meleg vagyok De az ilyen mi hazánk mozgalom Fidesz stb inkább kerülje a gyerekeket

 49. Icu Turbucz
  Icu Turbucz
  Hónapja

  Az elmúlt 30 év leggyalázatosabb leggonoszabb törvénye született meg. Először a zsidókért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok zsidó. Azután a kommunistákért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok kommunista. Azután a szakszervezetiekért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok szakszervezeti. Azután értem jöttek, és nem maradt senki, aki szólhatott volna." (Martin Niemöller német protestáns lelkész szavai.

 50. T Szakics
  T Szakics
  Hónapja

  Örüljetek neki h nem viperás tömegoszlást kaptatok mint mi 2006 ban

 51. T Szakics
  T Szakics
  Hónapja

  Ki mentetek tüntikézni pár ezren a magyar válogatottnak meg több millióan szurkoltak. Ennyi

 52. T Szakics
  T Szakics
  Hónapja

  Jó dolgotokban azt sem tudjátok h kivel dug...ok

 53. T Szakics
  T Szakics
  Hónapja

  Olyan hülye vagy sírni tudnék sajnos

 54. T Szakics
  T Szakics
  Hónapja

  Zsolti Orbánt a, szádra ne vedd mert miatta vagytok biztonságban

 55. T Szakics
  T Szakics
  Hónapja

  Nyer a baloldal hullani fogtok mint a legyek

 56. Ákos Toth
  Ákos Toth
  Hónapja

  el lehet költözni

 57. Young Mico
  Young Mico
  Hónapja

  11:04 dohányos vagyok :D btw nem fogják megszavaztatni szerintem, csak egy gumicsont, de vajon mi lehet a háttérben amiről el kell vonni a figyelmet? emlékeztet kicsit a netadóra

 58. andrás
  andrás
  Hónapja

  4:18 az RTL meg 2 ahogy mondanád

 59. andrás
  andrás
  Hónapja

  Kicsit vicces hogy ezt azután mondják hogy a kollega eresz csatornán mászik a máski meg több terra gyerek poreszt meg megúsz 1 vagy 2 év felfüggesztettel.

 60. Katalin Weinhoffer
  Katalin Weinhoffer
  Hónapja

  Èlni ès èlni hagyni..Zsolt Te egy nagyon jó ember, ès ez a legfontosabb..

 61. Valéria Erdős
  Valéria Erdős
  Hónapja

  ❤️🌈🌺🌈🌺🌈❤️

 62. Virág Szabó
  Virág Szabó
  Hónapja

  Nem vagyok meleg de rendelkezem empátiával. Amikor én voltam általános iskolás még akkor is (pedig nem vagyok öreg) a szexuális felvilágosító órán semmit nem tanítottak. Csak annyit hogy lány fiú szex és húzz gumit különben terhes leszel. Minden mást az élet különböző pontjaiban helyzeteiben láttam. Jelen pillanatban kismama vagyok és már most tudom hogy szeretném azt hogy tudja meg a gyermekem hogy milyen nemi identitások vannak. Nem a felvilágosító órán fogja meghozni az 5milliós kérdésre a választ hanem az már benne lesz csak kap útmutatást. Remélem minél hamarabb cselekszenek és helyre állítják ezt az elfuserált döntést. 🙏🏼

 63. Erik Szilagyi
  Erik Szilagyi
  Hónapja

  Elkell innen mennünk emberek.

 64. Réka Harcsa
  Réka Harcsa
  Hónapja

  Kegyetlen ami itt folyik... Kitartást! 😔

 65. Palkó Horváth
  Palkó Horváth
  Hónapja

  Az elfogadott törvény alapján a korábbi ígéreteknek megfelelően létrejön egy név szerint kereshető pedofil nyilvántartás; szigorodnak a Büntető Törvénykönyv vonatkozó részei. Ennek fontos eleme, hogy a gyermekek molesztálásáért az eddiginél súlyosabb büntetés jár. Új minősített esetek lesznek, ha a pedofil bűncselekményt 12 év alattival szemben, vagy hivatalos személyként követik el, sanyargatást vagy erőszakot alkalmazva, illetve ha különös visszaesőként követik el; bizonyos munkahelyekről kitiltják a pedofilokat; nem lehet enyhe büntetéssel és minősített esetekben feltételes szabadságra bocsátással megúszni ezeket a típusú bűncselekményeket; a legsúlyosabb pedofil bűncselekmények pedig nem évülnek el, és kitolódik az elévülés kezdete. Ezért miert nem áll ki az LMBTQ? Hogy ez mennyire jó hogy a pedofilokat legyen az heteró vagy meleg kvázi jobban fogják büntetni. Ez a baj legfőképpen a melegpropagandával hogy ti csak a saját jogaitokat akarjátok nem a gyerekek jogaival foglalkoztok. Igenis ki kellett volna állni hogy ez a törvény igenis helyes!

  1. ANGEL002 Andrea
   ANGEL002 Andrea
   Hónapja

   Végre,teljesen igazad van jól megfogalmaztad!!!

 66. hunthomasjr
  hunthomasjr
  Hónapja

  Zsolti minden tiszteletem a tiéd, mert mondasz nagyon sok értelmes dolgot. De most tévúton jársz. Ha kíváncsi vagy miért, nézd meg ezt a videót. Tiszteletteljesen el van benne magyarázva miért nem ért egyet veled a társadalom 80%-a. hufrom.info/number/vide/p2afxqGcd6TEhcY Mindenkinek javaslom a végignézését, mert most az egyszer Dopeman megfogalmazta mindazt ami mindannyiunkat foglalkoztat, méghozzá maximális tisztelettel beszélve...

  1. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   Dopeman egy érdek ember, nem tud önálló gondolatot mondani. A törvény pedig alkotmány, és ember ellenes

 67. Körmendi Bálint
  Körmendi Bálint
  Hónapja

  Hát, Zsolti. Én csak azt tudom, hogy ha neadjisten történne velem valami apukaként és nem tudnám eltartani a gyermekemet, az biztos, hogy egyenesen hozzátok vinném. Nálad jobb lelkű embert keresve se.....❤

 68. Noémi Kiss
  Noémi Kiss
  Hónapja

  Könyörgöm, ti is gyertek el Patrikkal. Nem ilyen országban érdemeltek élni.

 69. Violet
  Violet
  Hónapja

  Zsolti ,mi emberek vagyunk, Veletek vagyunk, értünk vagyunk...a kormány ezzel bebizonyìtotta súlyos embertelenségét, butaságát...ezzel elérte a bukását végleg a hazug fidesz...el kell takarodniuk innen...szeretünk Titeket...🙏💜 Pontosan az emberségért kell összefognunk...🙏💜 mi heterók is menekülnénk innen családostól...ez a B tervünk, ez egy embertelen kormány...

 70. Marietta Molnár
  Marietta Molnár
  Hónapja

  igen.. hasonlóan érzek.. hogy lassan vagonokban lesznek, akik máshogy gondolkodnak, mint a jelenlegi vezetés.. :( mindkét gyerekemnek azt mondtam, tanuljanak nyelveket és menjenek ebből az országból..

 71. Dave Gaben
  Dave Gaben
  Hónapja

  Ok és Okozat barátom! 10 ével ezelőtt nem zavartatok senkit csak a nyomorult homofóbokat! Azóta könyveket toltok a gyerekeknek iskolákba jártok agy mosni és még sorolhatnám! Ez lett a vége! Arról beszélsz mi lesz a vége ennek és annak mi lenne a vége ha szó nélkül engednék azt ami ment?

 72. Új Világrendet
  Új Világrendet
  Hónapja

  Ne akarjatok ti gyermeket nevelni...

 73. Haecy
  Haecy
  Hónapja

  Ha igazán figyelembe vennék azt hogy mi a jó a fiatalabb generációnak nem itt tartanánk. Sajnálom hogy a mostani és a jövőbeni generációnak így kell felnőni, miért jó ez? Miért kell tönkretenni mások életét? És ezt úgy mondom hogy még én sem vagyok igazán biztos a szexualitásomban, szeretném jobban megérteni az érzéseim és úgy mond 'szerencsés' vagyok hisz betöltöttem a 18-ik életévemet ezért könnyebben tudok majd tájékozódni de mi van azokkal akik fiatalabbak? Akik érzik hogy talán ők még sem teljesen heteroszexuálisak de nincs kit megkérdezniük arról hogy ez miért történik vagy hogy normális-e? Nem hittem volna hogy valaha elfogunk idáig jutni de hát erre már nem lehet mit mondani... Szeretném ha mindenki tudná hogy semmi baj nincs azzal amit éreztek. Megtalálni önmagad nehéz lehet, de nem vagy egyedül, soha nem leszel egyedül. Kérlek ne add fel, vár még egy szebb jövő csak sajnos nem biztos hogy itt, Magyarországon. Bár most úgy tűnhet nem számítunk senkinek, igenis számítunk és mi is fontosak vagyunk! Kitartást kívánok mindenkinek, és ne feledjétek a ti szavatok is fontos, ne hagyjátok földbe tiporni magatokat❤🧡💛💚💙💜

 74. DAViD
  DAViD
  Hónapja

  🤢🌈

 75. Gyöngyvér Szécsényi
  Gyöngyvér Szécsényi
  Hónapja

  Miért kergetik el az embereket? Eljöttem és jobb az életem. Magyarországon 20 munkával töltött év alatt nem értem el semmit, külföldön kettő év után autót veszek és házat nézek, mert itt napi nyolc órai munkával ez lehetséges és most a jó embereket még jobban elnyomják. Úgy érzem magam, mintha egy menekült lennék, aki szerencsés. És tehetetlen vagyok a hátra maradottak megmentésében.

  1. János Kaszás
   János Kaszás
   Hónapja

   Érdekes mert majdnem 700 ezret keresek nettóban. Gondolom azért mentél el mert nem tanultál tovább vagy ha mégis akkor valamilyen büfé szakon és még a fizikai munka sem megy. Fölösleges szépíteni.

  2. Game Universe
   Game Universe
   Hónapja

   Melyik országban élsz jelenleg ?

 76. Village Edge Workshop
  Village Edge Workshop
  Hónapja

  Az elmúlt 10 évben minden ilyen balhé ugyan arról szólt... amíg ti lengetitek a szivárvány zászlót a parlament előtt, ameddig veletek van tele a sajtó, addig majd valami gusztustalan nagy mutyi fog folyni a háttérben... csak eszközök vagytok... az a szomorú,m hogy ezt sokan még mindig nem látják.

 77. Endre Pápa
  Endre Pápa
  Hónapja

  Fidesz = sötét középkor. Ha hatalmon maradnak pár éven belül boszorkányégetés is lesz kis hazánkban várhatóan Debrecen főterén lesz az első.

 78. Anikó Keserűné Molnár
  Anikó Keserűné Molnár
  Hónapja

  Irdatlan nagy őrültségre készül a tisztelt ház..nincs 20más súlyos és komoly probléma amivl foglalkozzanak?amik Valóban problémák!ezekn nyugaton jót röhöghetnek,h magyarországon milyn kabaré m1.nagyon kaparnánk nyugat flé de nm m1,így hát visszamegyünk 50-100évet??ha ezt a sza rt elfogadják köpjenek 1et és álljanak alá.Zsolti mi melletted vagyunk! 1édesanya. Üdv: Ancsi🤗

 79. *-* Willanni
  *-* Willanni
  Hónapja

  Én 16 vagyok és aszexuális, amit az internet NÉLKÜL is tudnék, maximum a pontos megfogalmazását nem. Ennyi. Megtílthatják, de attól még tudni fogják a gyerekek is, hogy kihez vonzódnak, vagy éppen kihez nem. Ezzel a törvénnyel csak szorongást és öngyilkosságot fognak okozni. Sok kitartást kívánok!❤🌈

 80. Smeek
  Smeek
  Hónapja

  az elmúlt napokban minden az öngyilkosságon, a menekülésen át a forradalomig megfutott a fejemben

 81. Antonia Berta
  Antonia Berta
  Hónapja

  Zsolti te már így is többet segítettél azokon a szegény kisgyerekeken, mint a kormány bármely tagja...

 82. Flóra Bak
  Flóra Bak
  Hónapja

  Nekem a felvilágosító órámon azt volt a feladat hogy a szexualitásról írjunk bármit egy cetlire. Én a sajátomra a homoszexualitást és az LMBTQ-t írtam. Az órát tartó felnőtt meglátta az irományomat, letette az asztalra és azt mondta hogy ez nem tartozik a témához. :(

  1. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   Én megmondtam volna neki, hogy "sajnálom, érdemes lett volna kifejteni hogy Ön mit tart normálisnak, és hogy nem igazán hagyja más véleményét, más gondolatait kibontakozni a témában. "

 83. Roland Sipos
  Roland Sipos
  Hónapja

  Én eddig nem sűrűn írtam erről véleményt, mert a jól begyakorolt "maradjon a 4 fal között" elvet követtem... De ennek vége! Napok óta ki vagyok borulva, rokonainkkal és barátainkkal egyetemben. Nem tudom egyszerűen felfogni ezt az egészet, hogy miért kellett ez. Már az is undorító, hogy ellenünk, felnőttekkel szemben hoznak egy ilyen törvényt, de, hogy gyerekekkel szemben is... Mi, ha kell meg tudjuk védeni magunkat, felnőttként és jó esetben az ember már érti és elfogadja az identitását. De egy gyerek??? Aki nem érti mit érez, nem érti miért érzi és nem érti miért gondolják őt másnak és vetik meg... Komolyan?! Tényleg ezt kell egy gyerekek tenni, akinek nem elég, hogy tudatlanul kell felnőnie, az eddigi alig valami támogatás nélkül, de még nagyobb célkereszttel a hátán, mert innentől simán vegzálhatják a társaik azért is, mert nem elég, hogy meleg, de még pedo is és még csak meg se tudja védeni magát, se verbálisan, se fizikálisan? Van szíve a mocskoknak végignézni a majd növekvő öngyilkossági rátát fiatalok körében, mert most már végképp nem mer majd előbújni? Mert nem lesz elég, ha csak a melegsége miatt akarja kívágni az okos családja, de már az "eredendő" pedofília miatt is? Nem értem, vagyis de... A migráncsozás már nem menő, főleg, ha majd jönnek a kínaiak az egyetemre a vonattal (hogy nézne már ki, hogy jönnek a diákok a migrációt gyűlölő magyarok közé... Pfff), Soros meg alap, kell valami, amit lehet utálni és a félelemkeltéssel választást nyerni.... MEGVAN! A MELEGEK! ŐK JÓK LESZNEK! Tanult, diplomás, adózó polgárok... Undorító, hogy ennyire ki akarják az LMBTQ embereket iktatni, már gyerekkortól kezdve, "hulljon a férgese". Közben meg a mocskoknak a meleg fodrász készíti el a haját és a sminkjét, állítja össze a ruháját, hogy ne zsíros hajjal és pörkölt zaftosan álljon a barom a kamerák elé. Melegek zenéin, festményein, előadásain szórakoznak. Meleg látják ha fáj a körmük, mert milyen jó, hogy férfiak is elmennek ápolónak és tudják helyettesíteni a túlhajszolt ápolónőket. A meleg tanár szenvedélyesen oktat és nem úgy, hogy felőle analfabéta is maradhat a gyerek, illetve igyekszik szociálisan érzékénnyé tenni a diákjait. Vagy eszik a meleg szakácsok, cukrászok nyálcsorgatóan finom fogásait és még lehetne sorolni... De minek is legyen meg annak a gyereknek az esélye, hogy tanuljon és elérjen valamit? Had legyen csak a mély depressziótól és kirekesztéstől öngyilkos vagy vesztegesse el az életét az árvaházban. Minek legyen két apja vagy két anyja, akik mindent megtesznek érte? A GYEREK VÉDELMÉBEN... Mert a homoszexualitás ugye audiovizuális és cseppfertőzéses módon terjed... A kormányunk által fizetett 10 magyar tudósból 10 ezt állítja... Lassan az Éhezők Vidalán érzem magam. Csak nem körzetek gyerekeiből válogatnak, hanem a meleg gyerekek közül és mi felnőttek meg lettünk az avox-ok... Az elnémítottak. Ez 2021...ez Magyarország! Magyarország.... én így NEM SZERETLEK!

 84. Skinny From the 10
  Skinny From the 10
  Hónapja

  Fergeteges látni ezt a sok hivatásos rettegőt, veled az élen kedves VV Zsolti. Elolvasta bárki is itt a törvényt? Tudjátok mit is fogadtak el igazából? Olyan ez, mint a "rabszolgatörvény", arról is mennyit hazudozott a balliberális oldal. Aztán a valóságban konkrétan túlórázni nem engednek a cégnél, kevesebbet dolgozom, nem többet... Ennyire igaz bármi, amit kiabáltok.

  1. F in the chat
   F in the chat
   Hónapja

   Igen ezt is elolvastam és ez ugyanúgy káros igen!a mao napig azt hiszik az emberek h a megszakításos módszer milyen fasza ,nem azt mondom h tartsunk a szexről (bármilyenről) felvilágosítást 11 éveseknek de könyörgöm a homoszexualitást nem lehet népszerűsiteni!!!ez egy tévhit !!azt mondják h a kamaszok divatból melegek ,könyörgöm a kamaszkor a saját nemi és egyéni identitásunk megkereséséről szól,persze h lesznek olyan emberel akiknek ez időszak vagy bisexek lesznek!!Igenis ez a törvény egyszerűen röhej, a senki nem lesz attól meleg h melegeket lát!!!Nyugaton már vannak olyan iskolák ahol megkérdezik a gyerekeket h másnal érzik e magukat,nem erőltetik rájuk!!csak megkérdezik,ez nem népszerűsítés .És ez a törvény most még egy jogot elvesz a melegektől,a mássággal együtt élő emberektől.Az LGBtQ emberel nem csak ettől fosnak hanem h mi jön ezután .Ja meg annyi h könyörgöm hát nem jobb ha egy 15 éves (aki nyilván már tisztában van azzal hogy születik a gyerek) meleg megtanulja h hogyan szexeljen biztonságosan .Egyszerűen a pedofil részét kivéve ,nem volt szükségünk erre a törvényre ,eddig se beszéltünk a melegekről,mosz aztán meg pláne

  2. Skinny From the 10
   Skinny From the 10
   Hónapja

   @F in the chat az a baj, hogy csúsztatsz és ferdítesz. Nem erről van szó egyáltalán. Félinformációkból és halomásokból próbálsz összerakni valamit. Segítek: "Tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan (!) ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti(!), jeleníti meg”. Illetve: Nem lehet iskolai előadást tartani a homoszexualitás vagy a nemváltás (!)népszerűsítéséről -„A tanulók részére a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozás megtartása során különösen figyelemmel kell lenni az Alaptörvény XVI. cikk (1) bekezdésében foglaltakra. E foglalkozások nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás (!)népszerűsítésére.” Plusz: Tilos olyan reklámot elérhetővé tenni 18 éven aluliaknak, amely öncélúan ábrázolja a szexualitást, illetve a homoszexualitást és a nemváltást népszerűsíti. Ugye az megvan, hogy mi az öncélú és a népszerűsítés?! Hol van itt leírva, hogy a homoszexuálisokat deportáljuk?! Nagy zavar van a fejekben.

  3. F in the chat
   F in the chat
   Hónapja

   Hol is van ez a törvény még JA oroszországban ,akik ugye bár kommunisták .Nem csak emiatt a törvény miatt rettegnek ,nem rettegnek ,hanem embertelen a bánásmód és az emberiségnek már túl kéne lépnie egymád gyűlöletén but thats just my opinion

  4. F in the chat
   F in the chat
   Hónapja

   Én elolvastam,nem lehet 18 éven aluliaknak beszélni a melegekről,ami majd azt eredményezi h minden meleg tinédzser depresszióba (vagy önygilkosságba) hajszolódik Ja arról nem is beszélve arról h megint összemossák a melegeket a pedofilokkal ,megmondjam a kettőnek egymáshoz mennyi köze van : Ja ,semmi

 85. Adam Csontos
  Adam Csontos
  Hónapja

  Nem tudom elsősöknek nem kéne maszturbációt mutogatni stb stb.

  1. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   itt nem is erről van szó...

 86. Dr. Merkwürdigliebe
  Dr. Merkwürdigliebe
  Hónapja

  Te, Zsóti, te leszopnál egy Jobbikost, ha cserébe garantáltan eltűnne Orbán? (csak amolyan elméleti latolgatós kérdés, nem kell megsértődni)

 87. Éva Szőke
  Éva Szőke
  Hónapja

  Így van, tícccsák be a szivarványt.🌈 Meg az esőt napsütésben. ☀️🌧️🚫Ez felhaborító. Ez veszélyes. 🤯

 88. Éva Kulikné Halász
  Éva Kulikné Halász
  Hónapja

  UDORÍTÓ AMIT EZ A KORMÁNY MEGENGED MAGÁNAK!!!!!!

 89. F in the chat
  F in the chat
  Hónapja

  And here we are after the demonstration És végūl tényleg kurvára megszavazták ;DDDD

 90. K. Zs
  K. Zs
  Hónapja

  Gyere Zsolt, várunk Bécsben szeretettel! :) ♥️🌈💜

 91. Tünde Zágoni Szabó
  Tünde Zágoni Szabó
  Hónapja

  * hug * ♥︎

 92. Katalin Tripe
  Katalin Tripe
  Hónapja

  Erre nem tudok mit mondani,mert úgy kiborultam hogy szívesen megütnék valakit,azt aki ilyen törvényeket hoz. Annyi más probléma van ebben az országban amivel lehetne foglalkozni. Miért nem lehet végre békénhagyni az embereket?Miért baj az hogy valaki meleg? Akkor az is baj hogy nekem zöld a szemem? Vagy hogy másnak nem zöld?Szerintem két féle ember van :jó és rossz.Remélem egyszer majd mindenki így tesz külömbséget

 93. Renáta
  Renáta
  Hónapja

  Az amerikai polgárjogi mozgalom tágabb értelemben az 1896 és 1970 közti időszakban megvívott, eredendően "erőszakmentes" politikai küzdelem, melynek célja az afrikai amerikaiak faji megkülönböztetésének (diszkrimináció) és elkülönítésének (szegregáció) felszámolása, a törvény előtti egyenlőség és az általános és teljes körű polgári jogok biztosítása volt az Amerikai Egyesült Államok valamennyi polgára számára. (valamiért ez jutott eszembe) 1970!!! Hol és melyik évszázadban élünk? Hánynom kell az otthoni döntéshozóktól, és felháborítónak tartom ezt az abszurdumot. Nem is tudok mást írni. Felforrt az agyvizem...

 94. Ildikó Farkas
  Ildikó Farkas
  Hónapja

  Nem jutok szohoz Kiraz a hideg Mi jön még Kitartas❤️

 95. Barbara Ágnes Tóth-Nagy
  Barbara Ágnes Tóth-Nagy
  Hónapja

  Ha 2022-ben a fidesz nyer, akkor vége Magyarországnak :( Mi már elköltöztünk 2017-ben és megtettük akkor azt a lépést, hogy a gyerekem jó egészségügyi és iskolai ellátást kapjon. De amit látok, olvasok és hallok, ez szörnyű :( :( :( :( :(

  1. Khorgal 35
   Khorgal 35
   Hónapja

   @F in the chat Szólj be nyugodtan. Gyerekek alszanak mert van rendszer az életükben nem úgy mint pár hobbi szülőnél. És 11kor miért ne lehetnék fent. Bocsi de nem a hozzád hasonló zselé generációhoz tartozom akiknek 12 óra alvás kell irodai munkához.

  2. Khorgal 35
   Khorgal 35
   Hónapja

   @F in the chat Csodálkozzak hogy nem érted? "miért kell azért basztatni valakit mert jól akar keresni ezt sose értetten" Magyarországon is lehet jól keresni. Tudnád ha dolgoztál volna valaha. Nem is értem hol van a gond amikor egy 17 éves ugribugri gyerek arról akar beszélni hogy hol lehet jól keresni miközben még a mama hotelben bohóckodik és életében nem dolgozott.

  3. F in the chat
   F in the chat
   Hónapja

   @Khorgal 35 Ennyi erővel most én is szoljak be h este 11 kor miért vagy még fenn és beszélsz velem 3 gyerekes apa ként ? Mer nekem nyari szünet van de te elvileg dolgozol vagy ilyesmi de áh leszarom bye

  4. F in the chat
   F in the chat
   Hónapja

   @Khorgal 35 Hát 17 évesen nincs sok választásom de ok,hogy a faszba jön ez ide?

  5. Khorgal 35
   Khorgal 35
   Hónapja

   @F in the chat Majd szólj ha nem anyunál laksz.

 96. Szabolcs Kovács
  Szabolcs Kovács
  Hónapja

  Ha ennyire gusztustalan embereknek tartja a kormány a melegeket, leszbikusokat, vagy transzneműeket, akkor miért nem mondja, hogy az ilyen embereknek még az adójára sem tart igényt? Mert ahogy látom addig jó vagy amíg adót fizetsz, aztán kuss a neved! Itt lenne az ideje, hogy Orbán végre szembenézzen azzal a valós 29 éves problémàjàval ami miatt ennyire homofób lett.

 97. Akos Bognar
  Akos Bognar
  Hónapja

  Szerintem ezt az egészet azért találták ki az okosok, hogy eltereljék a figyelmet a saját házukba levő pedofilekről, na meg a brüsszeli esetről(Ugye ott meg melegbotrány volt + kábítószer.) Szóval igen....milyen érdekes, hogy ezeknek a botrányaiknak a nyomát is eltűntették az internetről.....Mocskos szemét diktatúra álnok aljas hazug férgek.Itt tart a politikai helyzet sajnos, és nagyon sokat romlott az elmúlt 5-10 évben.

 98. Mr. Péter
  Mr. Péter
  Hónapja

  Én támogatom ezt a törvényeket. Remélem megszavazzák

  1. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   mert szánalmas vagy

 99. T Szakics
  T Szakics
  Hónapja

  Aki melettetek áll ki most Gyurcsány bácsi megmondta rég ha nem tetszik el lehet innen menni

  1. F in the chat
   F in the chat
   Hónapja

   Ikszdé

 100. T Szakics
  T Szakics
  Hónapja

  Már azt is propagálja a blm h meg kell gyilkolni a fehéreket ez is be fog jönni nyugatról ezt is támogatni fogod akkor nem az lesz a legnagyobb gondod h meleg vagy hanem hogy fehér

  1. F in the chat
   F in the chat
   Hónapja

   Nem tudom ezt honnan hallottad ,semmi ilyemi nincs nyugaton wtf