ŐSZINTÉN, A JAKAB PÉTERES FORGATÁSRÓL! - Ami az adásból kimaradt!

27 000 Megtekintés 114 E

INSTA: osvvath_zsolt​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. New G
  New G
  4 napja

  de, hogy orbánt valaki kegyetlenül seggbekúrhatta, ha ennyire fosik a melegektől ez biztos...

 2. New G
  New G
  4 napja

  A liberalizmus nem az elfogadásról szól, hanem a szemérmetlenség szabadalmaztatásáról!!! A szabadkőművesek a 19. században kampányoltak is a mellett, hogy az utcára lehessen lépni ruha nélkül büntetlenül...semmi köze a melegséghez hetero emberek csinálták ezt...

 3. Nagy Attila
  Nagy Attila
  6 napja

  Miért kell lánynak lennie a pultosnak? Vagy csak rossz megfogalmazás volt?

 4. Aran do Edson
  Aran do Edson
  17 napja

  Mekkora ostoba liberális duma ez!

 5. kdbs
  kdbs
  17 napja

  Én azt nem vagyok képes megérteni, hogy mi legitimizálja számodra és mások számára Jakab kijelentéseit? Ő egy politikus, csakúgy mint mondjuk Orbán vagy Vona volt. Vagy itt csak a karaktere a lényeg nem a politikája? Mert ha politika a lényeg akkor már a sokkal jobb (létező) programmal rendelkező Mi Hazánk Mozgalom. Egyébként tetszik az 1kanapén műsorod, hogy próbálod megizzasztani őket. Így tovább!

 6. Frank Papo
  Frank Papo
  21 napja

  Jo lenne ha kicsit jobban kinyitnad. a szad, hogy mondjak? Artikulalnal? Iszonyu, felnőtt létedre ,ugy beszelsz neha, mint egy kisgyerek . Egybe mondasz mindent sutyorogsz, Ha ilyen igenyes műsorvezető vagy, nos akkor elvárható ,hogy szebben beszelj. Udv Ferenc.

  1. ZSHOW time
   ZSHOW time
   21 napja

   Nem vagyok musorvezeto.

 7. Peto Àdám
  Peto Àdám
  22 napja

  Kérdés: Mi lenne az első dolog, amin javítana (azokból amit a jelenlegi kormány tönkretett)?

 8. Farkas Petra
  Farkas Petra
  22 napja

  Zsolti én mind a kettőtöket nézlek, és így kapok sokszor teljes képet. Nagyon szeretem a "száraz" politikát és közéletet iszonyatosan leköt. De nagyon szeretem az embereket is, megismerni őket és a gondolkodás módjukat és ez is nagyon leköt.

 9. Leslie Felter
  Leslie Felter
  23 napja

  Nagyon aranyos kis műsor... Éljen a Fidesz 🙏

 10. Sanssz Mihály
  Sanssz Mihály
  23 napja

  Üdv Zsolti! Először kommentelek egy videód alá, pusztán azért, mert most éreztem úgy, hogy “publikusan” is van feléd kérdezni, s véleményezni valóm. Nagyon szeretem a csatornádat, egy Puzséron megedzőtött, közéletben érdekelt figura vagyok és rengeteg olyan tartalmat készítettél (Fóki Csopi Ádámmal és Edinával egyetemben) a karantén időszak alatt, amikért hálás vagyok. Nem tartom magam egy direktben Liberális embernek, se nem Szocialistának vagy Nacionalistának, de mindenképp fontosnak tartom mindegyik aspektus értékét. Hiánypótló vagy és köszönöm, hogy vagy. ❤️ Azonban amiért még is csak kommenteltem az egy kérdés lenne. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy így a kanapé évadának befejeztével, a miniszter elnök jelöltekkel folytatott beszélgetéseid után: Kire fogsz szavazni (ha fogsz) az előválasztás első fordulóján? Ne haragudj, ha ez egy olyan kérdés, amire esetleg nem szívesen válaszolnál, vagy csak szimplán nem tennél közzé egy ilyen véleményt, de őszintén érdekel, hogy Te, mint Osváth Zsolt, kit tartasz a legalkalmasabbnak. Még egyszer köszönöm a You Tube csatornád létét, s azt is, ha bárminemű válasszal reagálsz.

 11. Beáta Sebők
  Beáta Sebők
  23 napja

  Kedves Zsolt! Én pont ezért szeretem a Marci és a Te műsorodat; mert mind a két irányból érdekelnek az emberek. Köszönöm Nektek! További sok sikert kívánok, és nagy figyelemmel követlek titeket! 🤗

 12. Sylbian
  Sylbian
  25 napja

  Szerintem ha valaki nem akarja, hogy hazasodjak a parommal az homofob, kerdes nelkul. Alaptalanul itelkezik es jogokat von meg artalmatlan emberektol csak azert mert neki szemely szerint nem tetszik es mert megteheti. Persze mindezt ugy, hogy semmi hatassal nincs az eletere.

 13. John To
  John To
  26 napja

  Nem gondolod hogy nagy feleloseged van abban hogy a bizonytalan nezoidet kiteszed a balliberalis propagndanak? Ha ez a celod akkor mond ezt ki nyitan es ne joemberkedve mozsdasd a legsotetebb gonosztevoket akik epp most baranyborbe bujtak a megtevesztheto birkak miatt.

 14. Beri Kevin
  Beri Kevin
  26 napja

  Egy kanapén manuellel vagy T Dannyval

 15. Attila Budai
  Attila Budai
  29 napja

  Csak a pénzre ment ki az egész jakabnak plusz szavazó neked pedig több nézettség

 16. Bence Pászthy
  Bence Pászthy
  Hónapja

  Náci mosdatás lvl2. :)

 17. Levente Farkas
  Levente Farkas
  Hónapja

  Ha itt lehet kérdezni a következő adással kapcsolatban, akkor az én kérdésem az, hogy milyen előnyei/ hátrányai vannak, ha valaki az aktuális kormányfő párja. Illetve, még az, hogy amennyiben Ő lesz a közös ellenzéki jelölt, akkor nem féle-e, hogy úgy jár-e mint Hillary Clinton 2016-ban?

 18. ixdjmebsjcmfnd
  ixdjmebsjcmfnd
  Hónapja

  Ha már mindegyik miniszterelnök jelölt itt volt, könyörgünk ne hagyd ki Márki-Zay Pétert se! Ő úgyis nagyon kevés médiafelületet kap, és ha ő is eljönne, akkor lenne teljes a kép.

  1. Rita S.
   Rita S.
   25 napja

   Tegnap mondta MZP a heti Face bejelentkezésében, hogy hívta Zsolti és majd jön vmikor.

 19. Bori Zsuzsanna
  Bori Zsuzsanna
  Hónapja

  Jajj, Zsolti, nem kell magyarázkodnod. A te csatornád, a te tartalmad, azt csinálsz benne, amit akarsz, meg amire lehetőséged van. És ha ezek a politikusok eljönnek hozzád sorra, az bőven eleget mond rólad. Folytasd, erre is szükség van, jól csinálod. :)

 20. Balázs Serfőző
  Balázs Serfőző
  Hónapja

  Rogántónis videót a gyurcsány irányította hazaáruló migránspárti népnek!

 21. Gyöngyi Németh
  Gyöngyi Németh
  Hónapja

  Sokszor nézlek.. Igaz , jó gyerek vagy. Változatos a téma amikkel foglalkozol. Hatalmas lelked van. Ennyi.

 22. Mollikutya
  Mollikutya
  Hónapja

  Következő vendégnek Márki-Zay Péter nyerőbb lett volna! Remélem Ő is lesz vendég nálad!

  1. Do not
   Do not
   11 napja

   @Rita S. Zsír

  2. Rita S.
   Rita S.
   25 napja

   Tegnap mondta MZP a heti Face bejelentkezésében, hogy hívta Zsolti és majd jön vmikor.

 23. Ágh Zsuzsanna
  Ágh Zsuzsanna
  Hónapja

  Ne gondold ám, hogy kevesebb vagy a Partizánnál! Ők egy olyan csatorna, ami ab ovo ellenzékiknek szól, nem tudom elképzelni, hogy jelentős számú hezitálót ér el, vagy egy jobboldalit is átfordítana. A Te csatornád viszont - érzésem szerint - pont olyan réteghez szól, aki politikailag inaktív és fiatal. Szerintem jelenleg Te vagy a leghasznosabb tagja az ellenzéki mozgalomnak! Kíváncsian várjuk a Dobrev interjút is! Hajrá! Egyet nem értek: hogy lehet a Kajdi Csabának 256E insta követője, Neked meg csak 51E? Valahogy olyan benyomásom van, mintha sokkal relevánsabb média szereplő lennél, mint amit a követői számaid tükröznek.

 24. Bence Varga
  Bence Varga
  Hónapja

  Az Origo-s mozzanaton beszartam Zsolti, zseniális. 😂😂

 25. Okoslandok
  Okoslandok
  Hónapja

  Nyiltan vállalt meleg. :D Végül is feléjük ezt titokban szokás csinálni szóval valahol jogos a kritika.... :D Talán picit többet kéne drogozni meg gyerekekre verni Zsolti és akkor elhagynák a VV-t és megkaphatnád a Keresztény jelzőt. :D

 26. Manó Sipos
  Manó Sipos
  Hónapja

  Zsolti 4 president.

 27. Szücs Stewe
  Szücs Stewe
  Hónapja

  egy intelligens ember vagy ...

 28. Szücs Stewe
  Szücs Stewe
  Hónapja

  én láttam a gesztuson keresztül , nem volt semmi, én szeretem a Pesti tévét :)

 29. Krisztián Kovács
  Krisztián Kovács
  Hónapja

  Nálunk megtörtént a felvilágosodás,a jappán kakasom ül a tojáson, ha a lányok kajálnak. Egy jobbikos

 30. Szücs Stewe
  Szücs Stewe
  Hónapja

  intuíciós molekulát :)

 31. Szücs Stewe
  Szücs Stewe
  Hónapja

  Büszke vagyok arra amit elértél, egy barát :)

 32. claudia csaki
  claudia csaki
  Hónapja

  Dobrev Klára miert nem követel ingyenes teszteket ? Csinaljanak egy felmérést hogy ki teszteltette magát , mert nem olyan sokan a többi országhoz képest ... Annyi penzt szornak ide oda tavaly óta hogy túlzás , miért nem ide szórják?

 33. Balázs Simó
  Balázs Simó
  Hónapja

  Ki az az elmeroggyant aki össze akarja hasonlítani a partizánt az egykanapénnal ? de tényleg? és ezzel fel is kérdezi.. barom kérdésekkel traktálunk normális embereket :DDD

 34. Zsófia Tóth
  Zsófia Tóth
  Hónapja

  Igazából csak nagy ölelést küldök neked és szorítok, hogy csak így tovább! ❤️🙏 a kezdetektől követem a csatornádat, és nagyon felemelő érzés, hogy te ugyanolyan gerinces, egyenes, tiszta szívű srác maradtál - annak ellenére is, hogy jutottál idáig (imádtam az életedről szóló motivációs videósorozatot❤️) és annak ellenére is, hogy milyen sikeres vagy (sokan ilyenkor már el vannak szállva maguktól). És én is olyan típus vagyok, aki szívesebben néz olyan műsort, ahol emberileg közelítenek meg valakit, és nem a politikai szakmázás (vagy bármilyen szakmázás) megy, ugyh remélem sokáig viszed ezt a vonalat, mert nagy igény van rá ❤️

 35. Tibor Sipos
  Tibor Sipos
  Hónapja

  szegeny ember gulyas marcija :)

 36. Sára Vágó
  Sára Vágó
  Hónapja

  Kérdés Dobrev Klárának: Ha nem lesz meg az ellenzéki 2/3-ad, akkor mit fognak kezdeni a 2/3-os törvényekkel? Megkerülhetőek a jogállami keretek, ha a Fideszről van szó? Vagy esetleg elismerik végre, hogy Magyarországon a demokrácia meghalt a Fidesz kormányzás alatt, és visszaállítják a Fidesz előtti törvényeket? Jó lenne ezekre a kérdésekre választ kapni, mert erről valahogy senki sem beszél.

 37. Danny3333333333
  Danny3333333333
  Hónapja

  Ha, már politika, akkor politizáljunk. Random kapcsolgattam a TV-t délután és az ATV-ben elkaptam egy beszélgetős műsort, ahol arról beszélt egy betelefonáló, hogy 2006-ban nem volt semmilyen szemkilövés... nem arról, hogy ki miben volt esetleg hibás, hanem arról, hogy nem is volt... Nos nem vitatom, hogy páran amnéziásak lettek azóta, de a mai napig fent vannak azok a videók a youtubeon, amik ezt a kijelentést erősen cáfolják, hozzátéve, hogy te is cáfolhatod, hisz Gyurcsánynak megmondtad, hogy te is ott voltál tüntetni ellene ! Amely adásban Gyurcsány meg célozgatott arra, hogy ő nem nagyon van a melegek pártján, ahogy a DK szavazók nagy része sem...most meg bratyizol egy olyannal, aki ki is jelenti, hogy semmit nem fog tenni a melegek jogaiért... hááát...de ezt persze meg lehet magyarázni, mert Orbán ellen megy... Hisz ezt teszed, de, akkor nem jogos a kritika Bencustól ? Pusztán Orbán gyűlöletből még nem fog jól működni az ország az kevés lesz hozzá ! Én sem értek egyet az oligarcha típusú rendszerrel, de akárhogy is nézem mindemellett nyugatiasodik az ország, tehát nem igaz az a narratíva, hogy csak kelet, meg csak elvesznek, meg diktatúra, ez ferdítés ! Nem beszélve arról, hogy amennyit elvesznek egy hozzád hasonló szinten lévő állampolgártól, azt valahol kb. vissza is adják teljesen neked, de ebbe most nem megyek bele. Lehet, hogy csak túlságosan naiv vagyok, de hiszem azt, hogy van 3. út és amit lejjebb írtak, hogy el kéne beszélgetned Toroczkaival, na az aktuális lenne, de persze lehet azt majd akkor is, amikor éleződik a választás mondjuk ősszel, addigra az esélyek is változhatnak. :)

 38. S. Norbi
  S. Norbi
  Hónapja

  Szia Zsolti. Nekem is vannak gondjaim a melegekkel, vagyis most túlzok mert gondom nincs is velük csak fenntartásaim. Viszont egy olyan ember mint te akit a videókon keresztül látok, levetetted magadról azt a sztereotípiát amit én belegondoltam ebbe az egészbe, mert a média és a bulvár tolja túl ezt a dolgot, akkor el kell gondolkodni, hogy kinek a kezébe van a média és ki nem gondolkodik liberálisan. Nkem azzal sincs gondom ha házasodnak a meleg párok, az ő életük, és mindenki a saját sorsa/élete kovácsa. Viszont az örökbefogadás már egy sarkosabb kérdés, rengeteg szemszögböl meglehet közelíteni, és egy napig beszélgetni errő. Viszont ha szeretjük az embertársainkat, akkor nem lenne homofóbia, mert én tök bírlak így hogy nem ismerlek, csak a videókon keresztül, tök inteligens vicces csávónak tartalak, amivel le is tudtam vetkőzni a homofóbiámat, mivel nem is voltam az amire te világítottál rá. Így tovább. 🤜🤛 Pacsi.

 39. Rita Knédelhausz
  Rita Knédelhausz
  Hónapja

  Csodálattal néztem végig,hogy Jakab Péterrel milyen higgadtan beszélgettetek! Még akkor is,ha néha nem egyezett a véleményetek. Nem vagyok jàrtas a politikàban, nem is túlsàgosan foglalkoztat,de ezt a műsort (is!) élveztem ☺️

 40. Ágnes Moreno-Borsányi
  Ágnes Moreno-Borsányi
  Hónapja

  Engem annyira zavar a háttérben az a drótnő! Miért van ott?

 41. Gabriella Pinter
  Gabriella Pinter
  Hónapja

  Szia Zsolti! Szuper vagy mint mindig! Én nagyon kíváncsi lennék Dobrev Klára válaszára, ha megnyerné az ellenzék a választást és találnak egy üres államkasszát, hisz Orbán gondoskodik erröl, akkor hogyan tovább elöre egy jobb Magyarországért, a magyarok jobb életéért??? A semmiböl semmit nem lehet alkotni egy országban. Gondolkozott már ezen az ellenzék? Nehogy a végén Orbán a markába röhögjön. Ugyanis a nép számára az már nem lesz elfogadható válasz, hogy nincs miböl teljesíteni az ígéreteket, az új kormánynak esnek neki, míg Döbrögi a háttérben kajánul nevet. Megköszönném Zsolti, ha erre rákérdeznél!😘

 42. Beni Vucsics
  Beni Vucsics
  Hónapja

  Kedves Zsolti! Márki-Zay Pétert tervezed meghívni? Szerintem nélküle nem lenne teljes a paletta.

 43. Mi Van Hip Hop?
  Mi Van Hip Hop?
  Hónapja

  Mik vannak 🤷‍♂️😀

 44. Malter Károly
  Malter Károly
  Hónapja

  Így is reklám nélkül nézzük, mert használunk adblockert.

 45. Roland Kiss
  Roland Kiss
  Hónapja

  Torockaival leülhetnél beszélni a vírushelyzetről pl 🤔

 46. Anikó Vass
  Anikó Vass
  Hónapja

  Zsolti,hívd meg a Toroczky Lászlót.Irtó jó fej,és nagyon a szívén viseli az emberek sorsát,nagyon segítőkész,nagyon szimpatikus sok embernek.

 47. Iza Sz
  Iza Sz
  Hónapja

  A video vegen mar annyira latszik, hogy szo szerint fizikailag mar belefaradsz a kormanyparti media hulyesegeibe, rajtad lehet latni mennyire ki tudjak szivni az ember energiajat. A video elejen es kozepen meg azert enyhe svunggal, agilisan beszeltel a dolgokrol, de a vegere olyan, mintha mar tenyleg faraszt errol beszelni. Szerintem lassan megengedheted magadnak azt a luxust, hogy ne reagalj ezekre, mert sok ertelme mar nincs. Mindenesetre mi szeretunk, es tamogatunk teged ❤️

 48. Peter Szeman
  Peter Szeman
  Hónapja

  Márki-Zay Péterrel is kérlek csinálj egy videót!! Nagy igény lenne rá!

 49. András Petroczi
  András Petroczi
  Hónapja

  Jakab péternek elvei vannak ! Nem homofób ! Ő egy keresztény ember és ez neveltetésböl adodó és sokmindenben hajlamos a kompromissziora ! Csak jelenleg nem nagyon van olyan pelda ami alátámasztaná sajnos azt az álláspontot ami meggyőzné és hajlamos lenne a változásra ami jo mindenki változik de ehez idő kell ! Mindenkinek vannak alapelvei ami szerint éli az életét ő nem ilyen életkörülményeközött él (családi szempotbol ) de ha látna erre egy jo peldát akkor en hiszem hogy tudna változni az ehez valo hozzáállása! Ez személyes eszmefuttatás vélemény ! És itt az emberi oldali megközelités segít belelátni ezekbe a életutakba higye el mindenki egy homofob ember nem fog elmenni egy ilyen jellegü müsorba és viszonylag nyiltan őszintén 1 kanapén lazán eldumálgatni és még jokat is röhégni .

 50. Çukur Vani
  Çukur Vani
  Hónapja

  Miért mindig erről beszélsz hogy Jakab homofób vagy nem a rasszizmusról nem beszélsz pedig az el szokott fajulni elég komoly szinten

 51. Steve Puppi
  Steve Puppi
  Hónapja

  Mindenki tudja hogy a homoszexualitás egy lelki probléma egézségtelen feldolgozása. Isten azt mondta hogy a bűnnek a következmémye a halál és a betegség. Ha nem lenne homoszexualitás akkor nem lenne aids . Ha nem lenne prostitúció akkor nem lenne herpesz. Ha nem lenne káromkodás akkor nem lenne influenza,covid,nátha.

 52. Péter Jakab
  Péter Jakab
  Hónapja

  Csak annyi, hogy a homofóbia nem fóbia.

 53. Parádi Richárd
  Parádi Richárd
  Hónapja

  Na, engem sikerült megszólítanod, mégha nem is indulsz a miniszterelnökségért és nem is értenénk egyet sok dologban!:) Kérlek próbálj meg bemutatni mégtöbb olyan beszélgetést az embereknek olyan emberekkel, akikkel nem értetek egyet közéleti, társadalmi dolgokban. A kultúrának és ennek a végletekig polarizált magyar közéletnek igazi felüdülés egy-egy ilyen kanapé szerintem. Végül... sokan írták már, én is ki szeretném fejezni az igényt, hogy Márki-Zay Pétert szívesen látnám veled beszélgetni.

 54. szabolcs
  szabolcs
  Hónapja

  A közös ellenség (orbán) szépen összehozott benneteket. Egyébként ne aggódj, ha a hatalom fog ezen múlni, akkor Jakab barátunk simán a pride-on vonaglik majd félmeztelenül. Az pedig szintén érdekes, hogy jobban gyűlölöd az orbánt mint amennyire egy örökbe fogadott gyereket szeretni tudnál, máskülönben nem tudnál ilyen megengedő lenni a témában. További sok kitartást a céljaidhoz, bár ezek után elbizonytalanodtam, hogy mik is azok valójában. Egyébként peace ... ez csak egy vélemény volt.

 55. péter tóth
  péter tóth
  Hónapja

  Milyen szánalmas ember vagyok hétköznap berugok és még ilyenkor is téged nézek Zsolti kérlek hadjad abba a videozát mert már nem tudok aludni miattad 😢

 56. István Filep
  István Filep
  Hónapja

  My respect went even higher for you....📈📈📈📈

 57. Barbara Horváth
  Barbara Horváth
  Hónapja

  A partizán néha túltolja a hatásvadászatot. Marci pedig agresszívan letolja a saját meggyőződését a riport alnya torkán.

 58. Hajni Hajni
  Hajni Hajni
  Hónapja

  Ki az a marci?

 59. Adrián Klement
  Adrián Klement
  Hónapja

  Kedves Zsolti! Lehetne, hogy ne csak baloldali politikusok legyenek a kanapédon? Tudom most volt kivétel, de ő is ellenzéki politikus volt, az ellenzéki összefogás táborába tartozik. Egyértelmű volt, hogy ki lesz a következő vendéged, szerintem sokan tudták és gondolták, ha nem mondod, akkor is egyértelmű lett volna. Jó lenne, ha a Gyurcsány Ferenc és a Karácsony Gergely és a többiek után, meghívnál a másik oldalról is, mondjuk az Orbán Viktor, vagy a Tarlós István, vagy valakiket. Mondhatnál véleményt, jót és rosszat is, mindkét oldalról, a jobb oldalról és a bal oldalról is. A kormányról és az ellenzékről is egyaránt mondhatnál, jót és rosszat is. Elmondhatnád, hogy mi a véleményed a régi Gyurcsány Ferenc és a mostani között. Jó lenne ha polgármester is lenne több, mert polgármestereket nem hívtál meg. Előre is köszönjük.

 60. Adrián Klement
  Adrián Klement
  Hónapja

  Kedves Zsolti! Lehetne egy vélemény videó az oltásról és a vírusról is. A koronavírus ahogy te látod. Patrik és te beoltattátok magatokat, ha igen, akkor melyiket kaptátok? Ti mit tanácsoltok az embereknek, mi a jó döntés szerintetek? Erről csinálhatnál egy videót.

 61. Gabriella Pelsőci
  Gabriella Pelsőci
  Hónapja

  Aki szerint te nem fogadhatsz örökbe, mert meleg vagy, az igenis homofób. Hát megeszlek, olyan cuki vagy, hogy mindenkit elfogadsz...csak ne legyen egyenlő a mindent eltűrnivel. ☹️

 62. Attila Kiss
  Attila Kiss
  Hónapja

  Máeky Zay Pétert is hívd meg!

 63. Bernadett Karvalicsne
  Bernadett Karvalicsne
  Hónapja

  Szerintem fantasztikus volt a videò ès rendkívül jòl kezeltèl egy nehèz helyzetet, hisz az àlmaidròl volt szò, s azèrt mindíg küzd az ember.

 64. Metka TheReal
  Metka TheReal
  Hónapja

  Lesz-e interjú valakivel az egyetlen cselekvéképes ellenzéki pártból, azaz az MKKP-ből valakivel? Kovács Gergely vagy Szuzi szerintem szívesen vállalná. De akár ott a csirke is, vagy a láthatatlan ember, bár ő nem lenne olyan látványos.

 65. Réka Dzsida
  Réka Dzsida
  Hónapja

  Jaj Zsolti, én úgy imádom a videóidat. Nem csak szórakoztató és kedves személyiség vagy, hanem tanulni is lehet Tőled, a nézőpontod által a nézők is jobb emberekké válhatnak. :) csak így tovább, puszi

 66. Anikó R
  Anikó R
  Hónapja

  Hivatalosan a homofóbia " félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések, hátrányos megkülönböztetés általános megnevezése." Már ne is haragudj, de az, hogy valaki úgy nyilvánult meg a témában ahogy, és úgy ködösítette el az összes válaszát ahogy, és olyanokat jelentett ki hogy "3,4,5 apuka" számomra igenis homofóbia. A homofóbia nem fekete és fehér. Nem kell a végletekig elmenni. Nem csak a köpködő fröcsögő erőszakosan fellépő ember a homofób, hanem minden más (akár háztartáson belüli) mikroagresszió közölhet homofóbiát, idegenkedést, utálatot. Nekem amit Péter képviselt teljes mértékben szembemegy azzal, ami a te véleményed róla. Szerintem semmilyen téren nem okés az, ahogy más embereket így lát, így kezel, és ugyanúgy el akarja ködösíteni az lmbtq emberek életét ahogy jelenleg a Fidesz. Ha Miniszterelnök lenne, társadalmilag épp úgy semmi nem változna, maradnánk a sötét középkorban. Ezeknek az embereknek sosem fogod tudni "bebizonyítani"(nem mintha be kellene bárkinek is bizonyítani :D, ennek alap jognak kellene lennie) hogy a szivárványcsaládok is rendes családokat képviselnek, mert ha akarták volna, már rég látták volna. Bőven bizonyítja a homofóbiát az a tény hogy hamarabb néz utána annak, hogy Amerikában milyen genderkérdéseket feszegetnek a gyerekeknél, minthogy a saját hazájában szétnézzen a szivárványcsaládok körülményeit illetően. Ez az ember épp úgy a szőnyeg alá akarja seperni az egész "bagázst", ahogy más pártok. A véleményének a ködösítése pedig szimpla pszichológia, nem akarja az esetlegesen szimpatizáns lmbtq szavazókat elmarni magától. Hidd el a testbeszédéből, mimikájából, azonnali elutasításából könnyen levehető hogy teljes mértékben elutasítja az összes jogot ami ezeket az embereket alapvetően illetne. Taglalja a koronavírus áldozatainak meglepően magas számát, de az előző monológban azt firtatta, hogy neki az lmbtq közösség nem elég nagy és számottevő ahhoz, hogy foglalkozzon vele. Nagyjából kb 400.000 lmbtq tag van Magyarországon, ami szerintem pont elég számottevő ahhoz, hogy végre lássák is őket. Biden azt mondta előző hónapban hogy ő szeretne minden amerikai állampolgár elnöke lenni, mindenkit képviselni. Nálunk mikor lesz jelen bárkinél is ez a mentalitás?

 67. Awe Iop
  Awe Iop
  Hónapja

  Jôl kimosdattad a csåvôt!!

 68. Burgonya Hercegnő
  Burgonya Hercegnő
  Hónapja

  Kérdéseim Dobrev Klárához 1, Milyen intézményes háttér áll mögötte? Valóban önálló politikai szereplőnek lehet-e tekinteni? 2, A családi háttere miatt nem hiteles sok ember számára. Hogyan kezelné ezt a problémát? 3, Mik azok az okok szerinte, amik miatt Orbán ennyi év után is sikeres tudott maradni a saját szavazói körében ? 4, Hogy látja a nők helyzetét a politikában, Orbán szerint a politika a férfiak terepe. Mennyivel könnyebb vagy nehezebb nőként érvényesülni a politikában ? Köszi Zsolti, ha belerakod :)

 69. MonseiorBence
  MonseiorBence
  Hónapja

  Lehet már írták mások, akkor bocsi. Hivatalban lévő Közjogi méltóság még nem ült azon a kanapén. Gyurcsán is már régen volt az. A többiek mezei képviselők. Csak azért mondom, hogy ne adj lehetőséget ilyen féreg Apátiknak a fröcsögésre.

 70. Kolárik József
  Kolárik József
  Hónapja

  Most először talán ez a videó ami a legközelebb áll hozzám. Remélem komolyan gondolod. Számtalan rajongód beszólogat persze álnéven, egyszerűen nem fogják fel azért mert nem értek egyet a melegek gyermek örökbefogadásával attól még nem vagyok nem vagyunk fideszesek és homofóbok. A legtöbb önmagát elfogadónak valló nem képes tudomásul venni , hogy ebben soha nem leszek meggyőzhető. Ettől még nem írtanám ki a melegeket és el tudom fogadni , hogy vannak. Viszont azok a szervezetek akik meg akarják lovagolni ezt a divathullámot lmbtq...stb...csak ártanak az elfogadásotoknak. Ami az én értékendembe nem fér bele a pride felvonulásotok sem. Sokszor írom , hogy ez nem normális. Ezen például azt értem, hogy a normális az, hogy valaki méltósággal viseli az orientálságát és nem akarja erőszakosan kimutatni és másokat például engem zavaróan ezt a tudomásomra hozni. Felesleges magamutogatás ez. Üdv.

  1. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   @Kolárik József az normális ön szerint hogy az elvileg "normálsi" családmodellt való politikusok úton útfélen rúgnak bele ezekbe az emberekbe ? ennek látja a példamutató erkölcsi és szellemi oldalát ? mert ha igen, akkor legyen szives ezt a kritikát is kifejteni. Mert az önmagában nem elég ha meg tudsz egy gyermeket csinálni, és ott az anya meg apa minta, annak a gyereknek olyan szellemi és kultúrális dolgokat kell átadni, ami nem nemi alaphoz köthető.

  2. maistarde07
   maistarde07
   Hónapja

   @Kolárik József nem sertesnek szantam, hanem tenykozlesnek. a termeszet torvenyei, igen. tehat, ha a termeszetben elofordulo jelensegrol van szo, akkor az On szerint is normalis, ha jol ertem. ket ember szeretetben egyutt el = termeszetes. ennyi. raadasul semmit se kenyszerit senki Onre. Ha Onnek ez nem normalis, azt is elfogadom, nekem sem normalisak pl az egymast nem tisztelo heteroszexualis parok egyes extrem szexualis szokasai, ezert en azokat nem csinalom, es semmi kozom nincs is hozza. nem sok mindenbe szolhatunk bele a tobbi ember maganeleteben, ezt sugalltam csak. persze ez a mai magyar politikai klimaban eleg nehez, ezt elismerem, mivel a fidesz szerint ez kozugy, ez valami hatalmas problema. pedig nem az, csak uszitgatasra meg figyelemelterelesre hasznaljak...

  3. Kolárik József
   Kolárik József
   Hónapja

   @maistarde07 de saját magamnak én döntöm el. Ezt kéne felfogni. Itt nem az a normális amire egy ideológia azt mondja hanem a természet törvényei. Ezt is fel kéne fogni.

  4. maistarde07
   maistarde07
   Hónapja

   nem Ön dönti el, mi a "normális". ezt kéne végre felfogni

 71. Nagy Dániel
  Nagy Dániel
  Hónapja

  Jakab Petike tényleg nem homofób...hanem rasszista, antiszemita, nárcisztikus, hazug és még idióta is! Szóval, ne homofóbozzátok, hát van elég baja szegénynek! :D

 72. Cinti Cinti
  Cinti Cinti
  Hónapja

  Liberális vagyok és elfogadom ha valaki jobb oldali de azt nem fogadom el ,hogy valaki Mi hazánk féle torczkai,duró stb ( szándékosan kis betű )nézeteket vall.

 73. ONLY SPEED
  ONLY SPEED
  Hónapja

  Eskü jó arc vagy.

 74. M2SGabi
  M2SGabi
  Hónapja

  "1 pultos lányt", kifejezetten testileg is nőneműt kerestek vagy férfi testbe zárt nőt is elfogadtok?

 75. raczibolya
  raczibolya
  Hónapja

  4:16-nál azt értettem jobboldali f@sz :D :D visszahallgattam 2-3-szor, hogy volt-e i a végén de volt :)

 76. Reka Szabo
  Reka Szabo
  Hónapja

  Nem vagy naív sőt te álsz hozzá jól, nem szabad erőszakoskodni , türelmesen kell hozzá állni, és megmutatni hogy tévednek :D nagyon szurkolok nektek

 77. Doge
  Doge
  Hónapja

  Nekem egy kicsit kiábrándító, mikor valaki beletol mindent egy kampányba, megígéri, hogy minden fasza lesz, elnyeri a pozíciót, majd két év múlva nem is emlékszik rá. Ezért nem szimpatikus Karácsony, és ezért Dobrev sem(plusz a régi rendszer tagja, azt meg kösz nem, már csak a Medgyessy-kampányban betöltött szerepe miatt sem, aki egy elnyomó rendszert szolgált). FeGyőr csak a paneleket puffogtatja folyton, pedig nagyon szimpatikus volt. Jakab túlzásba viszi a populizmust. MZP a legszimpatikusabb, beszél nyelveket, tanult ember, de nekem túl konzervatív, abból volt részünk 11 évig, most kicsit libsibbre vágyom. Remélem, hogy Donáth Anna a mandátuma lejárta után(tiszteletreméltó számomra, hogy ő és Cseh Katka nem hagyják ott az EP-t, ha már megkapták) 2026-ban bejelentkezik miniszterelnöknek. Addig meg billegek FeGyőr és MZP között. És akkor két kérdés Dobrevhez, hátha nem veszik el a sok komment között: -Nem érzi cinikusnak, hogy mindent is beígért az EP-kampányban (ami nyilvánvaló hülyeség mai napig, lsd. USE), most pedig dobbant? -Mit tenne miniszterelnökként azért, hogy akik a Kádár-rendszerben jelentettek, vagy pozíciókat vállaltak a párton belül, (nem a KISZ tagságra gondolok) ezzel segítve a hatalmon maradását egy diktatúrának, büntetést kapjanak végre a rendszerváltás után 32 évvel?

 78. Hanvay D.esign
  Hanvay D.esign
  Hónapja

  hívd meg Orbán Balázs Andrást stratégiai államtitkárt :)

 79. Istvánné Fenyvesi
  Istvánné Fenyvesi
  Hónapja

  Zsolti itt az a baj,hogy az állami gondozottaknak 90%-elkallódik!!!!!!!

 80. Peter Jurkovich
  Peter Jurkovich
  Hónapja

  Nem régen kezdtem el nézni a műsorodat. Nagyon tetszett a Jakab, és a Puzsér interjú is. Örülök hogy nálad az emberek olyan oldalát is megismerhetjük amit amúgy nem látunk. Egyébként érhet téged az a vád, hogy sok ellenzéki van a műsorban, de kormánypárti vajon elmenne? Ha elmenne akkor vajon meg merné mutatni, hogy ő is ember? Nem hiszem. Szép napot.

 81. Dávid Czakó
  Dávid Czakó
  Hónapja

  Márki-Zay nélkül nem korrekt véleményem szerint zárni, megkerülhetetlen a személye és ő ténylegesen nem párt politikus!

 82. Erika Balázsi
  Erika Balázsi
  Hónapja

  Imádlak Zshow meg csillag Patrikot is❣🤪😇 Így tovább 😎🌏😇

 83. Mariann Komives
  Mariann Komives
  Hónapja

  OK Zsolti! TE meggyőztél!!!!!🥰

 84. Fanni s
  Fanni s
  Hónapja

  Zsolti, még jó, hogy voltál a ValóVilágban, mert így most szimplán csak "MelegZsolt" lennél a kormánypárti médiában.. 🤷‍♀️😃

 85. Eszter Karajz
  Eszter Karajz
  Hónapja

  KERDES Dobrev Klaranak: Az EU parlamentben az EU-s minimalberert kampanyol. Sokan ezt nem tartjak kivitelezhetonek Magyarorszagon mert az olcso munkaero az orszag vonzoereje a multinacionalis cegek szemeben. Hogy lehet ezen valtoztatni? Mivel lehetne megnyerni a cegeket hogy europai szintu bereket fizessenek de megis maradjanak Magyarorszagon? Koszi Zsolti, ha megkerdezed.

 86. József Aki kikapcsol és felvidít!
  József Aki kikapcsol és felvidít!
  Hónapja

  Kíváncsi lennék, ha Orbánt hívnád meg eljönne e? A válaszaira, indokaira azért kíváncsi lennék! Mindenesetre mivel minden éremnek 2 oldala van, megkérdezhetnéd őket is, mit miért tesznek, és miért úgy! Legalább nem mondhatnák hogy te a másik oldalt meg sem kérdezted!

 87. Ágnes Karikó
  Ágnes Karikó
  Hónapja

  Ezt nem tudom látod-e majd, de nekem pl. az lenne a kérdésem Dobrev Klárához, hogy nem gondolják-e (ő és a férje), hogy az, hogy ők még a politikában vannak (főleg a férje), azért lehet káros (szerintem), mert úgymond "összegyurcsányozzák" az ellenzéket, és innentől meg van lőve az egész, ez a hívószó a fidesznél, mint azt tapasztaljuk. Sokan nem szeretik őket (érthető), és szerintem ezzel többet ártanak, mint használnak az ügynek. Sajnos gyűlöletet kelteni és uszítani a legkönnyebb (láthatjuk ezt évek óta a fidesz részéről) és Gyurcsány neve mindig kiválóan fog erre szolgálni. Nem lenne-e hasznosabb belátni ezt és meghozni az áldozatot, hogy "igen, a jelenlétem káros, de tényleg kormányváltást akarok, úgyhogy ha kell inkább hátralépek, mert ez fontosabb, mint az én egóm". És az a baj, hogy ezt Gyurcsány is mondta egy parlamenti felszólalásában, hogy bármi lesz a kérdés, Gyurcsány neve lesz a válasz... és láthatjuk, hogy tényleg így van... akkor miért maradnak mégis? Elhiszem, hogy sok dk-s van, de ha ők hátralépnének és azt mondanák, hogy "túl káros vagyok az összefogásnak, lécci rájuk szavazzatok most, mi hátralépünk", akkor szerintem nem érné nagy veszteség az összefogást. Bocsi, lehet, hogy hosszú lett. :)

 88. Tamás Németh
  Tamás Németh
  Hónapja

  Nagyon jó vagy! Márki-Zaj Pétert is meghívhatnád! Érdekelne az is!

 89. Norbert Mezei
  Norbert Mezei
  Hónapja

  Nemrég láttam Zsolti, Pesti tv-s szereplését. (LNL). Le a kalappal előtte. Sajnos a két mindent IS tudónál , túl nagy az ego, az EQ viszont nulla. Az a véglény, aki ilyeneket ki mer jelenteni egy tv adásban,(és meg büszke is rá) az igenis homofób, rasszista etc. és emberileg egy büdös senki. Amivel még nem is lenne akkora baj. A gond az, mikor a másikra mutogat és önmagát mosdatja. Miért nem lehet ezeket gerincesen felvállalni? Nagyon hűségesek a csatornához, de idővel úgyis visszanyal a fagyi. Robi nagyon jól jellemezte magukat, Ők amatőr műsorvezetők. Aki tényleg profi, az ilyen stílust nem engedhet meg magának, Zsolti véleményét abszolút leszarta. Mindig csak a sajátját szajkózta, nem tisztelte meg a vendégét, nem akart korrekt és pártatlan maradni. Elég csak a Gődényes adásukat megnézni (akit egyébként nem csípek) . A Matuznak olyan expozícióval jött, hogy az már hányingert keltő. A saját szavait le akarta nyeletni a fiatal sráccal. Ülj le Pesti tv, ez most egyes lett, de nyugi, lesz ez még sz@rabb is.

 90. Niki H
  Niki H
  Hónapja

  A Toroczkaira lennék még kíváncsi! Ő sem éppen a liberális gondolkodásáról híres!

 91. dorottya petrovszki
  dorottya petrovszki
  Hónapja

  Nekem szimpatikus J. Péter ,egyedül az nem tetszett,hogy azt mondta, hogy amiben nem egyezünk, azt most ne firtassuk, mert az a lényeg, hogy összefogással leváltsuk a jelenlegi kormányt. Azért nem tudok ezzel teljes mértékben egyet érteni, mert mi van ha olyan álláspontra tesszük le így a voksunkat, akivel nemis pozitív irányba változik az életünk.

 92. kutyifritin
  kutyifritin
  Hónapja

  Nem értek veled egyet egy ponton,hogy te olyan kérdéseket teszel fel amit bárki feltenne? Ne már ! Jòl felépìtett,felkészült de spontán is olyan kérdéseid vannak le a kalappal👏 Ne szerénykedj!

 93. Zsolt Horvath
  Zsolt Horvath
  Hónapja

  Mindketten nagyon jók vagytok! Marcit is nézem meg Téged is! Így a legjobb, ne változzatok!

 94. Erika Tóth
  Erika Tóth
  Hónapja

  Mi a baj? Látszik rajtad, a mimikádon, a tekinteteden, hogy vmi bánt téged. Ne legyél csalódott, mert a változás jó dolgokat is hozhat...Jakab mindenképpen a változásért dolgozik. A csatornád pedig szuper, szerintem el sem hinnéd milyen rétegekből vannak rajongóid, S milyen hatással van rájuk a munkásságotok!

 95. Pink Lilla
  Pink Lilla
  Hónapja

  Egyetértek veled, de úgy érzem, hogy a lehetőséget, hogy bizonyítsanak a szivárvány családok egyáltalán nem kapják meg....

 96. Brigitta Ceglédi
  Brigitta Ceglédi
  Hónapja

  Azert jo hogy politikusokat is meghivod mert a targyak mögött emberive valnak...nekem nagyon szimoatikus lett a Karacsony is a Jakab Peti eddig is az volt szamomra csalodas hogy nem tamogatja a melegeket de ez van. Az ezer lepeses ut is 1el kezdödik

 97. Vera Togobickij
  Vera Togobickij
  Hónapja

  Hehe, azt hittem, azért akart ott lenni a forgatáson a sok jobbikos, hogy bevédjék a seggét 😂

 98. xtabest
  xtabest
  Hónapja

  Dobrev Klárától azt kérdezném, hogy - Nem szégyelli magát? - Meg azt, hogy - Tényleg komolyan végig gondolta ezt, és azután nyugodt szívvel jelölte magát? - És még talán annyit, hogy - Mivel zsarolja Viktor, és/vagy mennyit kap ezért a cirkuszért? - Ha Jakab Péter lesz a miniszterelnök, már vonulok is emigrálni. Mindig faji, vallási, nemi identitási alapon fog dönteni. Remélem Zsolti, ezt a szíved mélyén te is tudod! ❤️

 99. Dániel Tószegi
  Dániel Tószegi
  Hónapja

  Az lenne a kérdésem hozzád, hogy fogsz-e a PestiTV-s "vitáról" videót csinálni? Érdekelne, hogy te hogyan látod!

 100. Tünde Tóth
  Tünde Tóth
  Hónapja

  Egy kanapén Orbán Viktorral.KÖNYÖRGÖM Zsolti! 🥲😻😅