TIBI ATYA: "AZT LÁTOM, HOGY AZ EMBEREK LESZ*RNAK MINDENT"

2 400 Megtekintés 140 E


Elindul a WEBKANAPÉN 3. évada új helyszínen, új emberekkel! Minden szerdán egy újabb epizód! Negyedik adásunkban Tibi atya Brand alapítóival beszélgettem. Szóba került a brand indulása, hogyan és miért is lett Tibi atya, és többek között a jövőbeni terveik is! A végén most sem maradtak ki a negatív kommentek! Tarts velünk!
INSTA: osvvath_zsolt​​
Tibi atya: tibiatya_sz...
www.humbakmuvek.hu/

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. traxx023
  traxx023
  4 napja

  Ezek nem intelligensek, csak annak mutatjak magukat. “Nem vagyok vallasos, de Isteni szentseg a hazassag” “rontja a tarsadalom szovetet” hagyjuk mar ezt😂

 2. Péter Körmendi
  Péter Körmendi
  6 napja

  Hát ez a csatorna sajnos egyre gyengébb. Bárki, aki kicsit "híres" az bel ide és mellébeszélgetés van. Tényleg kezd belterjes lenni ez a magyar youtuber meg megmond kzeg. Mennek körbe egymás műsoraiba egymásnak magukrl beszélgetni. Illetve van mg mikor egy miniszterelnökjelöltjelölt jön egy kicsit bugyizni mert a PR-osai elmondták nekik, hogy 2a fiatalokat csak youtubeon lehet elérni, itt ez a 3 youtuber ide menjél be te is, mindenki bemegy s itt erről ezt meg ezt mondjad". Igazán ritka lett a nézhető tartalom. Mindegy, azérrt sok sikert "ehhez". Megélni meg lehet belőle, és ez már valami.

 3. Petra Bognár
  Petra Bognár
  6 napja

  Én csak azt nem bírom hogy Zsolti mindig közbe vág úgy, hogy közben ő tette felna kérdést de közbe vág és magáról beszél. Vagy épp megakarja fogalmazni, hogy végülis ő mit gondol... Túl sok nekem ez.

  1. Petra Bognár
   Petra Bognár
   6 napja

   Azt is szoktam, valóban nincs.

  2. ZSHOW time
   ZSHOW time
   6 napja

   Akkor nezzel Discoveryt. Ott ilyen nincs allitolag.

 4. Nightcore ASMR
  Nightcore ASMR
  7 napja

  Jól értem, hogy egy olyan pali aggódik a társadalom szövetének a felbomlása miatt, aki orvosi diplomával a zsebében egy halálos világjárvány idején is inkább abból élt, hogy lopott mémeket osztogatott a Facebook-on? Hmm... 😂 😂 😂 Engem meggyőzött, persze nem arról, amiről szeretett volna.

 5. Róbert Hajdu
  Róbert Hajdu
  9 napja

  Gondoltam jobb dolgom nem lévén így vasárnap délután rászánom azt az egy órát, hogy meghallgassam a beszélgetést, hátha elhangzik valami, ami után esetleg úgy gondolom, hogy több év szünet után adjak egy újabb esélyt Tibi atyának. Nos, egy órával később arra jutottam, hogy teljesen jól döntöttem, amikor kikövettem az oldalt.

 6. Attila Szabados
  Attila Szabados
  11 napja

  Miért kell mindig a meleg témában minden riport alanyt számon kérni?Itt kezdődnek a problémák...egy hetero riporter miért nem kèrdezgeti állandóan hogy mi a véleményed a heterokrol? Engedjük már el a témát Gulyás Marci is ugyanez...mi ez ha nem meleg propaganda!?

 7. Noemi Kormos
  Noemi Kormos
  13 napja

  Kissé elkeserítő, hogy rengetegszer szólal meg a nagy népszerűségnek örvendő Facebook oldalán, komoly közéleti, politikai témákban is, de még itt sem vállalta fel az arcát. Van véleménycikke ami tök jogos. Például, hogy elfogadhatatlan az, hogy egyes influenszerek lájkmágnesnek használják a kiskorú gyermeküket, kiszolgáltatva ezzel őket. Jó, hogy felszólal ez ellen, de ezek az emberek legalább arccal csinálják ezt. Ténylegesen vállalják magukat. Ő erre képtelen. 🙄

 8. ÁkoS Tóth
  ÁkoS Tóth
  14 napja

  Zsoltin látszódik a fáradtság, de profizmussal elviszi az egészet. Nagy jó rész, értelmes jó vendégekkel.

 9. Szilvia Tóth
  Szilvia Tóth
  14 napja

  Azt kell,hogy mondjam, bár senki nem kérdezte a vélemyényem :) , de nagyon régen láttam ilyen érdekes videót, nekem nagyon tetszik, hogy jó témákat feszegetünk, intelligensen és jó hangulatban :) Ez egy tök jó beszélgetés . Köszönöm! :)

 10. Tomtom
  Tomtom
  15 napja

  56:55 Mekkora csúsztatás ez. A mémnek a kép az alapja, amire más más szöveget írnak.

 11. rapidcoma
  rapidcoma
  15 napja

  mondjuk tura cipoben megjelenni egy ilyen szinvonalu produkcioban, sokat elmond....

 12. rapidcoma
  rapidcoma
  15 napja

  Van olyan meme ami tul sok volt?? Persze... Szolok mindenkinek, hogy a Drotos Karesz, akinek a fotojat is kitettek, miutan meghalt, rajuk irtam, hogy ez kicsit kegyelet serto,nem foglalkoztak vele, azota nem kovetem oket, lehet mar nem hasznaljak, nem tudom. (falubeli volt akirol mintaztak) A pedofilos poeinjaikrol is is melyen lapitanak, erdekes.

 13. Niki Turbucz
  Niki Turbucz
  15 napja

  Az csak szerintem fura, hogy akinek ilyen sarkalatos véleménye van emberekről és társadalmi kérdésekről, ráadásul ilyen követőtáborral rendelkezik, a nagy szavakhoz nem adja hozzá az arcát? Így elég hiteltelenné válik számomra.

 14. Anna Csorba
  Anna Csorba
  15 napja

  Zsoltit nagyon szeretem az étterem egyszerüen mesés😍

 15. Anna Csorba
  Anna Csorba
  15 napja

  Szerencsére nagyon régen nem olvasom őket. Egyértelmű,hogy a pénz miatt kezdték és folytatják.Nagyon fideszes volt a figurájuk,(normális) volt minden harmadik szó amikor a melegekről és a házasságról beszéltek. Ezek abból élnek,hogy mocskosan beszélnek másokról,szar piát árulnak és a magánéletben meg játszák a tanult konzervatív istenhivő mintapolgárt. Katasztrofa,hogy ilyen embereket olvasnak halgatnak,eltartanak a mai,17-25 évesek. Szomorù😔

 16. adipingvin
  adipingvin
  16 napja

  Nagyon jó beszélgetés volt szerintem!Mind két oldallal egyet tudtam érteni bizonyos témákban. Köszi

 17. Emese H
  Emese H
  16 napja

  Az melyik èrvelèsi hiba is, amikor valaki minden tettére azt a reakciót adja, hogy “de bezzeg az is reklámozza az ivást”. Ők meg társadalmi jelenségekre reflektálnak, fantasztikus… miközben pénzt csinálnak az alkohol népszerűsítéséből, dettó ugyanaz, csak itt még a tinédzserek is a célcsoport a mémekkel.

 18. Bibor Folyok
  Bibor Folyok
  16 napja

  Érdekes személyiség Döme. Tetszik. Iszonyat érzékeny, minden rezdulésre tarsadalmi es egyén szintjén is. Innék vele Egy Jeges Kvt. Ölelés neki, Kriszti

 19. Ingrid Imola
  Ingrid Imola
  16 napja

  Azt lehet tudni, hogy a Döme nevű fiú ki és mi elől rejtőzködik? Se a nevét, se az arcát nem vállalni szerintem ultra gáz.

  1. hannah prescott
   hannah prescott
   15 napja

   Szerintem nem gáz. Szerintem az mondja ezt ilyen emberekre, aki túl kíváncsi és semmi mással nem tud jönni ellene, mint gáz... pedig a mondanivaló lenne a lényeg nem a külsőségek állandóan.

 20. Emese H
  Emese H
  16 napja

  Nem teljesen értem miért hívtad meg öket, már egy olyan szintet képvidelnek ami alá nem megyünk egy bizonyos szint felett ugye…

 21. Geopolius Tábornok hivatalos oldala
  Geopolius Tábornok hivatalos oldala
  16 napja

  Fogalmam sincs hány napig lesz fent a véleményem. A Tibi atyás srácoknál is látszott, hogy a te kanapédon nekik is mentegetőzni kellett. Mert a Teremtő egy féleképp teremtett és állította be a nemi kapcsolatot. Az a természetes ahogy a Teremtő a természetet alkotta. Szinte minden videód átmegy propaganda marketingbe egyfajta vélemény irányába. Ezt vélemény fasizmusnak hívják. Nyilván ezért se leszek feliratkozó itt. Azoknak kell lassan magyarázkodni akik Magyarország népességét, a jövő generációt nevelik. Gratulálok.

  1. Geopolius Tábornok hivatalos oldala
   Geopolius Tábornok hivatalos oldala
   15 napja

   @Palma Virag Orbán tehet róla, hogy arab még nem járt benned, hogy nincs migránsok által elkövetett bünözés mint Franciaországban. Viktort össszetéveszted a fszkalap Gyurcsotánnyal. Ha még ő lenne hatalmon akkor éhen döglenél. 10 százalékos munkanélküliség volt. Tévedésben vagy pénz dolgában is. Ugyanis, ha nincs rend az országban akkor lehet 1000 milliárdja is az elnöknek semmit se ér. Többet ér, hogy minél több ember viszonylag jól él. Ettől marad legitim a hatalma még sokáig. Furcsa lehet neked. Attól mert valaki gettóban nő fel még nem aberrált környezet lesz neki a megfelelő.

  2. Palma Virag
   Palma Virag
   15 napja

   @Geopolius Tábornok hivatalos oldala Menj és töltögesd fel zsebi babát, meg varga irént te nagyon színvonalas emberke,. Mert csak erre vagy hivatott, semmi értéket nem közvetítesz, csak a szemét ömlik belőled és a csatornádból

  3. Palma Virag
   Palma Virag
   15 napja

   @Geopolius Tábornok hivatalos oldala Igazad van, itt csak europa legkorruptabb politikusai akarják eldönteni hogy hogyan élj, hogy lehetsz boldog, mindezt egy tudományos alaptalan vallásra és Istenre hivatkozva, aki ha azt látná hogy az ő szent vallását mire használja fel ez a párt, a lopástól és a gyűlöletkeltéstől kezdve, azonnal eltörölné őket még a Föld felszínéről is. Kívánom hogy tölts egy évet nevelőintézetben, mert én a munkámból kifolyólag voltam ott, és annak ellenére hogy a dolgozók a lehető legtöbbet próbálják biztosítani, igenis kijár azoknak a gyerekeknek a szerető és támogató közeg. Érzéketlen vagy, és soha de soha nem fog a magyar népesség nemet mondani a nyugati értékeknek, kezdve az elfogadástól és a az alapvető emberi jogokig, Ezt tudja Orbánkád is ezért nem fog kilépni az EU-ból, mert csak a pénz kell neki, és az érdekei...

  4. Geopolius Tábornok hivatalos oldala
   Geopolius Tábornok hivatalos oldala
   16 napja

   @Palma Virag Az ország népességéhez viszonyítva pár ezer gyermek van csak gyermekotthonba. Tudod pálmavirag kell egy férfiésegynő a család alapításhoz. Ahogy a Teremtő kigondolta úgy kell csinálni nem pedig engedni egy aberrált lobbit tért nyerni. Társadalmi tudósok találták ki a heteroszexuális kifejezést is. Van a férfi és a nő, családot is Isten találta ki. 2021-re már ott tartunk, hogy aki ragaszkodik a természeteshez, istenihez már magyarázkodni kell. Ugyanazok a bankárok, kereskedők szabadították ránk ezt akik anno a hippik mozgalmát is a szabad sszerelemmel. Ugyanazok vannak a háttérben akik nem újjá akarják építeni a volt gyarmatokat inkább fegyvert szállítanak nekik és életerős férfiakat ide migrálnak Nyugat - Európába. Amikor már szinte sírva beszél a nyugger francia tábornok, hogy megszállták a hazáját. Ahol egy német 7 gyerekes politikus azért támadja Magyarországot, mert családvédelmi törvényt hoz a beteg lobbi ellen akkor szerinted nem háborodhat fel az ember? 2021-ben ugyanazok az elvek igazak amiben nagyszüleim nevelkedtek. Egyetlen egyenes ember se dönt másképp. Itt nem Macron gyerek és Merkel félék élnek akik 30 ezüst pénzért eeladnák a vén Europát.

  5. Palma Virag
   Palma Virag
   16 napja

   Te beszélsz ? te aki a jövő generációja számára Zsebi babát, meg Varga Irént népszerűsíted ? Haha...tudod, a jövő népességéről akkor esne szó, ha a nevelőintézetes gyerekeket, nem dobná el senki, aki a természetes úton tud szülni...erről szól az egész! egy nem természetes állapoton próbálnának segíteni...de te úgy látom nem érted rádásul totál ellentmondásos is vagy

 22. Rebeka H. 🤍
  Rebeka H. 🤍
  16 napja

  A hang borzalmas.. össze vissza változik és elmegy-visszajön.. Csináljatok már vele valamit🙄

 23. Palma Virag
  Palma Virag
  16 napja

  Ne haragudj Zsolti, a dislike nem neked szólt! emlékszek mikor tizenéves koromban, felmerült az a kérdés, hogy eljárok pszichologushoz a lelki problémáim miatt, de annyira zárkózott voltam, hogy még neki se mertem elsőre megnyílni, sőt még másodjára sem. Amit ez a Döme gyerek itt letol, úgy hogy közben pszichológusnak készül, számomra visszataszító. Ugyanezt gondolom Bagdy Emőkéről, aki olyanokat posztol, hogy a kisebbség nem határozhatja meg a többség véleményét és ezt a köztévében deklarálja, egy másik NERES pszichológus szerint pedig a melegeket sosem bántja senki....szóval engedd meg hogy károsnak tartsam hogy ezt a két ficsúrt, te jó fejnek tartod! Nem, nem jó fejek...a mai napig uszító és meleg ellenes posztokat írnak, ráadásul egy olyan futball rajongói klub számára akik alapból nem túl elfogadóak a melegekkel és az lmtq val kapcsolatban. Most olvastam pont hogy egy posztjukra valaki azt írta, hogy teljesen normális reakció ha a felvonuló melegeket megdobálják , Ez, mi ha nem káros , kérdem Zsolti minden rosszindulat nélkül ? Ők beszélnek provokációról, holott ők is provokálnak...Károsak, kontraproduktívak, hiteltelenek számomra. Ez nem jófejség, ez szimpla képmutatás! Ettől függetlenül Zsolti miattad végig néztem, ahogy az összes többi videóidat is !

  1. Palma Virag
   Palma Virag
   16 napja

   @Farka póne MIért is ? képes vagy 1 épeszű érvet mondani,hogy miért tartasz betegnek.Ha igen , írd le mert ez így eléggé jelentéktelen tőled. Tőled aki nulla érzelmi intelligenciával rendelkezel

  2. Farka póne
   Farka póne
   16 napja

   Beteg vagy tényleg agyban

 24. Mariann Komives
  Mariann Komives
  17 napja

  Sajnálom ezt a Döme gyereket meg az időt is amíg néztem! Megértem hogy eltakarja az arcát mert vállalhatatlan!

 25. Kristóf Szabó
  Kristóf Szabó
  17 napja

  Az LMBTQ (pride)mozgalom nyugaton olyan mint a fidesz itthon. Számomra ez jött le és jogos érvelésnek tartom. Nem tud konszolidálódni.

  1. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   17 napja

   A fidesz Meg egy keresztény párt...ja nem

 26. Bela Acs
  Bela Acs
  17 napja

  "Kicsit too much". A doki vagy az atya mondta. Same itt.

 27. Roland Botos
  Roland Botos
  17 napja

  Hát ez a kettő ugyanolyan szörnyűséges,mint amilyenek a posztjaik.

 28. Ypsilon Ex
  Ypsilon Ex
  17 napja

  Zsolt! Ez most nagyon félrement. Ez a tibi atyás csávó nagyon negatív személyiség, nem túl értelmes és a bebaszást értékesíti, hulladék minőségben!

 29. kaful pikusz
  kaful pikusz
  17 napja

  arra a Dömére de rámásznék

 30. Peter Szilvasi
  Peter Szilvasi
  17 napja

  Trollfocit hivd meg legkozelebb! 😁😁 Megneznek egy Egy kanapen Trollfocival 😁😁

 31. Alexandra Biro
  Alexandra Biro
  17 napja

  @Döme: 10/10

  1. Alexandra Biro
   Alexandra Biro
   16 napja

   @Burgonya Hercegnő Mert a mai hiperszenzitív, PC-túltolt világunkban egy viszonylag szélsőségesebb/kategorikusabb véleményt tud kultúráltan, vállalhatóan és érthetően kommunikálni. Nem ledöngölően, nem erőszakosan, nem elvakult elborult módon, ahol nincs hely a racionális ellenérvekre.

  2. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   16 napja

   Miért is

 32. Orsolya Marton
  Orsolya Marton
  18 napja

  Nagyon jó vagy Zsolti! Kiválóak az interjúk.❤️

 33. Oliver Fazekas
  Oliver Fazekas
  18 napja

  Aki több órát így képes végig ülni maszkban az valamilyen szinten biztos hogy nem normális!

  1. Oliver Fazekas
   Oliver Fazekas
   16 napja

   @Bálint Patakfalvi ezt nem lehet megszokni

  2. Bálint Patakfalvi
   Bálint Patakfalvi
   16 napja

   Minden megszokas kerdese

 34. Tim & Tom
  Tim & Tom
  18 napja

  Tipikus emberi viselkedés, próbálja ez a két fiú mindenféle kifogással megmagyarázni azt amit igazából csak nem tudnak elfogadni. Nem hiszek Istenben, de azért Isten színe előtt csak a heteroszexuális párok fogadhatnak hűséget... Ez aztán a hiteles érvelés😂

  1. Kristóf Szabó
   Kristóf Szabó
   15 napja

   @Emese H de utalhat arra is,hogy Isten létezésében hisz,de abban nem,hogy Isten meghallgattatik. Ergó eltávolodsz tőle és nem hiszel a cselekedeteiben,vagy mondjuk utálod. A létezését elismered. Valszeg Máténak vegyes érzései vannak Istennel és a szentségekkel,de néhány döntésükkel egyetért.

  2. Emese H
   Emese H
   16 napja

   Szerintem ez az érvelés nem teljesen tiszta, mert ha valaki megtagadja valami létezését (nem hisz istenben), és utána szentségnek nevez egy társadalmi konstrukciót, ami szentsgég a szerint az hit szerint aminek istenében ö nem hisz, az ugyanaz, mintha azt mondanád, hogy te nem hiszel abban, hogy vannak melegek, de a prideot támogatod. Legjobb esetben is furcsa ez így.

  3. Kristóf Szabó
   Kristóf Szabó
   17 napja

   Az,hogy ő személyesen elfordult istentől még nem azt jelenti,hogy másoknak is elkell. Ő is szerintem tiszteletbe tartja ezt a gondolatmenetet még akkor is,ha ő személyesen nem követi. Pl: számomra visszataszító a Pride,de valahol megtudom mit képvisel és nem akarom,hogy most be legyen tiltva. Ez kb. olyan,hogy semmiben nem értek veled egyett,de harcolnék azért,hogy elmondhasd. Így érted Tim és Tom?

 35. Páldi Erika
  Páldi Erika
  18 napja

  Ez a Döme rejtôzködik valaki elöl?

 36. FxDoX
  FxDoX
  18 napja

  Ez nézhetetlen! ... Fogyatékosokat miért hívsz meg a műsorba? Legközelebb mi lesz, ha nem vállalja valaki az arcát? Vödröt húzol a fejére? .... Ezt nem érzed, hogy gáz!?

 37. József Zsoltné Schwarczenberger
  József Zsoltné Schwarczenberger
  18 napja

  Egy coca cola anno amikor a feketék csak a busz végében lehettek...bőven anno fekete-fehér képen még velük reklámozta a colát.Egy coca cola nem bevásárolja magát vagy ikea mert nincs rá szüksége...a rossz kampány is pozitív pár hete Ronáldo szimpi videója..Iszok ennek ellnére is pedig a zéró is felvisszi a cukrot mert tele van édesítővel nem a legjobbal és nem kevéssel.Lábjegyzet

 38. Judit Simon
  Judit Simon
  18 napja

  Bennem egy kérdés merül fel, ami lehet kicsit sarklatos, de mindig felmerül ha ilyen véleményt hallok valakitől, mint a két fiútól: miért jobb egy isten (vagy csak polgári) előtt egybe kötött házasság férfi és nő között , akik a saját gyereküket testileg és lelkileg is bántalmazza, mint azaz isten előtt (vagy csak polgári) egybekötött házasság, ahol azonos neműek vannak, majd a lehető legboldogabb / biztonságosabb / szeretőbb körülmények között nevelnének majd gyereket/gyermekeket? Szerintem senkinek nem kell messzire mennie a saját körén belül és sajnos biztosan találna olyan ismerőst, barátot aki lehet inkább ha tehette volna választott volna inkább egy azonos nemű szülő párt, mert a saját szülei közel sem megfelelően nevelték és bántak vele.

 39. szekibi
  szekibi
  18 napja

  A fickó rejtőzködik maszkban és napszemüvegben??

  1. szekibi
   szekibi
   16 napja

   @Dávid Der számomra hiteltelen mindkettőt, intelligensnek tűnnek,de ezt számtalan ellentmondásos állítással cáfolják meg, hihetetlen,hogy ennek ilyen hatalmas követőtabora van..

  2. Dávid Der
   Dávid Der
   18 napja

   Igen. Nem meri felvállalni az arcát.

 40. Etelka Siller
  Etelka Siller
  18 napja

  Mondjon bárki bármit , nekem ez a maszkos srác nagyon szimpatikus.

  1. Péter Juhász
   Péter Juhász
   5 napja

   @Domonkos Péter az az ellentmondás ha elmondja hogy ő nem hisz Istenben és nem vallásos, majd lehivatkozza a melegházasság helytelenseget azzal, hogy a házasság férfi és nő között létrejövő Isteni alapokon allo sorskozosseg, mindezt teszi Európában kb évtizedek óta csökkenő keresztény felekezeti tagszámok mellett, egy szekularis országban ahol az 1700as évek végén II. József felvilágosult abszolutista már elsodlegesse tette a polgári házasságkötést. Én nem vagyok a vallás ellen, nekem is van hitem, igaz nem gyakorlom az egyházon belül, de ebben a Tibi atya gondolatmenetben annyi logikai bakugras van h csak na. Én kívülállóként akár egész jól el is szorakozom ezeken a furcsasagokon, de pl. ha meleg lennék azért lehet hogy rendesen felbaszna az agyam.

  2. Tostig Levon
   Tostig Levon
   11 napja

   Döme4president!

  3. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   13 napja

   @Reka Szabo Nem azt mondtam h buta, hanem h képmutató....az alkoholizálást népszerűsíti a melegséget elítéli ..

  4. Reka Szabo
   Reka Szabo
   13 napja

   @Burgonya Hercegnő pedig a maszkos (Döme) sokkal értelmesebben válaszol sztem :)

  5. Balázs Mihalek
   Balázs Mihalek
   14 napja

   @Taska Koka Akit ismerek és vallásos suliba jár mind nem vallásos😅 sokaknak a szüleik azok de ők már nem, nagyon kevesen vallásosak szívből.

 41. Lego Musk
  Lego Musk
  18 napja

  A két csávó hazament és ezután rózsaszínűt hányt, a stúdió kicsit tortás!

  1. Lego Musk
   Lego Musk
   16 napja

   @Palma Virag ne nézz pesti tv-t,az káros!

  2. Palma Virag
   Palma Virag
   16 napja

   a studió tökéletes! nekem nagyon tetszik...a giccset meg a pesti tv-ben keresd

 42. berta
  berta
  18 napja

  sosem fogom megérteni azokat, akik ellene vannak az örökbefogadásnak. ha bemennétek bármelyik gyermekotthonba, komolyan azt preferálnátok, hogy azok a gyerekek, akikről a biológiai szüleik lemondtak, ott maradjanak bizonytalan ideig, ahelyett, hogy egy szerető család, álljon az akármilyen szereplőkből, megadja nekik a gondoskodás és feltétel nélküli szeretet örömét? annyi, de annyi tönkrement, normálisnak beállított hetero család van, ahol a gyerekek elképzelhetetlen körülmények között nőnek fel, az valahogy mégsem ekkora társadalmi kérdés.

  1. Kristóf Szabó
   Kristóf Szabó
   15 napja

   @Burgonya Hercegnő a kemény neveltetés nem egyenlő azzal,hogy alkoholista vagy drogos családban nevelkedik. A kemény neveltetés a szigort jelenti,de nem verős szigort.

  2. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   15 napja

   @Kristóf Szabó Nem érted....az hogy valaki életre való lesz a kemény neveltetés miatt, az nem azt jelenti hogy nem lehetnének emiatt később lelki törései, problémái amik miatt esetleg különböző tudatmodosító szerekhez nyúl....ahogy általában ilyenkor apától/anyától látja. Mert egy szülő alap normális esetben nem így bánik a gyerekeivel

  3. Kristóf Szabó
   Kristóf Szabó
   16 napja

   @Burgonya Hercegnő "folyamatosan dolgoztatták és úgy beszéltek vele mint a kutyával" lehet neked ez visszatetsző,de a rendes állampolgár lett belőle akkor viszont működött nem? Benne van a pakliban,hogy sérült lesz,de elkényesztetett gyerek is lehet sérült.

  4. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   16 napja

   @Kristóf Szabó Ismerek olyan családokat, ahol a gyereket folyamatosan dolgoztatták, úgy beszéltek vele mint a kutyával, meg is emberesedett, azt hitték ez a jó nevelés kulcsa, hogy így majd nem elkényeztetetté válik, sikerült is, majd felnőtt korára örökre megszakította a kapcsolatot a szüleivel, mert akkor jött ki rajta az a bánásmód amit máshol nem tapasztalt. a másik kategória ha mindent megadsz a gyereknek, szintén káros, hiszen nem készíted fel őt az életre, elhalmozod, de valódi szeretetet, törődést nem kap. az hogy te károsnak tartod hogy két meleg felnevel egy gyereket, az azért káros, mert egy olyan világban ahol régóta tudjuk hogy senki és semmi nem tökéletes, ítéletet hozni, olyan mintha azt mondanád, te pontosan tudod hogy mi kell egy gyereknek. Holott te is tudod, hogy ez nem így van. Nincs tökéletes szülő, élethelyzetek vannak, aminél csak jobb lehet ha az ember számíthat valakire ....!

  5. Kristóf Szabó
   Kristóf Szabó
   16 napja

   @berta eleve nem attól vagy jó szülő,hogy mindent megadsz. Már eleve rossz ha mindent is megkap a gyerek,magyarán aranyvilla lesz a seggében. Vannak dolgok amiket anyától és apától kell megtanulni egy gyereknek. Apától a feltétel nélküli szeretet,anyától a feltételes szeretetet. Apától a férfi mintát,anyától meg a nőit. Már egy válás megviselhet egy gyereket ami talán felnőtt korában ütközik ki. Képzeld el felnőttként azt,hogy neki sose volt anyja. Kb. Mintha meghalt volna. Ez okozhat benne hiányt. Ezzel is kell számolni. Nem jelenti feltétlen,hogy elbaszott gyerek lesz. Elbaszott lehet hagyományos rossz családban is. Egy gyereknek meg nem adunk meg mindent mert van,hogy neki kell megszerezni és azt kell megtanulni.

 43. sszabyy
  sszabyy
  18 napja

  Mi lett a hanggal? :( Egyébként nagyon jó beszélgetés!

 44. Flóra Tamási
  Flóra Tamási
  18 napja

  Életem flexe volt, hogy Máriakálnokon lakom.

 45. epo1980
  epo1980
  18 napja

  amúgy update-elni kellete az "about" alatti angol szöveget, mert elég fapados... "Helooo! Welcome to my HUfrom channel :) This whole thing is totally new to me and I'm glad to begin this with you! I don't want to categorize the channel because I'm not categorized. I'm making videos from what I like and I trust you will find the right one for you. Let's clarify a few things before you stay: I'm gay, I was in a reality show, and no, I'm not normal. If you can live with them then sign up;)"

 46. Dávid Nagy
  Dávid Nagy
  19 napja

  Tibi atya meggyóntatta VV Zsoltit.

 47. tegesjea
  tegesjea
  19 napja

  A tarsadalom szovetebe beleivodott az a szexizmus is, ami szerint a noknek egy erteke lehet a basznivalosag. Az egeszben az a szomoru, hogy Magyarorszagon valoban nem homofobok es felvilagosult ertelmiseginek is szamitanak. Szemelyesen egyebkent el tudom fogadni a velemenyuket, de akkor is elkeserito ez a helyzet

 48. Doma
  Doma
  19 napja

  Egy kicsit szánalmasnak véltem olykor a magyarázkodást 😅 ciki

 49. Zsanett Andrea
  Zsanett Andrea
  19 napja

  Még Zsoltit sosem láttam ennyire fáradtnak. Érthető persze. A két srácról meg a Tibi sztoriról inkább nem írok semmit.

 50. Péter Márkus
  Péter Márkus
  19 napja

  Olyan az egész interior mint valami túltolt babazsúr...már csak cumi kéne a srácok szájába.

 51. kutyifritin
  kutyifritin
  19 napja

  A hit ha egy gondolkodó emberre van rákényszerítve ugyanolyan káros mint a melegek elfogadása .Máté is hitt/ hisz Istenben a hetero emberek is elfogadják/ták a melegeket addig a pontig amíg nem kényszerből kell. Döme egy kicsit furcsa figura legalább a szemüveg lekerült volna... Szerintem Zsolti jól mozgatta a szálakat de sok helyen direkt nem vették fel a fonalat.

 52. Bogi
  Bogi
  19 napja

  Fhu szegények de primitívek.. eddig soha nem szóltam hozzá egyik videóhoz sem, de ők..👎🏼👎🏼 Főleg szegény Döme. Annyira nem bírja ki, hogy ne okoskodjon bele mindenbe, vélemény az van, arc felvállalás az nincs. 😏 Gáz!

  1. Kristóf Szabó
   Kristóf Szabó
   17 napja

   Nem vagy valami toleráns ember. Fejtsed ki bővebben kérlek az érvedet. Érdekel az "okoskodásod".

 53. Flora
  Flora
  19 napja

  annyira kínos volt ezt végignézni bazdmeg..

  1. DJ Titániumgyűrű
   DJ Titániumgyűrű
   16 napja

   Miért?

 54. Kata Nagy
  Kata Nagy
  19 napja

  Nektek is feltűnt, hogy Máté többször kimondja a visszás szót…. Aztán amikor a melegházasságról kérdezik, a házasságot Isten előtti szent köteléknek mondja, ezelőtt 5 mondattal kerek perec kimondja, hogy nem hisz sem az egyházban, sem Istenben- na nekem ez a visszás….

  1. Szacika19
   Szacika19
   7 napja

   @Renáta Hardi Hogy miért férfi és nő közt van szent kötelék? Netán mert Isten egy nőt és egy férfit teremtett egymásnak esetleg?? Csak ha már a szent kötelékről van szó.. Méghogy azért mert ez a leggyakoribb...

  2. Renáta Hardi
   Renáta Hardi
   9 napja

   Nyilván a keresztény neveltetést nehéz teljesen kizárni a belső értékrendjéből, de igen. Ez valóban elég "visszás". Meg ha szent kötelék, akkor miért pont férfi és nő köteléke? Miért nem lehet két egymást szerető ember köteléke, akik Isten előtt akarják megfogadni, hogy életük végéig szeretni fogják egymást? Ja, hogy azért pont férfi és nő, mert ha ez a leggyakoribb, akkor ez a normális? Szívesen fejtegettem volna még ezt

 55. Éva Szőke
  Éva Szőke
  19 napja

  Eddig is tudtam, hogy nem hülye a Máté. Láttam már vele interjút. Mikor figyelemfelkeltésből megszüntette az oldalt, az nagyon magy húzás volt. És amivel érvelt, az mégnagyobb. Mellbevágott. Állati jó volt. De aztán annyi nőgyalázó mémjük lett, hogy kikövettem az oldalt. Nekem ez érzékeny pontom. Viszont még mindig úgy gondolom, hogy a fickók nagyon okosak, csak néha annyira túltolják, hogy kontraproduktívak lesznek. Kár értük.

 56. Tünde Szalontay
  Tünde Szalontay
  19 napja

  a Kulcsáros rész most is kiakaszt. undorító a Kulcsár. undorító h perel. okádok.

 57. Gabe Appley
  Gabe Appley
  19 napja

  Annyira sokaig lehetne sorolni, hogy mi a baj emberileg, moralisan, filozofiailag es tarsadalmilag ezzel a vengedmeghivassal, hogy bele sem kezdek. Mate egy vegtelenul egyugyu, palyarol kibukott es emiatt erzeketlenul aljas ember, akit mar vegkepp semmi mas nem erdekel csak a vallalkozasa. Az ilyen ures, erdektelen vallalkozokat hivjak “kismagyarnak”, es nem lenne vele semmi baj, ha nem az orszag egyik legsotetebb oldalara epitette volna bornkapolnait. Az alkoholizmus, a zsigeri prolikultura, es a hozza tarsulo kozepesen modoros de semmitmondo beszed egyutt nagyon veszelyes kombinacio, foleg ha ezek tulajdonosa egy funkcionalis pszichopata. Borzaszto, hogy teret nyer (ez a tipus, nem kizarolag Mate) mindenutt… ez sokkal veszelyesebb propaganda, mint ami ellen jelenleg “kuzd” a magyar tarsadalom

  1. Gabe Appley
   Gabe Appley
   14 napja

   Palyarol kibukott, hiaba diplomazott le. Mondhatni foloslegesen

  2. Gabe Appley
   Gabe Appley
   14 napja

   Fantasztikus angoltudas, pont olyan ertekes mint amilyen tartalmas

  3. Wat
   Wat
   14 napja

   The virgin *érvelő* and the chad *ad hominem enjoyer*

  4. ISaidWhatIsaid
   ISaidWhatIsaid
   17 napja

   @György Forgony " pályáról kibukott" a pontos idézet, és igen az elvégzett diploma ad egy pályát, és arról bukott ki.

  5. György Forgony
   György Forgony
   18 napja

   Mate megcsinálta a sulit, dr. a neve is. Hogy érted a kibukást?

 58. Nina Find Out
  Nina Find Out
  19 napja

  Igyál bele!!!???!!!!!?!!!!!

 59. Bence Huber
  Bence Huber
  19 napja

  nem értem miért kell maszkban ill. napszemüvegben beszélgetni?!!

  1. Bence Huber
   Bence Huber
   16 napja

   hat ez a baj... :)

  2. Dávid Der
   Dávid Der
   18 napja

   Nem meri vállalni az arcát.mindent elárul róla🙄

 60. Nóra Bujáki
  Nóra Bujáki
  19 napja

  Imádom a srácokat! :D

 61. Orsolya Fenyvesi
  Orsolya Fenyvesi
  19 napja

  Zsoltiiii, megkérdezhetted volna mi bajuk a vegánokkal 😅

  1. Orsolya Fenyvesi
   Orsolya Fenyvesi
   14 napja

   @durkopeter96 biztos van ilyen, vagy te találkoztál egy ilyen emberrel, aki miatt most ezt mondod. Szerintem az érzi magát felsőbbrendűnek aki azt gondolja, hogy semmit nem kell tennie és semmiről nem kell lemondania azért, hogy a Világ egy kicsit jobb hely legyen! A legtöbben szerintem inkább kollektív bűntudatot érzünk, nem felsőbbrendűséget.

  2. durkopeter96
   durkopeter96
   14 napja

   @Orsolya Fenyvesi leginkább az, hogy felsőbbrendűnek és jobb embernek gondolják magukat, mint a nem vegánok.

  3. Orsolya Fenyvesi
   Orsolya Fenyvesi
   14 napja

   @durkopeter96 mi baj a vegánokkal? Szerinted? Hátha te elmondod nekem...

  4. durkopeter96
   durkopeter96
   18 napja

   Vegánokkal kinek nincs baja?

 62. borbely zoltanne
  borbely zoltanne
  19 napja

  Megnézem mégegyszer, mert a tartalomra nem tudtam figyelni, annyira elbűvölt ez a két fenegyerek☺️ A kezdetektől legnagyobb kedvenceim ☺️

 63. István Szabó
  István Szabó
  19 napja

  En imádom hallgatni őket! :D

 64. Dora Polyecsko
  Dora Polyecsko
  19 napja

  Milyen korrekt, hogy Döme az arcát adja (ja, nem.) az elképesztően ítélkező vélménycunamijához, amire senki sem kíváncsi. Még a barátja is mélyen hallgat inkább.

  1. Emese H
   Emese H
   16 napja

   @Domonkos Péter hallgatom hallgatom nem értem a vègère teljesen

  2. Domonkos Péter
   Domonkos Péter
   16 napja

   @Emese H Te végig is hallgattad a videót?

  3. Emese H
   Emese H
   16 napja

   Ez nem ítélkezés, hanem ténymegállapítás. Zsolti az arcát felvállalva mond mindig véleményt. Az már maga a meghasonlás, hogy meggazdagszol az alpáriskodásból meg az alkoholizmus népszerüsítéséböl, de azért téged ne azonosítsanak azzal amit egész nap csinálsz. Ez gáz.

  4. Domonkos Péter
   Domonkos Péter
   19 napja

   Hál istennek te nem ítélkezel (ja de).

 65. W96H
  W96H
  19 napja

  Na az önjelölt bölcsészgyerek itt is megjelent a nárcisztikus személyiségével. Hajrá, propagáljuk az alkoholizmust mert az nagyon "vicces". :) Esik a színvonal..

 66. Elizabet Osztolykàn
  Elizabet Osztolykàn
  19 napja

  Szuper volt! 😓 ismét eltelt a fél adás azzal, hogy kikérdezted a fiúkat, hogy mi a véleményük a melegekről. 👏👏

 67. Tamás Draskovics
  Tamás Draskovics
  19 napja

  Azért az a mondat, amelyben az Isten előtti szent köteléket említette azok után, hogy elmondta, nem hisz Istenben, alaposan beleszúrt a dobhártyámba.. Bődületes ellentmondás szerintem, de hát nem vagyunk egyformák, valakinek az érvrendszerébe ezek szerint abszolút beleférnek a paradoxonok.

  1. DveQ
   DveQ
   17 napja

   Jaj szerintem nincs igazad, mert ő nem hisz Istenben. Viszont a keresztény vallás alakította ki Európában a szociális közeget. Szerintem a narratíva csak annyi h ő ezt a rendszert tudja elképzelni amiben most élünk, azt a rendszert ahol isten előtti házasság nő és férfi között köttetik. Tehát attól h ő már nem hívő attól meg gondolhatja azt, hogy ez a helyes jövőkép.

 68. Lajos Weller
  Lajos Weller
  19 napja

  Tibi atya meg a nagyobb jó érdeke :) Mókás vagy Zsatesz...

 69. Ridita
  Ridita
  19 napja

  Nagyon jók voltak a kérdések és az interjú is jól sikerült. Voltak keményebb kérdések, de lehetőséget kaptak az interjúalanyok, hogy elmondják a véleményüket. A Pesti TV tanulhatná a technikádat. Nekem nem szimpatikusak ezek az emberek, és szerintem Zsoltinak se, de nem éreztem azt, hogy rámerőlteti a véleményét.

 70. reedati
  reedati
  19 napja

  Nem tudtam honnan olyan ismerős ez a hang?? Mire leesett.. (MELLÉCA$H) :D :D

 71. M Y
  M Y
  19 napja

  Elég nyomasztó volt nézni ezt a részt. Az járt a fejemben mindvégig,hogy a maszkos milyen beképzelt és ellenszenves,süt róla a bunkóság. 🤦🙅

 72. Maximum Game RTX
  Maximum Game RTX
  19 napja

  40:00 szar a hang :D

 73. CritiCube
  CritiCube
  19 napja

  minden alkalommal ugyanaz a szánalmas sablon: "nekem azért nem tetszik ez a bizonyos ügy, mert szponzorálja egy cég, amiről most mondok egy nagyon negatív állítást, ezzel igazolom is, hogy ez az ügy nem tetszhet senkinek!!!4". túl azon, hogy az "érvelésnek" nincs igazi relevanciája (egy ügyet nem egy a támogatói közül kiválasztott szereplő határoz meg), legtöbbször még igazságtartalma sincs. természetesen minden alkalommal ugyanaz a kétszavas primitív "nagyon negatív állítás" hangzik el, holott már ezerszer jelezve lett, hogy alaptalan... (emlékeztetnek puzsérra, neki is mindenkiről van egy kétszavas ütőkártyája, amit nem rest használni... bezzeg amikor ő kap hasonlóan színvonaltalan kritikát, akkor feltűnik neki a színvonaltalanság. amikor használja, akkor kőkemény érvnek érzi.)

 74. Daniel
  Daniel
  19 napja

  fu mennyire cringe ez a két figura :D

 75. Gabriella Hajdú
  Gabriella Hajdú
  19 napja

  A homofóbozó homofóbfetisisztáktól kérném, valaki definiálja már nekem a homofóbiát, majd tegye mellé a műsorból azt a mondatot, ami alátámasztja. (A melegházassággal nem egyet értés az nem ér! 😳)

  1. Bbi12
   Bbi12
   19 napja

   Egészen egyszerű, talán te is megérted: melegellenesség. Tudod, például ha valaki nem akarja megadni nekik ugyanazokat a jogokat amelyek a heterókat is megilletik, mint például a házasság (nem is templomi, csak polgári - ami azt szokták mondani, hogy egy darab papír, na szóval még azt se lehessen nekik) úgy hogy az az égvilágon senkinek nem árt, az szerintem kimeríti a fogalmát (kiváltképp ha istennel próbálunk érvelni, miután leszögeztük előtte 20 perccel, hogy nem is hiszünk a létezésében).

  2. Vencel Táltos
   Vencel Táltos
   19 napja

   Az a homofób aki bármilyen módon nem ért egyet az lgbtqp-vel, vagy bármiben eltérő a véleménye tőlük. (Mielőtt nekem esnétek nagyon is elfogadó ember vagyok semilyen megkülömböztető érzésem nincs sexualotások miatt. Zsoltit és a munkásságát pedig nagyon szeretem)

 76. J e n y G. H.
  J e n y G. H.
  19 napja

  Van pofája “társadalmi szabadságharcosnak” nevezni ezt a szimplán tapló, szőrszálhasogató gyereket😂 Könyörgöm, akkora szabadságharcos, hogy egy melegházasság már nem fér bele…? 🙃

 77. Angliai kalandorok
  Angliai kalandorok
  19 napja

  Sajnos a világban sem azt látják amit látniuk kellene, akkor legalább otthon a családban vegye körül őket szeretet. A gyermekeknek szerető családra van szüksége (vagyis lenne), teljesen mindegy hogy azt milyen nemű embertől/emberektől kapják meg. Akkor az rendben van, ha valaki azért vállal gyereket heteroként, hogy megtartsa a másikat maga mellett és a többi ehhez hasonló...

 78. Merion
  Merion
  20 napja

  Sajnos kimaradt nekem a maszkos interjúalany neve (nem én kezdtem el nézni a videót, csak közben érkeztem meg), de az ezeréves család-normatíváról annyit, hogy arra csak akkor lehet hivatkozni, ha nem kirekesztő normatíva, márpedig az. Ugyanezzel az erővel a tudománnyal is szembe lehetne állítani a hitet azzal, hogy az meg szemléletmód-normatíva. Hogy iskolázatlan-bullshit, az nem számít, csak az, hogy normatíva… (MI VAN?!) Nem ott lehet megragadni a problémát, hogy valamilyen normatívához mérjük, mivel minden normatíva szubjektív, hanem ott, hogy ténylegesen a gyakorlatban milyen hatása van egy melegszülős gyermekre az, akit két férfi vagy két nő van. Én nem tudom a választ, csak azt, hogy így lehet és így kell megragadni. Ha nincs jellemző hatás, akkor A, ha van jellemző hatás, akkor B, megvan az eredmény, minden más csak szubjektív kirekesztés vagy szubjektív szabadosság.

  1. Tomi Szabó
   Tomi Szabó
   19 napja

   "az ezeréves család-normatíváról annyit" és még annyit, hogy ez a mai család normatíva (a nukleáris család) még 100 éves sincs nemhogy 1000...

 79. kiss_imre92
  kiss_imre92
  20 napja

  Megkockáztatom, hogy Zsolti TOP3 magyar HUfrom tartalomkészítő. Viszont egész egyszerűen hihetetlen, hogy a kommentelő követő bázis nagy része, mennyire nagyon távol áll azoktól a tulajdonságoktól, amit Zsolti szeretne felétek sugározni és átadni. Ez a két sikeres, tanult srác eljött beszélgetni és kicsit megismertetni magát. Vannak dolgok amikben nem értenek egyet Zsoltival, vannak amiben igen, és tudnak teljesen kultúráltak maradni. Habzó szájjal fröcsögve előadja itt mindenki, hogy mekkora homofób nácik, miközben "eljönnek egy meleg srác kanapéjára". :) Azért, mert valaki nem ért egyet bizonyos dolgokkal, még vehető emberszámba, és nem feltétlenül rasszista, náci vagy mit tudom én mi most épp a menő. Azért megkérdezném tőletek, ha ezek a srácok homófábnácirasszisták, akkor budaházi edda mi?? Legtöbben pont azt szeretik az Atyában, ahogy tudja szidni mindkét oldalt, mert nincs egy pénztáros lölő vagy cocacola, aki megmondja, hogy ezt vagy azt lehet. Amikor megírja, hogy a ner egy mekkora utolsó mocskos tolvaj banda vagy amikor megírja, hogy mekkora szánalom az egész "nemzeti konzultáció" elsőként tapsikolnak, akik most mindenféle büdös nácinak hordják el őket. 2-3 szerencsétlenebb mondatot kiragadni egy több, mint egy órás interjúból és azon pörögni,forogni elég gáz. Jó lenne,ha Zsoltit néznétek is, nem csak látnátok, higyjétek el tanulhatnátok el tőle értékeket.

  1. Tomi Szabó
   Tomi Szabó
   19 napja

   Ja és még valami! persze, hogy a melegek hisztérikusabban reagálnak a homofóbiára! Már bocs, de az Ő életükre megy a játék, illetve az ami a homofóboknak csak játék tét nélkül, és annak is tekintik a levegőbe pofázásaikkal!

  2. Dóri Kovács
   Dóri Kovács
   19 napja

   Köszönöm, gyönyörűen összefoglaltad!

  3. someone
   someone
   19 napja

   Pontosan

  4. Tomi Szabó
   Tomi Szabó
   19 napja

   "tanult srác eljött beszélgetni" Máshol leírtam, hogy pont ezzel van bajom, ehhez a témához erősen félműveltek csupán, tulajdonképp a szokásos lózungokat puffogtatják, indoklás meg 0. Attól nem lesz nem homofób, hogy leállnak egy meleggel beszélgetni, ezt még Edda is megtette ugye? Attól lesznek azok, hogy a véleményük szerint igenis meg kell hátrányosan különböztetni a meleg párokat (ne házasodhassanak), és fel sem vetődik egy új nem házasságnak hívott intézmény, ami azzal azonos jogokat biztosítana (az élettársi szerződés nem teszi ezt meg), ha már a hazásság szó bántja a fülüket a melegek kapcsán, mert, hogy miről szól azt nem igazán vágják, csak dumálnak róla, a kis "tanultak"...

  5. Tímea W
   Tímea W
   19 napja

   Pontosan megfogalmaztad a gondolataim, köszönöm🙏🏼😌

 80. Merion
  Merion
  20 napja

  Zsolti, ötlet: kezedben a videosáv, adj nekünk forrásokat arról, hogy éppen miről van szó. Ha pl. valaki valahol írt, írták hogy mondott, mutatott valamit, akkor jelenítsd meg néhány másodpercre (szépen beúsztatható alapfunkciókkal), hogy az is értse kb., akinek az kimaradt. :)

 81. noemi baki
  noemi baki
  20 napja

  Zsolti!! Nagyon korrekt beszélgetés volt a részedről, de az elejéhez annyi hozzáfűzni valóm van, hogy a skizofrénia egy nagyon kemény mentális betegség, és nem tartom valami odaillőnek, ha ilyen kontextusban használják hasonlatként (egyébként többnyire nem is az a jellemző, hogy egy ember ha skizofrén akkor több személyisége van). Remélem, érted miért baj ez :)

 82. Sárközi Balázs
  Sárközi Balázs
  20 napja

  Ooo,nem gondoltam,hogy sikerül öket meghívnod,de ügyes vagy Zsolti! Jó beszélgetés volt...💪❤🌈😀

 83. Mhyriam666
  Mhyriam666
  20 napja

  Döme az internet népét testesíti meg, hogy így arctalanul fröcsög és mondja a tutit?! Mondana pedig érdekes dolgokat, de mivel nem vállalja az arcát már annyira nem is érdekel.

 84. Dorina Vamos
  Dorina Vamos
  20 napja

  Ők amilyen intelligensnek gondolják magukat, valójában olyan buták...

 85. PeMacs
  PeMacs
  20 napja

  Aki eddig nem utálta az ivós papot, az majd most.

 86. Judit Seregelyes
  Judit Seregelyes
  20 napja

  Tibi atya korlátolt. Bizonyos témákban jó arc, de ahogy másra terelődik a szó, bigott, farizeus álláspontot képvisel, és egyáltalán nem vicces." Pl: "Nekem azért nem fér bele a melegházasság, mert vallási szempontból ez nem OK. Igaz, én nem vagyok vallásos, de sokan igen." - Sokan pedig nem. Polgári esküvőket már évtizedek óta rendeznek, miért pont melegeknek ne lehetne?

 87. Zoltán Fehérvári
  Zoltán Fehérvári
  20 napja

  Bocsánat a kifejezését, de Tibi atya egy pénisz. :/

 88. Dàniel Pindur
  Dàniel Pindur
  20 napja

  Szerintem Máté a basznivaló❤️

  1. Tomaj Kiss
   Tomaj Kiss
   9 napja

   🤣🤣🤣❤️🌈

  2. Tomi Szabó
   Tomi Szabó
   19 napja

   Szerintem meg a Döme! Megosztozunk :-)!

 89. igor known
  igor known
  20 napja

  Soha eletemben nem fogom megerteni papok miert ulnek talkshowkban.... Mondjuk az ufokban sem hiszek

 90. Dávid Czakó
  Dávid Czakó
  20 napja

  Nem voltam még a kocsmájukban, de remélem nem forgalmaznak Coca Colát.

  1. Dávid Czakó
   Dávid Czakó
   19 napja

   @Burgonya Hercegnő remélem az érthető,hogy nem Zsoltin kértem számon, hanem Dömééken...de látom nem xd

  2. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   19 napja

   @Dávid Czakó ha nem tetszik valami a csatornát illetően nem kéne ide jönnöd provokálni. máskülönben meg képzeld láttam a videót, és döme a legönellentmondásosabb pszichologus akit valaha láttam

  3. Dávid Czakó
   Dávid Czakó
   19 napja

   @Burgonya Hercegnő ajánlom a videó megtekintését, Döme is beszél erről, ezért '' kérem számon ''.

  4. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   20 napja

   Miért , mi baj a colával ?

 91. Dorina Schermann
  Dorina Schermann
  20 napja

  Döme a véleményét szégyenli, vagy a Tibi atya brandet? Mert ugye az arcát nem adja hozzá...

  1. OlCheezeBurger
   OlCheezeBurger
   19 napja

   Leszerelt katonák nem vállalhatják az arcukat a médiában.

  2. Betti B.
   Betti B.
   20 napja

   Én is ezen pörgök most. Főleg hogy csak az egyiket hívták meg. Zsolti elmondása szerint.. Szóval ha oda pofátlankodik , legalább a maszkot venné le, ha már a szemcsit nem szeretné. Na de....

  3. hannah prescott
   hannah prescott
   20 napja

   Nem biztos hogy szégyen az indítéka... lehet hogy simán azt akarja hogy a mondanivalója legyen a lényeg vagy privát szférát is akar a cuccok mellett... és így nem annyira ismerik fel...

  4. Zsófia Oláh
   Zsófia Oláh
   20 napja

   Védi a személyiségi jogait(?)

 92. Judit Farkas
  Judit Farkas
  20 napja

  Ezt tényleg kellemetlen volt nézni. Ellentmondásos volt az egész. Nem bántam meg, hogy rég kikövettem őket. Ha akkor nem tettem volna meg, akkor most tenném. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

  1. Orban Gergely
   Orban Gergely
   19 napja

   Oké szia🤡

 93. Alexandra Kovács
  Alexandra Kovács
  20 napja

  Arcát nem vállalva, lebutítva közölte, hogy az a baja a meleg házassággal, hogy a társadalom szemében a női, férfi kapcsolat a normatíva, tehát, ha a társadalom nem fogadja el, akor ő sem, ha a elfogadja, akkor ő is elfogja?! Szerinte minden fekete-fehér?! Muszáj oldalt és politikai nézetet választani?

 94. Cintia Nyerges
  Cintia Nyerges
  20 napja

  Hallgatom munka kozben az adast, kibukott belolem: “annyira kiraly szulo lenne Zsolt. Hogy a tokomben nincs meg gyereke??!” Erre baratom: “Mert Magyarorszagon lakik”. Mmm….igaz 😑

  1. Gubirinda
   Gubirinda
   19 napja

   Mert férfival hál azért…..sajnos

  2. Orbán Viktor Koldustarisznyája
   Orbán Viktor Koldustarisznyája
   20 napja

   @Tamásné Regős Krumplis.

  3. M. D.99
   M. D.99
   20 napja

   @Tamásné Regős Ezt is kisarkította a kormánymédia. Igazából, arról van szó, hogy a transznemű férfiak szülhetnek, vagyis azok, akik biológiailag nők, de férfiként határozzák meg magukat; esetleg már el is végeztek rajtuk bizonyos műtéteket, de biológiailag még képesek teherbe esni és kihordani egy gyereket.

  4. Tamásné Regős
   Tamásné Regős
   20 napja

   Most már "szülhet" magának! Európai jog!

 95. Héder Bettina
  Héder Bettina
  20 napja

  De ha valakinek csak polgári esküvője van, ahhoz mi köze van a templomnak és vallásnak?

 96. Cedrus atlantica
  Cedrus atlantica
  20 napja

  A társadalom azért heteronormatív, mivel a heteroszexuális irányultság a legelterjedtebb. Ez ennyire egyszerű, semmi eszményi nincsen benne. A házasság egy kreált intézmény, ami két ember (a poligámiánál is!) társadalom által jóváhagyott szexuális kapcsolatát jelenti. Ez a csúszós lejtő érvelés azt a benyomást kelti, mintha a társadalmi intézmények szabnák meg az emberi természetet, pedig az eddigi ismereteim alapján pont azt látom, hogy az emberi természetre épülnek rá a társadalmi intézmények. A szexuális kisebbségek az emberiség részei kezdetektől fogva, viszont az emberi természethez szintén hozzátartozó előítéletek a mai napig gátat szabtak az emancipációnak. A házasság Európában a 19. század óta a romantikus szerelemről szól, a különnemű párok is ez alapján házasodnak, így teljesen jogos az igény, hogy ezt az intézményt terjesszük ki azonos nemű párokra is. Számomra a poliamoria elismerése sem okozna törést, semmi félelmeteset nem látok abban, hogy felnőtt emberek szeretik egymást. Az ember alapvetően monogám beállítottságú faj, tehát egyszerre egy emberrel él tartós (!) szexuális kapcsolatban. Ez mélyen bennünk van, ezért nem is értem, hogy miért rettegnek sokan attól, hogy a folyamat vége, hogy mindenki minimum 2 emberrel akar majd tartós szexuális kapcsolatban élni.

 97. L R
  L R
  20 napja

  Meg nem néztem végig, de gondolom a Kulcsár Edináék “barátja” a kettő közül az aki nem vállalja fel az arcát. 😌

 98. Melinda Baranyiné Kovács
  Melinda Baranyiné Kovács
  20 napja

  A társadalom szövetét felbontja, hogy gyűlöljük egymást aszerint, hogy kinek mi a vallása, a népcsoportja, hova teszi az x-et a szavazólapon, mi a munkája, mennyit keres, és legfőként a politikusok, akik ezekkel a gyűlölet üzenetekkel bombázzák az embereket, hogy fenntartsák a megosztottság, ne jöjjön létre egység és kommunikáció a különböző vélemények között mert, EZ VESZÉLYES!

 99. S
  S
  20 napja

  A maszkos gyerek 3 mp-nel tovabb nem bir masokat hallgatni, muszaj atvennie a szot a mondat kozepen

  1. Tomaj Kiss
   Tomaj Kiss
   9 napja

   @Ágnes Stekler nem hagyta ott, most fogja kezdeni.

  2. Ágnes Stekler
   Ágnes Stekler
   15 napja

   31:52, 33:42, 35:37 és folytathatnám. Engem is rohadtul idegesített. Egy pszichológusnál ez nem annyira jó tulajdonság. Még jó,hogy elhagyta a pályát,mielőtt elkezdte volna.

 100. Ingrid Imola
  Ingrid Imola
  20 napja

  Hát ez a két srác brutal ellentmondásosak onmagukkal szemben. Lehet ez is tudatos, de én azt gondolom, max.2 év és vége ennek a brandnek. És ezt ők is tudják, nem véletlen, hogy a jövőt nem ebben látják. De mindenesetre ügyesek, mert óriási tömeget mozgattak meg az elmúlt években.

  1. Dávid Der
   Dávid Der
   17 napja

   @Domonkos Péter olvasd végig a kommenteket. És megkapod a választ a kérdéseidre. De te csak játszod itt magadat.

  2. Domonkos Péter
   Domonkos Péter
   17 napja

   @Dávid Der Értem, tehát nem tudsz se érvelni, sem cáfolni. Csak akkor tudnám, minek hányod ide a "véleményed"...

  3. Dávid Der
   Dávid Der
   17 napja

   @Domonkos Péter bocsi nem tudok mit tenni ha nézel de nem látsz🙄🤣

  4. Domonkos Péter
   Domonkos Péter
   18 napja

   @Ingrid Imola Konkrétumok nélkül nehéz lesz diskurálni.

  5. Domonkos Péter
   Domonkos Péter
   18 napja

   @Dávid Der Én 2x hallgattam végig, de sehol nem találtam önellentmondást.