TOLVAI RENI: NEM ZAVAR, HA A MELLEIMRŐL CIKKEZNEK, MOST VAGYOK FIATAL"

23 000 Megtekintés 157 EINSTA: osvvath_zsolt​​
​Reni IG: tolvaireni
Reni HUfrom: hufrom.info/limo/EXI...

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. Dancing With The Elves
  Dancing With The Elves
  Hónapja

  Aranyos lány. 🙂

 2. Rumli Báttya
  Rumli Báttya
  Hónapja

  Kedves làny meg tehetséges , de rendkívül ostoba és naív szegény. Remelem jobban kinyílik a szeme egyszer. Nem követem a munkásságát de lehet róla hallani? Mert nem igen hallottam őt se rádióban se fesztiválon(amíg volt)

 3. Viktória Kovács
  Viktória Kovács
  Hónapja

  Enekes, de annyi nyállal es cuppogva beszel hogy alig birom vegighallgatni az interjut.

 4. Oliva MO
  Oliva MO
  Hónapja

  Minden tiszteletem Zsolti a tiéd! Ezek a részek nagyon jók arra,hogy egy élesebb képet kapjunk ,,cepebek-nagyratartott emberekről" viszont sajnos van az a 40-45 percnyi beszélgetés ami nem hozzátesz sokkal inkább elvesz abból ami a fejünkben él egyes emberekről. Ezt hívják csalódásnak...de ha valakit nem ismersz nem tudsz csalódni...na jó ez most egy turmixgép lett így leírva. A lényeg,hogy szerettem volna ha csodás hang,csodás külső mellé kapunk egy elmét,egy szívet és lelket is. De szerencsére Zsolti ott volt szóval megmenekült a projekt! 🥰❤🧡💛💚💙💜👏👏

 5. Zoli Tóth
  Zoli Tóth
  Hónapja

  aranyos lány ez a Reni, András szerencsés

 6. hazizene
  hazizene
  Hónapja

  Felajánlás Covidos árvák alapítványának?

 7. Julia Simonne
  Julia Simonne
  Hónapja

  Ez a lany, meg mindig almodik.

 8. Lili Dorina Jaksy
  Lili Dorina Jaksy
  Hónapja

  Úgy amúgy egy aranyos lány.

 9. Andrea Andrea
  Andrea Andrea
  Hónapja

  Szép lehetsz, de okos nem. -tipikus esete TolvajReni (szegény nagyon unalmas csaj....)

 10. Edina Kovacs
  Edina Kovacs
  Hónapja

  Kedves Zsolti...veled szemben ült a riportalany, miért nem szóltatok neki, hogy a póthaja az egyik oldalon, a valós hosszúságú haja meg a másik oldalon van, amitől rettenetes az összhatás.... már nem először látom, hogy ilyen “apróságokra” nem figyeltek....nincs kamera próba, ahol vissza tudja nézni az érintett?

  1. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   @Edina Kovacs nem tudom, hova pozicionalsz engem, de a musoraim nem a loknik helyzeterol szolnak. Ha ez igenytelenseg, vallalom.

  2. Edina Kovacs
   Edina Kovacs
   Hónapja

   @ZSHOW timemindent értek....köszönöm a korrekt választ🥰 mindent elmond.....igazából, aki elmegy hozzátok, hozzád valószínűleg a kérdések összetétele mellett bizalmat szavaz nektek, hogy az adott riport alatt, nem kerül kellemetlen helyzetben....anno pl. a drak queen- nel készített videóban is borzalmasan zavaró volt a haja és az az alól kilógó paróka alap... és igen ezekre szoktak figyelni, igényesebb csatornák.... és ez nem bántás, észrevétel a fejlődéshez....szép napot!

  3. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Most ugye csak viccelsz?

 11. Kittu D
  Kittu D
  Hónapja

  Aranyos lány, és végtelenül naivnak tűnik számomra. Egyértelmű, hogy vannak megcsalasok a kapcsolatukban és az is, hogy ezt ő sem tartja normálisnak. Valamiért kitart e mellett a fiú mellett, és meg mindig várja, hogy gyűrűt húzzon az ujjara. Ez az ő döntése, de számomra végtelenül szomorú volt ezt így látni, hallani. Nem tartom valószínűnek, hogy a karrierjében ennyi idő után bármi nagy áttörés történne, de kívánom neki a legjobbakat. A hangja, és ő maga is szép.

 12. Tamás Hunyadi
  Tamás Hunyadi
  Hónapja

  Édes a sejpítése.....😊

 13. Richard Török
  Richard Török
  Hónapja

  Ari meg szép ez a csajszi csak ne lenne ennyire buta

 14. Rainbow4903
  Rainbow4903
  Hónapja

  Mikor kijön egy új rész azonnal nézem, egyben le is megy a beszélgetés. Ehhez azonban nem tudom hanyadjára fogok hozzá :D

 15. Orsolya Szabo
  Orsolya Szabo
  Hónapja

  Ez a lany nagyon ertelmes es nagyon jol gondolkodik.Pozitivan csalodtam benne bar azelott sem volt rossz velemenyem rola hiszen nem ismerem.Orom volt hallgatni az interjut 🙂 sok sikert kivanok neki az eletben.

 16. Csacsi Csicsi
  Csacsi Csicsi
  Hónapja

  Már értem hogy miért mutogatja magát... az eszével nem tudná felhívni magára a figyelmet

 17. Takacs ildiko Ildiko
  Takacs ildiko Ildiko
  Hónapja

  Eddig sem kedveltem,ezután sem fogom.Végtelenül unalmas,affektáló.Egyetlen egy slágere sem ugrik be...ja,hogy nem volt neki...kevés produktum,annál több magamutogatás.Nem értem,miért furcsállja,hogy nem egy közkedvelt énekes...hisz az első nem az éneklés,ha valahol szembe jön a neve.Vajon lesznek igazán érdekes és izgalmas vendégeid?

 18. Love Love
  Love Love
  Hónapja

  Reninek nem a magyar az anyanyelve! Román az anyanyelve ! Azért nem tudja magát kifejezni úgy , ahogy egy magyar ember aki sokat olvasott és tanult ! Ezért nem kellene bántani már, hogy buta stb!

 19. Tibor Tulit
  Tibor Tulit
  Hónapja

  Üdv Erdélyből

 20. Tibor Tulit
  Tibor Tulit
  Hónapja

  Reni egy szep csaj

 21. Gellért Bánkuti
  Gellért Bánkuti
  Hónapja

  Ákos de jó vendég lenne!

 22. Tünde Hegelsberger
  Tünde Hegelsberger
  Hónapja

  Zsolti! A pesti TV -ben állandóan megemlítenek ,miért nem jelented fel őket becsületsértésért??? A politikai hobbista ahol többször is szóba kerülsz és nem pozitív értelemben

 23. kutyifritin
  kutyifritin
  Hónapja

  Beyoncé 🤦‍♀️ 30évesen nézzen már utána kit Istenìt

 24. Enikő Scheffer
  Enikő Scheffer
  Hónapja

  1. Kedvelem Reni dalait 2. Imádom a latin zenét DE! Ez a legutóbbi dalod extra gyenge!!!! Ha ilyen dalokat szeretnél csinálni csiszold a spanyol nyelvtudásod és ne kelljen egy refrén alat 16 x jajgatást hallgatni szöveg helyett.

 25. AntiBullying Happy Hearts
  AntiBullying Happy Hearts
  Hónapja

  OMG! Renit mindig is egy kiabalo ribinek tartottam ezert sosem hallgattam a dalait. Most rakerestem es lass csodat, RENI minosegi, sot vilagszinvonalu!!!! Megkovetlek Reni! Sajnalom hogy eddig szabotaltalak! Nagyon sok szerencset es kitartast neked hogy elerd a celjaid! Szereztel egy uj feliratkozot.... :) Mindenbol a legjobbat!!!! :)

 26. AntiBullying Happy Hearts
  AntiBullying Happy Hearts
  Hónapja

  2010. En is akkor voltam a Millenarison a meghallgatason..... Szuper elmeny volt!!!! :)

 27. Tamás Krassóvári
  Tamás Krassóvári
  Hónapja

  “Tragikus esemenynek koszonheto” wtf??? 🤦🏻‍♂️

 28. Bloody Cica (Vilchieque)
  Bloody Cica (Vilchieque)
  Hónapja

  továbbra is úgy érzem, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban ettől függetlenül aranyos lány :)

 29. Niki Lőrinc
  Niki Lőrinc
  Hónapja

  Ezert szeretem a musorodat. Nagyon pozitivan csalodtam Reniben. Nagyon inteligens, szep, es okos no. Woow

 30. Crissy Bemy
  Crissy Bemy
  Hónapja

  Sajnos nekem sem lett szimpatikusabb Reni! Jó énekesnő de mint ember nem túl tudatosan egyengeti a jövőjét és úgy érzem valamiféle csodára vár hogy majd egyszer, valahogy "világsztár" lessz ... Mindenesetre én is kívánok minden jót neki és Zsoltinak pedig érdekesebb vendégeket!

 31. Péter Lajtos
  Péter Lajtos
  Hónapja

  Szeretem ezeket a műsoraidat, mert rettentő jó és érdekes kérdéseket teszel fel folyamatosan, és könnyed laza a beszélgetés is eközben, még ha kemény is az adott kérdés az aktuális vendégre nézve. Tetszik, hogy nem kertelsz, és megmondod a véleményed mindenkinek, de ezt úgy teszed, hogy mégse legyen bántó az. Látszik, hogy rendesen utána nézel mindenkinek, ritkán látni ilyen felkészült valakit a kamerák előtt! A beúszó kis infó morzsák is a helyükön vannak, csak így tovább! Ment a like!

 32. Rita Kis
  Rita Kis
  Hónapja

  Szia Zsolti!Hadas Krisztina várható majd?😊

  1. Rita Kis
   Rita Kis
   Hónapja

   Már néznék egy nem feltétlenül celebet,énekest hanem egy vidám egyszerű nőt,aki szerint a család az család...🌈🌈

 33. István Kovács
  István Kovács
  Hónapja

  Nagyon szeretem a műsoraidat ,mindig vàrom az új tartalmakat de ez a làny teljesen üres ,unalmas .A romàniàból jöttem ,ezèrt hàtrànyból indulok kàrtya pedig szànalmas ès hazug.

 34. Gábor Gulácsi
  Gábor Gulácsi
  Hónapja

  Kis kiegészítésként, még mindig Bayer Friderika tartja az Eurovíziós Dalfesztivál 4. helyét, Magyarország képviseletében (1994.). Az interjú 38. percénél a kiírásban van egy betűtévesztés, ,,Megnyerte" a pontos helyesírása a szónak. :) (Magyarul többet is énekelhetne a Reni, ha már itt is él, ez is előrevinné az életben.)

 35. Smith John
  Smith John
  Hónapja

  Nem 2010- ben szerepeltek együtt a párjával a Sztárban Sztárban,hanem 2018- ban.

 36. Dorka Latyák
  Dorka Latyák
  Hónapja

  "én nem teszem ki annak a fickómat, hogy elmondom az adásban hogy NYILVÁN VOLT(!!) hűtlenség a kapcsolatunkban, mert ha nem lett volna, azt nem lenne ciki elmondani, mert ugye azon nincs mit elmondani hogy minden rendben van ugyebár" Ez a lány vagy nagyon okos, vagy nagyon nem.

 37. R. György
  R. György
  Hónapja

  Fujj Zsolti! Ezt nem kellett volna be nyögni azt hogy masszírozzátok egymás lábát! Hirtelen elképzeltem!!

 38. Anett Kardos
  Anett Kardos
  Hónapja

  Beizzószöveg:1 kan a pén`... :)

 39. Szekera Zsuzsa
  Szekera Zsuzsa
  Hónapja

  A modell szakmában több sikere lenne, a kapcsolat valakivel akkor létezik ha az valós... mert ha állruhában járunk ,azt akkor nem tudjuk igazinak még csak el képzelni sem, nem hogy megélni, tervezgetni .....

 40. Borbala Szennai
  Borbala Szennai
  Hónapja

  Reni egy kis csoda, nagy kár, hogy nincs megbecsülve. Mindenben egyetértek vele, hogy a linkek, tehetségtelenek jobban futnak, jobban el tudják adni magukat. Andris is nagyon tehetséges, igen is menjen minden évbe a dalba, mert nem az a lényeg, hogy nyerjen, hanem az, hogy lehetőséget kap arra, hogy megmutathatja, hogy mit alkotott, mert valóban kevés hely az ahol ezt bárki megteheti, mert nincs rá módjuk. Fantasztikus hang, EMBER, társ, és gyönyörű. Minden jót kívánok nektek Reni. ♥️💞

 41. Rebeka Hoffmann
  Rebeka Hoffmann
  Hónapja

  Reniről egy szó jut eszembe: semmilyen

 42. Éva Deák
  Éva Deák
  Hónapja

  Jaj ez a lány olyan kis buta!

 43. Liu Haiyan
  Liu Haiyan
  Hónapja

  Dugnäm mint a Lopott biciglit

 44. Suzy Suzy
  Suzy Suzy
  Hónapja

  💚

 45. 7AccordHomeStudio
  7AccordHomeStudio
  Hónapja

  Ebből sose lett volna világsztár... sehol. Amíg Ariana Grande koppincsból próbál egyéniséget teremteni, meglehetősen nehéz is lenne... ultra gáz. 🤮

 46. Fanni Fehér
  Fanni Fehér
  Hónapja

  Nem rétegzene, hanem szar 😂 de ki hogy hívja

 47. Dániel Péter
  Dániel Péter
  Hónapja

  A Lilg t is meg hívhat nád egy ilyen beszélgetésre, mert vele tudnál miről /mikrol

 48. Mathilda Spring
  Mathilda Spring
  Hónapja

  Külsõleg is jelentéktelen ès mint szemèlyisèg is.

 49. Dani Kiss
  Dani Kiss
  Hónapja

  Tolvai Reni és az egyedi réteg ami egy az egyben a cardy b koppintás.

 50. Gergely Lehoczki
  Gergely Lehoczki
  Hónapja

  Zsolti baszki egyre husibb vagy, nem bántásból! vigyázz az egészségedre.

 51. Dalma Nagy
  Dalma Nagy
  Hónapja

  Totál gáz ez a csaj, alig tud magyarul beszélni....

 52. noncsi k.
  noncsi k.
  Hónapja

  Nagyon aranyos,kedves, szép csajszi a Reni és valóban tehetséges, de kicsit kellemetlen volt hallgatni a videót abban a tekintetben, hogy megamód érződik, Zsolti milliószor intelligensebb :D lehet,hogy ez a kontraszt miatt, vagy csak 1-2 kellemetlen válasza miatt, de nem jött az a pozitív csalódás sajnos vele kapcsolatban, még talán butácskább is, mint az ember gondolja. De hálás köszönet a vidiért

 53. Benjamin Island
  Benjamin Island
  Hónapja

  Na és Köllő Babetthez mit szólsz? Sztem kezd sok lenni ami a lányával csinál, kiteszi a közösségi hiénák közé, elég megnézni az új képeket, elég sok Kaleta Gábor féle embert kiszolgáló és likeot is felhajt....nem kell ehhez Berkinek lenni.

 54. Enikő Molnár
  Enikő Molnár
  Hónapja

  Huhh de butácska ez a lány... 2 összeszedett körmondat nem hagyta el a száját!

 55. Így Aztán
  Így Aztán
  Hónapja

  Nagyon cuki ez a lány,én imádom. :)

 56. Martin Katona
  Martin Katona
  Hónapja

  A musor utan beirtam youtube-ra, hogy Tolvaii Reni. Kivancsi voltam, vajon melyek azok a nagyon hires angol dalok, amiket o enekelt, es azt hittek az emberek rola, hogy vilag szinvonalu. Egyet sem talaltam. Nem ismertem egyetlen dalat sem. Nem bantom, hisz nem isnerem ot, ne higyje senki. Ez csak egy teny megallapitasa reszemrol.

 57. nádi páp
  nádi páp
  Hónapja

  Várkonyinak sikerűlt,ne add fel!

  1. cryptohie
   cryptohie
   Hónapja

   Bill Gatesre rá lehet repülni.... ha timike még nem indult el🤣

 58. Britta La
  Britta La
  Hónapja

  Ő is pont az a kategória mint a Tóth Andi.. Szépek vagytok és szuper énekesnők csak könyörgöm ne beszéltessenek titeket

  1. Viktória Hölgye
   Viktória Hölgye
   Hónapja

   nekem mondjuk Reni szimpatikusabb, ő legalább kedvesnek tűnik, Andiból csak a gőg és a kivagyiság árad

 59. Dominika Alföldi
  Dominika Alföldi
  Hónapja

  Gáspás Lacival vagy Puskás Petivel 🥺🥺

 60. Annamária Fekete
  Annamária Fekete
  Hónapja

  Ez az első videód amit nem bírok végig nézni pedig igyekeztem ... Zsolti te mindent megtettél, ez tény ...zzz

  1. Oláhné Erika Lovas
   Oláhné Erika Lovas
   Hónapja

   4x fogtam hozzá

 61. Rdr Arthur
  Rdr Arthur
  Hónapja

  Zsoltinál szinte majd nem minden vendég pozitív csalódás volt a beszélgetés után, Reniről ez nem mondható ez, egyszerű aranyos kislánynak tűnik, de érdektelen, unalmas, szürke semmiség...

 62. Ágoston Murin
  Ágoston Murin
  Hónapja

  Nos a foglalkozás elérte célját. Azért néztem meg a videót, mert volt már pozitív csalódásom hasonló vendég esetén. Az ő esetében a jelzőm: egyszerű. Zsolti később mondaná :"hát nehéz volt megvágni, no de nem ez a lényeg..." Pl egy számomra emberként ismeretlen MissMood fényévekre van tőle intelligencia és kommunikáció terén. Vszinű Sanders irányítani tudja, elvegetálnak "presszió" és fejlődés nélkül egymás mellett. Legalábbis a videó alapján ez jön le.

 63. Rózsika Kecskeméti
  Rózsika Kecskeméti
  Hónapja

  Ez a sok éles kés a fiókban nyomába se lép Reninek kedvességben.

 64. Erika Sárdi
  Erika Sárdi
  Hónapja

  Nem is tudom mit kene csinalnia neki hogy barkit is erdekeljen a munkassaga.

 65. petra kovacs
  petra kovacs
  Hónapja

  10 eve egyutt vannak és nem kernel meg meg a kezed? Hát anyukám akkor válhatsz mert már nem fogja .... ha te lennél az igazi neki akkor már regggesregen feleség lennél legalább 1 vagy 2 gyerekkel.... András nem igazán látja veled a jövőt... csak melletted keresi az igazit magának...

  1. Boglárka B.
   Boglárka B.
   13 napja

   @Szandra Zold ez az én véleményem, az pedig a tied!

  2. Szandra Zold
   Szandra Zold
   13 napja

   @Boglárka B. Mondjuk, ha ezeket nem "marhaságoknak" neveznéd, hitelesebb lenne a véleményed...

  3. Boglárka B.
   Boglárka B.
   23 napja

   Ez a megnyilvánulás szánalmas! 12 éve vagyunk együtt a párommal és hallani sem akarunk se gyerekről, sem esküvő és hasonló marhaságokról! Ahogy ez a mi döntésünk, úgy az övék is! Mi közöd hozzá?

 66. Martina Vári
  Martina Vári
  Hónapja

  Nem ide tartozik, de egy ötlet: Én és szerintem elég sokan nagyon szívesen néznének tőled egy részt, ami a Carson Comas srácokkal van forgatva. Véleményem szerint iszonyat jó beszélgetés kerekedne belőle.

 67. Mark Purda
  Mark Purda
  Hónapja

  Rúzsa Magdit is jó lenne ha meghívnád😊

 68. László Jendrek
  László Jendrek
  Hónapja

  facebook.com/100007179885123/videos/2864599407122694/

 69. Sz. Adam
  Sz. Adam
  Hónapja

  Bugyuta Zsoltika, mondjad már mikor és ki volt rasszista a Pesti tv-n?

 70. Vivien Szalóczy
  Vivien Szalóczy
  Hónapja

  Semmi baj, Berkeley diploma és Amerika helyett lett Megasztár és Magyarország...(?????????????:D:D:D:D)

  1. Viktória Kovács
   Viktória Kovács
   Hónapja

   Hoooooggyyyy a Berkeleybe akart volna menni? Es ott mit tanult volna?

 71. Zsolt Kudo
  Zsolt Kudo
  Hónapja

  Úgy érti a lány hogy miért válik normává egy csicska missh féle viselkedés a közönsége szemében akik gyerekek ráadásul? Azzal szemben hogy azok az előadók és közszereplők tényleg olyat tesznek közzé ami összefér a normával elvesznek mert ma már nem menő értelmesnek lenni.

 72. Gabriella Man
  Gabriella Man
  Hónapja

  Mondjon bárki bármit ő egy tehetséges énekesnő,és tényleg kár, hogy nem az USA-ban született.

  1. Attila Labanc
   Attila Labanc
   Hónapja

   Ott is csak egy lenne a sok közül. Ha akkora nagy szám lenne akkor most is felkapnák hisz tud angolul.

 73. Adél Schmidt
  Adél Schmidt
  Hónapja

  Jaj. Nagyon kellemetlen. :-(

 74. Maria
  Maria
  Hónapja

  Nagyon jól sikerült az interjú. Úgy érzem Romániába nagyobb sikere lenne. :DD

 75. Péter Dornyi
  Péter Dornyi
  Hónapja

  Pfuuu baszki... nem sikerült megcáfolni a sztereotípiákat... :)

 76. L4S2L0 •
  L4S2L0 •
  Hónapja

  Reni, nem kell megbántódni azon, hogy miket kapsz a Dal műsor ideje alatt. Egy az, hogy nem olyan stílusú zenét csinálsz, ami itthon a többséget megfogja, a másik pedig, hogy a legjobb zenék sem fognak mindenkinek tetszeni, bármit csinálsz, fogsz negatívat kapni, akár zsűritől, akár a nézőktől. Nekem sem tetszett az a zenéd, nagyon nem tetszett. De ezt nem kell magadra vedd. Valószínűleg neked sem tetszik az összes többi induló dala. Ez ilyen.

 77. Big Cash
  Big Cash
  Hónapja

  Ez a cuppogás nagyon kiakasztó... A fejem vertem a falba, de szerencsére Dezső megmentett a totális őrülettől 🙊😅

  1. Viktória Kovács
   Viktória Kovács
   Hónapja

   Annyira bõ nyállal beszél, annak ellenère hogy csak pár szavas mondatokat mond.

 78. Tamás Barna
  Tamás Barna
  Hónapja

  Először is le a kalappal az interjú előtt, minőségi volt, szuperül felépítve, Reni életútját az elejétől egészen mostanáig szépen láthatjuk, és megismerhetjük. Én bízom, és hiszek abban, hogy mielőbb rájönnek az emberek arra, hogy tényleg minőségi zenéket, minőségi munkákat tesz le az asztalra, és ezt értékelni kellene. A Dal című műsorban tényleg nem bántak vele megfelelően, és egyáltalán nem azt az értékelést kapta, amit az a bizonyos dal, a köré épített koreográfia, illetve háttér megérdemelt volna. Azon egy kicsit le is döbbentem, hogy a “Crack my code” című számát emiatt sem előadni, sem hallgatni sem tudja, pedig nekem mind a mai napig egy személyes kedvencem, modern, dinamikus alappal, és Reninek a hangja tökéletesen passzolt hozzá. Természetesen mindig kell Magyarországon egy “boxzsák”, akinek lehet az ütéseket bevinni, de Reni nem lesz az a lány, aki ezeken ne tegye túl magát. Én sok sikert kívánok neki, várom a további spanyol, tengerparti hangzású zenéket, irány előre, és határ a csillagos ég. 😉

 79. Horák Izabella
  Horák Izabella
  Hónapja

  Adtam egy esélyt ennek a beszélgetésnek....uhh hát Reni van még hova fejlődnöd. Jól énekel, de butuska. Zsolti te nagyszerű műsorvezető vagy 😁

 80. Ádám Kovács
  Ádám Kovács
  Hónapja

  Nem lett szimpatikusabb. Nem a legélesebb kés a fiókban az biztos. Sosem fog dolgozni az biztos 😀 Kallayt meg követik a boltba csórót 😀

 81. Laszlo Nagy
  Laszlo Nagy
  Hónapja

  Hát nem egy Rúzsa Magdi kvalitás az biztos.

 82. Tímea P
  Tímea P
  Hónapja

  Engem megfog a kedvességével és páratlan karakteres hangja van még ha a számainak nagy része nem is stílusom. Illetve aki követi, tudhatja, hogy pl. nagyon tehetségesen sminkel. Önmagát adja, rögtön kimondja amit gondol, talán pont ezért szalad ki a száján pár átgondolatlan kijelentés, amitől nem feltétlenül tűnik a "legélesebb késnek ", de szerintem nem egy buta lány, inkább mondanám, hogy Ő egy teljesen más világban él. Szerintem jó beszélgetés volt, jó kérdésekkel.

 83. Klau Palák
  Klau Palák
  Hónapja

  Annyira buta es unalmas ez a no 😪 Azthittem megvaltozhat rola a velemenyem de nem... Egy valami ami pozitiv rola hogy tenyleg szep . De kb itt ki is merul...Se hangja,se szemelyisege.Tenyleg csak a csocsirol tudnak cikkezni mert mast nem lehet rola elmondani...Annyira egyertelmu hogy Andras megcsalta.Mondta volna inkabb hogy nem. Annak is oka van valoszinuleg hogy 10 ev utan megcsak megse kerte a kezet.

 84. András Hovorka
  András Hovorka
  Hónapja

  Ez így az elejétől a végéig WTF?!

 85. Botmixer Botmixer
  Botmixer Botmixer
  Hónapja

  Az egyik legjobban sikerült egy kanapén volt!!

 86. Bertam Farago
  Bertam Farago
  Hónapja

  A haja vörös de az agya szőke. Amugy aranyos jó kis csaj

  1. kys please
   kys please
   Hónapja

   Mondanom se kell, hogy te se vagy a legélesebb kés a fiókban, ha úgy gondolod, a szőke hajszín bármennyire is összefüggne az IQ-val, és hogyha valaki szőke, az hülye.

 87. Moondog Máté
  Moondog Máté
  Hónapja

  Te jó Isten! Nem tudom eldönteni,hogy most én tevelyedtem el vagy te! Bocsi de ez alapján nezhetnem a tévét is! Hát te már maradtál az RTL klub os szinten barátom! Akármennyire is szeretnéd , hogy ne vv Zsolti legyél, az vagy! Sok sikert ! Bírtalak, de így az összes faszom webkanapen emberek egyre jobban mutatják,hogy ki is vagy valójában. Site vissza magad az rtl-hez vagy építésed az ettermedet ami az "egész világon" nem létezik. Huhaaaa tesó ezzz gáz! Szia minden jót le is iratkoztam!!! :)

 88. L. B.
  L. B.
  Hónapja

  Végtelenül aranyos lány és őrülten tehetséges !

 89. Uchiha Fan
  Uchiha Fan
  Hónapja

  Haha csak nem a Herbalife az a fogyós cég?

  1. Zara Ramirez
   Zara Ramirez
   Hónapja

   Nem, szerintem a Lifetilt. Étrendjeik vannak és táplálėkkiegészítőket forgalmaznak (protein, vitaminok) semmilyen gagyi fogyi bogyó.

 90. Zsuzsanna Gazdag
  Zsuzsanna Gazdag
  Hónapja

  Aranyos lány 🙂 Kár h. folyton cuppog beszéd közben ...

 91. Piaf Lamome
  Piaf Lamome
  Hónapja

  Amy, Whitney, Jim Morrison maradandót alkottak, amire valószínűleg még az ükunokam is fog emlékezni. Valóban sokkal érdekesebb karakterek, az általuk bejàrt út, a mélységeket is megèltük velük. Olah Gergő, Tolvai Reni, Caramel, Gigi... tehetségesek, példa értékűen élnek, mégsem mozgatnak meg sem a dalaik, sem a személyiségük. Nem azt mondom, hogy botrány hősnek kell lenni, hogy érdekes legyen, mert Paul Kalkbrenner a legjobb példa rá, hogy igenis van ki út, és miután felhagyott a drogokkal milliók imádják továbbra is. Nekem Reni "sótlan", nem vállalja, hogy abba a 10 évbe becsúszhatott megcsalàs is, pedig sokkal hitelesebb lehetne, és máris közelebb erezhetnenk magunkhoz, ha nem tökéletes kapcsolatot akarna lefesteni a civilek felé. Mivel ezt nem vállalja, így marad a polgàr pukkasztàs cici villantàs formájában, és a sértődés, hogy mièrt csak ezzel foglalkoznak az emberek.

 92. Balázs Simó
  Balázs Simó
  Hónapja

  Azért ha beírom a HUfrom keresőbe, hogy csöcsösmaugli és felhozza a Reni zenéjét az azért komoly dolog : DDD

  1. Szandra Zold
   Szandra Zold
   Hónapja

   @ANGEL002 Andrea Lábas Viki, Margaret Island

  2. ANGEL002 Andrea
   ANGEL002 Andrea
   Hónapja

   @Szandra Zold de ki mondta róla,mert én nemtudom🙄

  3. Szandra Zold
   Szandra Zold
   Hónapja

   És még ez is neki bók, mert legalább nem annak a (borzalmas) "zenéjét" "hozza fel", aki ezt mondta róla!

  4. kittenoffic
   kittenoffic
   Hónapja

   Es tényleg 😂😂😂😂

 93. Tamás Libor
  Tamás Libor
  Hónapja

  Na Zsoltikám nagyszerű! 5 reklám 4 1:20 másodperces nagyszerűen haladsz rá adásul az a 4 dovrev reklám volt!

  1. Tamás Libor
   Tamás Libor
   Hónapja

   @ZSHOW time Köszi hogy segítettél. Megoldottam a problémát. Most hogy megvettem az adblocker premium verziót így nincs egy reklám se. Köszönöm!

  2. ZSHOW time
   ZSHOW time
   Hónapja

   Patreon, yt premium. Ezek lehetnek a keresett megoldasok. Gondolom az vilagos, hogy ahjoz hogy ez a musor elkeszuljon penz kell. Az meg nem a falból jon hanem a reklamokbol. Dobrevrol nem tehetek, nem en valasztom ki milyen reklam legyen.

 94. András Bence Lovász
  András Bence Lovász
  Hónapja

  En ezt a Tolvai Reni jelenseget sosem ertettem. Nem mondom,hogy tehetsegtelen de a vilagsztar szinvonaltol borzalmasan messze van. Ha eloben enekel akkor rettentoen gyenge a hangja es erotlen. Megasztarban, Dalban es a Sztarban sztarban is nagyon csenevesz volt. Szerintem nem kiemelkedo a tehetsege. Amugy szimpatikus, kedves es vonzo lany de szerintem ot tulsztaroljak

 95. Chi Puti
  Chi Puti
  Hónapja

  A megcsalásra ez a reakció még az igennél is egyértelműbb volt. Ha nem lett volna ilyen már csak a feltételezés miatt is azonnal nemet mondana az ember. Hát ez van. Lényeg megbeszélték és együtt maradtak.

  1. Anita N
   Anita N
   Hónapja

   @Endre Horváth Sztem azért mert egy patronáló néző kérdezte aki fizetett. Ha kivágja jogosan kérheti vissza a pénzét.

  2. Endre Horváth
   Endre Horváth
   Hónapja

   Én csak azt nem értem, miért nem kérte meg Zsoltit, hogy azt a részt ne vágja be? Ugyanis nem akart rá válaszolni, viszont ez is egy egyértelmű válasz volt ugye. Erre a kérdése nyilván nem volt felkészülve de ha ez tabu akkor ki lehetett volna vágni belőle szerintem.

 96. Reka Molnar
  Reka Molnar
  Hónapja

  Egyebkent igaza van,hogy vannak olyan eloadok akik olyan szamokat enekelnek hogy borzalom azt a szintet megugrani egy gyereknek is sikerulne...csak egy peldat mondok Lil g,..aki egyenesen szaval a klippekben...semmi enekhangot kiadva magabol..a szinpadra felallva tiszteletet akar maganak ki parancsolni, hogy mindenki egy senki nem ugy mint o aki tett is le az asztalra valamit..Nah de mit?Szegyen es az ilyenek mint Reni alig vannak felkapva....

  1. Alexandra Csóka
   Alexandra Csóka
   Hónapja

   Lehet Lil-G után csinálni...

 97. Intuitív Üzenetek
  Intuitív Üzenetek
  Hónapja

  Renikém, azzal h nem válaszoltál a hűtlenség kérdésre, kvàzi mondhatjuk azt is h VÁLASZOLTÁL!:D szóval mostmár tudhatjuk h igenis volt hűtlenség a kapcsolatotokba:D 10 év után mondjuk nem is csodálkozom:D ..

 98. Beatrix Chianti Török
  Beatrix Chianti Török
  Hónapja

  U nekem nagy kedvencem volt a platina szoke rovid haja 😄.

 99. Andrea Margit Balog
  Andrea Margit Balog
  Hónapja

  Egyre több politikai megnyílvánulás bekúszik a műsorba. Úgy gondolom nem kell megmondani kit utáljunk pl.( Pesti tv).

 100. bnt drd
  bnt drd
  Hónapja

  Reniek maganugye a baby project, ha nem erzik a baba erkezesett kesobb sem, az sem baj. Sokkal inkabb jellemzo a gyermektelen parokra a hosszu tavu harmonikus kapcsolat, mint a gyerekesekre. Nem feltetele a boldogsagnak a csaladalapitas. Annyira elcsepelt tema mar 2021-ben..

  1. Zsanett Andrea
   Zsanett Andrea
   Hónapja

   Ugyanezt gondolom. Magánügy.